NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Gebruikers

2News.be / Trefwoorden / Gebruikers

WhatsApp laat Android-gebruikers berichten terugvinden op datum
Zaterdag, 00:00 Tweakers
Voortaan moet het eenvoudiger zijn om oudere berichten in WhatsApp op Android terug te zoeken. De berichtenapp laat Android-gebruikers berichten terugvinden op datum. Dit was al mogelijk bij de versies voor iOS, MacOS en de browserversie.


GitHub schakelt scannen op secrets standaard in voor alle gebruikers
Zaterdag, 00:00 Tweakers
GitHub gaat 'push protection' automatisch inschakelen voor alle openbare repository's. Daarmee is het mogelijk om repo's vooraf te scannen op de aanwezigheid van 'secrets' of api-sleutels.


Google pauzeert AI-afbeeldinggenerator na kritiek van gebruikers
Dinsdag, 00:08 NU.NL - Tech
Google laat gebruikers van zijn AI-model Gemini tijdelijk geen beelden maken waar mensen op staan. De toepassing zou sommige historische afbeeldingen onjuist genereren. Het besluit volgt op kritiek van gebruikers.


Reddit maakt nieuwe beursgang en laat gebruikers ook aandelen kopen
24 Februari, 00:02 Tweakers
Reddit gaat naar de beurs. Het platform heeft het papierwerk daarvoor ingediend bij de Amerikaanse beurswaakhond. Daarin zegt Reddit dat een aantal van de populairste gebruikers van het platform ook zelf mee kunnen investeren.


OpenAI onthult tool om video's te maken van tekstinput, nog niet voor gebruikers
17 Februari, 00:00 Tweakers
OpenAI heeft Sora onthuld, een tool om tekstprompts om te zetten in korte video's. De tool is vooralsnog alleen beschikbaar voor onderzoekers om zo feedback te verzamelen en de risico's van de tool in kaart te brengen.


Politie Noord-Holland benadert gebruikers van remoteaccesstrojan RevCode
17 Februari, 00:00 Tweakers
De politie Noord-Holland heeft gebruikers van een remoteaccesstrojan opgespoord en aangeschreven. De digitale recherche roept gebruikers van RevCode Webmonitor op informatie te melden bij de politie, maar gebruikers worden niet vervolgd.


Spotify heeft 600 miljoen gebruikers, maar draait opnieuw verlies
13 Februari, 00:09 NU.NL - Tech
Meer dan 600 miljoen mensen wereldwijd luisteren muziek via Spotify. Toch is het bedrijf er in het afgelopen kwartaal opnieuw niet in geslaagd winst te maken.


Bluesky heeft ruim 1,3 miljoen nieuwe gebruikers sinds openstelling
10 Februari, 00:01 Tweakers
Bluesky heeft in de eerste twee dagen van openbare toegang grofweg 1,3 miljoen nieuwe gebruikers geregistreerd. In totaal heeft het X-alternatief op het moment van schrijven bijna 4,4 miljoen gebruikers.


OVpay-app laat gebruikers verschillende betaalpassen toevoegen
3 Februari, 00:01 Tweakers
De OVpay-app bevat sinds vrijdag twee nieuwe functies. OVpay laat gebruikers nu verschillende betaalpassen toevoegen aan de app. Daarnaast kunnen openstaande bedragen via de app worden betaald.


'Plex laat gebruikers vanaf februari films en tv-series huren of kopen'
20 Januari, 00:00 Tweakers
Plex-gebruikers kunnen vanaf volgende maand tv-series en films kopen of huren. Dat zegt journalist Janko Roettgers op basis van onbenoemde Plex-bestuursleden. 'De meeste' studio's zouden al content willen aanbieden, na release moeten meer studio's volgen.


Netflix-abonnement met reclame heeft 23 miljoen maandelijkse gebruikers
13 Januari, 00:01 Tweakers
Het Netflix-abonnement dat reclame toont, telt wereldwijd 23 miljoen maandelijkse gebruikers, zegt Amy Reinhard, de advertising chief van Netflix. In het najaar van 2023 waren dat nog 15 miljoen gebruikers.


Facebook- en Instagram-gebruikers kunnen (bijna) niet onder tracking uitkomen
12 Januari, 00:06 Techzine
De trackingfunctionaliteiten van Meta liggen opnieuw onder vuur. Opvallend is dat de klacht opnieuw komt vanuit de privacy-belangenorganisatie noyb. Die organisatie trekt opnieuw naar de Oostenrijkse regulator, terwijl de voorgaande klacht tegen de abonnementsmodellen van Meta nog loopt. Noyb stelt dat Meta het nalaat de Europese wetgeving na te leven door het gebruikers onnodig moeilijk […]


Voormalige Mt. Gox-gebruikers zeggen terugbetalingen te ontvangen
31 December 2023, 00:03 Tweakers
Enkele voormalige Mt. Gox-gebruikers claimen op Reddit geld te hebben teruggekregen. De in 2014 failliet verklaarde cryptobeurs zou enkele weken geleden volgens de curator zijn begonnen met het terugbetalen van schuldeisers.


Microsoft Teams heeft nu meer dan 320 miljoen maandelijkse actieve gebruikers
28 December 2023, 00:04 Emerce
Microsoft Teams eindigt het jaar met 320 miljoen actieve maandelijkse gebruikers wereldwijd. Inmiddels zijn 2.000 apps beschikbaar zijn om te downloaden uit de Teams-winkel, samen met 145.000 aangepaste line-of-business (LOB)-apps die door ondernemingen zijn gebouwd.


PlayStation-gebruikers krijgen nog 30 maanden toegang tot hun Discovery-series
26 December 2023, 00:02 Tweakers
Sony meldt dat PlayStation-gebruikers nog 'minstens 30 maanden' toegang zullen krijgen tot hun Discovery-series die aangekocht zijn via de PlayStation Store. Het Japanse bedrijf heeft daarvoor een deal gesloten met Warner Bros.


Socialmediaplatform Bluesky laat gebruikers zonder account berichten lezen
26 December 2023, 00:01 Tweakers
Het decentrale socialmediaplatform Bluesky laat gebruikers voortaan berichten lezen zonder dat ze hoeven in te loggen op een account. Voor gebruikers die niet willen dat hun posts zonder account kunnen worden bekeken, is er een opt-outoptie toegevoegd aan de instellingen.


Gebruikers op X konden even geen berichten zien, storing is nu weer voorbij
22 December 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Socialemediaplatform X kampte donderdagochtend kort met een storing. Gebruikers konden daardoor geen berichten zien. Op Allestoringen.nl kwamen duizenden meldingen over X binnen.


Apple iOS 17.3 moet gebruikers beschermen bij diefstal
14 December 2023, 00:00 Emerce
Apple heeft een eerste ontwikkelaarsversie van iOS 17.3 doet verschijnen met daarin de Stolen Device Protection-functie, die Face ID of Touch ID vereist voor het uitvoeren van bepaalde handelingen.


'Outlook-gebruikers met meer dan 500 submappen kunnen geen mails verzenden'
12 December 2023, 00:01 Tweakers
Microsoft werkt aan een fix voor de desktopapp van Outlook. Sommige gebruikers van die app zouden volgens het bedrijf geen e-mails meer kunnen verzenden omdat hun e-mailbox meer dan 500 submappen bevat.


WhatsApp laat iOS-gebruikers foto's en video's in originele kwaliteit versturen
5 December 2023, 00:00 Tweakers
WhatsApp brengt een update uit voor iOS, waardoor iPhone-gebruikers voortaan foto's en video's in de originele kwaliteit kunnen versturen. Eerder voegde de chatdienst al de optie toe om foto's in 'HD' te sturen, waarbij minder compressie wordt toegepast dan bij de standaardinstelling.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn