NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Gebruikers

2News.be / Trefwoorden / Gebruikers

App laat iPhone-gebruikers data overzetten naar alle Android 12-telefoons
Maandag, 00:11 NU.NL - Tech
Met de Switch to Android-app voor iOS kunnen iPhone-gebruikers voortaan gegevens overzetten naar elke telefoon die Android 12 ondersteunt, schrijft Google woensdag.


ACM: Gebruikers moeten Amazon Prime in twee klikken op kunnen zeggen
Zondag, 00:04 Emerce
Gebruikers moeten het loyaliteitsprpogramma Amazon Prime in twee klikken op kunnen zeggen. Dat hebben de Europese Commissie en de consumentenautoriteiten van de EU-lidstaten waaronder de ACM afgesproken met Amazon.


Nft-marktplaats OpenSea waarschuwt gebruikers dat mailadressen gelekt zijn
Vrijdag, 00:00 Tweakers
Nft-marktplaats OpenSea heeft gebruikers gewaarschuwd dat e-mailadressen zijn uitgelekt. Dat gebeurde via de maker van de mailsoftware van het bedrijf. OpenSea lijkt ervan uit te gaan dat alle gebruikers zijn getroffen.


Microsoft waarschuwt gebruikers voor einde van Windows 8.1
27 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Mensen die nog Windows 8.1 gebruiken, worden vanaf volgende maand gewaarschuwd dat Microsoft vanaf 10 januari 2023 stopt met de ondersteuning van het besturingssysteem, zo schrijft ZDNet.


Twitter test schrijftool Notes onder kleine groep gebruikers
24 Juni, 00:01 Tweakers
Twitter werkt aan een nieuwe schrijftool, genaamd Notes. De tool laat gebruikers een langer stuk tekst schrijven in een tekstverwerker, waarna ze de tekst via een link kunnen delen. Notes wordt momenteel getest onder een kleine groep gebruikers.


Facebook gaat meer video's tonen van personen die gebruikers niet volgen
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Facebook gaat binnenkort zijn tijdlijn aanpassen, meldt The Verge woensdag. Gebruikers krijgen daardoor meer stories en reels-video's te zien van personen of pagina's waar zij niet bevriend mee zijn of die zij niet volgen.


Instagram heeft probleem waardoor gebruikers steeds dezelfde stories zien
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Instagram kampt met een probleem waardoor gebruikers steeds dezelfde stories te zien krijgen. Ze moeten steeds alles opnieuw bekijken voordat ze nieuwe verhalen kunnen zien.


WhatsApp laat gebruikers profielfoto verbergen voor bepaalde contacten
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Er is een nieuwe optie toegevoegd aan de privacyinstellingen van WhatsApp. Hiermee kunnen gebruikers bepalen welke contacten hun profielfoto en andere privacygevoelige informatie niet kunnen zien, laat de app donderdag weten via Twitter.


YouTube: Shorts heeft 1,5 miljard maandelijkse gebruikers
17 Juni, 00:01 Tweakers
YouTube meldt dat zijn videofunctie Shorts 1,5 miljard maandelijkse gebruikers heeft. Als dat cijfer klopt, dan heeft YouTube zijn concurrent TikTok ingehaald. De videoapp van ByteDance had in september 2021 ongeveer 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers.


TikTok geeft gebruikers meer mogelijkheden om maximale schermtijd in te stellen
13 Juni, 00:11 NU.NL - Tech
TikTok gaat gebruikers meer duidelijkheid geven over hoeveel tijd zij doorbrengen in de app, meldt Endgadget donderdag. Ook rolt het platform nieuwe functies uit waarmee zij hun schermtijd beter onder controle kunnen krijgen.


Discord laat gebruikers tekstberichten plaatsen in voicechat
3 Juni, 00:01 Tweakers
Discord is bezig met het uitrollen van een nieuwe functie. Deze voorziet spraakkanalen van een tekstchatkader. Hiermee kunnen gebruikers onder meer makkelijker links en GIF's delen met hun gespreksgenoten. De functie moet 29 juni beschikbaar zijn voor alle Discord-servers.


Google Drive laat gebruikers bestanden knippen en plakken met sneltoetsen
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Google Drive-gebruikers kunnen voortaan bestanden knippen en plakken met hun toetsenbord in de Chrome-webbrowser. Hierdoor kunnen bestanden sneller worden verplaatst naar andere locaties in Drive, meldt Google in een blog.


YouTube Gaming laat gebruikers elkaar een betaald abonnement cadeau doen
16 Mei, 00:15 NU.NL - Tech
YouTube test een manier waarop kijkers en streamers een ander een betaald abonnement cadeau kunnen doen. Het gaat vooralsnog om abonnementen op een klein aantal YouTube Gaming-kanalen van Amerikaanse en Britse gebruikers, schrijft YouTube.


My Ad Center geeft Google-gebruikers later dit jaar meer invloed op advertenties
13 Mei, 00:01 Tweakers
Google introduceert tijdens zijn I/O-keynote nieuwe privacyfuncties. Gebruikers krijgen eind dit jaar onder meer toegang tot een My Ad Center, waar ze bijvoorbeeld kunnen aangeven dat ze meer of minder advertenties van bepaalde merken of onderwerpen willen zien.


Honderden websites verzamelen data van webforms voordat gebruikers die versturen
13 Mei, 00:00 Tweakers
Honderden websites verzamelen informatie die gebruikers in webformulieren typen en sturen die door naar trackingbedrijven, ook voordat gebruikers het formulier daadwerkelijk versturen. Dat gebeurt bij ongeveer twee procent van de populaire websites, zeggen onderzoekers.


Steam Deck-update laat gebruikers per game frameratelimiet instellen
13 Mei, 00:00 Tweakers
Valve brengt een nieuwe update uit voor de Steam Deck. Hiermee krijgt de handheld een optie om per game een prestatieprofiel aan te maken. Met die profielen kunnen gebruikers onder meer een frameratelimiet en schermrefreshrate instellen voor een betere accuduur.


Gegevens Grindr-gebruikers waren jarenlang te koop bij advertentienetwerken
9 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
De gegevens van miljoenen gebruikers van Grindr, een populaire datingapp binnen de lhbtiq+-gemeenschap, zijn jarenlang te koop geweest. De data werden verzameld via advertentienetwerken, meldt The Wall Street Journal.


Eerste WhatsApp-gebruikers krijgen emojireacties en grotere groepen
9 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
WhatsApp is begonnen met het uitbrengen van updates, die de komende weken gefaseerd worden toegevoegd voor gebruikers. Het gaat onder meer om de mogelijkheid tot emojireacties en een verdubbeling van groepchats.


?Elon Musk wordt tijdelijk nieuwe CEO Twitter?
8 Mei, 00:03 Emerce
Ondernemer Elon Musk zal direct na afronding van de overname van Twitter tijdelijk de functie van CEO bekleden.


'Helft Nederlandse iPhone-gebruikers heeft model van vier jaar of ouder'
6 Mei, 00:05 Tweakers
De helft van alle Nederlandse iPhone-gebruikers heeft een model van vier jaar of ouder. Dat blijkt uit cijfers uit het Consumer Insights Panel van Telecompaper. Nederlandse jongeren hebben daarbij aanzienlijk vaker een nieuwer model.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn