NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Gebruiken

2News.be / Trefwoorden / Gebruiken

Kasteelvilla met driftrotonde kan wel wat leuke auto?s gebruiken
5 September, 00:01 AutoBlog

Deze Nederlandse kasteelvilla heeft wat leuke auto’s in de garage nodig! Daar kun jij als koper wat aan doen. De woning staat namelijk te koop. Hoe vaak krijg jij de kans om een kasteel op de kop te tikken? Je moet niet bang zijn voor onderhoud, want dat ligt net wat anders dan bij een […]

Dit artikel Kasteelvilla met driftrotonde kan wel wat leuke auto’s gebruiken verscheen eerst op Autoblog.nl.
Winkeliers kunnen iPhone nu gebruiken als betaalautomaat
23 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Apple rolt dinsdag zijn nieuwe dienst Tap to Pay uit in Nederland. Daarmee kunnen winkeliers van hun iPhone een pinapparaat maken.


Bedrijven moeten van toezichthouder uitleggen waarom ze algoritmes gebruiken
19 Juli, 00:08 NU.NL - Economie
Als organisaties voor hun bedrijfsvoering kunstmatige intelligentie en algoritmes gebruiken, moeten ze uitleggen waarom ze dat doen. Daarvoor pleit de Autoriteit Persoonsgegevens.


Instagrams alternatief voor Twitter is niet meteen in Nederland te gebruiken
12 Juli, 00:13 NU.NL - Tech
Threads, Instagrams alternatief voor Twitter, is donderdag nog niet beschikbaar in Nederland. De app komt eerst uit in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, meldt het Ierse Independent.


Concerten Rammstein in Groningen gaan ondanks dreiging geluidsoverlast door
Het concert van Rammstein donderdagavond, in het Stadspark in Groningen, gaat door. Dat heeft de rechtbank Groningen vandaag besloten. Daarmee wordt de wens van de Natuurbeschermingwacht niet ingewilligd.


Nederlandse overheden moeten verplicht security.txt gaan gebruiken
1 Juni, 00:01 Tweakers
Nederlandse overheidsinstellingen moeten verplicht security.txt gebruiken op websites. Gemeenten, provincies en de Rijksoverheid moeten volgens een Pas toe of leg uit-standaard een document online zetten waarin te vinden is hoe ethische hackers hen kunnen bereiken.


Microsoft gaat voor Bing-plug-ins hetzelfde platform gebruiken als ChatGPT
25 Mei, 00:01 Tweakers
Microsoft gaat hetzelfde plug-inplatform gebruiken dat OpenAI ook voor ChatGPT gebruikt. Daarmee wordt het mogelijk voor ontwikkelaars om plug-ins te bouwen voor zowel OpenAI's chatbot als voor Microsoft-applicaties zoals Bing en het recente Copilot.


Sommige Nederlandse HBO Max-klanten lijken dienst niet meer te kunnen gebruiken
25 Mei, 00:00 Tweakers
Sommige Nederlandse klanten met HBO Max kunnen de streamingdienst ogenschijnlijk niet meer gebruiken. HBO Max wijzigde naar Max in de Verenigde Staten, maar heeft dat naar het zich laat aanzien per ongeluk ook gedaan bij sommige gebruikers in in Nederland.


Uber laat minderjarigen eigen profiel gebruiken en zelfstandig ritten aanvragen
18 Mei, 00:00 Tweakers
Uber voegt tienerprofielen toe aan Uber. Hiermee kunnen 13- tot 17-jarigen een eigen profiel gebruiken en zo zelfstandig ritten aanvragen. Wel moet het profiel gekoppeld zitten aan het account van een volwassene.


Discord gaat gebruikers verplichten om een unieke username te gebruiken
4 Mei, 00:00 Tweakers
Discord gaat gebruikers unieke gebruikersnamen laten instellen, zodat het gebruik van de viercijferige onderscheidingscode niet meer nodig is. Discord kiest hiervoor omdat het naar eigen zeggen te ingewikkeld is geworden voor gebruikers om hun naam te onthouden en te delen.


Samsung verbiedt gebruik ChatGPT weer
Samsung heeft het gebruik van ChatGPT ’tijdelijk’ verboden. De Koreaanse techgigant had werknemers aanvankelijk weerhouden om de AI-chatbot tijdens werk te gebruiken, maar had het eerder dit jaar weer groen licht gegeven. Even later ging het Samsung-personeel meerdere keren onzorgvuldig om met gevoelige bedrijfsdata, waardoor het verbod niet uit de lucht komt vallen. Bloomberg meldt […]


22 April, 00:03 Skynet Buitenland
Vrouwen in VS mogen abortuspil blijven gebruiken
22 April, 00:02 Skynet
In de Verenigde Staten mogen vrouwen abortuspil mifepriston blijven gebruiken. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof vrijdagavond beslist. Eerder deze maand had een federale rechtbank in Texas beslist om de vergunning voor mifepriston op te schorten.


Honderden politiediensten in VS gebruiken Clearview AI
30 Maart, 00:25 Tweakers
Honderden politiediensten in de VS gebruiken Clearview AI, de software die verdachten en getuigen probeert te herkennen door ze te vergelijken met een database van miljarden foto's online. In de VS gebruiken aanklagers en verdediging beide de software.


Max Verstappen mag van Nike niet zijn eigen naam gebruiken
29 Maart, 00:04 AutoBlog

Team Max Verstappen wilde een leuk nieuw kledinglabel opstarten, maar Nike zei: ‘Just don’t do it.’ Max Verstappen is niet alleen een mens van vlees en bloed, hij is ook […]

Dit artikel Max Verstappen mag van Nike niet zijn eigen naam gebruiken verscheen eerst op Autoblog.nl.
Schiphol moet van inspectie minder dieselvoertuigen gebruiken
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Luchthaven Schiphol moet een deel van de dieselvoertuigen op het platform voor het einde van het jaar vervangen. Dat bevestigt de Nederlandse Arbeidsinspectie dinsdag na berichtgeving van Zembla. De ingreep is bedoeld om de gezondheid van platformmedewerkers te beschermen.


Gemeenteraad geeft groen licht aan politiezone Noord om bodycams en drones in Brecht te gebruiken
10 Maart, 00:17 Gazet v. Antwerpen

Politiezone Noord (Kapellen en Stabroek) mag bij politieopdrachten in Brecht bodycams en drones gebruiken. Het moet de veiligheid van personen en goederen verhogen. Politiezone Schoten kreeg eerder al toestemming om in Brecht bodycams te gebruiken.
27 Februari, 00:07 Volkskrant
Politie Noord-Holland gaat vaker drones gebruiken
30 Januari, 00:10 Emerce
De politie eenheid Noord-Holland wil vaker drones inzetten voor de forensische opsporing. Dan gaat het om beelden vanuit de lucht van een verkeersongeval of een plaats delict.


?Apple wil belangrijke Broadcom-chip vervangen door eigen ontwerp?
11 Januari, 00:05 Techzine
Apple is van plan processors van derden, zoals Broadcom en Qualcomm, voor wifi- en bluetooth-connectiviteit te vervangen door exemplaren van eigen fabricaat. Dit bericht Bloomberg op basis van bronnen. Volgens Bloomberg wil de techgigant uit Cuppertino tegen 2025 beginnen met het vervangen van de Broadcom wifi- en bluetooth-processors in zijn devices. De RF-chips die Apple […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn