NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Gebruiken

2News.be / Trefwoorden / Gebruiken

MacOS-apps die cryptografie gebruiken worden mogelijk trager door fix voor lek
23 Maart, 00:01 Tweakers
Apps voor macOS die cryptografische berekeningen uitvoeren worden in de toekomst mogelijk trager, specifiek op apparaten met Apple M1- en M2-socs. Die apps zullen vermoedelijk een fix uitvoeren voor een lek dat het mogelijk maakt keys uit te lezen en die fix zorgt voor vertraging.


CBS gaat data van kentekencamera's gebruiken voor onderzoek naar nulemissiezones
9 Maart, 00:01 Tweakers
Het CBS gaat in de gemeente Utrecht de gegevens van ANPR-camera's gebruiken om onderzoek te doen naar nulemissiezones. Zo wil het gemeenten helpen met het ontwikkelen en monitoren van beleid. Het onderzoek vindt plaats in opdracht van het ministerie van Infrastructuur.


Windows 11-Insiders kunnen Android-toestel als webcam gebruiken
2 Maart, 00:00 Tweakers
Windows 11-gebruikers kunnen voortaan een Android-toestel gebruiken als webcam. Microsoft voegt die functie toe voor Insiders. Het is niet bekend wanneer de feature definitief beschikbaar komt.


Nederlanders gebruiken hun telefoon steeds langer voordat ze een nieuwe kopen
13 Februari, 00:09 NU.NL - Tech
We wachten steeds langer met het kopen van een nieuwe telefoon. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoekers Telecompaper en GfK met NU.nl hebben gedeeld.


Nederlanders gebruiken hun telefoon steeds langer voordat ze een nieuwe kopen
6 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
We wachten steeds langer met het kopen van een nieuwe telefoon. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoekers Telecompaper en GfK met NU.nl hebben gedeeld.


India gaat koolstofdioxide afvangen om steenkool te blijven gebruiken
6 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
India staat op het punt om beleid te lanceren voor het afvangen en opslaan van koolstofdioxide. Op die manier wil het land zijn groeiende uitstoot aanpakken zonder dat het minder steenkool hoeft te verbruiken.


OpenAI biedt publicaties 1 tot 5 miljoen om content voor AI-training te gebruiken
6 Januari, 00:07 Techzine
OpenAI biedt publicaties slechts 1 tot 5 miljoen dollar per jaar om hun artikelen voor AI-training te gebruiken. Dit in tegenstelling tot Apple, dat onder meer deals van tenminste 50 miljoen met nieuwsorganisaties heeft gesloten. Onlangs sloot OpenAI een overeenkomst met Axel Springer, dat onder andere Politico en Business Insider publiceert. Hoewel niet officieel bekend […]


Gemeente-ambtenaren gebruiken ChatGPT, of het nou wordt afgeraden of niet
30 December 2023, 00:09 Techzine
Driekwart van alle ambtenaren bij Nederlandse gemeenten gebruiken ChatGPT voor hun werk, blijkt uit een rondgang van EenVandaag. Het laat zien dat het afraden van AI-gebruik niet genoeg is. EenVandaag voerde de rondgang uit onder 137 gemeenten. 39 procent hiervan weet niet hoe ambtenaren ChatGPT precies gebruiken. Waar dat wel bekend is, blijkt de chatbot […]


Mercedes mag markeringslichten gebruiken
21 December 2023, 00:01 Autozine
Mercedes-Benz heeft als eerste autofabrikant ter wereld een vrijstelling gekregen voor speciale markeringslichten voor geautomatiseerd rijden in de Amerikaanse staten Californi? en Nevada. De vrijstelling voor ontwikkelingsvoertuigen in Californi? is in eerste instantie beperkt tot twee jaar. In Nevada daarentegen is het gebruik in productievoertuigen toegestaan vanaf modeljaar 2026 en is de vergunning voor onbepaalde tijd geldig totdat de wettelijke situatie reguliere exploitatie toestaat.


?Nieuwe ransomwarebendes gebruiken meestal meerdere afpersingstechnieken?
19 November 2023, 00:07 Techzine
De meeste cyberaanvallen zijn nog steeds afkomstig van ransomwarebendes. Dit constateren de securityspecialisten van WithSecure na een analyse van de eerste drie kwartalen van dit jaar. Opvallend is dat het aantal ransomwarebendes blijft toenemen. Het aantal ransomware-aanvallen blijft dit jaar onverminderd hoog, geeft WithSecure in zijn onderzoek aan. In de onderzoeksperiode die de eerste drie […]


Slot met Feyenoord koploper in CL-groep: 'Dit gebruiken om iets speciaals te doen'
26 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Trainer Arne Slot denkt dat Feyenoord woensdag in de Champions League tegen Lazio de beste wedstrijd onder zijn leiding afwerkte. Dankzij de 3-1-zege liggen de Rotterdammers op koers voor overwintering in het miljoenenbal. "Nu moet je ook speciale dingen doen."


Kasteelvilla met driftrotonde kan wel wat leuke auto?s gebruiken
5 September 2023, 00:01 AutoBlog

Deze Nederlandse kasteelvilla heeft wat leuke auto’s in de garage nodig! Daar kun jij als koper wat aan doen. De woning staat namelijk te koop. Hoe vaak krijg jij de kans om een kasteel op de kop te tikken? Je moet niet bang zijn voor onderhoud, want dat ligt net wat anders dan bij een […]

Dit artikel Kasteelvilla met driftrotonde kan wel wat leuke auto’s gebruiken verscheen eerst op Autoblog.nl.
Winkeliers kunnen iPhone nu gebruiken als betaalautomaat
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Apple rolt dinsdag zijn nieuwe dienst Tap to Pay uit in Nederland. Daarmee kunnen winkeliers van hun iPhone een pinapparaat maken.


Bedrijven moeten van toezichthouder uitleggen waarom ze algoritmes gebruiken
19 Juli 2023, 00:08 NU.NL - Economie
Als organisaties voor hun bedrijfsvoering kunstmatige intelligentie en algoritmes gebruiken, moeten ze uitleggen waarom ze dat doen. Daarvoor pleit de Autoriteit Persoonsgegevens.


Instagrams alternatief voor Twitter is niet meteen in Nederland te gebruiken
12 Juli 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Threads, Instagrams alternatief voor Twitter, is donderdag nog niet beschikbaar in Nederland. De app komt eerst uit in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, meldt het Ierse Independent.


Concerten Rammstein in Groningen gaan ondanks dreiging geluidsoverlast door
12 Juli 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Het concert van Rammstein donderdagavond, in het Stadspark in Groningen, gaat door. Dat heeft de rechtbank Groningen vandaag besloten. Daarmee wordt de wens van de Natuurbeschermingwacht niet ingewilligd.


Nederlandse overheden moeten verplicht security.txt gaan gebruiken
1 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Nederlandse overheidsinstellingen moeten verplicht security.txt gebruiken op websites. Gemeenten, provincies en de Rijksoverheid moeten volgens een Pas toe of leg uit-standaard een document online zetten waarin te vinden is hoe ethische hackers hen kunnen bereiken.


Microsoft gaat voor Bing-plug-ins hetzelfde platform gebruiken als ChatGPT
25 Mei 2023, 00:01 Tweakers
Microsoft gaat hetzelfde plug-inplatform gebruiken dat OpenAI ook voor ChatGPT gebruikt. Daarmee wordt het mogelijk voor ontwikkelaars om plug-ins te bouwen voor zowel OpenAI's chatbot als voor Microsoft-applicaties zoals Bing en het recente Copilot.


Sommige Nederlandse HBO Max-klanten lijken dienst niet meer te kunnen gebruiken
25 Mei 2023, 00:00 Tweakers
Sommige Nederlandse klanten met HBO Max kunnen de streamingdienst ogenschijnlijk niet meer gebruiken. HBO Max wijzigde naar Max in de Verenigde Staten, maar heeft dat naar het zich laat aanzien per ongeluk ook gedaan bij sommige gebruikers in in Nederland.


Uber laat minderjarigen eigen profiel gebruiken en zelfstandig ritten aanvragen
18 Mei 2023, 00:00 Tweakers
Uber voegt tienerprofielen toe aan Uber. Hiermee kunnen 13- tot 17-jarigen een eigen profiel gebruiken en zo zelfstandig ritten aanvragen. Wel moet het profiel gekoppeld zitten aan het account van een volwassene.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn