NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Game


Diablo IV is Blizzards snelst verkopende game tot dusver
Donderdag, 00:01 Tweakers
Diablo IV is Blizzard Entertainments snelst verkopende game ooit. Hoewel er geen verkoopcijfers zijn gedeeld, zou het record gevestigd zijn op basis van pre-ordercijfers. Het kwam overigens nog niet voor dat Blizzard een game op zoveel platformen tegelijkertijd uitbracht.


Roland Garros - Ons Jabeur naar achtste finales
De Tunesische Ons Jabeur (WTA 7) heeft zich zaterdag geplaatst voor de vierde ronde op Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het seizoen.


Creative Assembly brengt rts-game Total War: Pharaoh in oktober uit
25 Mei, 00:00 Tweakers
SEGA en ontwikkelaar Creative Assembly kondigen rts-game Total War: Pharaoh aan. Dit strategiespel speelt zich af in Egypte en krijgt onder meer een 'aanpasbare campagne'. De game komt in oktober uit voor pc's.


GeForce Game Ready Driver 532.03 WHQL
25 Mei, 00:00 Tweakers
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 532.03 WHQL, zijn geschikt voor Windows 10 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Maxwell-architectuur of nieuwer. In deze uitgave treffen we onder meer ondersteuning aan voor de nieuwe GeForce RTX 4060 Ti en verbeteringen aan voor het spel The Lord of the Rings: Gollum. Ook moeten AI-modellen zoals Stable Diffusion veel beter presteren. De changelog laat verder weer enkele bugfixes zien en een aantal problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. Game Ready


Brussel beslist over de grootste overname ooit in de game-industrie
21 Mei, 00:12 NU.NL - Tech
De Europese Commissie beslist waarschijnlijk in de komende dagen of Microsoft Call of Duty-ontwikkelaar Activison Blizzard mag overnemen. Maar zelfs met Europese toestemming staat de grootste overname ooit in de game-industrie op losse schroeven.


Nieuwste Legend of Zelda-computerspel snelst verkopende Nintendo-game ooit
21 Mei, 00:06 NU.NL - Economie
De nieuwe game The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is in drie dagen tijd tien miljoen keer verkocht. Volgens Nintendo is het de snelst verkopende Nintendo-game ooit in zowel de Benelux als in Europa.


Zelda: Tears of the Kingdom is snelst verkopende Nintendo-game ooit in Europa
18 Mei, 00:00 Tweakers
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is in de eerste drie dagen meer dan tien miljoen keer verkocht. Ook is het spel volgens de fabrikant de snelst verkopende Nintendo-game ooit in de Benelux en Europa, al worden er geen specifieke verkoopcijfers voor deze markten gegeven.


Nintendo Switch Online-game Pac-Man 99 gaat in oktober offline
18 Mei, 00:00 Tweakers
Nintendo stopt in oktober met Nintendo Switch Online-game Pac-Man 99. Dan gaan de onlinediensten van dat spel offline. Gebruikers die de Mode Unlock- of Deluxe Pack-dlc aanschaffen voor 8 september, kunnen na de eol-datum de offlinemodi blijven spelen.


GeForce Game Ready Driver 531.68 WHQL
20 April, 00:00 Tweakers
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 531.68 WHQL, zijn geschikt voor Windows 10 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Maxwell-architectuur of nieuwer. In deze uitgave treffen we onder meer verbeteringen aan voor de spellen Star Wars Jedi: Survivor en Dead Island 2. De changelog laat verder weer enkele bugfixes zien en een aantal problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. Game Ready


Fantasyserie Game of Thrones krijgt nog een spin-off
16 April, 00:07 NU.NL - Film
Game of Thrones krijgt een tweede spin-off. Het is weer een verhaal dat zich afspeelt voor dat van Game of Thrones, ditmaal met als voorlopige titel A Knight of the Seven Kingdoms.


Chinese gigant NetEase gebruikt AI-generators voor maken game-assets
13 April, 00:02 Tweakers
De Chinese game-ontwikkelaar NetEase is gebruik gaan maken van AI-generators om game-assets sneller te produceren dan menselijke illustrators kunnen. Dat bevestigt het bedrijf. Illustrators in China vrezen dat hun werk aan het verdwijnen is.


5 April, 00:07 Volkskrant
Game, set en miljoenen euro?s: zeven Belgische tennissers die al eens een match verloren bezorgen Armeense bende duizelingwekkende winsten
17 Maart, 00:03 HLN.BE
Tennissers die al eens opzettelijk een service in het net slaan, of meer nog, een hele wedstrijd verliezen. Zo kon de gokmaffia miljoenen euro?s winst maken. Tegelijk konden de sporters een mooi centje extra meegraaien. In de rechtbank van Oudenaarde staan vrijdag 28 verdachten terecht voor grootschalige matchfixing, onder hen ook zeven Belgische spelers. Zowat alle tennissers ontkennen hun betrokkenheid. Waarom duiken hun namen dan op in de schriftjes van de Armeense bende?


Soulslike-game Lies of P verschijnt in augustus voor consoles en pc
21 Februari, 00:53 Tweakers
Lies of P verschijnt in augustus, maakt uitgever Neowiz bekend. In de Soulslike-game nemen spelers de rol aan van Pinokkio die op zoek moet naar zijn 'vader' Geppetto. Het spel komt uit voor PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series-consoles en pc.


Ontwikkelaar maakt videocapturecard voor Game Boy
28 December 2022, 00:01 Tweakers
Ontwikkelaar Sebastian Staacks heeft een videocapturecard gemaakt die specifiek voor de Game Boy werkt. Hiermee kan de gebruiker gameplaybeelden op de oude handheld opnemen of streamen naar zijn pc, zonder dat hij een emulator nodig heeft.


Squid Game-acteur in februari voor rechter wegens seksueel wangedrag
5 December 2022, 00:06 NU.NL - Film
Squid Game-acteur O Yeong-su moet in februari voor de rechter verschijnen na een aanklacht wegens seksueel wangedrag, meldt AP. De 78-jarige Zuid-Koreaan werd vorige week aangeklaagd door een vrouw die hij in 2017 onzedelijk zou hebben betast.


Netflix werkt aan een 'triple A-pc-game'
25 November 2022, 00:02 Tweakers
Netflix is bezig met de ontwikkeling van een 'triple A-pc-game'. Dat blijkt uit meerdere vacatures van het streamingsplatform, waaronder een vacature voor een gamedirector. Wat voor spel het precies gaat worden en wanneer het moet uitkomen, is nog niet bekend.


Medebedenker van game-icoon Sonic opgepakt wegens handel met voorkennis
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Yuji Naka, medebedenker van het beroemde gamepersonage Sonic the Hedgehog, is gearresteerd. Dat meldt het Japanse nieuwsmedium Fuji News Network vrijdag. De ontwerper wordt ervan verdacht met voorkennis aandelen in een gameontwikkelingsbedrijf gekocht te hebben.


Apps van de week: De dood leren accepteren via een game
7 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Kijk al je favoriete Britse zenders via NLZIET en leer de dood accepteren met een nieuwe game. Dit zijn de apps van de week.


GeForce Game Ready Driver 526.47 WHQL
29 Oktober 2022, 00:01 Tweakers
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 526.47 WHQL, zijn geschikt voor Windows 10 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Maxwell-architectuur of nieuwer. In deze uitgave treffen we onder meer verbeteringen voor de spellen Sackboy: A Big Adventure, Victoria 3, WRC Generations en F1 22. De changelog laat verder diverse bugfixes zien en een aantal problemen die wel al bekend zijn maar waar nog geen oplossing voor is. Game Ready

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn