NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Functie

2News.be / Trefwoorden / Functie

Microsoft stopt met functie om bestanden via URL naar OneDrive te uploaden
9 Maart, 00:00 Tweakers
Microsoft stopt met de optie om bestanden naar OneDrive te uploaden via een URL. Die functionaliteit werd volgens het bedrijf weinig gebruikt, maar is vanwege het vele onderhoud wel duur.


Apple verwijdert webapps uit iOS in EU omdat het geen nieuwe functie wil bouwen
17 Februari, 00:00 Tweakers
Apple haalt de ondersteuning voor webapps weg uit iOS in de EU, omdat het om te voldoen aan de Europese Digital Markets Act-wetgeving de ondersteuning voor webapps opnieuw zou moeten bouwen. Dat wil de fabrikant niet doen.


Google voegt functie toe aan Pixel 8 Pro die lichaamstemperatuur kan meten
27 Januari, 00:02 Tweakers
Google heeft de eerste featuredrop voor zijn Pixel-telefoons van het jaar uitgebracht. Er is onder meer een functie toegevoegd aan de Pixel 8 Pro waarmee gebruikers hun lichaamstemperatuur kunnen meten. Ook bevat de update enkele generatieve-AI-functies.


Intel toont XeSS-functie ExtraSS voor genereren extra frames in games
19 December 2023, 00:00 Tweakers
Intel heeft een framegenerationtechniek voor XeSS in ontwikkeling, genaamd ExtraSS. De techniek maakt, anders dan DLSS 3 en FSR 3, gebruik van extrapolatie om extra frames te 'voorspellen'. Dat moet hogere framerates opleveren in games.


'Instagram werkt aan functie waardoor verhalen zeven dagen zichtbaar blijven'
21 November 2023, 00:01 Tweakers
Instagram lijkt aan een nieuwe functie te werken waardoor verhalen zeven dagen zichtbaar blijven. De feature kreeg de naam My Week mee. Het is niet duidelijk of de functionaliteit het ook tot in de definitieve versie van Instagram zal schoppen.


?MacOS Sonoma bevat functie om vloeistof in USB-C-poorten te detecteren?
6 November 2023, 00:00 Tweakers
De redactie van 9to5Mac heeft een system daemon in macOS Sonoma 14.1 opgemerkt die vloeistof in USB-C-poorten kan opmerken. Het nieuwe systeemproces zou voorlopig enkel voor diagnostische redenen ingezet worden.


17 Oktober 2023, 00:00 Emerce
Van Gaal schuift voormalig AZ-directeur Beuker naar voren voor functie bij Ajax
11 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Louis van Gaal, adviseur van de raad van commissarissen, ziet in Marijn Beuker een belangrijke pion in de technische wederopbouw van Ajax. Verschillende media meldden dinsdag dat Van Gaal de voormalig AZ-directeur naar voren heeft geschoven.


Android-versie van Gmail krijgt functie om tot 50 e-mails tegelijk te selecteren
24 September 2023, 00:00 Tweakers
De Android-versie van Gmail krijgt een 'Alles selecteren' functie. Hiermee is het mogelijk om tot vijftig e-mails tegelijkertijd te selecteren.


X stopt op 31 oktober met functie die posts zichtbaar maakt voor beperkte groep
24 September 2023, 00:00 Tweakers
X stopt op 31 oktober met zijn Circle-functie. Hiermee kunnen gebruikers posts delen met een selecte groep gebruikers. Een reden voor de stopzetting wordt door het socialmediaplatform niet gegeven.


Twitch werkt aan functie om kijkers volledig uit livestream te verbannen
20 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
Twitch introduceert met een aankomende update in september de mogelijkheid voor streamers om individuele kijkers volledig uit hun livestream te weren. Vooralsnog kunnen kijkers alleen verbannen worden uit het chatsysteem, maar kunnen zij nog steeds de stream bekijken.


Gelekte promovideo Google Pixel 8 wijst op komst Magic Eraser-functie voor audio
13 Augustus 2023, 00:00 Tweakers
Op gelekte promotiebeelden van de Google Pixel 8-reeks wordt een functie getoond die achtergrondgeluiden in video's kan verminderen. De feature draagt de naam Audio Magic Eraser. Ook is er in de video een blauwe uitvoering van het toestel te zien.


Opera GX-browser krijgt functie om zoekgeschiedenis automatisch te faken
30 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Opera GX heeft een functie gekregen waarmee deze na twee weken inactiviteit automatisch de browsergeschiedenis wist en de afgelopen twee weken vult met nepzoekopdrachten. Volgens de browser kan deze functie gebruikt worden om te voorkomen dat anderen door de echte browsergeschiedenis bladeren.


WhatsApp laat je communiceren in videoberichten
29 Juli 2023, 00:04 Techzine
WhatsApp draait niet langer alleen om tekst- en spraakberichten. Je kan je boodschap nu ook verpakken in een korte video. Volgens WhatsApp hebben spraakberichten de manier waarin we communiceren bepaald. Daarom gaat de chatdienst verder met de mogelijkheden van spraak aan de slag en voegt het nu beeld toe aan het spraakbericht. “Videoboodschappen zijn een […]


WhatsApp introduceert functie om niet-opgeslagen nummers aan te schrijven
23 Juli 2023, 00:00 Tweakers
WhatsApp maakt het mogelijk om berichten naar telefoonnummers te sturen die niet zijn opgeslagen in de lijst met contactpersonen. Tot nu toe moesten gebruikers dat altijd eerst doen voordat het nummer bereikbaar was via de populaire chatapp.


Telegram brengt Stories-functie uit voor Premium-gebruikers
23 Juli 2023, 00:00 Tweakers
Stories zijn uitgekomen voor Telegram. Als eerste is de functie exclusief voor betalende gebruikers; wanneer hij breder beschikbaar komt, is nog niet bekend, afgezien van 'binnenkort'. Iedereen kan wel Stories zien en erop reageren.


ChromeOS krijgt functie om apps te streamen vanaf bepaalde Android-smartphones
23 Juli 2023, 00:00 Tweakers
Google heeft ChromeOS M115 uitgebracht. Dankzij de update wordt het mogelijk om apps te streamen vanaf bepaalde Android-smartphones. De update bevat ook een redesign van de Sneltoetsen-weergave en een functie waarmee pdf?s ondertekend kunnen worden.


WABetaInfo: WhatsApp krijgt functie voor overzetten chats en media zonder iCloud
4 Mei 2023, 00:00 Tweakers
WhatsApp krijgt mogelijk een functie om de chatgeschiedenis en afbeeldingen over te zetten naar een andere iPhone zonder dat gebruikgemaakt hoeft te worden van een iCloud-back-up. Hierdoor hoeft geen rekening meer gehouden te worden met de opslaglimiet van iCloud.


'TikTok krijgt functie om avatars te genereren met AI'
27 April 2023, 00:00 Tweakers
TikTok werkt mogelijk aan een functie om avatars te genereren met AI. De feature laat gebruikers drie tot tien foto's van zichzelf uploaden en genereert vervolgens tot dertig virtuele avatars die lijken op de gebruiker. Het bedrijf zou de foto's na vijf minuten van zijn servers verwijderen.


Onderzoek naar corruptie van een Golfstaat - Tarabella neemt functie als burgemeester van Anthisnes nog niet opnieuw op
23 April 2023, 00:01 Skynet Belgie
Marc Tarabella (PS) zal voorlopig zijn functie als burgemeester van Anthisnes niet opnieuw opnemen. Dat zegt hij zaterdag in een persbericht.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn