NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Fun


DRM VW Fun Cup #477 niet-conform bevonden bij 25 Hours VW Fun Cup
16 Juli, 00:03 Autosport
Na een grondige technische controle van de motor, uitgevoerd door de technici van WRT, op vraag van de sportcommissarissen en de technische commissie van RACB Sport, in het bijzijn van de technici van het team DRM, werd er vastgesteld dat de motor van de VW Fun Cup #477 niet conform is aan artikel 6 van het technisch reglement van de European VW Fun Cup.

Lees meer: DRM VW Fun Cup #477 niet-conform bevonden bij 25 Hours VW Fun Cup


Wie wint de editie 2022 van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup?
9 Juli, 00:04 Autosport
De Hankook 25 Hours VW Fun Cup, hoogtepunt van het seizoen in de VW Fun Cup, gaat zaterdag om 16 uur van start. Van de 121 deelnemende teams kunnen er meer dan vijftien dromen van de eindzege. Enkele van die teams schrijven grote namen uit de Belgische en internationale autosport in. Dit zijn de favorieten voor de langste race ter wereld!

Lees meer: Wie wint de editie 2022 van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup?


25H Fun Cup: Voorbeschouwing van Coox Racing
9 Juli, 00:04 Autosport
Aanstaand weekend staat er in de Belgische Ardennen de Hankook 25 hours VW Funcup in Spa Francorchamps op het menu. Opnieuw aan de start het Coox Racing team met deze keer achter het stuur; Colin Coox, Feye Hijts, Davy Vandekerckhove en Boris Depaepe. Het Coox Racing Team zal dit weekend onder de vleugels opereren van Stefan Dupont, een gevestigde naam in de VW Funcup. De jarenlange ervaring en de knowhow van Dupont zal alvast goed van pas komen!

Lees meer: 25H Fun Cup: Voorbeschouwing van Coox Racing


25H Fun Cup: De Hundred Series by BGDC op een legendarische piste, met het meest competitieve startveld ooit
9 Juli, 00:03 Autosport
Na het klinkende succes van de Magny-Cours Cups, maken de drijvende krachten achter de 100 Series by BGDC voor het eerst dit seizoen kennis met het circuit van Spa-Francorchamps. Op vrijdag en zaterdag worden er twee wedstrijden betwist in het kader van de 25 Uur VW Fun Cup. En eens te meer zette de lokroep van ?het mooiste circuit ter wereld? de deelnemers, zowel de regulieren als de anderen, ertoe aan om present te geven. Met 36 bolides die officieel zijn ingeschreven, en de deelnemers van de Britse 750 Motor Club, wordt het dringen geblazen op het 7 kilometer lange asfaltlint in hartje Ardennen?

Lees meer: 25H Fun Cup: De Hundred Series by BGDC op een legendarische piste, met het meest competitieve startveld ooit


Sportieve Fun auto voor 22.000 euro
3 Juli, 00:05 AutoBlog

Wat als je de leukste sportieve auto zoekt voor 20 mille? Wat koop je dan nog tegenwoordig? Team Autoblog ging op zoek! We krijgen heel erg veel aanvragen bij deze Autoblog Advies rubriek. Heel erg veel, waarvoor heel erg veel dank! Mede dankzij jullie aanvragen kunnen we deze rubriek voortzetten. Hulde! Helaas kunnen we ze […]

The post Sportieve Fun auto voor 22.000 euro appeared first on Autoblog.nl.
Mis geen seconde van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup!
Of u nu ter plaatse de wedstrijd zal bijwonen of thuis voor het scherm, de live-uitzending van Kronos Events zal u nog nooit zo goed op de hoogte gehouden hebben van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. De wedstrijd kan integraal gevolgd worden op de website van de VW Fun Cup en op RTBF Auvio, maar bovendien zijn de sleutelmomenten van de race opnieuw te zien op de regionale kanalen van Vedia. Daarnaast staan er ook negen Facebook Live Shows op het programma.

Lees meer: Mis geen seconde van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup!


Loris Hezemans aan de start van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup
25 Juni, 00:03 Autosport
Leader Racing heeft grote rivaal Team Vaillant van antwoord gediend. De aartsrivalen van de Franse stripheld onthulden gisteren de livery en de rijders van de VW Fun Cup #563 die over twee weken aan de start komt van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. Aan het stuur zitten de Nederlander Loris Hezemans, rallyrijder Gino Bux, John Wartique en Nathan Diederickx.

Lees meer: Loris Hezemans aan de start van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup


Maxime Soulet versterkt de #480 Milo Tourneur tijdens de Hankook 25 Hours VW Fun Cup
18 Juni, 00:02 Autosport
Naar goede gewoonte versterken de teams van de VW Fun Cup powered by Hankook zich met het oog op de langste wedstrijd van het seizoen. Zo hebben Guillaume Mondron, Gilles Verleyen en Simon Tourneur (#480 Milo Tourneur) voor niemand minder dan uittredend winnaar Maxime Soulet gekozen om te jagen naar een podiumplaats op het Circuit de Spa-Francorchamps.

Lees meer: Maxime Soulet versterkt de #480 Milo Tourneur tijdens de Hankook 25 Hours VW Fun Cup


Hankook 25 Hours VW Fun Cup: meer dan ooit een feest voor jong en oud!
21 Mei, 00:04 Autosport
Laat er geen enkele twijfel over bestaan: de terugkeer van het publiek op het Circuit de Spa-Francorchamps zal van de komende Hankook 25 Hours VW Fun Cup een van de mooiste evenementen van het Belgische autosportjaar maken. Dit is waarom u op 8, 9 en 10 juli met de volledige familie naar de Belgische Ardennen moet trekken!

Lees meer: Hankook 25 Hours VW Fun Cup: meer dan ooit een feest voor jong en oud!


Alle Vlaamse teams en rijders tijdens het Franco Fun Festival
21 Mei, 00:04 Autosport
Foto's: Alle Vlaamse teams en rijders tijdens het Franco Fun Festival


Meer dan 110 VW Fun Cups in actie op de nieuwe Raidillon dit weekend
14 Mei, 00:03 Autosport
?It?s race week?, zoals de Britten zeggen. Meer dan 110 VW Fun Cups nemen komend weekend deel aan het Franco Fun Festival. De derde manche van het seizoen, op het gerenoveerde circuit van Spa-Francorchamps, vormt een ware generale repetitie op de Hankook 25 Hours VW Fun Cup.

Lees meer: Meer dan 110 VW Fun Cups in actie op de nieuwe Raidillon dit weekend


Een weekend aan zee voor de VW Fun Cup powered by Hankook
23 April, 00:05 Autosport
Na een erg geslaagd debuut in Mettet, zet de VW Fun Cup powered by Hankook koers richting Zandvoort voor de tweede race van het seizoen. De afspraak aan de Noordzee is vaak een van de gezelligste van het seizoen, krijgt een overvolle deelnemerslijst en belooft een erg boeiende strijd voor de overwinning.

Lees meer: Een weekend aan zee voor de VW Fun Cup powered by Hankook


VW Fun Cup in samenwerking met de RACB School of Racing
6 Maart, 00:05 Autosport
In 2022 lanceert de RACB de School of Racing, een initiatief dat amateurrijders zal begeleiden op weg naar hun debuut in de autosport en ze progressie zal laten maken aan het stuur van een racewagen. De VW Fun Cup powered by Hankook wordt een van de partners van het project.

Lees meer: VW Fun Cup in samenwerking met de RACB School of Racing


De VW Fun Cup powered by Hankook verwelkomt Xwift Racing Events
20 Februari, 00:03 Autosport
Komend seizoen zal een nieuwe naam zijn opwachting maken op de deelnemerslijst van de VW Fun Cup powered by Hankook. Xwift Racing Events is op korte tijd een gekende naam geworden en neemt in 2022 voor het eerst deel aan twee wedstrijden van het kampioenschap van Kronos Events. Ongetwijfeld het begin van een mooi verhaal!

Lees meer: De VW Fun Cup powered by Hankook verwelkomt Xwift Racing Events


Why Not? Racing met een nieuwe auto naar een tweede seizoen in de VW Fun Cup
10 Februari, 00:02 Autosport
?Waarom niet?? dacht Nicolas Delencre toen hij begin vorig jaar instapte in de VW Fun Cup powered by Hankook. Het bleek de juiste keuze, want na een seizoen waarin Why Not? Racing veel progressie kon boeken, staat het team met veel ambitie en een nieuwe auto aan de start van de zeven races van 2022!

Lees meer: Why Not? Racing met een nieuwe auto naar een tweede seizoen in de VW Fun Cup


VW Fun Cup blikt terug op superseizoen 2020-2021
14 December 2021, 00:03 Autosport
Na een seizoen 2020 dat in het water viel door de gezondheidscrisis, organiseerde Kronos Events een Super Season 2020-2021 en een erg mooie campagne voor 2021. Op nu naar 2022, en de 25ste verjaardag van de VW Fun Cup!

Lees meer: VW Fun Cup blikt terug op superseizoen 2020-2021


Kronos Events bevestigt de Top Gun-lijst voor de VW Fun Cup powered by Hankook 2022
7 December 2021, 00:07 Autosport
Het is zover: de VW Fun Cup-teams zijn begonnen aan de voorbereidingen voor volgend seizoen. Om kans te maken op de overwinning, moeten de beste Top Gun-rijders ? de spits van de VW Fun Cup powered by Hankook ? aan elkaar gekoppeld worden. Organisator en promotor Kronos Events onthult vandaag wie in 2022 tot die categorie zal behoren.

Lees meer: Kronos Events bevestigt de Top Gun-lijst voor de VW Fun Cup powered by Hankook 2022


Zolder Fun Festival: VW Fun Cup in beeld gebracht
4 Oktober 2021, 00:01 Autosport
Foto's: Zolder Fun Festival: VW Fun Cup in beeld gebracht


25H Fun Cup: Revanche voor Fred Caprasse ? De Wilde solide leider
12 Juli 2021, 00:03 Autosport
Zij waren de pechvogels van race 1 maar Lucas van Eijndhoven (TeamPGZ by JW RaceService) en Fred Caprasse (Bilia Emond) namen zaterdagmorgen revanche door de tweede sprintrace van de Benelux Racing Series te winnen, van Eijndhoven in de Porsche Sprint Trophy Benelux en Caprasse in de BMW M2 CS Racing Cup Benelux. Voor deze laatste kon de dag niet stuk nadat hij ook de zege behaalde in de endurance race terwijl John De Wilde (Speedlover) er zijn tweede zege van het weekend pakte, waarmee hij zijn eerste plaats in de puntenstand nog versterkte.

Lees meer: 25H Fun Cup: Revanche voor Fred Caprasse ? De Wilde solide leider


25H Fun Cup: Peter Guelinckx en Stienes Longin nemen leiding in handen
12 Juli 2021, 00:03 Autosport
Dit weekend werd in het voorprogramma van de 25 Uur VW Fun Cup de derde van vijf manches van de BMW M2 CS Racing Cup Beneluxverreden. In de drie races finishten Peter Guelinckx en Stienes Longin twee keer op het podium, wat ze respectievelijk de leiding in de Am-klasse en Pro-klasse oplevert.

Lees meer: 25H Fun Cup: Peter Guelinckx en Stienes Longin nemen leiding in handen

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn