NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




France

2News.be / Trefwoorden / France

Jaap van Zweden wordt muzikaal leider Orchestre Philharmonique Radio France
5 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
Jaap van Zweden is per september 2026 de nieuwe muzikaal leider van het Orchestre Philharmonique de Radio France. De Nederlander is de opvolger van de Fin Mikko Franck, die het orkest sinds 2015 leidt.


Benjamin Paque in de Porsche Carrera Cup France met TFT Racing
3 Maart, 00:01 Autosport
In navolging van de seizoenstart die langs Abu Dhabi en Dubai trok, kan Benjamin Paque nu een eerste programma voor het autosportseizoen 2024 bekend maken. Net als vorig jaar zal de jonge Luikenaar aan de Porsche Carrera Cup Frankrijk deelnemen, nu onder de vlag van Team TFT Racing, gevestigd in Nogaro.

Lees meer: Benjamin Paque in de Porsche Carrera Cup France met TFT Racing


EU-hof haalt streep door miljarden euro's coronasteun voor Air France-KLM
22 December 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De staatssteun die Air France en moedermaatschappij Air France-KLM tijdens de coronapandemie hebben gekregen, had de Europese Commissie niet zomaar mogen goedkeuren. Dat heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie woensdag bepaald in een zaak die was aangespannen door budgetmaatschappij Ryanair.


Air France-KLM krijgt groen licht voor overname vliegmaatschappij SAS
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Air France-KLM wordt deels eigenaar van de noodlijdende Scandinavische branchegenoot SAS. Een rechtbank in New York heeft een reddingsplan met daarin een investering van AF-KLM goedgekeurd.


Tour de France Femmes gaat vier dagen door Nederland, slotrit naar Alpe d'Huez
26 Oktober 2023, 00:05 NU.NL - Sport
De helft van de etappes in de Tour de France Femmes van 2024 gaat door Nederland. De Franse rittenkoers eindigt na zeven dagen met een rit naar de Alpe d'Huez.


Air France-KLM wordt mede-eigenaar van Scandinavische maatschappij SAS
4 Oktober 2023, 00:01 NU.NL - Economie
De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS komt deels in handen van Air France-KLM. Ook de Deense staat en twee investeringsmaatschappijen nemen een aandeel in de luchtvaartmaatschappij, maken de bedrijven dinsdag bekend.


Monza: Benjamin Paque opnieuw leider in het Rookie- klassement van de Porsche Carrera Cup France
2 Oktober 2023, 00:04 Autosport
Op het beroemde circuit van Monza was het de Porsche Carrera Cup France die afgelopen weekend voor spektakel zorgde. Het was de gelegenheid bij uitstek voor Benjamin Paque om opnieuw zijn snelheid te tonen en om te bevestigen dat hij er tijdens de finale op Paul Ricard, tijdens het eerste weekend van oktober, alles aan zal doen om de titel in de Rookies-categorie in de wacht te slepen, niet zonder het team CLRT te helpen om de titel bij de teams te veroveren...

Lees meer: Monza: Benjamin Paque opnieuw leider in het Rookie- klassement van de Porsche Carrera Cup France


Air France-KLM bestelt vijftig schonere vliegtuigen bij Airbus
27 September 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Air France-KLM heeft een overeenkomst gesloten voor de levering van vijftig nieuwe vliegtuigen van Airbus. Het gaat om het type A350, dat volgens KLM geldt als "het zuinigste en stilste model van zijn generatie".


Wind is extra obstakel in rit drie van de Tour de France Femmes: "Rensters gewaarschuwd voor waaiergevaar"
26 Juli 2023, 00:03 Skynet Belgie
Lotte Kopecky (SD Worx) is dinsdag in haar gele leiderstrui van start gegaan in de derde etappe van de Tour de France Femmes, tussen Collonges-la-Rouge en Montignac-Lascaux. De rit wordt bestempeld als een sprinterskans, maar naast het grillige profiel kan ook de wind een obstakel vormen. "Ik ben niet zeker van een sprint", blikte Jolien D'hoore, ploegleidster bij het Belgische AG Insurance - Soudal Quick-Step, vooruit.


Tour de France Femmes - Eva van Agt houdt hersenschudding over aan val
25 Juli 2023, 00:03 Skynet
De Nederlandse Eva van Agt heeft een hersenschudding opgelopen bij haar zware val op het einde van de tweede etappe van de Tour de France Femmes. Dat blijkt uit het medisch bulletin van de wedstrijd.


Vooruitblik etappe 18 Tour de France: Wie wil ploeg Van der Poel nog helpen?
20 Juli 2023, 00:01 NU.NL - Sport
De achttiende etappe van de Tour de France is 185 kilometer lang en finisht in Bourg-en-Bresse. Wat kunnen we van deze rit verwachten?


Vooruitblik etappe 11 Tour de France: Heeft ploeg Van der Poel nog kameraden?
12 Juli 2023, 00:07 NU.NL - Sport
De elfde etappe van de Tour de France is 180 kilometer lang en finisht in Moulins. Wat kunnen we van deze rit verwachten?


Tour de France - Vingegaard drukt geruchten vertrek Van Aert de kop in: "Hij gaat nergens heen"
12 Juli 2023, 00:04 Skynet Belgie
De Deen Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) blijft ook na de tiende rit in de 110e Tour de France in het bezit van de gele leiderstrui. Vingegaard bolde dinsdag zonder kleerscheuren over de meet met het peloton in Issoires, op 2:53 van de Spaanse winnaar Pello Bilbao (Bahrain-Victorious).


Tour de France - Wout van Aert hijgt uit: "Nooit echt goed gevoeld vandaag"
12 Juli 2023, 00:04 Skynet Belgie
Wout van Aert (Jumbo-Visma) heeft er een slopende dag opzitten, dinsdag na de tiende rit in de 110e Tour de France. Hij kwam als 34e binnen in het peloton, op 2:53 van de Spaanse winnaar Pello Bilbao (Bahrain-Victorious).


Vooruitblik etappe 3 Tour de France: parcours, finishtijd en favorieten
3 Juli 2023, 00:07 NU.NL - Sport
De derde etappe van de Tour de France is 187 kilometer lang en finisht in Bayonne. Wat kunnen we van deze rit verwachten?


Fransman Lafay stunt in Tour de France: 'Had voor de verandering eens een plan'
3 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Victor Lafay verraste zondag ook zichzelf met zijn overwinning in de tweede etappe van de Tour de France. De Fransman van Cofidis sprong in de slotkilometer weg uit de groep met favorieten en hield stand.


Tour de France - Jasper De Buyst en Lotto Dstny beslissen morgen of hij verder kan na val
3 Juli 2023, 00:02 Skynet Sport
Lotto Dstny deelde zondag in de klappen in de tweede rit van de Tour de France. Renners Jasper De Buyst en Maxim Van Gils kwamen ten val. De Buyst liep een bloeduitstorting op rond de linkerpols. Maandagmorgen wordt bekeken of hij verder kan rijden. Dat maakte het Belgische ProTeam zondagavond bekend op sociale media.


Belgen in het buitenland - Brecht Dejaegere verovert Coupe de France met Toulouse
30 April 2023, 00:00 Skynet Sport
Brecht Dejaegere heeft zaterdag de Coupe de France veroverd met Toulouse. In de bekerfinale in het Stade de France in Parijs werd Nantes, de bekerwinnaar van vorig jaar, met 5-1 (rust 4-0) ingeblikt. Logan Costa (4e en 10e), Thijs Dallinga (28e en 31e) en Zakaria Aboukhlal (79e) bezorgden Toulouse die ruime zege. Ludovic Blas (75e) redde vanop de penaltystip de eer voor Nantes.


Parijse politie verbiedt vakbondsbijeenkomst aan Stade de France van zaterdagavond
29 April 2023, 00:04 Skynet Buitenland
In de Franse hoofdstad Parijs heeft de politieprefectuur een door de vakbonden voor zaterdagavond geplande rally rond het Stade de France verboden. Dat vernam het Franse persagentschap AFP. In het stadion wordt die avond de finale van de Franse voetbalbeker gespeeld, in aanwezigheid van president Emmanuel Macron.


Benjamin Paque is meer dan klaar voor Spa-Francorchamps na sterk debuut in de Carrera Cup France
28 April 2023, 00:07 Autosport
Er is geen twijfel meer mogelijk! Benjamin Paque heeft de vorm meteen te pakken, getuige zijn derde en tweede plaats in de eerste twee races van de Porsche Carrera Cup France op het circuit van Barcelona afgelopen weekend. Onze landgenoot werd ook tweemaal winnaar bij de Rookies! Komend weekend begint hij aan zijn sezioen in de Porsche Carrera Cup Benelux op het circuit van Spa-Francorchamps, in het kader van het prestigieuze FIA WEC.

Lees meer: Benjamin Paque is meer dan klaar voor Spa-Francorchamps na sterk debuut in de Carrera Cup France





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn