NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Flirt


Rosius flirt met BR van Gevaert in Nairobi, maar wind blaast te fel in het voordeel
14 Mei, 00:02 Skynet Belgie
Rani Rosius is zaterdag derde geworden op de 100 meter bij de World Athletics Continental Tour Gold in het Keniaanse Nairobi. Ze liep een supertijd van 11.08, maar de wind blies met 2.5 meter per seconde te fel in de rug voor homologeerbare prestaties.


Valentine Dumont flirt op 200 meter vrije slag met haar Belgisch record
14 Mei, 00:02 Skynet Belgie
Valentine Dumont is zaterdag op de eerste manche van het Circuit Mare Nostrum in het Franse Canet-en-Roussillon tweede geworden op de 200 meter vrije slag. Met haar chrono van 1:58.26 kwam de Naamse dicht bij haar Belgische record, dat 1:57.91 bedraagt.


Ben Broeders flirt met eigen Belgisch record polsstokspringen op het BK atletiek indoor
20 Februari, 02:40 Skynet Belgie
Ben Broeders heeft zondag het polsstokspringen gewonnen op het BK indooratletiek in Gent. Hij ging over 5m80, twee centimeter onder zijn eigen nationale record.


Dat belooft: Mondo Duplantis flirt meteen met wereldrecord, Ben Broeders wordt zesde bij World Athletics Indoor Tour
3 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Armand ?Mondo? Duplantis heeft donderdag zijn eigen ?Mondo Classic? in het Zweedse Uppsala, deel van de World Athletics Indoor Tour, gewonnen. Hij stelde bij zijn seizoensopener de beste wereldjaarprestatie bij naar 6m10. Ben Broeders was zesde met 5m67.
Titelhouder Algerije flirt met uitschakeling op Africa Cup, Ivoorkust geeft zege uit handen na bizarre flater in extra tijd
17 Januari 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Algerije staat op de rand van de uitschakeling op de Africa Cup. Het verloor zondag zijn tweede groepsmatch verrassend met 0-1 van Equatoriaal-Guinea. Ook Ivoorkust mag zich nog niet opmaken voor de volgende ronde van de Africa Cup. Het liep op bizarre wijze nog tegen een late gelijkmaker van Sierra Leone aan.
Asielopvang flirt opnieuw met plafond
25 September 2021, 00:02 De Tijd
19:52 De Belgische opvang voor asielzoekers zit zo goed als vol met 25.648 mensen op een beschikbare capaciteit van 26.202. Daarom is beslist extra opvang te openen en bijkomend nog plaats te zoeken.


Kwart van clubs in 1A flirt met forfait wegens te weinig Belgen
26 Januari 2021, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Bijna een kwart van onze eersteklassers kwam afgelopen speeldag maar aan net genoeg Belgen op het wedstrijdblad om geen 5-0-nederlaag op te lopen. Zes voetbalbelgen op achttien spelers, is dat dan zo?n onoverkomelijk probleem? Blijkbaar wel, waardoor sommige clubs zelfs moeten teruggrijpen naar excuus-Belgen.
Liefdesgeluk bij ?Tempation?-deelnemers: Megan flirt erop los en Milou heeft een nieuwe vriend
21 Januari 2021, 08:18 HLN.BE
Toen ?Temptation Island?-deelneemster Megan Desaever (20) met oudjaar een foto postte met verleider Joshua Feytons (23), klonk het al snel dat de twee elkaar - na hun gefoefel in Thailand - opnieuw gevonden hebben. Maar die hereniging blijkt van bijzonder korte duur. Megan maakt duidelijk dat ze het intussen alweer gezellig heeft met een andere jongen.


Rome flirt met nieuwe eurocrisis
26 Mei 2018, 08:00 De Tijd
09:39 De consensus is voorlopig dat de kans op een nieuwe eurocrisis in Italië klein is. De financiële markten zijn wel dodelijk nerveus en dat is geen goed teken. Italië wordt niet het nieuwe Griekenland: ...


Myria: "Risico als regering flirt met grenzen grondrechten"
24 Mei 2018, 11:48 Skynet Belgie
Men kan de federale regering "objectief verwijten dat ze flirt met de grenzen van het respect" voor de fundamentele rechten "en het dansen op die grens brengt het gevaar mee dat het onherstelbare gebeurt". Dat schrijft filosoof en directeur van het federaal migratiecentrum Myria, François De Smet, in een nieuw pleidooi voor meer wettelijke migratiekanalen.


Wayne Rooney flirt met Amerikaanse eersteklasser
23 Mei 2018, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Everton-aanvaller Wayne Rooney zal in de komende weken de bestuurders van D.C. United ontmoeten. Dat heeft de woordvoerder van de Engelse voetbalvedette woensdag bevestigd. D.C. United, afkomstig uit de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C., is actief in de hoogste Noord-Amerikaanse voetbalafdeling, de Major League Soccer.
Calvo: 'N-VA flirt meer met extreemrechts'
20 Mei 2018, 15:24 De Tijd
17:18 Met het plan om de kostprijs van de migratie te laten berekenen, is de N-VA "aardig op weg om meer punten van het 70-puntenplan van het Vlaams Blok te realiseren dan van haar eigen programma". Dat hee...


Warm zomers weer blijft nog even duren: kwik flirt met 30 graden
7 Mei 2018, 06:54 Gazet v. Antwerpen

Puur genieten. Dat konden we dit weekend van het heerlijke weer. De lente maakte al even plaats voor de zomer, en dat doet ze nog enkele dagen langer. Maandag, dinsdag en woensdag is het nog perfect terrasjesweer. Maar wanneer het verlengd weekend begint, ziet het er wat minder rooskleurig uit.
Geruchten over flirt met ander land nekken Belgische bondscoach van voetbaldwerg, maar die weet van niets
25 April 2018, 20:06 Gazet v. Antwerpen

Tom Saintfiet is niet langer de bondscoach van Malta. De Kempenzoon werd er woensdag ontslagen, nadat geruchten opdoken dat hij flirt met Kameroen. De 45-jarige Saintfiet was sinds 11 oktober aan de slag in Malta.
David Goffin opnieuw tegen Rus in achtste finales Barcelona
25 April 2018, 19:30 Gazet v. Antwerpen

Net als vorig jaar neemt David Goffin (ATP-10) het in de achtste finales van het ATP-toernooi in het Spaanse Barcelona (2.510.900 euro) op tegen de Rus Karen Khachanov (ATP-37). Die schakelde woensdag de Argentijnse gravelspecialist Leonardo Mayer (ATP-45) in 1 uur en 33 minuten met 6-4 en 6-3 uit.
Tienjaarsrente in VS flirt met 3 procent
23 April 2018, 12:54 De Tijd
14:42 Stijgende inflatieverwachtingen en een vermindering van de geopolitieke spanningen duwen de Amerikaanse langetermijnrente naar het hoogste peil sinds eind 2013.


Olieprijs flirt na drie jaar weer met 75 dollar
19 April 2018, 15:18 De Tijd
17:06 Lagere voorraden en de Irankwestie duwen de olieprijs vandaag opnieuw hoger. Wat zijn de gevolgen, en zal de prijs blijven stijgen?


De Stemming van Vullings en Van Weezel: Wiegel flirt weer met populisten
29 Maart 2018, 20:24 NOS nieuws

Het kabinet is toch bereid om kleine aanpassingen te doen op de nieuwe Wet op de lnlichtingen- en Veiligheidsdiensten (wiv), zegt Joost Vullings in de laatste editie van De Stemming van Vullings en Van Weezel.

In de politieke podcast van NOS-radioprogramma Met Het Oog op Morgen bespreken Joost Vullings en Max van Weezel de definitieve uitslag van het referendum. Donderdag werd bekend dat de meerderheid van de kiezers tegen de Inlichtingenwet stemde: 49,44 procent. 46,53 procent stemde voor en 4,03 procent blanco.

Voorwaarden

Aan die aanpassingen zijn wel voorwaarden verbonden, zegt Vullings. Zo mogen die niet leiden tot uitstel van de wet en moet het nog wel werkbaar blijven voor de inlichtingendiensten. Wat er aangepast wordt is nog niet duidelijk, daar moet nog over worden onderhandeld.

Volgens Vullings zou het politiek heel sterk zijn als het kabinet het lukt GroenLinks mee te krijgen. "Die partij is niet tegen een nieuwe wet, maar wel tegen de wet zoals hij er op dit moment ligt."

Campagne viel tegen

Over de campagne van het kabinet voor de nieuwe wet zijn de heren het eens: die viel tegen. "Je zag bijna geen politici in de media over dit onderwerp, maar alleen AIVD- en MIVD-mensen. Dat was waarschijnlijk een bewuste keuze, toch had dat beter gekund", zegt Max van Weezel. "Want de tegenstanders van de nieuwe wet gingen er wel vol in."

Extra aandacht is er in deze podcast ook voor de nieuwe informateur van de gemeente Den Haag: Hans Wiegel. De (voormalig) politicus is door Richard de Mos van Groep de Mos (de grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag) gevraagd om op te treden als verkenner.

Max van Weezel herinnert zich nog dat Wiegel bij zijn afscheid als Kamerlid in 1982 aankondigde zijn opvolgers niet voor de voeten te gaan lopen. "En dat is nu precies wat hij in de jaren daarna altijd is blijven doen. Hij heeft altijd vanuit de coulissen stelling ingenomen tegen maatregelen die de VVD nam."

Flirten met Baudet

Van Weezel noemt het verder wel pikant dat Wiegel er als rasechte VVD'er toch altijd in slaagt om vrienden te zijn met de wat meer populistische partijen. "Hij werd ooit door Pim Fortuyn gepolst voor de functie van premier, hij nam het op voor Rita Verdonk tijdens de machtsstrijd binnen de VVD en bekritiseerde later Mark Rutte omdat die Geert Wilders uitsloot als coalitiepartner. Verder flirt hij op dit moment vaak met Thierry Baudet én wordt hij dus door Richard de Mos als informateur gevraagd. Dat is toch wel erg interessant."
Controversieel 'flirt-spel' na ophef niet te spelen op PlayStation
8 Maart 2018, 11:00 NOS nieuws

Het spel Super Seducer, waarin ogenschijnlijk mannen wordt geleerd hoe ze vrouwen het beste kunnen verleiden, zal niet in de PlayStation Store verschijnen. Dat heeft een woordvoerder van Sony, eigenaar van de spelcomputer, bevestigd aan techsite The Verge. Een Nederlandse woordvoerder kon nog geen commentaar geven.

Waarom het spel niet voor PlayStation beschikbaar komt, wil de woordvoerder tegen The Verge niet zeggen. Het is al sinds september bekend dat er aan het spel wordt gewerkt. De afgelopen dagen ontstond controverse omtrent de game. Gamesite Polygon concludeert bijvoorbeeld dat Super Seducer "zo slecht is als het klinkt". Techsite Motherboard omschrijft het als "een spel over stalken en lastigvallen van vrouwen". Steam, het grootste gameplatform voor pc's, biedt het spel wel aan.

Flirt-professor

Het spel, bedacht door de zelfbenoemde date-coach Richard La Ruina, is in feite een quiz. In elke scène wordt een scenario voorgesteld, bijvoorbeeld een situatie in een café waarbij twee dames op een bank zitten en met elkaar praten. Aan jou - de (mannelijke) speler van het spel - vervolgens de taak om de juiste strategie te kiezen: hoe kom je met ze in contact?

Volgens La Ruina is het de bedoeling dat mannen zonder schaamte fouten kunnen maken. Na een keuze krijg je feedback van de 'date-coach', die voor de gelegenheid op een bed zit naast twee halfnaakte vrouwen met hoge hakken. Daarnaast waarschuwt hij ervoor om niet te ver te gaan in het echte leven.

Nacht doorbrengen

Maar het gevoel waar veel techjournalisten, die het spel uitprobeerden, mee achterblijven is dat het uiteindelijke doel is en blijft om jou - de speler - een nacht te laten doorbrengen met een vrouw. Plaats dit in de context van de #MeToo-discussie en het wekt al snel controverse op.

In een verklaring op de dag van lancering, afgelopen dinsdag, zei La Ruina dat hij en zijn team oprecht verbaasd waren door de commotie. "We hebben onze uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat de boodschap positief is en dat eerlijk zijn de enige juiste manier is om met vrouwen in contact te komen." De 'date-coach' was volgens The Verge niet bereikbaar voor commentaar op het feit dat PlayStation zijn spel niet beschikbaar stelt in de appwinkel.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn