NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Flink


Loonstijging in maart komt uit op recordniveau van 7,3 procent, hoger dan inflatie
De lonen zijn afgelopen maand gemiddeld met 7,3 procent gestegen. Dat is een record, blijkt uit cijfers van werkgeversvereniging AWVN. De loonstijging ligt daarmee voor het eerst sinds tijden hoger dan de inflatie, die in maart op 4,4 procent uitkwam.


Energiecrisis duwde uitstoot van broeikasgassen flink omlaag in 2022
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Nederland heeft vorig jaar 9 procent minder broeikasgassen uitgestoten dan in 2021. Dat heeft vooral te maken met de energiecrisis, die ervoor zorgde dat burgers en bedrijven minder aardgas gebruikten. Wel ging de uitstoot van de luchtvaart omhoog door groeiende passagiersaantallen.


Busvervoer woensdag flink ontregeld door staking
24 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Reizigers hebben in sommige delen van het land veel hinder van de staking van buschauffeurs en treinpersoneel op regionale lijnen. Een deel van de werknemers van bedrijven als Arriva, Connexxion, Keolis en Qbuzz staakt om een hoger loon af te dwingen. Het ov in onder meer Noord-Brabant, Limburg, de Zaanstreek en Utrecht is daardoor geraakt.


Parkeren is weer flink duurder geworden: in deze steden betaal je de hoofdprijs
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
Parkeren in de binnenstad is dit jaar weer flink duurder geworden. Amsterdam blijft de duurste stad met een gemiddelde parkeerprijs van zo'n 7,50 euro per uur. Die prijs kan in parkeergarages oplopen tot 10 euro per uur.


Oproer in Chinese fabrieken raakt Apple flink in de portemonnee
6 Februari, 01:03 NU.NL - Economie
De protesten in een iPhone-fabriek in China hebben Apple veel geld gekost. Door de oproer zijn in de laatste drie maanden van vorig jaar minder iPhones gemaakt. Daardoor kon het techbedrijf minder toestellen verkopen en daalde de totale omzet met 5,5 procent.


Boodschappen Flink in 4 steden te bestellen bij Uber Eats
30 Januari, 00:10 Emerce
Inwoners van Alkmaar, Haarlem, Leiden en Rotterdam kunnen sinds kort boodschappen bij flitsbezorger Flink bestellen bij Uber Eats. Binnenkort wordt dit in meer steden mogelijk.


Huurprijzen in grote steden opnieuw flink gestegen
15 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
De huurprijzen van woningen in de vrije sector zijn in het afgelopen kwartaal flink gestegen in de vijf grootste steden van het land. Dat blijkt donderdag uit cijfers van huurplatform Pararius.


Apple vraagt flink meer voor vervangen accu iPhone, iPad en MacBook
6 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Accu van je iPhone, iPad of MacBook vervangen? Dat wordt vanaf 1 maart flink duurder, zo maakte Apple bekend op zijn website.


We bestellen nog steeds veel boodschappen, maar flink minder dan tijdens corona
25 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlanders bestellen nog steeds meer boodschappen, maaltijden en maaltijdboxen dan voor de coronacrisis. Hoewel de groei behoorlijk is afgenomen in vergelijking met de afgelopen jaren, nam de maaltijd- en boodschappenbezorging dit jaar met ongeveer 5 procent toe.


Gas-update: Flink meer gas verbruikt door koud weer
11 December 2022, 00:06 NU.NL - Economie
Elke week geeft NU.nl een overzicht van de ontwikkeling van de gasprijs, het verbruik en de vulling van de gasopslagen in Nederland. Dit zijn de cijfers van de afgelopen week in drie grafieken.


Flitsbezorger Flink weg uit Oostenrijk
10 December 2022, 00:04 Emerce
Een jaar na opening besluit flitsbezorger Flink om de deuren in Oostenrijk al weer te sluiten. Dat kost ruim honderdvijftig man de baan.


Xiaomi ziet omzet flink dalen door teruggelopen vraag naar smartphones
28 November 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Het Chinese elektronicaconcern Xiaomi heeft in het derde kwartaal zijn omzet flink zien dalen. Het bedrijf heeft last van de wereldwijd gedaalde vraag naar smartphones.


Overheid dijt flink uit als werkgever
28 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Halverwege dit jaar was de overheid als werkgever goed voor 570.000 banen. Dat zijn er 50.000 meer dan in 2019, meldt het UWV.


Zorgverzekeraars maken flink hogere premies bekend: tot 10 euro erbij
14 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Verschillende zorgverzekeraars hebben zaterdag flink hogere zorgpremies voor volgend jaar bekendgemaakt. Grote verzekeraars als VGZ, Menzis en Zilveren Kruis verhogen de premies van de meest gekozen basisverzekeringen met een bedrag tussen de 7,50 en 9,30 euro.


Werknemers IKEA krijgen flink meer loon in ruil voor minder toeslagen
7 November 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Medewerkers van IKEA Nederland krijgen in een jaar tijd een loonsverhoging van minimaal 13 procent, oplopend tot bijna 17 procent. Dat heeft het woonwarenhuis bekendgemaakt.


Wall Street eindigt flink lager na boodschap Fed-voorzitter
6 November 2022, 00:06 Skynet Economie
Met zijn toespraak na het rentebesluit, heeft Fed-voorzitter Jerome Powell de beurzen woensdag een nieuwe klap toegebracht. Hij liet uitschijnen dat er nog geen pauze in het rentebeleid te verwachten valt en het renteplafond mogelijk hoger zal uitvallen dan verwacht, omdat ook de inflatie nog altijd hoog blijft. Er zitten dus nog meer renteverhogingen, zij het kleinere, aan te komen.


3 November 2022, 00:06 Volkskrant
Musk laat personeel Twitter in onzekerheid
31 Oktober 2022, 00:01 Emerce
Werknemers van Twitter hebben nog niets gehoord van hun nieuwe eigenaar Elon Musk. Die stelde zich vrijdag na de overname nog niet voor. Het personeel verkeert in onzekerheid omdat Musk heeft laten doorschemeren dat hij de organisatie wil afslanken.


Benzine wordt flink duurder, terwijl olieprijs daalt
18 Oktober 2022, 00:04 NU.NL - Economie
De prijs van benzine is de afgelopen dagen omhooggeschoten. De gemiddelde adviesprijs staat volgens consumentencollectief UnitedConsumers vrijdag op 2,154 euro. 1 liter benzine is nu ruim 6 cent duurder dan een week eerder. Diesel is afgelopen week zelfs 10 cent per liter duurder geworden. De verhogingen zijn opvallend, omdat de olieprijzen juist zijn gedaald.


Brandstofprijzen schieten omhoog, vooral diesel flink duurder
11 Oktober 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Diesel is in een week bijna 8 cent per liter duurder geworden. Ook de gemiddelde adviesprijs voor benzine ging in een week met 3 cent omhoog, blijkt maandag uit cijfers van consumentencollectief UnitedConsumers.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn