NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Flandrien

2News.be / Trefwoorden / Flandrien

Flandrien - Philipsen fier op bekroning: "Erelijst om u tegen te zeggen"
8 November, 00:03 Skynet
Jasper Philipsen mocht dinsdagavond op de 21e editie van het Gala van de Flandrien in het Kursaal van Oostende de trofee van de krant Het Nieuwsblad voor de beste Belgische wielrenner van het afgelopen seizoen in ontvangst nemen. "Ik kom op een erelijst te staan om u tegen te zeggen, als je ziet welke namen daar op prijken", reageerde de Limburger na zijn triomf.


Flandrien - Kopecky kaapt hoofdprijs weg: "Ik pluk de vruchten van hard werk"
8 November, 00:03 Skynet
Lotte Kopecky won dinsdagavond op de 21e editie van het Gala van de Flandrien in het Kursaal van Oostende voor de vierde keer op rij de trofee van de krant Het Nieuwsblad voor de beste Belgische wielrenster van het afgelopen seizoen. "Ik droom volgend jaar van een medaille op de Olympische Spelen in Parijs", kijkt Kopecky met ambitie naar de toekomst.


Flandrien - Zegekoning Jasper Philipsen kroont zich tot Flandrien van het Jaar
8 November, 00:03 Skynet
Jasper Philipsen heeft dinsdagavond op de 21e editie van het Gala van de Flandrien in het Kursaal van Oostende de trofee van de krant Het Nieuwsblad voor de beste Belgische wielrenner van het afgelopen seizoen gewonnen.


KOERS KORT. Evenepoel en Kopecky ook Flandrien(ne) van het Jaar - Preben Van Hecke wordt ploegleider bij Alpecin-Deceuninck
19 Oktober 2022, 00:01 HLN.BE
Naast de Kristallen Fiets won Remco Evenepoel ook de Flandrien. Hij kreeg 72 punten meer dan Wout van Aert. Arnaud De Lie werd derde. Lotte Kopecky is voor de derde keer op rij Flandrienne van het Jaar. Ze komt zo naast recordhoudsters Grace Verbeke en Jolien D?hoore. Alec Segaert werd op het gala in Brugge verkozen tot Belofte van het Jaar en Ilan Van Wilder mag zich de beste ploegmaat van afgelopen seizoen noemen. De Internationale Flandrien(ne), de prijs voor de beste buitenlanders, ging naar Tadej Pogacar en Annemiek van Vleuten.


Thibau Nys is de Jonge Flandrien van het Jaar
27 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Thibau Nys mag zich de nieuwe Jonge Flandrien van het Jaar noemen. De achttienjarige Vlaams-Brabander, die momenteel in de lappenmand ligt met een sleutelbeenbreuk, pakte in september de Europese titel bij de beloften op de weg in het Italiaanse Trento. Nys kreeg de trofee in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs de trofee uit handen van bondscoach Sven Vanthourenhout.


Flandrien - Wout van Aert weet nog niet of hij WK veldrijden zal rijden: "Moeten beslissing nog nemen"
27 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Wout van Aert genoot de voorbije twee weken van vakantie, maar richtte op het Gala van de Flandrien ook al weer de blik naar 2022. Er wacht de kopman van Jumbo-Visma opnieuw een erg druk wegseizoen. Eerst is er echt nog de crosswinter. "Ik heb nog geen concrete datum wanneer ik herbegin", zei hij dinsdag. "Of ik het WK rijd? Dat moeten we nog bekijken."


Flandrien - Wout van Aert geniet van bekroning: "Extra erkenning omdat je collega's je kiezen"
27 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Wout van Aert werd dinsdag voor het derde jaar op rij verkozen tot Flandrien van het Jaar. Van Aert, die net terug was van een deugddoende vakantie, was erg tevreden met de nieuwe trofee. "Het feit dat je deze trofee wint door de stemmen van je collega-renners, maakt het voor mij extra mooi", liet hij na de show optekenen.


Flandrien - Wout van Aert pakt voor het derde jaar op rij de Flandrien-trofee
27 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Wout van Aert is dinsdagavond in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs door zijn collega-renners voor het derde jaar op rij verkozen tot Flandrien van het Jaar. De renner van Jumbo-Visma bleef met 574 punten ruimschoots Tim Merlier (Alpecin-Fenix), met 361 punten, en Jasper Stuyven (Trek-Segafredo), met 355 punten, voor. Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix, 337 ptn) en Remco Evenepoel (Deceuninck-Quick Step, 293 ptn) vervolledigden de top vijf. Van Aert kreeg de trofee uit handen van Eddy Merckx.


Flandrien - Tim Declercq volgt Dries Devenyns op als 'Beste Ploegmaat'
27 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Tim Declercq (Deceuninck-Quick Step) is dinsdag door zijn collega-renners bekroond tot 'Beste Ploegmaat in het Belgische peloton'. De 32-jarige West-Vlaming, vanwege zijn vele kopwerk bijgenaamd 'El Tractor', haalde het in de eindafrekening voor Jonas Rickaert (Alpecin-Fenix) en Nathan Van Hooydonck (Jumbo-Visma).


West-Vlaamse kaasproducent Flandrien koppelt ambacht aan robots
20 Januari 2021, 01:00 De Tijd
02:00 De West-Vlaamse ambachtelijke kaasmakerij Flandrien van de ondernemer Jan Desmet heeft met een tweede productielijn en een nieuwe rijpingszaal haar capaciteit verdubbeld tot 2 miljoen kilo kaas per ja...





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn