NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Firefox

2News.be / Trefwoorden / Firefox

Mozilla Firefox 114.0
Donderdag, 00:01 Tweakers
Mozilla heeft versie 114 van zijn webbrowser Firefox uitgebracht. In versie 114 heeft Mozilla het onder meer makkelijker gemaakt om uitzonderingen voor DNS-over-Https te beheren, kan er nu naar favorieten worden gezocht en kunnen Mac-gebruikers nu video van hun camera's in hogere resoluties opnemen. De complete changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden. New


?Microsoft wil Bing in Firefox?
13 Mei, 00:00 Emerce
Microsoft zou een bod willen uitbrengen om van Bing de standaardzoekmachine te maken in de browser Firefox. Momenteel is Google de standaardzoekmachine, maar het contract loopt dit jaar af.


Wachtwoordgenerator in Firefox voegt voortaan ook speciale tekens toe
11 Mei, 00:00 Tweakers
De generator van de ingebouwde wachtwoordmanager in Firefox kan voortaan ook speciale tekens aan wachtwoorden toevoegen. De update zit in Firefox 113.0.


Firefox krijgt ingebouwde functies om nepreviews te onderscheiden van echte
4 Mei, 00:00 Tweakers
Mozilla geeft Firefox functies om nepreviews online te onderscheiden van echte reviews, zo claimt de browserbouwer. Dat zal komen uit een overname van Fakespot, een bedrijf dat browserextensies en apps maakt die dat nu al doen.


Mozilla voegt pull-to-refresh toe aan stabiele versie Firefox voor Android
13 April, 00:02 Tweakers
Mozilla heeft ondersteuning voor pull-to-refresh toegevoegd aan de stabiele Android-versie van zijn Firefox-webbrowser. Dat bevestigt de softwaremaker op dinsdag. De feature zat al sinds 2020 in de Nightly-testversie van de mobiele webbrowser.


Mozilla Firefox 110.0 Final
16 Februari, 00:02 Tweakers
Mozilla heeft versie 110 van zijn webbrowser Firefox uitgebracht. In versie 110 is het onder meer mogelijk om favorieten, geschiedenis en wachtwoorden te importeren van Opera en Vivaldi, worden grafische processen in Windows nu standaard afgeschermd en zien we prestatieverbeteringen bij gebruik van WebGL. De complete changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden. New


Nieuwe Firefox snijdt reclamecodes uit URL?s
3 Juli 2022, 00:04 Emerce
Firefox voert een nieuwe element aan zijn browser toe die online marketeers iets blinder maakt. Ze kunnen niet zomaar meer data van internetgebruikers grazen.


Mozilla Firefox 101.0.1
10 Juni 2022, 00:01 Tweakers
Mozilla heeft een update voor versie 101 van zijn webbrowser Firefox uitgebracht. In versie 101 van Firefox, die tegenwoordig ook in de Windows App Store te vinden is, heeft Mozilla onder meer de mogelijkheid teruggebracht om een keuze te maken wat er met een bestand moet worden gedaan wanneer er op een downloadlink wordt geklikt. Deze optie staat overigens standaard uit. In versie 101.0.1 zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht: Fixed


Firefox kampte met technisch probleem waardoor websites niet werden geladen
14 Januari 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Firefox kampte donderdag met een probleem waardoor de webbrowser niet naar behoren werkte. Websites werden na het invoeren van een URL niet geladen, meldden gebruikers op sociale media. De problemen zouden inmiddels opgelost moeten zijn, meldt Firefox op Twitter.


Firefox Nightly heeft native functie voor donker maken websites
22 November 2021, 00:01 Tweakers
Mozilla werkt aan een functie om websites een dark mode te geven, ook al bieden ze die zelf niet. De functie kan ook ingesteld worden om het lichte of donkere thema van het besturingssysteem te volgen.


Mozilla laat Firefox taken van Lockwise-wachtwoordmanager overnemen op mobiel
22 November 2021, 00:01 Tweakers
Mozilla stopt met de ondersteuning van zijn Lockwise-wachtwoordmanager voor Android en iOS. De functies daarvan zitten inmiddels goeddeels ook in de Firefox-browser op die platformen en die moet die verantwoordelijkheden dan ook overnemen.


Wachtwoordmanager Firefox kan straks op Android logins in andere apps invullen
3 Oktober 2021, 00:00 Tweakers
Mozilla breidt zijn Firefox-wachtwoordmanager uit. Waar die nu nog logins binnen de browser opslaat en invult, kan dat straks op Android ook daarbuiten. Daarnaast krijgt de app extra functies om die gegevens te beveiligen.


Firefox test sponsorde zoeksuggesties
17 Augustus 2021, 00:01 Emerce
Mozilla probeert toch weer nieuwe inkomstenbronnen aan te boren met Firefox Suggest. Dat is een zoekfunctie die gesponsorde zoekresultaten toont. De functie wordt momenteel alleen getest onder een klein aantal gebruikers in de Verenigde Staten.


Mozilla test optionele Firefox-functie voor gesponsorde zoeksuggesties in VS
15 Augustus 2021, 00:01 Tweakers
Mozilla doet een test met Firefox Suggest. Dat is een zoekfunctie die gesuggereerde en gesponsorde zoekresultaten toont. De functie is optioneel en wordt momenteel alleen getest onder een klein aantal gebruikers in de Verenigde Staten.


Firefox browser verliest marktaandeel
10 Augustus 2021, 00:01 Emerce
De Firefox browser heeft de afgelopen jaren ruim 46 miljoen gebruikers verloren. Eind 2018 telde Firefox meer dan 244 miljoen gebruikers. Een aantal dat eind juli naar een kleine 198 miljoen is gedaald.


Nieuwe Firefox houdt supercookies tegen
27 Januari 2021, 09:07 Emerce
In Firefox 85 zijn verschillende aanpassingen doorgevoerd waardoor cache-gebaseerde supercookies kunnen worden geblokkeerd.


Firefox 85 krijgt optie voor importeren wachtwoorden vanuit KeePass
18 Januari 2021, 18:18 Tweakers
De eerstvolgende stabiele Firefox-release krijgt ondersteuning voor het importeren van wachtwoorden vanuit KeePass en forks als KeePassXC. De browser kon sinds Firefox 80 al met CSV-bestanden vanuit de Bitwarden-wachtwoordmanager overweg.


Firefox 86 krijgt ondersteuning voor avif-bestandsformaat
11 Januari 2021, 06:48 Tweakers
De nieuwe stable-versie van Firefox krijgt ondersteuning voor afbeeldingen in het avif-formaat. Die zat al in een nightly-versie, maar ondersteuning voor de afbeeldingencompressie komt eind februari ook naar de definitieve versie.


Firefox zet functie om terug te gaan met Backspace-toets uit
8 Januari 2021, 15:24 Tweakers
Mozilla zet in zijn browser Firefox de functie uit om een pagina terug te gaan door op Backspace te drukken. Gebruikers kunnen de functie wel weer aanzetten. Mozilla vermoedt dat veel mensen per ongeluk de functie gebruikten.


Mozilla ondersteunt tweetrapsauthenticatie voor Firefox-accounts
23 Mei 2018, 19:18 Tweakers
Mozilla is begonnen met het ondersteunen van tweetrapsauthenticatie voor Firefox-accounts. Tot nu toe konden gebruikers het account dat de browser gebruikt voor het synchroniseren van data alleen beveiligen met een wachtwoord.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn