NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Felix


29 Mei, 00:05 Skynet Buitenland
Festival Cannes - Belgen Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch delen met Skolimowski juryprijs
29 Mei, 00:05 Skynet
Op het Filmfestival van Cannes was er zaterdagavond een ex-aequo wat betreft de Prijs van de Jury. De Belgen Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch delen de prijs voor 'De acht bergen' met Jerzy Skolimowski '('Eo').


Lucia, Felix en Lise maken filmpje om andere kinderen aan te zetten om te bewegen
18 Januari 2021, 09:48 Gazet v. Antwerpen

Met het filmpje ?Wees sportief en heel actief? wil de Brasschaatse kindergemeenteraad alle jongeren oproepen om in deze tijden toch maar beter te blijven bewegen. Kinderburgemeester Lucia Delcoix maakte samen met Felix Van de Weyer en Lise Van der Auwera dit korte filmpje.
Duitse verdediger Bastians tekent vandaag bij Waasland-Beveren
11 Januari 2021, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Waasland-Beveren heeft zijn eerste wintertransfer onder kersvers sportief directeur Roger Stilz bijna te pakken. De 32-jarige centrale verdediger Felix Bastians tekent maandag een contract op de Freethiel.
Tiende ?Felix Poetry Festival? voor de deur
23 Mei 2018, 01:36 Gazet v. Antwerpen

Het woordkunstfestival viert de tiende editie met een extra hoeveelheid poëzie. Op vier avonden kun je in de stad genieten van internationaal talent, samengebracht door Antwerpen Boekenstad.
Charlotte Vandermeersch en Felix Van Groeningen verwachten kindje
11 Mei 2018, 04:30 Gazet v. Antwerpen

Al meer dan tien jaar zijn ze samen, actrice Charlotte Vandermeersch (34) en regisseur Felix Van Groeningen (40). En nu verwacht het stel over enkele maanden hun eerste kindje. Dat bevestigen ze zelf.
Archief verkoopt duizend boeken: in aanbod zitten ook eerste drukken van Felix Timmermans
28 April 2018, 01:30 Gazet v. Antwerpen

Het Archief Lier vergaarde in de loop van de jaren heel wat historische boeken. Daar zaten geregeld ook dubbels bij. Die wil het archief volgend weekend verkopen. De prijzen zijn laag, de interesse ongetwijfeld groot.
Rome: Derde pole van het seizoen voor Felix Rosenqvist
14 April 2018, 18:24 Autosport
Felix Rosenqvist (Mahindra) pakte met allure de pole voor de allereerste Rome ePrix.De Zweed bleef heel de rit koel en versloeg de Brit Sam Bird (DS Virgin) met 6 tienden voorsprong. Achter Bird zagen we Mitch Evans (Jaguar Racing), André Lotterer (Techeetah) en Sébastien Buemi (Renault e.dams) de top vijf vervolledigen. Ook waren er een paar opvallende afwezigen in de Super Pole. Lucas di Grassi (Audi Sport ABT Team Schaeffler) kwam net 7 honderdsten van een seconde te kort op de laatste plaats die recht gaf voor de Super Pole en zal straks vanaf een zesde plek starten.


Politieke onrust Congo - Félix Tshisekedi presidentskandidaat van oppositiepartij UDPS
31 Maart 2018, 06:54 Skynet
De Congolese oppositiepartij UDPS heeft Félix Tshisekedi aangeduid als nieuwe voorzitter. Hij is daarmee ook de kandidaat van de partij voor de presidentsverkiezingen die op 23 december zouden moeten plaatsvinden. Félix volgt zijn vader Etienne Tshisekedi op, die begin 2017 in Brussel overleed.


Mexico: Félix Rosenqvist opnieuw op de pole
3 Maart 2018, 22:12 Autosport
Félix Rosenqvist (Mahindra) heeft na Hong Kong nu ook de pole gepakt voor de Mexico e.Prix. In de superpole was de Zweed sneller dan Antonio Félix da Costa (Andretti), Alex Lynn (DS Virgin), Oliver Turvey (NIO) en Sébastien Buemi (Renault e.dams). Jérôme d?Ambrosio (Dragon Racing) start van op de zestiende plaats.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn