NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Facebook

2News.be / Trefwoorden / Facebook

Wereldwijde storing Instagram en Facebook weer voorbij
De wereldwijde Facebook- en Instagram-storing is na ruim anderhalf uur opgelost. Die diensten van Meta lagen dinsdagmiddag plat. Ook WhatsApp en Threads waren volgens gebruikers minder goed bereikbaar.


Boosten van posts op Instagram en Facebook gaat meer kosten vanuit iOS-apps
17 Februari, 00:00 Tweakers
Het boosten van posts gaat adverteerders op Facebook en Instagram dertig procent meer kosten als zij dat regelen vanuit de iOS-apps van Meta. Het bedrijf moet namelijk gaan werken via in-app aankopen van Apple en Apple houdt dan dertig procent van het bedrag in.


NU+ | Facebook wilde verbinden, maar twintig jaar later zitten we in bubbels
13 Februari, 00:09 NU.NL - Tech
Harvard-student Mark Zuckerberg bouwde in 2004 een website om studenten bij elkaar te brengen. Twintig jaar later hoopt Zuckerberg de hele aarde te verenigen, maar ligt zijn bedrijf constant onder vuur omdat Facebook de wereld ook verdeelt en verhardt.


Facebook-moeder Meta verkoopt zo veel advertenties dat winst verdrievoudigt
6 Februari, 00:11 NU.NL - Tech
Meta heeft afgelopen kwartaal drie keer zoveel winst gemaakt als dezelfde periode een jaar eerder. Onder de streep bleef omgerekend 14 miljard dollar (bijna 12 miljard euro) over. Daardoor keert het Facebook-moederbedrijf voor het eerst dividend uit.


NU+ | Facebook wilde verbinden, maar twintig jaar later zitten we in bubbels
6 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Harvard-student Mark Zuckerberg bouwde in 2004 een website om studenten bij elkaar te brengen. Twintig jaar later hoopt Zuckerberg de hele aarde te verenigen, maar ligt zijn bedrijf constant onder vuur omdat Facebook de wereld ook verdeelt en verhardt.


Facebook- en Instagram-gebruikers kunnen (bijna) niet onder tracking uitkomen
12 Januari, 00:06 Techzine
De trackingfunctionaliteiten van Meta liggen opnieuw onder vuur. Opvallend is dat de klacht opnieuw komt vanuit de privacy-belangenorganisatie noyb. Die organisatie trekt opnieuw naar de Oostenrijkse regulator, terwijl de voorgaande klacht tegen de abonnementsmodellen van Meta nog loopt. Noyb stelt dat Meta het nalaat de Europese wetgeving na te leven door het gebruikers onnodig moeilijk […]


NU+ | Hyves was grootste sociale netwerk van Nederland, tot Facebook kwam
8 December 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Het is vandaag tien jaar geleden dat Hyves stopte als sociaal netwerk. De Nederlandse vriendensite werd na de oprichting in 2004 groot met krabbelen, tikken, het uitdelen van respect en natuurlijk het plaatje van de dansende banaan.


Russische autoriteiten zoeken woordvoerder van Facebook-moederbedrijf Meta
1 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Woordvoerder Andy Stone van Facebook-moederbedrijf Meta wordt gezocht door de Russische autoriteiten. Waar de in Washington woonachtige Stone van wordt verdacht, is niet duidelijk.


Facebook blundert en kondigt verkiezingen een week te vroeg aan
16 November 2023, 00:07 NU.NL - Economie
Op Facebook verscheen woensdagochtend de melding dat vandaag de verkiezingen voor de Tweede Kamer worden gehouden. Daarmee was het sociale medium een week te vroeg, want pas op 22 november gaan we stemmen.


Facebook-moederbedrijf Meta verdient meer geld aan advertenties die jij bekijkt
2 November 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Gebruik jij Facebook, Instagram of WhatsApp? Dan heeft Facebook-moederbedrijf Meta in het afgelopen kwartaal omgerekend ruim 10 euro aan jou verdiend. Het socialemediabedrijf heeft in die drie maanden meer adverteerders weten te strikken.


Facebook en Instagram zonder reclame? In november kan het (tegen betaling)
2 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Vanaf november heb je op Facebook en Instagram de keuze uit een gratis versie met gepersonaliseerde reclame, of een betaalde versie zonder reclame. Daarmee hoopt Facebook-moederbedrijf Meta te voldoen aan de strenge Europese privacywet.


Amerikaanse staten klagen Meta aan wegens psychische schade door Facebook
26 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Meer dan twintig Amerikaanse staten klagen Meta aan. Ze vinden dat het moederbedrijf van Facebook en Instagram jonge gebruikers uitbuit voor winst en hen blootstelt aan schadelijke inhoud.


Amerikaanse staten klagen Meta aan: Facebook en Instagram schaden kinderen
25 Oktober 2023, 00:05 Skynet Buitenland
Meer dan dertig Amerikaanse staten zijn een rechtszaak gestart tegen Meta. Volgens de klagers schaden de socialemediaplatformen Instagram en Facebook de mentale en fysieke gezondheid van kinderen en jongeren.


AI-stickergenerator in Facebook Messenger maakt ook schunnige stickers
11 Oktober 2023, 00:10 NU.NL - Tech
De nieuwe stickergenerator in Facebook Messenger kan uitgelokt worden tot het maken van schunnige stickers. Op het sociale netwerk X delen verschillende gebruikers van de berichtendienst creaties met bijvoorbeeld billen, borsten en wapens.


Facebook-baas Mark Zuckerberg laat AI-chatbots voor WhatsApp zien
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Tech
Binnenkort kun je op WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger praten met chatbot Meta AI. Dit is het alternatief van Facebook-moederbedrijf Meta voor de populaire AI-chatbot ChatGPT.


Facebook zonder reclames kan 10 euro per maand gaan kosten
4 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Europeanen moeten mogelijk maandelijks 10 euro gaan betalen voor een advertentieloze versie van Facebook. Daar denkt moederbedrijf Meta over na, schrijft The Wall Street Journal. Het bedrijf zou de plannen aan Europese toezichthouders hebben voorgelegd.


NU+ | Nee, Facebook en Instagram luisteren je niet af (maar volgen je wel)
27 September 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Je kent het vast: je vertelt aan anderen dat je graag iets wil hebben en even later zie je daarvoor een advertentie op Facebook of Instagram. Het lijkt alsof je wordt afgeluisterd, maar daar is volgens experts geen sprake van.


'Meta overweegt advertentievrije abo's voor Instagram en Facebook in Europa'
3 September 2023, 00:01 Tweakers
Meta overweegt betaalde versies van Facebook en Instagram uit te brengen, waarmee gebruikers geen advertenties te zien krijgen. Dat melden ingewijden aan The New York Times. De vermeende abonnementen komen alleen beschikbaar in Europa.


Facebook-moederbedrijf Meta maakt Threads bruikbaar in de internetbrowser
30 Augustus 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Threads heeft vrijdag een webversie uitgebracht. Daarmee kan het nieuwe socialemediaplatform van Facebook-moederbedrijf Meta via een internetbrowser gebruikt worden. De berichtendienst is een nieuwe concurrent voor X (Twitter).


X (Twitter) vertraagde de toegang tot Facebook, Instagram en nieuwssites
23 Augustus 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Het socialemediaplatform X (voorheen Twitter) heeft de toegang tot concurrerende sociale netwerken en nieuwswebsites vertraagd. Gebruikers die op een link naar Facebook, Instagram of bijvoorbeeld The New York Times klikten, moesten vijf seconden wachten voordat ze de gewenste pagina konden zien.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn