NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Facebook

2News.be / Trefwoorden / Facebook

'Meta overweegt advertentievrije abo's voor Instagram en Facebook in Europa'
3 September, 00:01 Tweakers
Meta overweegt betaalde versies van Facebook en Instagram uit te brengen, waarmee gebruikers geen advertenties te zien krijgen. Dat melden ingewijden aan The New York Times. De vermeende abonnementen komen alleen beschikbaar in Europa.


Facebook-moederbedrijf Meta maakt Threads bruikbaar in de internetbrowser
30 Augustus, 00:10 NU.NL - Tech
Threads heeft vrijdag een webversie uitgebracht. Daarmee kan het nieuwe socialemediaplatform van Facebook-moederbedrijf Meta via een internetbrowser gebruikt worden. De berichtendienst is een nieuwe concurrent voor X (Twitter).


X (Twitter) vertraagde de toegang tot Facebook, Instagram en nieuwssites
23 Augustus, 00:09 NU.NL - Tech
Het socialemediaplatform X (voorheen Twitter) heeft de toegang tot concurrerende sociale netwerken en nieuwswebsites vertraagd. Gebruikers die op een link naar Facebook, Instagram of bijvoorbeeld The New York Times klikten, moesten vijf seconden wachten voordat ze de gewenste pagina konden zien.


Omzet stijgt bij Facebook-moederbedrijf, maar met de Metaverse schiet het niet op
2 Augustus, 00:14 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta heeft de omzet in het afgelopen kwartaal zien stijgen door een verbetering in de advertentieverkopen. Ook ontsloeg het bedrijf veel mensen. Voorlopig blijft de Metaverse een grote kostenpost.


Facebook moet data delen van anoniem profiel dat Nederlander verdacht maakt
2 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Facebook-eigenaar Meta moet gegevens van een anonieme Facebook-gebruiker overhandigen aan een man die door deze persoon beschuldigd is van grensoverschrijdend gedrag. Dat oordeelde de rechtbank Den Haag in een kort geding dat de man tegen Meta aanspande.


Facebook-moederbedrijf komt waarschijnlijk volgende maand met AI-chatbots
2 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Meta is van plan een reeks AI-chatbots naar zijn diensten te brengen. Het Facebook-moederbedrijf is van plan de chatbots van verschillende persoonlijkheden te voorzien. Ze verschijnen mogelijk al volgende maand, zeggen bronnen tegen de Financial Times.


29 Juli, 00:04 Volkskrant
Facebook en Instagram mogen niet meer gericht adverteren in Noorwegen
19 Juli, 00:08 NU.NL - Economie
Moederbedrijf Meta mag in Noorwegen tijdelijk geen gerichte reclames meer plaatsen op zijn platforms Facebook en Instagram. Volgens de Noorse privacytoezichthouder Datatilsynet gebeurt dat op een illegale manier.


Facebook-moederbedrijf krijgt 1,2 miljard euro boete van Brussel
28 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
Europese privacytoezichthouders hebben Meta een boete van 1,2 miljard euro opgelegd. Het moederbedrijf van Facebook krijgt die boete omdat het data van Europese gebruikers heeft doorgestuurd naar de Verenigde Staten.


Facebook-moederbedrijf verliest flink op verplichte verkoop gifjesplatform GIPHY
28 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
De verplichte verkoop van GIPHY heeft Facebook-moederbedrijf Meta veel geld gekost. Stockfotodienst Shutterstock koopt het gifjesplatform voor 53 miljoen dollar (49,2 miljoen euro). Drie jaar geleden betaalde Meta er nog 400 miljoen dollar voor.


Klagend Facebook moet alle documenten geven die Brussel opvraagt
28 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
Facebook moet inzage geven in alle documenten die de Europese Commissie opvraagt. Dat heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie bepaald na klachten van Facebook-moederbedrijf Meta. Brussel onderzoekt of het sociale netwerk zich schuldig maakt aan oneerlijke concurrentie.


Facebook overtrad tien jaar lang de wet met verwerking persoonsgegevens
16 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Facebook heeft de wet overtreden bij de verwerking van persoonsgegevens van Nederlandse gebruikers, oordeelt de rechtbank Amsterdam woensdag. Het socialemediabedrijf gebruikte de gegevens voor advertentiedoeleinden en verstrekte ze aan andere bedrijven, terwijl dat niet mocht.


Facebook-moeder Meta schrapt nog eens 10.000 banen
Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en WhatsApp, heeft een tweede ontslagronde in enkele maanden tijd aangekondigd. Er zullen zowat 10.000 banen verdwijnen, klinkt het dinsdag op de website van Meta. Daarnaast worden 5.000 vacatures die nog niet waren ingevuld, geschrapt.


Meta test betaald verificatievinkje op Facebook en Instagram
21 Februari, 00:53 Tweakers
Meta begint een test waarbij gebruikers kunnen betalen voor een verificatievinkje op Facebook en Instagram. Naast dat vinkje krijgen abonnees van dit Meta Verified ook extra features en betere helpdeskondersteuning. In de testfase kost dat vinkje dertien euro per maand.


Abonnement voor Facebook en Instagram op komst
20 Februari, 00:22 De Tijd
19:49 Meta Platforms lanceert een abonnement voor Facebook en Instagram. Dat meldt CEO Mark Zuckerberg via zijn Instagramkanaal.


Instagram- en Facebook-account van Donald Trump zijn weer in de lucht
12 Februari, 00:06 NU.NL - Economie
Donald Trump heeft weer toegang gekregen tot zijn Instagram- en Facebook-account. Twee weken eerder kondigde Meta, het moederbedrijf van de twee sociale media, al aan dat de voormalige Amerikaanse president zijn accounts weer mag gaan gebruiken.


Trump mag weer op Facebook
11 Februari, 00:01 Emerce
Facebook en Instagram hebben, zoals eerder aangekondigd, oud-president Trump weer toegang gegeven tot hun platforms.


NU+ | GIPHY tien jaar oud: van gifjesprobeersel tot mislukte Facebook-overname
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Van een popcorn etende Michael Jackson tot Homer Simpson die langzaam in de bosjes verdwijnt: zoek je weleens een bewegende afbeelding, oftewel gifje, dan ben je sowieso uitgekomen bij GIPHY. Tien jaar geleden werd het platform opgetuigd als een probeersel. Hoe is dat dat in de loop der jaren veranderd?


NU+ | GIPHY tien jaar oud: van gifjesprobeersel tot mislukte Facebook-overname
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Van een popcorn etende Michael Jackson tot Homer Simpson die langzaam in de bosjes verdwijnt: zoek je weleens een bewegende afbeelding, oftewel gifje, dan ben je sowieso uitgekomen bij GIPHY. Tien jaar geleden werd het platform opgetuigd als een probeersel. Hoe is dat dat in de loop der jaren veranderd?


Facebook passeert grens van twee miljard gebruikers
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Een kwart van de wereldbevolking maakt iedere dag gebruik van Facebook, heeft moederbedrijf Meta donderdag bekendgemaakt. Nooit eerder zaten zo veel mensen op het sociale netwerk. De kwartaalcijfers van het socialemediabedrijf waren beter dan verwacht door gestegen advertentie-inkomsten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn