NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Europese

2News.be / Trefwoorden / Europese

Ganse Europese top aast op 17-jarig talent, maar?Club en Mbamba praten weer
Vandaag, 00:02 HLN.BE
De onderhandelingen tussen Club Brugge en Noah Mbamba, gegeerd door meerdere Europese topclubs, zijn heropgestart. De 17-jarige middenvelder ziet opnieuw perspectieven bij blauw-zwart en neigt naar een contractverlenging.


Europese consumentenorganisaties klagen over misleiding door Google
Gisteren, 00:11 NU.NL - Tech
Europese consumentenorganisaties beweren dat Google consumenten misleidt. Het techconcern zou er zo voor willen zorgen dat het hun persoonlijke gegevens mag gebruiken.


Spaanse vrouwen verlengen Europese titel in Futsal
Gisteren, 00:01 Skynet Sport
De Spaanse vrouwen hebben met succes hun Europese titel in het Futsal verdedigd. In Porto versloegen ze zondag in de finale Portugal na strafschoppen met 1-4 (3-3 na de reguliere speeltijd).


Donderdag, 00:06 Volkskrant
Slot trainer van het jaar in Eredivisie na Europese successen met Feyenoord
27 Juni, 00:06 NU.NL - Sport
Arne Slot heeft zondag de Rinus Michels Award voor de beste trainer in de Eredivisie in de wacht gesleept. De 43-jarige oefenmeester bereikte met Feyenoord de Conference League-finale, waarin AS Roma nipt te sterk bleek.


Europese Unie wil pesticidengebruik halveren tegen 2030
26 Juni, 00:10 Skynet Economie
Tegen 2030 moet het gebruik van chemische en gevaarlijke pesticiden met de helft verminderd worden. Die ambitieuze doelstelling heeft de Europese Commissie vandaag gepresenteerd om het verlies aan biodiversiteit en de sterfte van bijen en andere bestuivers tegen te gaan. Bovendien legt ze voor het eerst wettelijk bindende doelstellingen voor natuur op tafel.


23 Juni, 00:07 Volkskrant
Emerce Retail: Lucardi wil grote Europese speler worden
19 Juni, 00:03 Emerce
Sierradenverkoper Lucardi heeft stevige Europese ambities. "We zijn nu nog echt een Nederlandse speler, maar willen in veel Europese landen aanwezig zijn," vertelt marketingdirecteur Jolanda Ravenek in de videocollectie Emerce Retail, die vanaf donderdag live gaat.


Techbedrijven gaan akkoord met strengere Europese regels tegen desinformatie
17 Juni, 00:01 Tweakers
De Europese Commissie heeft strengere regels tegen desinformatie gepresenteerd. Techbedrijven moeten daarmee harder ingrijpen tegen nepaccounts en deepfakes op hun platforms. Verschillende grote techbedrijven zijn akkoord gegaan met de regels.


16 Juni, 00:08 Volkskrant
Arbeidsconflicten en personeelstekorten teisteren Europese luchthavens
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
Niet alleen Schiphol, ook andere luchthavens in Europa kampen met problemen door gebrek aan personeel. De vliegvelden staan te springen om meer werknemers, terwijl de huidige werknemers staken voor meer loon en betere arbeidsvoorwaarden. Dat leidt in heel Europa tot geannuleerde vluchten en lange rijen voor reizigers tijdens het drukke zomerseizoen.


Gelenaar is lid Europese Academie Wetenschappen
9 Juni, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De Geelse longspecialist prof. dr. Emiel Wouters is door de Academia Europaea benoemd tot lid. Deze Europese Academie voor Wetenschappen is in 1988 opgericht en verenigt vooraanstaande wetenschappers op het gebied van onder meer fysica en technologie, biologie en geneeskunde, wiskunde, letteren en menswetenschappen.
Kabinet en Tweede Kamer hebben bezwaren tegen Europese digitale identiteit
6 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Het kabinet en de Tweede Kamer hebben bezwaren tegen de Europese plannen voor een digitale identiteit. Dat blijkt donderdag uit een motie die is ingediend namens verschillende partijen.


KLM vliegt met lege toestellen terug naar Schiphol vanaf Europese bestemmingen
KLM vliegt passagiers niet meer naar Schiphol vanaf Europese bestemmingen. Dat gebeurt vanwege de drukte op de luchthaven. De zogenoemde cityhoppers van de luchtvaartmaatschappij vliegen leeg terug naar Schiphol.


Europese privacytoezichthouders deelden voor 1,5 miljard euro aan AVG-boetes uit
3 Juni, 00:00 Tweakers
Europese toezichthouders hebben sinds de inwerkingtreding van de AVG al voor meer dan anderhalf miljard euro aan boetes opgelegd. Bijna twee derde van dat bedrag komt voor rekening van twee grote boetes.


2 Juni, 00:08 Volkskrant
Europese Unie overschatte eigen klimaatuitgaven met ruim 70 miljard euro
31 Mei, 00:02 HLN.BE
Volgens een nieuw rapport van de Europese Rekenkamer heeft de Europese Unie haar eigen streefdoel om in de begrotingsperiode 2014-2020 ten minste 20 procent van haar budget aan klimaatmaatregelen te besteden, niet gehaald. De klimaatrelevante uitgaven bedroegen in werkelijkheid ongeveer 13 procent, ook al heeft de Commissie verklaard dat het beoogde ambitieniveau gerealiseerd werd. Op die manier werden de klimaatuitgaven met minstens 72 miljard euro overschat.


Europese leiders sluiten akkoord over Russisch olie-embargo
31 Mei, 00:00 HLN.BE
De Europese leiders hebben maandag een akkoord bereikt over de invoering van een verbod op de import van Russische olie. Het gaat in eerste instantie om een embargo op olie die over zee wordt ingevoerd, waarmee meteen twee derde van alle Russische olie gebannen wordt. Door een bijkomend Pools-Duits importverbod wordt alles samen meer dan 90 procent van de Russische olie van de markt gehaald. Olie die via de Droezjba-pijpleiding aangevoerd wordt, blijft voorlopig buiten de boycot. Woensdag buigen de ambassadeurs van de lidstaten zich over de details.


EasyJet annuleert tweehonderd Europese vluchten vanwege IT-probleem
30 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Luchtvaartmaatschappij EasyJet heeft donderdag zo'n tweehonderd vluchten in Europa geannuleerd vanwege een IT-probleem. Het mankement is inmiddels verholpen, maar volgens het bedrijf kan het vliegschema nog de rest van de dag ontregeld blijven.


Mechelen sleept Europese award voor gedeelde mobiliteit in de wacht
26 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De stad Mechelen heeft op een internationaal symposium in het Duitse Bremen een Europese award voor gedeelde mobiliteit in de wacht gesleept. Het is de eerste keer dat die werd uitgereikt.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn