NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Europe

2News.be / Trefwoorden / Europe

Tresor Attempto Racing sterk vertegenwoordigd in GT World Challenge Europe
Zondag, 00:03 Autosport
Tresor Attempto Racing is een van de teams in de GT racerij die Audi trouw gebleven zijn. Het team dat vorig jaar de titel pakte in de Sprint Cup keert terug naar de GT World Challenge Europe met drie wagens die allen zowel uitkomen in de Endurance Cup als de Sprint Cup.

Lees meer: Tresor Attempto Racing sterk vertegenwoordigd in GT World Challenge Europe


Ariel Levi (Team GP Elite) en Robert Sulma (Proton Huber Competition) zijn de kampioenen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe
10 Maart, 00:03 Autosport
De Catalaanse hoofdstad Barcelona was afgelopen weekend de plaats van afspraak voor de finale van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe. Opnieuw waren er weer heel wat verschillende winnaars, terwijl Ariel Levi (Team GP Elite) en Robert Sulma (Proton Huber Competition) de kampioenen 2024 zijn in respectievelijk de Sport Division en de Club Division. Na vier meer dan geslaagde meetings in Portugal en Spanje, staat nu al vast dat de derde editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe verder zal bouwen op het succes van de eerste twee seizoenen.

Lees meer: Ariel Levi (Team GP Elite) en Robert Sulma (Proton Huber Competition) zijn de kampioenen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe


AF Corse met drie bolides naar de GT World Challenge Europe Endurance Cup
10 Maart, 00:03 Autosport
AF Corse komt dit jaar met drie Ferrari?s 296 GT3 naar de GT World Challenge Europe Endurance Cup. Twee wagens worden met de hulp van Francorchamps Motors ingezet in de Pro klasse. Een derde Ferrari, waarop we landgenoten Louis en Jef Machiels terugvinden, komt uit in de Bronze Cup.

Lees meer: AF Corse met drie bolides naar de GT World Challenge Europe Endurance Cup


GT World Challenge Europe Prologue: 2Seas Motorsport zet snelste chrono neer
10 Maart, 00:03 Autosport
Voor de tweede dag op rij kwamen de deelnemers aan de GT World Challenge Europe in actie op het circuit van Paul Ricard voor de Prologue. 2Seas Motorsport Mercedes-AMG GT3 EVO #60 van Isa Al Khalifa, Martin Kodric en Lewis Williamson toonde zich in de morgen het snelst met een chrono van 1:52.800, wat later ook de besttijd over de twee dagen zou blijken.

Lees meer: GT World Challenge Europe Prologue: 2Seas Motorsport zet snelste chrono neer


Stienes Longin mikt samen met Nicolas Saelens en Q1 Trackracing op titel in GT Cup Europe 2024
10 Maart, 00:03 Autosport
Ze werden in 2022 al samen Europees kampioen in de Fanatec GT2 Series, en in 2024 doen Stienes Longin en Nicolas Saelens opnieuw samen een gooi naar een Europese titel, in de GT Cup Europe dit keer. Ze doen dat aan het stuur van een Porsche 911 GT3 Cup van het meervoudig bekroonde Q1 Trackracing.

Lees meer: Stienes Longin mikt samen met Nicolas Saelens en Q1 Trackracing op titel in GT Cup Europe 2024


Belgium Racing met twee wagens in finale Porsche Sprint Challenge Southern Europe
3 Maart, 00:02 Autosport
Hoewel we deze week de derde maand van 2024 aansnijden, brengt het Belgium Racing Team alles in gereedheid om dit weekend de eerste seizoensfinale van het jaar te betwisten. In Barcelona worden namelijk de twee afsluitende wedstrijden betwist van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe. Belgium Racing Team verdubbelt bij de finale zijn effectieven, want naast een Porsche 911 GT3 Cup voor vaste waarde Jef Machiels, zet het Limburgse team een identiek exemplaar in voor Michael Cool.

Lees meer: Belgium Racing met twee wagens in finale Porsche Sprint Challenge Southern Europe


Jan Lauryssen met Belgium Racing op zegejacht in GT Cup Europe
25 Februari, 00:02 Autosport
Jan Lauryssen verdedigt in 2024 de kleuren van het Limburgse Belgium Racing Team. De Kempenaar ontpopte zich de voorbije seizoenen tot een referentie in de Porsche 911 GT3 Cup en wil ook dit seizoen strijden voor overwinningen. Het eerste doel: winst in de GT Cup Europe, het kampioenschap waarin hij in 2022 de algemene titel veroverde.

Lees meer: Jan Lauryssen met Belgium Racing op zegejacht in GT Cup Europe


Porsche Sprint Challenge Southern Europe is na Estoril halverwege tweede seizoen
11 Februari, 00:03 Autosport
Het tweede seizoen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe vordert snel. Na de openingswedstrijden in Portimao, een week geleden, trokken de protagonisten van het winterkampioenschap nu richting een ander Portugees F1-circuit, met name Estoril. Opnieuw stonden er in de beide divisies twee wedstrijden op het menu, waarna het seizoen nu dus halverwege is. Sportief blijft de strijd erg open, met dit weekend zes verschillende winnaars en dat na opnieuw erg hard bevochten en mooie wedstrijden, op alle niveaus. Volgende afspraak is over drie weken in het Spaanse Valencia.

Lees meer: Porsche Sprint Challenge Southern Europe is na Estoril halverwege tweede seizoen


Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Ariel Levi leidt in puntenstand na eerste weekend
4 Februari, 00:02 Autosport
Vijftig Porsche gaven afgelopen weekend afspraak op het prachtige circuit van Portimao in de Portugese Algarve en ze maakten er tijdens de opener van het Porsche Sprint Challenge Southern Europe-seizoen meteen een mooi spektakel van, met maar liefst zeven verschillende winnaars. Er rest die rijders en de teams echter weinig rust, want volgend weekend al strijken ze in Estoril neer, dat andere Portugese F1-circuit. De toon is gezet en iedereen kijkt dan ook naar het vervolg van het tweede seizoen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe uit, een seizoen dat alle verwachtingen lijkt in te lossen.

Lees meer: Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Ariel Levi leidt in puntenstand na eerste weekend


Tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe start op 27 en 28 januari in Portimao
21 Januari, 00:01 Autosport
Terwijl een deel van Europa onder een sneeuwtapijt bedekt is, lijkt het zuiden van Europa meer dan ooit de perfecte locatie om het komende raceseizoen 2024 voor te bereiden. Op 27 en 28 januari, over een goede week dus, start dan de tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe. Op het schitterende circuit van Portimao, in de Portugese Algarve, zal eens te meer blijken dat de merkencompetities van Porsche de wind in de zeilen hebben.

Lees meer: Tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe start op 27 en 28 januari in Portimao


Vallelunga: Gilles Stadsbader vicekampioen in de Lamborghini Super Trofeo Europe
22 November 2023, 00:01 Autosport
Gilles Stadsbader (VS Racing) maakte in zijn debuutseizoen kans op de titel in de Lamborghini Super Trofeo Europe na een zege in de voorlaatste race. Maar twee penalty?s van 5 seconden deden hem in de laatste race buiten de punten vallen en weg was de hoop op de titel, Stadsbader en zijn teamgenoot Mattia Michelotto moeten tevreden zijn met de vicetitel. Kampioen werd Brendon Leitch (Leipert Motorsport) die respectievelijk als tweede en derde finishte.

Lees meer: Vallelunga: Gilles Stadsbader vicekampioen in de Lamborghini Super Trofeo Europe


FIBA Europe Cup - Thijs De Ridder blijft ongeslagen met Bilbao
16 November 2023, 00:03 Skynet Sport
Ook na vijf speeldagen gaat Thijs De Ridder met zijn Spaanse club Bilbao nog ongeslagen aan de leiding in groep B van de FIBA Europe Cup. Woensdag werd met 68-73 gewonnen bij het Roemeense Sibiu. De Ridder speelde twaalf minuten. Daarin scoorde hij zes punten, plukte hij twee rebounds en gaf hij een assist.


52 wagens voor de finale races van de Lamborghini Super Trofeo Europe
14 November 2023, 00:01 Autosport
Komend weekend en het weekend daarop vinden op het circuit van Vallelunga de finale races plaats van de Lamborghini Super Trofeo Europe waar niet minder dan 52 wagens aan de start verwacht worden. Brendon Leitch (Leipert Motorsport) leidt momenteel in de tussenstand van de Pro-klasse. Ook verscheidene Belgische renners staan er op de inschrijvingslijst en zij koesteren grote ambities.

Lees meer: 52 wagens voor de finale races van de Lamborghini Super Trofeo Europe


Lamborghini Super Trofeo Europe trekt richting Le Mans in 2024
7 November 2023, 00:03 Autosport
Een week voor de Lamborghini World Finals werden de nieuwe kalenders voor het seizoen 2024 van de Lamborghini Super Trofeo bekend gemaakt. De Europese variant gaat zoals de voorgaande jaren voornamelijk de Fanatec GT World Challenge Europe-kalender volgen, op drie manches na. Het kampioenschap gaat namelijk driemaal het voorprogramma van het FIA WEC kleuren. Imola krijgt de eerste manche waarna Spa volgt, maar ook voor de eerste keer in de geschiedenis van het kampioenschap zal het aanwezig zijn in Le Mans bij de 24 Heures.

Lees meer: Lamborghini Super Trofeo Europe trekt richting Le Mans in 2024


Barcelona: Tom Coronel pakt TCR Europe-titel, brute pech voor Kobe Pauwels
24 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Wat een spannend slot van het TCR Europe-kampioenschap had moeten worden, draaide zondagmiddag in Barcelona uit op een heuse anticlimax nadat titelkandidaat Kobe Pauwels na de formatieronde de pitlane indook en er door een stukke aandrijfas tot opgave werd gedwongen. De brute pech van onze landgenoot doet evenwel niks af aan de prestatie van Comtoyou-teamgenoot Tom Coronel die aan een vierde plaats genoeg had om zich in zijn 34ste competitieseizoen tot TCR Europe-kampioen te kronen. De wedstrijd zag Honda-rijder Ruben Volt winnen voor John Filippi, de Fransman eindigt mede dankzij de opgave van Pauwels als vice kamioen.

Lees meer: Barcelona: Tom Coronel pakt TCR Europe-titel, brute pech voor Kobe Pauwels


De Ferrari Challenge Europe volgend weekend naar Spa, maar niet in 2024
18 September 2023, 00:02 Autosport
Komend weekend ontvangt het circuit van Spa-Francorchamps de Ferrari Challenge Europe. In aanloop naar dit weekend werd ook de kalender voor volgend jaar van de Ferrari Challenge Europe vrijgegeven. Zes manches staan er op de kalender voor 2024, maar het circuit van Spa-Francorchamps wordt niet aangedaan.

Lees meer: De Ferrari Challenge Europe volgend weekend naar Spa, maar niet in 2024


Ontvang korting op tickets voor de AI and Big Data Expo Europe in Amsterdam
2 September 2023, 00:05 Techzine
Op 26 en 27 september 2023 vindt een nieuwe editie van de AI and Big Data Expo Europe plaats. Dit jaar verkent het event het Nederlandse terrein en zullen sprekers van onder andere de Volksbank, ABN AMRO Bank, Ikea en Netflix aanwezig zijn. Techzine-lezers kunnen bovendien tickets bemachtigen met korting. Tijdens het event leer je […]


Inschrijvingen voor tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe open
7 Augustus 2023, 00:03 Autosport
Enkele weken geleden kondigde de organisatie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe de kalender voor 2024 aan, na een eerste, bijzonder geslaagd seizoen 2023. Vier afspraken staan op het menu en de interesse van de teams en rijders is ondertussen al aanzienlijk. De inschrijvingen zijn vandaag, 1 augustus, geopend.

Lees meer: Inschrijvingen voor tweede editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe open


Marcello Lotti reageert met onbegrip op terugtrekking Target Competition uit TCR Europe
24 Juli 2023, 00:01 Autosport
In een verklaring reageert WSC-CEO Marcello Lotti scherp op het besluit van Target Competition om de Hyundai Elantra-auto's van Du?an Borkovi? en Marco Butti onmiddellijk terug te trekken uit het TCR Europe-evenement in Le Castellet. Het Italiaanse team gaf zaterdag na afloop van de kwalificatiesessie te kennen zich niet te kunnen vinden in de Balance of Performance voor hun Hyundai's Elantra N.

Lees meer: Marcello Lotti reageert met onbegrip op terugtrekking Target Competition uit TCR Europe


Spa: TCR Europe en TCR World Tour in beeld gebracht
2 Juni 2023, 00:03 Autosport
Foto's: Spa: TCR Europe en TCR World Tour in beeld gebracht





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn