NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Europa

2News.be / Trefwoorden / Europa

Rusland lijkt niet van plan meer aardgas aan Europa te leveren
Vandaag, 00:03 NU.NL - Economie
Europa lijkt voorlopig niet te kunnen rekenen op meer aardgas uit Rusland. Dat valt op te maken uit veilingen van gascontracten. Eerder had de Russische president Vladimir Poetin nog gezegd dat zijn land klaarstond om meer gas te leveren. Dat had ervoor kunnen zorgen dat de momenteel torenhoge energieprijzen wat omlaag zouden gaan.


Spaanse politie grijpt in bij "grootste wietplantage in Europa"
Gisteren, 00:03 Skynet
De Spaanse politie heeft drie mensen gearresteerd bij een actie tegen een boerderij waar 135.000 wietplanten worden geteeld, volgens de Guardia Civil de grootste wietplantage van Europa. De vooral buitenlandse plukkers en andere werknemers op de legale plantage hadden geen contract en fatsoenlijke huisvesting.


?Social commerce wordt niks in Europa?
Gisteren, 00:02 Emerce
De hypeterm social commerce zingt al tijden rond, maar volgens de analisten van investeerder ARK Invest wordt het niets met social commerce in Europa.


2.000 Nederlandse jongeren mogen volgend jaar gratis door Europa treinen
13 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
Voor het Europese Jaar voor de Jeugd kunnen 2.036 Nederlandse jongeren vanaf maart 2022 een maand lang gratis per trein door Europa reizen. Ze kunnen zich daarvoor vanaf dinsdag 12.00 uur aanmelden bij de Europese Commissie, die in totaal 60.000 gratis treinpassen aan Europese jongeren ter beschikking stelt.


Europa vraagt lidstaten winsten uit energietaksen te gebruiken voor steun
9 Oktober, 00:02 De Tijd
21:56 Wat stopt de Europese klimaattsaar Frans Timmermans in zijn gereedschapskist tegen de hoge energieprijzen? Geen snelle fixeerlijm voor Europese gasvoorraden, gezamenlijke gasaankopen of een loskoppeli...


Europa is klaar met wachten - USB-C-poorten worden verplicht bij smartphones
3 Oktober, 00:01 Tweakers
Europa wil over ruim twee jaar USB-C verplichten voor smartphones. Waarom wil de Europese Commissie dit en wat is hier aan voorafgegaan?


LIVE (18u45). Pakt Antwerp tegen Frankfurt eerste zege in Europa League?
30 September, 00:00 HLN.BE
? Tweede speeldag Europa League ? Bosuil ? Antwerp verloor openingsmatch tegen Olympiakos ? Brian Priske: ?Club won van Bundesliga-ploeg, dus waarom zouden wij dat niet kunnen??


Mercedes voegt zich bij Stellantis en Total om EV-accu's in Europa te gaan maken
26 September, 00:01 Tweakers
Mercedes-Benz gaat samen met Stellantis en Total accu's voor elektrische auto's in Europa produceren. In 2030 moet er een totale productiecapaciteit zijn van minimaal 120GWh. Stellantis en Total werken al sinds september 2020 samen aan de productie van accu's.


Noorwegen levert meer gas aan Europa om energierekening te verlagen
22 September, 00:04 NU.NL - Economie
Noorwegen gaat meer gas aan Europa leveren om de forse stijging van de energieprijzen te keren. Het Noorse olie- en gasbedrijf Equinor is de op een na grootste aardgasleverancier van Europa, maar door de sterk gestegen vraag stokte de levering de afgelopen maanden. Dat dreef de gasprijzen sterk op.


Nissan verkoopt 250.000e EV in Europa
14 September, 00:01 Autozine
Nissan heeft een mijlpaal bereikt: een kwart miljoen verkochte volledig elektrische voertuigen in Europa. De mijlpaal is te danken aan de LEAF, waarvan 208.000 exemplaren zijn verkocht, en aan de e-NV200, met 42.000 klanten in Europa. De LEAF en e-NV200 werden respectievelijk in 2010 en 2014 gepntroduceerd en waren baanbrekend op het gebied van elektrische mobiliteit: de LEAF als eerste EV-personenauto en de e-NV200 als pionier op het gebied van elektrische bedrijfswagens.


Nieuws: Dacia Sandero is de best verkochte auto van Europa
7 September, 00:01 Auto55
Aan de kop van de Europese verkoopstabellen werd steevast een robbertje uitgevochten tussen de Volkswagen Golf en de Renault Clio. Meestal wint de Golf. Maar die twee modellen hebben te lijden onder recente neerwaartse trends. Uit de verkoopscijfers van de maand juli komt dan ook een opvallende winnaar naar voren.Europese autoverkoop krijgt klappenIn juli werden in Europa 967.830 ni...

Lees meer


Nieuws: Speciaal voor Europa: de nieuwe Kia Sportage
7 September, 00:01 Auto55
Zoals aangekondigd, trok Kia vandaag het doek van de nieuwe Sportage. De rest van de wereld had z?n nieuwe SUV met die naam al te zien gekregen, maar voor het eerst in 28 jaar en 5 generaties achtte Kia het nodig om voor de EU een ander model te ontwikkelen. Dat is niet zo groot als de internationale versie en is beschikbaar in meer aandrijfvormen om de honger naar e-aandrijving van...

Lees meer


Barcelona: Tweemaal podium voor Ugo de Wilde in Alpine Elf Europa Cup
6 September, 00:05 Autosport
In het voorprogramma van de Hankook 24H Barcelona mochten ook de deelnemers aan de Alpine Europa Cup hun kunsten laten zien. Ugo de Wilde en Philippe Bourgois waren ook van de partij. De algemene overwinningen gingen wel naar Simon Tirman en Jean-Baptiste Mela, maar de Wilde mocht ook tweemaal op het podium staan met een derde plaats.

Lees meer: Barcelona: Tweemaal podium voor Ugo de Wilde in Alpine Elf Europa Cup


Nieuws: Europa krijgt eigen Kia Sportage
31 Augustus, 00:00 Auto55
Volgende week stelt Kia de Europese versie van de nieuwe Sportage voor. Dat lijkt weinig belangwekkend nieuws omdat we de internationale variant van de nieuwe generatie al achter de kiezen hebben en verschillen doorgaans maar klein zijn. Ditmaal is er echter meer aan de hand, want Europa krijgt een afwijkende Sportage.Opvallende vormgevingUit de teasers die Kia zopas vrijgaf valt af...

Lees meer


Brusselse bevolking betaalt nu al prijs voor lagere vaccinatiegraad
14 Augustus, 00:02 De Tijd
01:35 De Brusselse vaccinatiegraad behoort tot de laagste van West-Europa. Dat vertaalt zich in meer ziekenhuisopnames en meer besmettingen. De grote uitdaging wordt alsnog een heleboel mensen te overtuigen...


Tesla Model 3 verkoopt dubbel zo goed als ID.3 in Europa
3 Augustus, 00:03 AutoBlog

De Tesla Model 3 is dit jaar tot dusver nog altijd de bestverkochte EV van Europa. Sterker nog: Volkswagen komt niet eens in de buurt. Er is zoiets als de wet van de remmende voorsprong, maar vooralsnog heeft die weinig vat op Tesla. Ondanks de inspanningen van de grote jongens van de autoindustrie – Volkswagen […]

The post Tesla Model 3 verkoopt dubbel zo goed als ID.3 in Europa appeared first on Autoblog.nl.
Reissector ontzettend blij met 'geel' Europa: 'Nu rest van de wereld nog'
28 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
De reissector is bij monde van reiskoepel ANVR ontzettend blij met het nieuws dat Nederland niet langer delen van Europa een oranje reisadvies geeft. Vanaf dinsdag is heel Europa 'geel'. Dat was ook een wens van de reisorganisaties. Dat het beleid niet meteen ook buiten de Europese grenzen geldt, is volgens ANVR-directeur Frank Oostdam nog wel een punt van kritiek.


Apple doneert geld na overstromingen in West-Europa
21 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Apple gaat geld doneren om de door overstromingen getroffen landen in West-Europa te steunen, meldt topman Tim Cook zaterdag op Twitter.


PAY. verder Europa in met Klarna
20 Juli, 00:02 Emerce
PAY. breidt zijn Nederlandse samenwerking met Klarna uit tot een waarbij alle eurolanden worden gedekt. Voor de PSP is dat een stap op de geografische uitbreiding van zijn werkterrein.


Nieuws: Europa beslist: elke verplaatsing wordt duur, verbrandingsmotor verboden in 2035
20 Juli, 00:00 Auto55
De Europese Unie stelde vandaag haar klimaatpakket ?fit for 55? voor. Dat bestaat uit een dozijn wetsvoorstellen die een nieuwe Europese klimaatwet moeten opleveren. Het zal niet verbazen dat de transportsector daarin behoorlijk kop van jut is. De opvallendste kenmerken: tegen 2030 moet de CO2-afgifte van nieuwe auto?s nog eens 50% zakken ten aanzien van 2021. En in 2035 wordt de ve...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn