NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Europa

2News.be / Trefwoorden / Europa

Champions League - Man van de Match Courtois glundert: "Bewezen weer dat Madrid koning van Europa is"
Vandaag, 00:04 Skynet
Een onklopbare Thibaut Courtois hielp Real Madrid zaterdag met verschillende knappe saves in het Stade de France aan een 1-0 zege in de finale van de Champions League tegen Liverpool. "Vandaag hebben we weer bewezen dat Madrid de koning van Europa is", reageerde de Rode Duivel, uitgeroepen tot Man van de Match.


Belgische glasvezelmarkt groeit, maar loopt achter op Europa
Donderdag, 00:06 Techzine
De Belgische glasvezelmarkt is een van de snelste groeiers in Europa. Meer dan 600.000 gebouwen hebben een glasvezelaansluiting, goed voor een jaarlijkse stijging van 109 procent. Dat blijkt uit onderzoek van FTTH Council Europe. FTTH Council Europe is een vereniging voor Europese operators, providers en elke andere organisatie met een belang bij glasvezel. De vereniging […]


Ten Hag met United in Europa League, Weghorst degradeert met Burnley
Maandag, 00:05 NU.NL - Sport
Erik ten Hag heeft zondag vanaf de tribune een nederlaag van Manchester United bekeken. Desondanks plaatste zijn nieuwe club zich voor de Europa League. Wout Weghorst degradeerde met Burnley, Tottenham Hotspur pakte het vierde Champions League-ticket in de Premier League en Donny van de Beek maakte zijn eerste goal voor Everton.


Nieuws: Hypocriet Europa wil verbrandingsmotoren blijven bouwen voor andere landen
22 Mei, 00:00 Auto55
Zullen er na 2025 nog veel auto?s met verbrandingsmotor verkocht worden in Europa? De kans slinkt aangezien de Europese Commissie blijft talmen over de Euro 7-norm. Autoconstructeurs weten niet waar ze aan toe zijn, waardoor ze mogelijk geen andere optie meer hebben dan sneller te stoppen met verbrandingsmotoren. Elke vijf jaar legt Europa een nieuwe uitstootnorm op waaraan nie...

Lees meer


19 Mei, 00:02 De Tijd
19 Mei, 00:02 De Tijd
Greenpeace: ?Rusland profiteert van duurzaamheidsplannen Europa?
17 Mei, 00:01 HLN.BE
Rusland kan miljarden euro's verdienen aan de plannen van de Europese Unie voor duurzame energie, zegt Greenpeace. De EU wil gas en kernenergie namelijk erkennen als milieuvriendelijke energievormen en ze een plaats geven in het beleid. Volgens de milieubeweging hebben de Russische energiebedrijven Gazprom, Lukoil en Rosatom de afgelopen jaren veel in Brussel gelobbyd om dat voor elkaar te krijgen.


Russische sancties leggen gasaanvoer door Poolse pijplijn naar Europa stil
16 Mei, 00:06 NU.NL - Economie
Door de sancties die Rusland heeft ingesteld tegen Europese energiebedrijven, kan Gazprom geen gas meer leveren aan Europa via de Yamal-Europe-pijpleiding. Dat meldt het Russische staatsbedrijf donderdag. De pijplijn wordt namelijk uitgebaat door een bedrijf dat op de sanctielijst staat. Het is al de tweede leiding waarvan de aanvoer wordt stilgelegd.


Gaan Cadillac en Chevrolet een comeback maken in Europa?
15 Mei, 00:05 AutoBlog

De grote baas van GM ziet het wel zitten. Amerikaanse auto’s hebben zeker hun liefhebbers in Europa, maar voor de gemiddelde consument zijn de auto’s totaal niet interessant. In het verleden was de interesse voor Amerikanen al matig, maar met de CO2-taks zijn lompe auto’s met grote motoren al helemaal kansloos. Het grote cultuurverschil op […]

The post Gaan Cadillac en Chevrolet een comeback maken in Europa? appeared first on Autoblog.nl.
Terreurkoppel riskeert opnieuw 18 jaar, maar Iraanse verzetsbeweging wil zwaardere maatregelen: ?Iraanse ambassades in Europa zijn broedhaarden voor terrorisme?
10 Mei, 00:02 HLN.BE
Het Antwerpse hof van beroep beslist morgen over het lot van Amir S. en Nasimeh N., het beruchte Iraanse ?terreurkoppel? dat in Wilrijk woonde. In eerste aanleg kregen zij tot 18 jaar cel voor hun rol in de verhinderde aanslag op een bijeenkomst van een Iraanse verzetsbeweging in Frankrijk. Het National Council of Resistance of Iran (NCRI) kijkt alvast uit naar de uitspraak en lijkt geen angst te hebben. Nochtans zijn de strafmaten voor hen niet het belangrijkst. ?De EU moet haar houding jegens Teheran drastisch omgooien.?


Inflatie in Nederland lijkt iets af te zwakken, in Europa naar recordniveau
2 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Huishoudens moesten deze maand gemiddeld 11,2 procent meer betalen voor producten en diensten dan een jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In de eurozone is de situatie niet veel anders: volgens voorlopige cijfers van Eurostat steeg de inflatie in april ietsje naar 7,5 procent, een recordniveau.


Port of Antwerp Bruges wil "groene toegangspoort tot Europa" worden
1 Mei, 00:09 Skynet Economie
De Port of Antwerp-Bruges is dankzij de fusie van Antwerpen en Zeebrugge de grootste exporthaven van Europa, zo kondigde het havenbestuur vandaag aan. De ambities zijn niet min bij de start van de fusie: Port of Antwerp-Bruges moet "een wereldhaven worden die economie, mens en klimaat verzoent".


28 April, 00:08 Volkskrant
Europa wil gasleveringen uit Rusland volledig afbouwen, maar Poetin lijkt ons te snel af
28 April, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De Russische gasleveringen aan Europa zitten in een doodlopend straatje. De Europese Unie wil de relatie stapsgewijs afbouwen, maar president Poetin houdt de touwtjes liever in handen en draait de kraan zelf gedeeltelijk dicht. En mogelijk gaan ook wij dat voelen.
'Amazon betaalde vorig jaar geen belastingen in Europa'
21 April, 00:01 De Tijd
20:15 De Amerikaanse techreus Amazon boekte vorig jaar een recordomzet van ruim 51 miljard euro in Europa, maar hoefde volgens het persagentschap Bloomberg geen belastingen te betalen.


Europa schort ook drie maanmissies met Rusland op
18 April, 00:10 NU.NL - Tech
De Europese ruimtevaartorganisatie ESA zal voorlopig niet meer samenwerken met Rusland. Drie geplande missies naar de maan worden opgeschort.


Quest 2-concurrent Pico Neo 3 Link voor standalone-VR komt naar Europa
15 April, 00:00 Tweakers
De standalone-VR-headset Pico Neo 3 Link komt naar Europa. Deze headset moet gaan concurreren met de Meta Quest 2. Pre-orders beginnen op vrijdag 15 april, zo laat het bedrijf weten. De Neo 3 Link krijgt een adviesprijs van 449 euro.


Nergens in West-Europa stegen huizenprijzen harder dan in Nederland
12 April, 00:06 NU.NL - Economie
De prijzen van koopwoningen stegen vorig jaar in Nederland harder dan in elk ander land in West-Europa, blijkt vrijdag uit cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. In ons land waren de prijzen in het vierde kwartaal van vorig jaar 18,7 procent hoger dan een jaar eerder. Dat percentage wordt alleen in sommige Oost-Europese landen overtroffen.


8 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen
UEFA verkiest Ik Dien uit Edegem tot Beste Amateurclub van Europa
5 April, 00:02 Skynet Belgie
De UEFA heeft haar jaarlijkse Grassroots Award, voor de beste amateurclub van Europa, maandag uitgereikt aan Ik Dien uit Edegem. De Antwerpse club, die in 2024 haar honderdjarig bestaan viert, krijgt de prijs voor haar inzet voor de lokale gemeenschap en voor het vrouwenvoetbal en de organisatie van een eigen 'Regenboogmaand' onder de 800 leden ter bevordering van gelijkheid en diversiteit.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn