NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Euro


Vlaanderen investeert 4,5 miljoen euro in nieuwe brug over kanaal Roeselare-Leie
Donderdag, 00:01 Skynet Belgie
In Ingelmunster wordt ter vervanging van de oude Lysbrug een nieuwe brug geplaatst over het kanaal Roeselare-Leie. Dinsdag is het ontwerp voor de nieuwe fiets- en voetgangersbrug door De Vlaamse Waterweg nv voorgesteld in de gemeenteraad. Vlaanderen investeert 4,5 miljoen euro in het bouwwerk.


Euro 98 veel duurder dan 95: waarom is dat?
Woensdag, 00:01 AutoBlog

Waarom zijn Euro 98 (en andere premium benzines) zoveel duurder dan een litertje normale peut? De petrolhead ontkomt er niet aan: tanken! En aangezien de meeste petrolheads een benzineauto hebben, […]

Dit artikel Euro 98 veel duurder dan 95: waarom is dat? verscheen eerst op Autoblog.nl.
21 miljoen euro voor Belgische 5G projecten
Woensdag, 00:00 Emerce
De Belgische minister voor Telecommunicatie Petra de Sutter trekt 20 miljoen euro uit voor 21 5G-projecten. Het gaat bijvoorbeeld om […]


Gezinshappening Heicross brengt 4000 euro op en geld gaat naar vzw Oscare
19 Maart, 00:03 Gazet v. Antwerpen

De opbrengst van de Heicross gaat dit jaar naar het kinderbrandwondencentrum Oscare, de vzw die er alles aan doet om brandwonden bij kinderen te voorkomen, maar klaarstaat als het toch nodig is. De Lukebikers schenken 4000 euro.
Game, set en miljoenen euro?s: zeven Belgische tennissers die al eens een match verloren bezorgen Armeense bende duizelingwekkende winsten
17 Maart, 00:03 HLN.BE
Tennissers die al eens opzettelijk een service in het net slaan, of meer nog, een hele wedstrijd verliezen. Zo kon de gokmaffia miljoenen euro?s winst maken. Tegelijk konden de sporters een mooi centje extra meegraaien. In de rechtbank van Oudenaarde staan vrijdag 28 verdachten terecht voor grootschalige matchfixing, onder hen ook zeven Belgische spelers. Zowat alle tennissers ontkennen hun betrokkenheid. Waarom duiken hun namen dan op in de schriftjes van de Armeense bende?


Vinyl wordt alsmaar populairder: we kochten voor 37 miljoen euro aan platen
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De populariteit van vinyl is ook vorig jaar flink toegenomen. In totaal is in 2022 voor 37 miljoen euro aan lp's verkocht in Nederland. Dat is zo'n 8,6 miljoen euro meer dan in 2021, een stijging van 30 procent.


Adidas in de problemen na vertrek Kanye West: een pijnlijk verlies van 724 miljoen euro
11 Maart, 02:27 HLN.BE
De harde breuk met rapper Kanye West (45) dendert na bij het Duitse sportmerk Adidas. Voor het eerst in 30 jaar lijdt de onderneming verlies. De voormalig CEO van rivaal Puma moet het bedrijf redden.


Ontwikkelingsbank stelt 1,5 miljard euro beschikbaar voor wederopbouw Turkije
11 Maart, 01:18 NU.NL - Economie
De Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBWO) investeert de komende twee jaar zo'n 1,5 miljard euro in de wederopbouw en het herstel in de Turkse regio's die vorige maand werden getroffen door zware aardbevingen.


Beloning oud-Shell-topman Van Beurden stijgt met helft naar 11 miljoen euro
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Oud-Shell-topman Ben van Beurden krijgt over afgelopen jaar een beloning van 9,7 miljoen pond (bijna 11 miljoen euro). Dat is anderhalf keer zoveel als een jaar eerder. Dat blijkt uit het jaarverslag dat het energieconcern donderdag heeft gepubliceerd.


Beloning oud-Shell-topman Van Beurden stijgt met helft naar 11 miljoen euro
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Oud-Shell-topman Ben van Beurden krijgt over afgelopen jaar een beloning van 9,7 miljoen pond (bijna 11 miljoen euro). Dat is anderhalf keer zoveel als een jaar eerder. Dat blijkt uit het jaarverslag dat het energieconcern donderdag heeft gepubliceerd.


De AMD Ryzen 7 5800X3D revisited - Nu voor 299 euro een goede deal?
10 Maart, 01:07 Tweakers
De AMD Ryzen 7 5800X3D was technisch wel interessant, maar lange tijd veel te duur. Nu is hij 200 euro in prijs gedaald. Is de 5800X3D nu wel een goede deal?


Waalse slaapsensor tankt 17 miljoen euro
10 Maart, 00:17 De Tijd
00:05 Het Naamse Sunrise ontwikkelde een minisensor die 's nachts slaapapneu opspoort. Het wil met vers geld de commercialisering in de Verenigde Staten versnellen en zijn personeelsbestand versterken.


Waterschappen heffen dit jaar ruim 3,5 miljard euro belasting
De waterschappen verwachten dit jaar meer dan 3,5 miljard euro belasting te heffen. Dat is 260 miljoen euro meer dan is begroot voor 2022. Huishoudens, boeren, natuurbeheerders en bedrijven in het gebied van het waterschap betalen deze heffingen.


Internationale Vrouwendag - Zakenman moet ex-vrouw ruim 200.000 euro betalen voor huishoudelijk werk
9 Maart, 00:14 Skynet Buitenland
Een Spaanse rechtbank heeft een zakenman veroordeeld tot de betaling van 204.000 euro aan zijn ex-vrouw als compensatie voor 25 jaar van onbetaald huishoudelijk werk, zo heeft de Britse krant i gemeld.


Ferrari crash: tonnen aan schade, slechts 87 euro boete!
9 Maart, 00:02 AutoBlog

Een rit met twee Ferrari’s verloopt niet al te best. Twee ongelukkige supercars maakten een bizarre crash mee, maar vooralsnog houdt de Italiaanse justitie zich nog in. Ook wij zijn […]

Dit artikel Ferrari crash: tonnen aan schade, slechts 87 euro boete! verscheen eerst op Autoblog.nl.
Inflatie in landen met de euro daalde in februari, maar niet veel
3 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
De inflatie in de eurozone is in februari iets gedaald. Volgens nieuwe cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat kwam de inflatie vorige maand uit op 8,5 procent.


Nokia introduceert 'duurzame' G22-smartphone voor 199 euro
28 Februari, 00:02 Tweakers
HMD Global introduceert de Nokia G22 voor 199 euro. De smartphone bevat een scherm, accu en USB-C-laadpoort die eenvoudiger te vervangen zijn en dus duurzamer is. Het bedrijf ging daarvoor een samenwerking met iFixit aan. Nokia introduceert ook de C32. Deze smartphone kost 149 euro.


Samsung brengt Neo QLED 8K-televisies uit vanaf 3999 euro
28 Februari, 00:00 Tweakers
Samsung heeft de adviesprijzen van uiteenlopende Neo QLED-, QLED- en OLED-televisies bekendgemaakt. Het gaat veelal om vernieuwingen van bestaande series, waarbij de C-generatie in de meeste gevallen iets duurder is geworden vergeleken met de B-reeks van vorig jaar.


Duitsland in gesprek met TenneT over deal van meer dan 20 miljard euro
24 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
De Duitse regering is in gesprek met TenneT om de Duitse activiteiten van de Nederlandse netbeheerder te kopen. De overnameprijs ligt tussen de 20 miljard en 25 miljard euro, zeggen ingewijden tegen persbureau Bloomberg. De onderhandelingen zouden volgens de bronnen enkele maanden kunnen duren.


TotalEnergies gaat diesel- en benzineprijs in Frankrijk plafonneren op 1,99 euro per liter
23 Februari, 00:05 Skynet
TotalEnergies gaat in zijn 3.400 tankstations in Frankrijk de prijs voor een liter diesel en benzine (Super95) dit jaar plafonneren op 1,99 euro. Dat kondigde de topman woensdag aan, na een oproep van de Franse president Emmanuel Macron om met een nieuwe geste te komen naar het grote publiek, na een megawinst van meer dan 20 miljard euro het afgelopen boekjaar.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn