NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Euro


Getest: Dit is de beste smartphone tot 750 euro
Maandag, 00:07 NU.NL - Tech
Smartphones in de prijscategorie tussen 500 en 750 euro zijn doorgaans oudere high-end toestellen en nieuwe modellen die net niet high-end zijn. Ze hebben bijvoorbeeld wel het nieuwste op processorgebied, maar niet de beste camera of de meest luxe afwerking. De redactie van Tweakers zet de beste modellen uit deze categorie op een rij.


Klanten energiebedrijf ENGIE wachten door storing nog op 190 euro compensatie
Maandag, 00:02 NU.NL - Economie
De 190 euro energiecompensatie is in november nog niet bij klanten van ENGIE aangekomen. Het bedrag van de overheid zou via energiebedrijven bij huishoudens terechtkomen, maar ENGIE heeft de betaling nog niet geregeld. Volgens het bedrijf is er sprake van een technische storing.


Luxe chocoladeletter is schaars en zeker een euro duurder
Maandag, 00:02 NU.NL - Economie
Wie op zoek is naar een specifieke chocoladeletter, kan nog wel eens bedrogen uitkomen. Een van de grootste chocolademakers ter wereld moest eerder dit jaar de productie stilleggen als gevolg van een salmonellabesmetting. Dat bedrijf zegt sinds ruim een maand weer op volle toeren te draaien. Onder andere door die onderbreking is wel minder chocolade op de markt gekomen.


Dubbelcabine bus voor 20.000 euro ? Autoblog advies
Zondag, 00:02 AutoBlog

20 mille stukslaan op een dubbelcabine bus, waar kom je dan op uit? Ooit was er een tijd waarin bijna alle auto?s op grijs kenteken konden. Schot erin, ramen geblindeerd […]

Dit artikel Dubbelcabine bus voor 20.000 euro – Autoblog advies verscheen eerst op Autoblog.nl.
Miljoen euro voor offline dating-app Breeze
Zondag, 00:02 Emerce
De Rotterdamse offline dating-app Breeze heeft 1,3 miljoen euro groeigeld opgehaald bij een groep binnen- en buitenlandse investeerders.


Mobile Vikings maakt internetabonnementen twee euro duurder door inflatie
Vrijdag, 00:00 Tweakers
Een Userbase-forumgebruiker heeft een bericht gedeeld, waaruit blijkt dat het Unlimited Fast-internetabonnement bij Mobile Vikings vanaf vandaag twee euro duurder wordt. Het abonnement kost nu 40 euro per maand. Bestaande klanten krijgen een prijsgarantie tot eind volgend jaar.


Europese ruimtevaartorganisatie krijgt 16,9 miljard euro van lidstaten
28 November, 00:10 NU.NL - Tech
De Europese ruimtevaartorganisatie ESA krijgt 16,9 miljard euro van zijn 22 lidstaten voor onderzoek in de ruimte. De landen hebben hierover woensdag een akkoord gesloten.


Bedrijven moeten 1,2 miljard euro aan duurzame subsidies terugbetalen
28 November, 00:03 NU.NL - Economie
Duurzame energieprojecten hebben in de afgelopen twee jaar ruim 1,5 miljard euro te veel subsidie ontvangen. Het voorschot dat zij ontvingen was door de gestegen energieprijzen veel te hoog en moet nu worden terugbetaald, schrijft minister van Klimaat Rob Jetten aan de Tweede Kamer. Het is nog wel onduidelijk hoe de overheid het geld terug kan vorderen.


?Lidstaten bereiken akkoord over Chips Act van 43 miljard euro?
24 November, 00:09 Techzine
Volgens een ingewijde bron van Bloomberg hebben de lidstaten van de Europese Unie een akkoord bereikt over de Chips Act. De Chips Act werd in februari 2022 voorgesteld door de Europese Commissie. Brussel wil tegen 2030 dat 20 procent van alle chips wereldwijd in de Europese Unie wordt geproduceerd. Het plan is een middel om […]


Franse privacywaakhond legt Discord boete op van 800.000 euro
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
De Franse privacy-autoriteit CNIL heeft Discord een boete opgelegd van 800.000 euro. Volgens de waakhond heeft het platform verschillende privacyregels overtreden.


Getest: Dit zijn de beste smartphones van 350 tot 500 euro
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Wie net iets meer uit te geven heeft, maar ook weer niet enorm veel geld wil uitgeven, grijpt naar een telefoon uit het middensegment. Welke kun je dan het best kiezen? Samen met Tweakers kijken we naar de beste telefoons in de prijsklasse van 350 tot 500 euro.


Benzineprijs duikt onder de 2 euro, laagste niveau in ruim een jaar
21 November, 00:02 NU.NL - Economie
De prijs voor een liter benzine is de afgelopen weken rap gedaald en staat vrijdag op 1,997 euro, blijkt uit cijfers van consumentencollectief UnitedConsumers. Het is de laagste prijs in ruim een jaar. In juni stond diezelfde benzineprijs nog op het hoogste punt ooit.


Franse privacytoezichthouder legt Discord AVG-boete van 800.000 euro op
18 November, 00:00 Tweakers
De Franse privacytoezichthouder heeft chatplatform Discord een boete van 800.000 euro opgelegd. Volgens de privacywaakhond heeft het platform verschillende AVG-richtlijnen niet nageleefd, bijvoorbeeld omtrent het bewaren van gegevens van inactieve accounts.


Intel moet 900 miljoen euro vergoeden na rechtszaak over patentbreuk
17 November, 00:07 Techzine
Een Texaanse rechtbank verplicht Intel om ongeveer 900 miljoen euro aan VLSI Technology te betalen als schadevergoeding voor patentbreuk. Het vonnis kwam van een burgerjury, aldus Reuters. VLSI Technology beschuldigde Intel in 2018 voor patentbreuk. Inmiddels heeft Intel de rechtszaak verloren. Op dit moment is de chipgigant ongeveer 900 miljoen euro aan VLSI Technology verschuldigd. […]


Douane Port of Antwerp krijgt 70 miljoen euro voor project 100% Scanning: ?Logistieke keten moet niet langer verbroken worden?
17 November, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De douane van de Antwerpse haven krijgt 70 miljoen euro voor het project 100% Scanning. Naast de vaste en mobiele scanner, komen er volgend jaar nog eens vijf nieuwe en meer geavanceerde scanners bij. ?Scanning kan dan ook gebeuren vanop de terminal, zo moeten we de logistieke keten niet verbreken?, zegt administrateur-generaal van de douane Kristian Vanderwaeren.
Zoek je een goedkope smartphone? Dit zijn de beste van 200 euro
14 November, 00:10 NU.NL - Tech
Een nieuwe smartphone kan honderden tot zelfs duizenden euro's kosten, maar je hoeft de hoofdprijs niet te betalen. Samen met de redactie van Tweakers zetten we de beste telefoons van maximaal 200 euro op een rij.


Sloop Italiaans paviljoen Floriade stilgelegd: land heeft schuld van 150.000 euro
14 November, 00:04 NU.NL - Economie
Het slopen van het Italiaanse paviljoen op het terrein van de Floriade in Almere is stilgelegd, omdat het land nog een schuld heeft openstaan bij bouwbedrijf Reimert Bouw. Het gaat om een bedrag van 150.000 euro, bevestigt het bedrijf donderdag na berichtgeving van Omroep Flevoland.


CZ verhoogt basispremie met 3,75 euro
14 November, 00:04 NU.NL - Economie
Zorgverzekeraar CZ verhoogt de premie van zijn meest gekozen basisverzekering met 3,75 euro tot 138,25 per maand. Premies stijgen volgens CZ door stijgende salarissen en inflatie in de zorg en door de vergrijzing. Door 110 miljoen euro aan reserves in te zetten, is de premiestijging niet veel hoger. CZ is de derde verzekeraar met 3,7 miljoen klanten.


Zorgverzekeraars maken flink hogere premies bekend: tot 10 euro erbij
14 November, 00:03 NU.NL - Economie
Verschillende zorgverzekeraars hebben zaterdag flink hogere zorgpremies voor volgend jaar bekendgemaakt. Grote verzekeraars als VGZ, Menzis en Zilveren Kruis verhogen de premies van de meest gekozen basisverzekeringen met een bedrag tussen de 7,50 en 9,30 euro.


Jupiler Pro League - Wangedrag supporters kost Charleroi 50.000 euro
13 November, 00:03 Skynet
Net als RSC Anderlecht, na de stopgezette wedstrijd op 23 oktober bij Standard, mag Charleroi zich aan een boete van 50.000 euro van de Pro League en een disciplinaire sanctie verwachten. Dat meldde Lorin Parys zaterdagavond via Twitter.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn