NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Euro


Paul De Grande uit ?Stukken Van Mensen? zet kasteel te koop voor 2,5 miljoen euro
8 Februari, 06:58 HLN.BE
Wie er altijd al van droomde om kasteelheer te worden en een paar miljoen euro op overschot heeft, kan zijn kans wagen in Snellegem. Paul De Grande, internationaal antiquair en bekend van ?Stukken Van Mensen?, heeft er zijn kasteel te koop gezet. Prijskaartje: 2.500.000 euro. Al kijkt hij van dat bedrag waarschijnlijk niet echt op: onlangs betaalde hij nog 615.000 euro voor een paar duelleerpistolen van Napoleon.


Veolia legt 7,9 miljard euro op tafel voor volledige overname Suez
8 Februari, 00:23 Skynet
De Franse afval- en waterzuiveringsreus Veolia is bereid om 7,9 miljard euro te betalen om de resterende 70,1 procent aandelen van zijn concurrent Suez te verwerven. Dat heeft Veolia zondagavond meegedeeld.


Thuiswerker kocht al voor 359 euro aan kantoorartikelen
7 Februari, 15:14 NU.NL - Economie
Kantoorartikelen gaan door de coronacrisis als warme broodjes over de toonbank. Tussen de eerste lockdown in maart en het einde van 2020 was een thuiswerker gemiddeld 359 euro kwijt aan kantoorproducten. Vooral computerschermen en bureaustoelen waren populair, blijkt uit de Thuiswerk Monitor van onderzoeksbureau Multiscope.


Ford verhoogt investeringen elektrisch en autonoom rijden naar 24 miljard euro
7 Februari, 12:23 Tweakers
Ford vergroot zijn investeringen in de ontwikkeling van elektrische en zelfrijdende auto's. Waar het plan voorheen nog ongeveer 9 miljard euro stak in die ontwikkelingen, wordt dat nu zo'n 24 miljard euro.


Mahdi voorziet jaarlijks 160.000 euro voor strijd tegen genitale verminking
6 Februari, 10:25 Skynet Belgie
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) zorgt voor structurele middelen in de strijd tegen genitale verminking. Dat meldt hij in een persbericht, op de internationale dag tegen genitale verminking. Jaarlijks zal er om en bij de 160.000 euro worden voorzien voor sensibilisering en vorming in de opvangcentra.


Coronavirus - Al ruim 225 miljoen euro uitgekeerd aan ondernemers via tweede Vlaamse coronasteunpakket
6 Februari, 04:55 Skynet
In totaal heeft Vlaanderen de afgelopen maanden 225,43 miljoen euro aan steun uitgekeerd voor 75.371 steundossiers. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams Parlementslid Maurits Vande Reyde (Open Vld) opvroeg over het Vlaams Beschermingsmechanisme. In de stad Antwerpen werden veruit de meeste premies ontvangen.


Onderaannemers van PostNL betrapt op belastingfraude
6 Februari, 00:10 De Tijd
01:00 Er schuilt voor miljoenen euro?s belastingfraude achter de onderaannemers die in ons land pakjes leveren voor PostNL. De belastinginspectie heeft verschillende dossiers van koeriers onderzocht en bela...


Ruim 356.000 euro voor renovatiewerken Kempense scholen
5 Februari, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Vlaams minister van onderwijs Ben Weyts (N-VA) maakt via AGION 356.332 euro vrij voor diverse renovatiewerken in een aantal Kempense scholen. Onder meer basisschool Millekemol en Vrije Basisschool Wezel in Mol kunnen op subsidies rekenen.
Jeugdbewegingen mogen weer dromen met ?feestvoucher? van 180 euro
5 Februari, 18:05 Gazet v. Antwerpen

De gemeente blikt stilaan vooruit op het leven na de coronacrisis. Om het ondragelijke wachten nog even vol te houden, komt de gemeente op de proppen met een ?wortel? die voor de neus van de lokale jeugdbewegingen gehangen worden. ?We schenken 180 euro, waarmee de zaal van jeugdhuis Kaddish voor een dag of avondje geboekt kan worden?, stelt schepen van Jeugd Iefke Hendrickx (N-VA) haar feestvoucher voor.
Manipulatieve thuisverzorgster steelt 12.000 euro van hoogbejaarde klant
5 Februari, 13:51 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse politie heeft deze week een 25-jarige thuisverpleegster opgepakt. De vrouw zou zich maandenlang financieel verrijkt hebben door misbruik te maken van een eenzame, hoogbejaarde klant.
Duitsland kan 53 miljoen euro aan bitcoins van internetfraudeur niet innen
5 Februari, 11:55 NU.NL - Tech
Duitsland kan zeventienhonderd in beslag genomen bitcoins, die tegen de huidige koers 53,2 miljoen euro waard zijn, niet innen doordat de autoriteiten het benodigde wachtwoord niet weten. Dat hebben zij nodig om toegang te krijgen tot de digitale portemonnee.


'LG's oled-tv van 48 inch met 60Hz-scherm gaat in Nederland 1299 euro kosten'
5 Februari, 11:36 Tweakers
Een Nederlandse webwinkel toonde tijdelijk de prijzen van LG's 2021-aanbod van oled-tv's. De goedkoopste oled-tv in de lijst is de 48A16LA, een 48"-model die het zonder HDMI 2.1 moet doen en een prijsvermelding van 1299 euro had.


Vrachtwagenchauffeur zonder rijbewijs moet 8.000 euro aan boetes betalen

De lokale politie heeft op de R6 in Mechelen donderdagnamiddag een vrachtwagenbestuurder aan de kant gezet. De man kreeg in totaal voor 8.000 euro aan boetes. Hij reed zelfs rond zonder rijbewijs.
Voetbalclub Kruibeke moet 50.000 euro achterstallige huur betalen aan gemeente: ?Anders zou de club de boeken moeten toedoen?
5 Februari, 05:34 Gazet v. Antwerpen

Voetbalclub KJV Kruibeke staat in de schulden bij de gemeente. Die heeft nu een aflossingsplan opgesteld om de 50.000 euro aan achterstallige huurgelden toch te betalen aan de gemeente. Daarmee voorkomen beide partijen een juridisch geschil. ?Zonder deze overeenkomst zou de club de boeken moeten sluiten.?
Nieuwe regeling kost eigenaar zonnepanelen 220 euro per jaar
5 Februari, 04:29 Gazet v. Antwerpen

Ruim 220 euro. Dat is volgens Test-Aankoop het verlies dat de doorsnee eigenaar van zonnepanelen elk jaar lijdt nu de regeling met de terugdraaiende teller afgeschaft werd. De consumentenorganisatie pakt vanaf vandaag uit met een online tool waarop je zelf kan berekenen hoe groot de schade voor jou persoonlijk is. ?Gelukkig zijn er ook manieren om in het nieuwe systeem minder verlies te maken?, luidt het.
Georges Gilkinet moet 1 euro morele schadevergoeding aan Patokh Chodiev
4 Februari, 21:34 Skynet
Minister van Mobiliteit Georges Gilkinet is door het Luikse hof van beroep veroordeeld tot een morele schadevergoeding van 1 euro aan de Belgisch-Oezbeekse zakenman Patokh Chodiev. Dat schrijven Le Soir en de RTBF donderdag. Het vonnis dateert van 28 januari. Reden voor de veroordeling zijn drie uitspraken van Gilkinet in de pers. Gilkinet zat voor Ecolo in de parlementaire onderzoekscommissie Kazachgate. In dat dossier werd ook de naam van Chodiev genoemd.


Neushoornhoorns ter waarde van 3 miljoen euro in beslag genomen in Zuid-Afrika
4 Februari, 17:48 HLN.BE
De Zuid-Afrikaanse douane heeft vandaag neushoornhoorns ter waarde van 3,5 miljoen dollar (3 miljoen euro) in beslag genomen. De hoorns werden gecamoufleerd als inktpatronen voor printers. Het gaat om de vierde dergelijke vondst in zeven maanden tijd.


Descheemaecker raamt totale kost voor vergroening De Lijn op 3 miljard euro
4 Februari, 17:37 Skynet
Marc Descheemaecker, voorzitter van De Lijn, raamt de totale kostprijs voor de vergroening van de vloot van De Lijn tegen 2035 op 3 miljard euro. Sommige schattingen lopen zelfs op tot boven de 8 miljard euro. Dat heeft Descheemaecker vandaag gezegd in het Vlaams Parlement.


Ex-manager van Astrid Nuyens (37) stak 550.000 euro in eigen zak: ?Hij kwam altijd fair over?
4 Februari, 17:07 HLN.BE
Tussen 2010 en 2014 zou Dany P. Astrid Nuyens (37) hebben opgelicht voor zo?n 550.000 euro. De voormalig manager van het televisiegezicht zou gelogen hebben over het contract bij Medialaan en kledinglijn ZEB om meer geld in eigen zak te kunnen steken. De frauduleuze praktijken kwamen aan het licht toen Nuyens contracten nodig had voor haar echtscheiding van John Bryan. ?Ik had jaren niets door. Ik vertrouwde hem blindelings.?


Zuhal Demir investeert 50 miljoen euro in betere bescherming tegen overstromingen
4 Februari, 16:56 Skynet
Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) maakt 50 miljoen euro vrij om extra buffer- en wachtbekkens aan te leggen, zodat het risico op overstroming verminderd wordt. Dat heeft Demir vandaag bekendgemaakt tijdens een bezoek aan wachtbekken Zuunbeek in de Vlaams-Brabantse gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn