NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Erdogan

2News.be / Trefwoorden / Erdogan

24 Mei, 00:06 Volkskrant
17 Mei, 00:07 Volkskrant
10 Mei, 00:04 Volkskrant
Erdogan scheldt verkiezingsrivaal uit voor ?dronkaard?
8 Mei, 00:02 HLN.BE
De Turkse president heeft zijn uitdager Kilicdaroglu uitgescholden voor ?dronkaard?. Op zondag 14 mei vinden in het land parlements- en presidentsverkiezingen plaats. Bij die cruciale krachtmeting zou Recep Tayyip Erdogan na twintig jaar zijn macht kunnen verliezen.


10 Maart, 00:36 Volkskrant
Erdogan bedreigt Athene indirect met raketaanvallen
12 December 2022, 00:03 HLN.BE
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft indirect gedreigd met een raketaanval wanneer Griekenland "niet zou kalmeren" in het geschil over de Griekse eilanden in de oostelijke Middellandse Zee. Volgens Erdogan is Griekenland nerveus omdat de door Turkije ontwikkelde raket ?Tayfun? ook Athene zou kunnen raken. Dat zei de president zondagavond tijdens een jongerenbijeenkomst in Samsun, Noord-Turkije.


Erdogan hint op derde presidentsmandaat in 2023
11 December 2022, 00:02 Skynet Buitenland
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zaterdag gehint dat hij zich voor de laatste keer kandidaat zal stellen voor het presidentschap en kondigde aan dat hij daarna het stokje zou overdragen aan "de jeugd".


1 December 2022, 00:07 Volkskrant
Erdogan bevestigt betaling voor Russische olie en gas in roebels
7 Augustus 2022, 00:08 Skynet Buitenland
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft bevestigd dat hij met zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin heeft afgesproken dat Turkije een deel van zijn betalingen voor Russische olie en gas in roebels zal voldoen. Dat deed Erdogan tijdens de terugvlucht vanuit de Russische badplaats Sotsji waar hij Poetin gisteren ontmoette.


30 Juni 2022, 00:06 Volkskrant
Erdogan ziet geen vooruitgang rond NAVO-toetreding Zweden
26 Juni 2022, 00:09 Skynet Buitenland
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zegt dat er geen vooruitgang is geboekt rond de wens van Zweden om lid te worden van de NAVO. Turkije verzet zich tegen de toetreding.


26 Mei 2022, 00:06 Volkskrant
Erdogan blokkeert NAVO-toetreding van Zweden en Finland: ?Beide landen bieden onderdak aan PKK?
17 Mei 2022, 00:02 HLN.BE
Turkije ziet een NAVO-toetreding van Zweden en Finland niet zitten en zal het lidmaatschap dan ook niet goedkeuren. Dat laat president Recep Tayyip Erdogan weten. De beslissing van Turkije maakt de toetreding van de twee landen tot het militaire bondgenootschap onmogelijk aangezien alle lidstaten groen licht moeten geven.


?Als rund paleis binnengaat wordt het een stal?: Turkse journaliste opgepakt nadat ze president Erdogan beledigde
23 Januari 2022, 00:02 HLN.BE
De bekende Turkse journaliste Sedef Kaba? is in voorlopige hechtenis geplaatst omdat ze tijdens een televisie-uitzending president Recep Tayyip Erdogan beledigd zou hebben. Dat maakte haar advocaat bekend.


Erdogan: 'We zetten economische doctrine op de kop'
26 December 2021, 00:02 De Tijd
12:49 Na een week met spectulair koersherstel voor de lira, kraait Turks president Erdogan victorie: 'Gedaan met inflatie bekampen via hoge rentes'


Erdogan treft maatregelen om verdere ontwaarding lira tegen te gaan
23 December 2021, 00:04 NU.NL - Economie
Om de koers van de sterk ontwaarde Turkse lira te ondersteunen, heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan maandag nieuwe maatregelen aangekondigd. Zo moet een nieuw programma de spaargelden van Turkse burgers beschermen tegen de flinke koersschommelingen van de eigen munt.


Turkse politie vindt explosief voorafgaand aan bijeenkomst president Erdogan
5 December 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Turkse politie heeft een explosief aangetroffen onder een voertuig van een politieman die normaal van dienst zou zijn op een bijeenkomst van president Recep Tayyip Erdogan. Dat melden Turkse media.
Erdogan praat Turkse lira naar een nieuw dieptepunt
18 November 2021, 00:05 NU.NL - Economie
Recep Tayyip Erdogan zweert te zullen blijven strijden voor lagere rentetarieven. Daarmee gaf de Turkse president woensdag, daags voor het rentebesluit van de centrale bank, een duidelijk signaal af aan beleggers. De opmerkingen hadden onder andere vat op de waarde van de lira, die het laagste niveau ooit noteerde tegenover de euro en de dollar.


Vlaams Belang betoogt tegen Ayasofya-moskee: ?Erdogan wil zo Turkse levenssfeer introduceren?
31 Juli 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Vlaams Belang hield vrijdagavond een betoging tegen de verhuizing van Moskee Ayasofya naar de Borgerhoutsendijk in Mol. Volgens de partij staat de moskee onder controle van de Turkse president Erdogan.
Erdogan opent twee nieuwe faculteiten, tegenstanders spreken van "Trojaans paard"
6 Februari 2021, 13:24 Skynet
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft met een presidentieel decreet twee nieuwe faculteiten in het leven geroepen aan de universiteit in Istanboel die de afgelopen weken het middelpunt is van protesten. Die braken uit toen Erdogan er een partijgenoot als rector heeft benoemd, wat volgens studenten en medewerkers in strijd is met de academische vrijheid. De nieuwe faculteiten zijn volgens critici door Erdogan bedoeld om zijn greep op de Bogazici Universiteit verder te verstevigen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn