NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Endurance

2News.be / Trefwoorden / Endurance

PK Carsport leider in het Belcar Endurance Championship na twee wedstrijden
18 Juni, 00:03 Autosport
Na de tweede manche van het Belcar Endurance Championship blijft PK Carsport leider in het kampioenschap, maar het Limburgse team voelt de hete adem van de concurrentie in zijn nek. En die concurrentie komt niet alleen van de teams in de klasse GTA, maar ook van de leiders in TA en GTB, Stevens Motorsport en Tip Top Rent. Het kampioenschap is dus erg open en dat belooft voor de volgende race, op 16 en 17 juli, in Spa-Francorchamps.

Lees meer: PK Carsport leider in het Belcar Endurance Championship na twee wedstrijden


Marc Goossens wordt teamgenoot van Michiel Haverans in Belcar Endurance
4 Juni, 00:05 Autosport
Half mei werkte Michiel Haverans solo de seizoensopener van het Belcar Endurance Championship af. Aan boord van de Belgium Racing Porsche 911 GT3 Cup in de kleuren van Begetube en Ivar reed de jonge Antwerpenaar zich met constante en snelle tijden in de kijker. Haverans kon dit seizoen al rekenen op de wijze raad van coach Marc Goossens en met het oog op zijn verdere ontwikkeling zal hij de Kempenaar nu ook bij zich in het kuipje krijgen van de Porsche #78. Hun eerste wedstrijd samen wordt de Belcar-manche in Frankrijk, dit weekend.

Lees meer: Marc Goossens wordt teamgenoot van Michiel Haverans in Belcar Endurance


Porsche Endurance Trophy Benelux trekt naar midden van Frankrijk voor tweede manche van het seizoen
Voor de tweede Porsche Endurance Trophy Benelux reizen de teams naar het midden van Frankrijk, in de streek van Nevers. Op het circuit van Magny-Cours, waar tussen 1991 en 2008 de Franse Grand Prix F1 werd verreden, werken de teams op pinkstermaandag een race van drie uur af. De wedstrijd is de tweede van het seizoen, na de opener in het Limburgse Zolder, waar Kris en Koen Wauters in de kleuren van Belgium Racing met de zege aan de haal gingen. Het team van vader en zoon Derdaele zette er overigens een zeer sterke prestatie neer met een volledig podium na 125 minuten racen.

Lees meer: Porsche Endurance Trophy Benelux trekt naar midden van Frankrijk voor tweede manche van het seizoen


Voorbeschouwing New Race Festival 2022
Het wachten is over, want na een lange winter is het nu tijd voor de start van het Belcar Endurance Championship 2022. Het nationale uithoudingskampioenschap onderging een make-over afgelopen tussenseizoen en die make-over lijkt meer dan geslaagd te zijn. Minstens 25 wagens worden zondag om 13u05 aan de start van de eerste race van het seizoen 2022 verwacht, een eerste race uiteraard op Circuit Zolder tijdens het New Race Festival dat zijn 40ste verjaardag viert.

Lees meer: Voorbeschouwing New Race Festival 2022


De klasse TB in het Belcar Endurance Championship is de basis van de uithoudingspiramide
7 Mei, 00:03 Autosport
Op zaterdag 14 en zondag 15 mei start tijdens het New Race Festival het Belcar Endurance Championship. Het kampioenschap onderging in het tussenseizoen een gedaantewisseling en bestaat vandaag uit de klassen GTA, GTB, TA en TB. Die laatste klasse is de perfecte basis om kennis te maken met de uithoudingsracerij en dat op een democratische manier. In TB is de verscheidenheid van wagens bovendien erg groot en vindt iedereen zijn gading.

Lees meer: De klasse TB in het Belcar Endurance Championship is de basis van de uithoudingspiramide


Beechdean AMR met Maxime Martin voor Endurance Cup
27 Maart, 00:05 Autosport
Aston Martin zal ook van de partij zijn in de Pro cup van de GT World Challenge Europe Endurance Cup. Daarvoor kan het op Beechdean AMR rekenen, dat naast een wagen in de topklasse ook een tweede wagen in de Gold Cup zal inzetten. Voor de Pro-klasse kan het Britse team wel rekenen op drie fabriekspiloten: Nicki Thiim, Marco Sorensen en Maxime Martin.

Lees meer: Beechdean AMR met Maxime Martin voor Endurance Cup


Ook Q1-Trackracing met Porsche naar het Belcar Endurance Championship
27 Maart, 00:05 Autosport
Na het wegvallen van de CN prototypes is de Porsche 992 GT3 Cup misschien wel het ideale wapen voor het Belcar Endurance Championship. Naast de algemenen titel en klasse titel kan men met deze wagen ook deelnemen aan de Porsche Endurance Trophy. Q1-Trackracing heeft al heel wat ervaring met de Porsche 992 GT3 Cup en zet nu ook in het Belcar Endurance Championship een exemplaar in.

Lees meer: Ook Q1-Trackracing met Porsche naar het Belcar Endurance Championship


3H Imola: 52 GT3?s voor de openingsmanche van de GT World Challenge Europe Endurance Cup
27 Maart, 00:03 Autosport
Op 3 april start het GT World Challenge Europe Endurance Cup seizoen op het circuit van Imola. Op de inschrijvingslijst vinden we niet minder dan 53 GT3?s terug die negen merken vertegenwoordigen, Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, McLaren en Bentley.

Lees meer: 3H Imola: 52 GT3?s voor de openingsmanche van de GT World Challenge Europe Endurance Cup


Michiel Haverans in Belcar Endurance Championship
20 Maart, 00:03 Autosport
Michiel Haverans zet in 2022 een grote stap op de autosportladder. Dit seizoen heeft de Antwerpenaar namelijk zijn zinnen gezet op een programma in het Belcar Endurance Championship met Belgium Racing. Het 18-jarige talent neemt plaats in het kuipje van een Porsche 911 GT3 Cup met een nog te bepalen teamgenoot. Daarbij kan Haverans uiteraard rekenen op de befaamde omkadering van meervoudig Belgisch kampioen Belgium Racing en in het bijzonder driver coach Marc Goossens, tevens al jaren een goede vriend van de familie.

Lees meer: Michiel Haverans in Belcar Endurance Championship


Porsche Endurance Trophy: verlengde samenwerking met Belcar Endurance Championship
16 Februari, 00:05 Autosport
Enkele maanden voor de start van het grondig vernieuwde nationale uithoudingskampioenschap Belcar, zijn de promotoren van Belcar en de Porsche Endurance Trophy tot een overeenkomst gekomen om hun sterke samenwerking te verlengen. Voor de teams en rijders die hun vertrouwen in het legendarische Duitse merk stellen, is dat belangrijk nieuws.

Lees meer: Porsche Endurance Trophy: verlengde samenwerking met Belcar Endurance Championship


Gloednieuwe start voor Belcar Endurance Championship
10 Februari, 00:03 Autosport
De start van het nieuwe seizoen is nog enkele maanden van ons verwijderd, maar de organisatie van het Belcar Endurance Championship is klaar met het nieuwe sportieve reglement. Uiteraard keert het Belcar Endurance Championship terug naar zijn roots met GT?s en toerwagens, maar er is nog heel wat meer nieuws te melden, alvorens op 14 en 15 mei het seizoen op Circuit Zolder wordt afgetrapt.

Lees meer: Gloednieuwe start voor Belcar Endurance Championship


Racing Team Nederland betwist de IMSA Michelin Endurance Cup
7 December 2021, 00:07 Autosport
Na een geslaagd seizoen voor Racing Team Nederland in het FIA WEC, gaat Frits Van Eerd nu zijn pijlen richten op de Verenigde Staten. Eerder op het jaar werd er al gesuggereerd dat de grote man achter de Jumbo-supermarkten een volledig seizoen zou betwisten in IMSA WeatherTech Sportscar Championship, maar dat wordt nu teruggeschroefd tot de IMSA Michelin Endurance Cup.

Lees meer: Racing Team Nederland betwist de IMSA Michelin Endurance Cup


Endurance-kortnieuws in aanloop naar 2022
9 November 2021, 00:02 Autosport
Met de finale van het FIA WEC afgelopen weekend rest er alleen nog Petit Le Mans in het IMSA WeatherTech Sportscar Championship alvorens we de grote endurance-kampioenschappen kunnen afsluiten. Hierdoor begint de nieuwsmolen te draaien, wie er blijft en vooral wie er een opstap maakt naar een andere klasse. Autosport.be somt de voornaamste feiten voor u op.

Lees meer: Endurance-kortnieuws in aanloop naar 2022


Barcelona: Mercedes wint maar Ferrari pakt Endurance-titel
11 Oktober 2021, 00:02 Autosport
Nadat Dries Vanthoor en Charles Weerts zowel de Sprint Cup als de algemene titel al wisten te behalen moest er vandaag in Barcelona nog gestreden worden voor de Endurance Cup-titel. Ook onze landgenoten maakten nog een kans, maar een derde plaats vandaag in de WRT Audi #32, geholpen door alweer een sterke laatste stint van Vanthoor, bleek niet genoeg. De zege was vandaag voor de AKKA ASP Mercedes #88 van Raffaele Marciello, Felipe Fraga en Jules Gounon.

Lees meer: Barcelona: Mercedes wint maar Ferrari pakt Endurance-titel


Zolder Historic GP: Twee verschillende winnaars in Porsche Endurance Trophy
30 Augustus 2021, 00:04 Autosport
De derde en vierde manche van de Porsche Endurance Trophy in Zolder resulteerden in zeer mooie autosport en verschillende winnaars. Op zaterdag ging de zege naar Dylan Derdaele en Nicolas Saelens in de Belgium Racing Porsche 992 GT3 Cup, terwijl op zondag Red Ant Racing als eerste over de meet kwam. Vader Bert en zijn zonen Yannick en Ayrton Redant tikten na 125 minuten als eerste aan. Op 9 en 10 oktober staat de volgende race van de Porsche Endurance Trophy op de kalender, ook op Circuit Zolder.

Lees meer: Zolder Historic GP: Twee verschillende winnaars in Porsche Endurance Trophy


Rolex 24: Wayne Taylor Racing pakt weer volle buit in Michelin Endurance Cup
31 Januari 2021, 15:06 Autosport
Op zes uur van het einde in de Rolex 24 at Daytona in vol daglicht is het Wayne Taylor Racing die met hun Acura aan de leiding rijden. Alexander Rossi, Filipe Albuquerque, Helio Castroneves en Ricky Taylor nemen hiermee al voor de tweede maal de volle pot in de Michelin Endurance Cup, al kunnen ze niet op hun lauweren rusten voor de overwinning.

Lees meer: Rolex 24: Wayne Taylor Racing pakt weer volle buit in Michelin Endurance Cup


VR Racing by Qvick Motors nog op zoek naar piloten voor endurance
22 Januari 2021, 15:24 Autosport
VR Racing by Qvick Motors heeft opnieuw grootse plannen voor het komende seizoen. Zo zijn er internationale uitstappen in Historic rally met Opel en Porsche terwijl de hoofdschotel opnieuw wordt geserveerd op circuit met de Marc Car 2 Mustang V8, de BMW E30 M3 en last but not least de nagelnieuwe BMW M2 CS Racing.

Lees meer: VR Racing by Qvick Motors nog op zoek naar piloten voor endurance


Simtag Racing opnieuw in actie in Belcar Endurance championship
20 Januari 2021, 19:24 Autosport
Enigszins verwacht maakte Simtag Racing dinsdag bekend dat het ook in 2021 richting Belcar Endurance Championship trekt. De zwarte BMW 3 serie zal gezien de nieuwe klassenindeling dit jaar uitkomen in Belcar TB.

Lees meer: Simtag Racing opnieuw in actie in Belcar Endurance championship


Endurance-kortnieuws van de afgelopen dagen
9 Januari 2021, 11:48 Autosport
De afgelopen dagen stonden bol van de bekendmakingen betreffende verschillende kampioenschappen in het endurance gebeuren. Terwijl IMSA WeatherTech Sportscar Championship alsook de Asian Le Mans Series hun seizoen binnen enkele weken op gang trappen, zijn er ook al een aantal interessante aankondigingen geweest in verband met de European Le Mans Series. Autosport.be zet ze bij elkaar.

Lees meer: Endurance-kortnieuws van de afgelopen dagen


Samsung introduceert PRO Endurance microSD-kaarten voor ip-camera?s
3 Mei 2018, 07:30 Techzine
Samsung maakt de PRO Endurance microSDHC/microSDXC-kaarten beschikbaar. Deze richten zich op het stabiel, snel en gemakkelijk maken van videosurveillance en alle andere vormen van doorlopende videomonitoring. De microSD-kaarten zijn geschikt voor zakelijke en priv├ęgebruikers. Er zijn drie varianten van de PRO Endurance-kaarten: 32 GB, 62 GB en 128 GB. Gebaseerd op Full HD (1920 x […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn