NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Elke


WhatsApp test functie om elke emoji als reactie te gebruiken
Vrijdag, 00:01 Tweakers
WhatsApp is op Android en iOS een functie aan het testen om elke emoji als reactie op het bericht van een ander te gebruiken. Nu is het in de stabiele versie van de app alleen nog mogelijk om te kiezen uit een beperkt aantal, door WhatsApp uitgezochte emoji's.


Van den Goorbergh geniet van aandacht bij TT Assen: 'Maar wil dit niet elke race'
27 Juni, 00:06 NU.NL - Sport
Zonta van den Goorbergh geniet van alle aandacht die hij krijgt tijdens de TT van Assen, maar benadrukt dat hij zich niet te veel wil laten afleiden. De jongeling zoekt samen met zijn vader naar de juiste balans.


EK BMX Dessel: Elke Vanhoof en elf andere Belgen aan de start
16 Juni, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Twaalf renners mogen de Belgische kleuren verdedigen tijdens de Europese kampioenschappen BMX in eigen land. Die vinden plaats van vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli in het Antwerpse Dessel.
Schiphol: Tot en met de zomer wordt het elke dag druk
30 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Ook vandaag en morgen en eigenlijk alle dagen tot en met de zomer wordt het druk op luchthaven Schiphol. Dat zegt een woordvoerder een dag voor Hemelvaart, dat voor velen een lang weekend inluidt. Reizigers moeten rekening houden met lange wachttijden.


Vanaf 6 juli moet elke nieuwe wagen in EU zwarte doos en snelheidsbegrenzer hebben
19 Mei, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Vanaf 6 juli moeten alle nieuwe auto?s in de Europese Unie uitgerust zijn met een zwarte doos. Daarnaast zullen fabrikanten ook verplicht zijn een snelheidsbegrenzer toe te voegen.
Filip Watteeuw overwoog voorzitterschap Groen: ?Maar dan kwam ontslag van Elke Decruyenaere?
3 Mei, 00:01 HLN.BE
De Gentse schepen Filip Watteeuw zegt dat hij ook heeft overwogen zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap bij Groen. ?Ik heb erover nagedacht, maar dan kwam het ontslag van Elke Decruyenaere (de Groen-schepen kondigde tien dagen geleden aan dat ze stopt met politiek; nvdr). Vervolgens heb ik beslist om me geen kandidaat te stellen?, zegt hij aan persagentschap Belga.


Meta werkt aan real-time vertaalmachine voor elke taal ter wereld
25 Februari, 00:14 Techzine
Meta ontwikkelt een universele vertaalmachine. De organisatie belooft een oplossing voor de volledige wereldbevolking, waaronder sprekers van zeldzame talen die niet in huidige vertaalmachines zijn verwerkt. Volgens Meta ondersteunen bestaande vertaalmachines 80 procent van alle wereldwijde talen. Zeldzame talen hebben te weinig geschriften om AI-modellen mee te trainen. Onderzoeksteams van Meta AI tackelen het probleem […]


De droom van elke voetballer, de Mansory Bentayga Speed W12
17 Februari, 00:24 AutoBlog

Hopelijk blijft het ook alleen bij de droom van elke voetballer. Dat zou namelijk betekenen dat we de Mansory Bentayga Speed W12 nooit in het echt hoeven te zien. In het leven is een aantal zaken zeker. Voorbeeldje, je wordt ooit een keertje in je leven genaaid door de Belastingdienst. Is het niet vanwege de […]

The post De droom van elke voetballer, de Mansory Bentayga Speed W12 appeared first on Autoblog.nl.
?Ik begon elke dag met de mindset: nieuwe problemen, wat gezellig dat jullie er weer zijn?
17 Januari, 00:08 Volkskrant
In zijn twee decennia als ambtenaar, Kamerlid en minister liet Wouter Koolmees vingerafdrukken achter op veel belangrijke politieke dossiers. Toch is de immer optimistische D66?er ?een beetje sip? geworden over de stand van de Nederlandse politiek.


Kan deze foto reusachtig uitvergroot op elke priklocatie worden opgehangen?
10 Januari, 00:05 Volkskrant
De rubriek Beeldvormers onderzoekt hoe een foto onze kijk op de werkelijkheid bepaalt. Deze week: vaccinatie in een bergdorp in Oost-Turkije.


Nieuwe internethit Wordle: elke dag een woord raden in Lingo-stijl
7 Januari, 00:09 NU.NL - Tech
Op Twitter komen de laatste tijd vaak berichten met een reeks gekleurde blokjes voorbij. Op die manier delen mensen hun score van Wordle. Het spelletje blijkt een hit: elke dag probeer je binnen zes beurten een woord te raden. De dag erna is er weer een nieuw woord om te raden.


Klokkenluider Frances Haugen: ?Facebook subsidieert elke dag haat en verdeeldheid?
26 December 2021, 00:02 De Tijd
17:36 Door tienduizenden interne documenten naar buiten te brengen toonde Frances Haugen aan dat Facebook zijn nettowinst boven het welzijn van zijn miljarden gebruikers plaatst. De storm die ze zo veroorza...


?Het zal een mirakel zijn als we elke minderjarige een slaapplaats kunnen geven?
19 December 2021, 00:02 De Tijd
04:00 Meer dan vierduizend minderjarigen zonder ouders kwamen dit jaar aan in ons land. Een historisch hoog cijfer dat doet denken aan de asielcrisis van 2015. Ze zijn opmerkelijk jong, soms amper negen jaa...


Nieuws: Tegen 2020 zou elke auto een hybride zijn. Wat is er gebeurd?
10 November 2021, 00:00 Auto55
In 2008 nodigden onderzoekers bij IBM een panel uit van 125 toplui uit de autosector. Het informaticabedrijf en dataspecialist wilde uit de mond van mensen die het konden weten, horen hoe de autosector er tegen 2020 uit zou zien. Dat is amper 12 jaar of minder dan 2 productcycli later. Auto?s worden immers gemiddeld om de 7 jaar vervangen door een nieuwe generatie.Iedereen akkoord:...

Lees meer


Assisen West-Vlaanderen - "Die bus staat er elke dag"
12 Oktober 2021, 00:04 Skynet
Op het assisenproces tegen Davy Kesteman (32) hebben meerdere getuigen verteld hoe de beschuldigde een verwarde indruk maakte. Volgens een buurtbewoner zag hij Sharon Gruwez (22) zelfs liggen toen hij vroeg wie het slachtoffer was. De getuige merkte ook op dat de bus waarmee Kesteman in botsing kwam, steeds op die plaats geparkeerd stond.


Nieuw protest evenementbranche: 'Elke 'dichte' dag is een gemiste dag'
15 September 2021, 00:08 NU.NL - Muziek
De evenementenbranche gaat zaterdagmiddag om 14.00 uur opnieuw demonstreren tegen het coronabeleid en roept het kabinet op festivals en evenementen weer open te stellen. Leiden, Maastricht, Tilburg, Den Haag en Enschede hebben zich als nieuwe steden aangesloten bij de tweede protestmars, terwijl Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam wederom van de partij zijn.


Elke Vlaming krijgt te veel PFAS binnen: ?Maar forse omzetdalingen van boeren uit Zwijndrecht zijn onterecht?
11 September 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De gemiddelde Vlaming krijgt via de voeding te veel van de schadelijke stof PFAS binnen. Dat is een van de conclusies die Karl Vrancken, die voor de Vlaamse regering de PFAS-problematiek opvolgt, in zijn eerste tussentijdse rapport maakt. Hij pleit ervoor om de productie en consumptie ervan af te bouwen en wijst de overheid op de nood aan een saneringsaanpak. Maar tegelijk waarschuwt hij voor tunnelvisie.
Rob de Nijs twijfelt elke dag over laten doorgaan van zijn laatste concert
4 Augustus 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs weet niet of hij ooit nog op een podium zal staan om live op te treden. De zanger, die aan de ziekte van Parkinson lijdt, heeft in november een voorlopig laatste concert in het Sportpaleis in Antwerpen gepland staan, maar twijfelt elke dag of hij het moet laten doorgaan, vertelde hij op NPO Radio 5.


Nieuws: Europa beslist: elke verplaatsing wordt duur, verbrandingsmotor verboden in 2035
20 Juli 2021, 00:00 Auto55
De Europese Unie stelde vandaag haar klimaatpakket ?fit for 55? voor. Dat bestaat uit een dozijn wetsvoorstellen die een nieuwe Europese klimaatwet moeten opleveren. Het zal niet verbazen dat de transportsector daarin behoorlijk kop van jut is. De opvallendste kenmerken: tegen 2030 moet de CO2-afgifte van nieuwe auto?s nog eens 50% zakken ten aanzien van 2021. En in 2035 wordt de ve...

Lees meer


Nieuws: CO2-neutrale brandstof maakt elektrische auto overbodig, maar Europa wil er niet van weten
24 Juni 2021, 10:38 Auto55
Dat Europa autofabrikant en consument aanzet tot extreme keuzes in een poging om de CO2-uitstoot van nieuwe modellen terug te dringen en - uiteindelijk - tot nul te herleiden, is bekend. De aanstormende nieuwe Euro 7-emissienorm, waar momenteel aan wordt getimmerd, zou het lot van de verbrandingsmotor al tegen 2026 kunnen bezegelen. Europa wil z?n inwoners zo snel mogelijk aan de el...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn