NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Elkaar

2News.be / Trefwoorden / Elkaar

BSRF en RACB slaan de handen in elkaar voor het Belgian F4 Championship
24 Maart, 00:02 Autosport
Dat simracing goed en wel ingeburgerd is, staat buiten kijf. Sinds de COVID-pandemie hebben constructeurs, kampioenschappen en zelfs federaties een andere kijk gekregen op virtueel racen. We waren de laatste jaren gewend geraakt aan de Virtual Belcar en dergelijke, maar dat zou in de toekomst veranderen met de BSRF, met als voornaamste protagonisten Ronald Moons en Simon Heck. Zij slaan de handen in elkaar met RACB-verantwoordelijke Anton Dupan om een eerste gezamenlijk kampioenschap op te richten: het Belgian F4 Championship op iRacing.

Lees meer: BSRF en RACB slaan de handen in elkaar voor het Belgian F4 Championship


Brits ministerie haalt data van 76.000 immigranten door elkaar door databasefout
16 Maart, 00:01 Tweakers
Het Home Office, het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken, is onzorgvuldig omgegaan met de gegevens van meer dan 76.000 immigranten. Deze zijn onder meer geregistreerd onder de verkeerde namen en er zijn foto?s van immigranten door elkaar gehaald.


Vlaamse regering bereikt akkoord over landbouwmaatregelen
16 Februari, 00:00 De Tijd
23:22 De Vlaamse regering is het alsnog eens geraakt over maatregelen om de boerenprotesten te temperen. In het pakket zit een tijdelijk verbod voor Vlaamse overheidsdiensten om landbouwgronden aan te kopen...


Krater: Duitse EV verkoop zakt als plumpudding in elkaar
12 Februari, 00:01 AutoBlog

Waar de EV verkoop in Duitsland als een plumpudding in elkaar zakt, boeken diesels en benzineauto’s een plusje. Hoe dat zo? The verdict is in Frank…but the jury…is out. Het is een van de mooie zinnen waarna Horacio Cane zijn zonnebril opzette in CSI: Miami. Inmiddels is ook het verdict binnen over de verkoop van […]

Dit artikel Krater: Duitse EV verkoop zakt als plumpudding in elkaar verscheen eerst op Autoblog.nl.
NU+ | Koks vliegen elkaar aan in The Bear: hoe realistisch is de restaurantserie?
6 Februari, 00:09 NU.NL - Film
Schreeuwen, scherven en lekker eten: daar draait het om in The Bear. De serie over de hoge werkdruk in de keuken heeft al talloze prijzen gewonnen. Hoe realistisch is de restaurantserie eigenlijk? NU.nl vroeg het aan chef-kok Ron Blaauw.


Alle burgemeestersvacatures bij elkaar op nieuw burgemeestersplatform
5 Februari, 00:00 Emerce
Om de werving van burgemeesters te ondersteunen is door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) met het Nederlands Genootschap van Burgemeesters het burgemeestersplatform ontwikkeld. Hierop wordt een overzicht van alle openstaande burgemeestersvacatures gepresenteerd, aangevuld met meer informatie en video's over het ambt zelf.


Trainer Bob Peeters en Helmond Sport na het seizoen uit elkaar
30 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
Bob Peeters stopt na dit seizoen als trainer van Helmond Sport. Dat heeft de vijftigjarige Belg in goed overleg met Brabantse Keuken Kampioen Divisie-club besloten.


Nederlandse boksbond en directeur Meijer kort na opmerkelijk plan uit elkaar
30 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
Mark Meijer vertrekt per direct als technisch directeur bij de Nederlandse Boksbond (NBB). De bestuurder was verantwoordelijk voor een opmerkelijk plan voor Nederlandse boksers in aanloop naar de Olympische Spelen.


Kabinet wil dat Twitter-alternatieven snel aan elkaar worden gekoppeld
23 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Het zou goed zijn als gebruikers van socialemediaplatform Threads snel kunnen praten met mensen op Mastodon en andersom. Dat zegt demissionair staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Digitalisering) namens het kabinet tegen NU.nl.


NU+ | 'Fediverse' kan op termijn berichten van sociale media bij elkaar brengen
23 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Er komen steeds meer alternatieven voor X, maar daarmee raken ook berichten steeds meer verspreid. Er bestaat een manier om diensten als Threads, Bluesky en Mastodon bij elkaar te brengen: het fediverse. Maar het gaat wel even duren voordat dit soort platforms daadwerkelijk zijn gekoppeld.


Jupiler Pro League - RWDM versterkt selectie met David Sousa
16 Januari, 00:01 Skynet Belgie
RWDM neemt centrale verdediger David Sousa over van zusterclub Botafogo, zo bevestigt de eersteklasser maandag.


Digi hoopt vanaf zomer Belgische telecommarkt door elkaar te schudden
12 Januari, 00:00 De Tijd
19:12 Als alles goed gaat, meldt zich midden dit jaar met Digi Belgium een nieuwe speler op de Belgische telecommarkt. Kan die, net als in Spanje, de luis in de pels worden van de gevestigde waarden? ?Je ma...


Meidengroep Little Mix komt volgens zangeres Leigh-Anne 'zeker weer bij elkaar'
22 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
De Britse meidengroep Little Mix komt "zeker" weer bij elkaar, vertelt zangeres Leigh-Anne Pinnock in een interview met The Sun. Wanneer dat gebeurt, is nog niet bekend.


Zuid-Koreaanse meidengroep BLACKPINK gaat met elkaar verder
8 December 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
De Zuid-Koreaanse meidengroep BLACKPINK blijft bij elkaar. De vier leden van de succesvolle K-popgroep hebben allemaal een nieuw contract getekend bij hun label YG Entertainment, werd woensdag bekend.


Europa League - Villarreal en Maccabi Haifa houden elkaar in inhaalduel in evenwicht
7 December 2023, 00:03 Skynet
Villarreal en Maccabi Haifa hebben elkaar woensdagavond in hun vijfde wedstrijd in groep F van de Europa League in evenwicht gehouden. Het duel in het Estadio de la Ceramica in Villarreal eindigde op 0-0.


NU+ | Kenya Grace schreef hit Strangers over datingapps: 'Iedereen ghost elkaar'
1 December 2023, 00:04 NU.NL - Muziek
Kenya Grace heeft een gevoelige snaar geraakt met haar lied Strangers. Het nummer, dat beschrijft hoe iedereen op datingapps als inwisselbaar wordt behandeld, is een wereldwijde hit. De Britse zangeres had het succes zelf nooit zien aankomen.


Carice van Houten en Halina Reijn zakelijk uit elkaar: 'Blijven diep verbonden'
24 November 2023, 00:12 NU.NL - Film
Carice van Houten en Halina Reijn runnen niet langer samen het productiebedrijf Man Up. De actrices zeggen ieder hun eigen stem te hebben ontdekt. Ze benadrukken op Instagram dat dit niet het einde van hun vriendschap betekent.


KIJK. ?Waarom zeggen jullie niets?? Vooruit houdt lippen stijf op elkaar na lek letterlijke uitspraken Rousseau
17 November 2023, 00:01 HLN.BE
De letterlijke uitspraken van Voorruit-voorzitter Conner Rousseau van die dronken septembernacht in Sint-Niklaas blijven zijn partij geselen. De woorden die agenten noteerden in hun proces-verbaal zijn nog grover dan eerst gedacht, en de meeste socialisten hullen zich in stilzwijgen. Politiek journalist Karel Lattrez probeert enkele reacties te sprokkelen in de Wetstraat, maar buiten een kort statement van parlementslid Melissa Depraetere vangt hij bot.


Steven Defour en KV Mechelen uit elkaar, ex-Rode Duivel gaf zelf aan dat club best andere koers vaart
3 November 2023, 00:02 HLN.BE
Dan toch een ontslag. Steven Defour (35) is geen trainer meer van KV Mechelen. ?Iedereen heeft het belang van de club op de eerste plek gezet, Steven in het bijzonder?, klonk het bij de club. T2 Fred Vanderbiest neemt voorlopig over, de zoektocht naar een nieuwe T1 is gestart.


ASSISEN. ?Drugs, drank, uitgaan. Sally en papa maakten elkaar zot?
20 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
Laatste getuigen, vanochtend op het assisenproces Jurgen Vanhalst. Volgens de wet moeten zij hun licht laten schijnen op de persoonlijkheid van de beschuldigde. Niet altijd het meest aangename moment voor hij of zij die terechtstaat. Het was vandaag niet anders.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn