NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Duurder

2News.be / Trefwoorden / Duurder

Paasei en chocoladehaas zijn duurder dit jaar, prijs gewoon eitje blijft gelijk
26 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Duurdere cacao en suiker zorgen ervoor dat de prijs van paaschocolade nu fors hoger is in de supermarkt. Maar er zijn ook meevallers bij de boodschappen voor Pasen: eieren zijn niet duurder geworden.


Huren werd in een jaar bijna 8 procent duurder
12 Januari, 00:00 De Tijd
19:10 Door de krapte op de huurmarkt steeg de gemiddelde maandelijkse huurprijs het afgelopen jaar naar 980 euro per maand voor een huis en 805 euro voor een appartement.


Kaartjes voor Lowlands dit jaar opnieuw duurder: 'Richting de 325 euro'
10 Januari, 00:13 NU.NL - Muziek
De kaartjes voor het festival Lowlands worden dit jaar opnieuw duurder. De prijs voor een ticket gaat dit jaar "richting de 325 euro", zegt festivaldirecteur Eric van Eerdenburg dinsdag in gesprek met BNR.


Containervervoer in rap tempo duurder door onrust op Rode Zee
3 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
In enkele weken tijd zijn de tarieven voor containertransport tussen China en Europa verdriedubbeld. Oorzaak is de gespannen situatie op de Rode Zee na meerdere aanvallen van Houthi's op zeeschepen. Daarom varen reders nu grote omwegen.


Ja hoor: autorijden wordt WEER duurder in 2024
28 December 2023, 00:05 AutoBlog

Het lijkt erop als ze ons uit de auto willen hebben, want autorijden in 2024 wordt weer een beetje duurder. De autobranche zit in de hoek waar de klappen vallen. Het is nooit echt goedkoop geweest, maar in 2024 zal het – andermaal – heel erg veel duurder worden. De reden is natuurlijk simpel: mensen […]

Dit artikel Ja hoor: autorijden wordt WEER duurder in 2024 verscheen eerst op Autoblog.nl.
Gasprijs daalt snel, maar consument is door hogere belasting duurder uit
1 December 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De gasprijs op handelsmarkten is vandaag gedaald naar 40,25 euro per megawattuur. Sinds begin oktober waren handelsprijzen niet zo laag. Pijnlijk is wel dat gas voor consumenten ondertussen juist duurder wordt.


Spotify-concurrent Deezer wordt duurder
30 November 2023, 00:00 Emerce
De muziekstreamingdienst Deezer verhoogt zijn prijzen opnieuw. In de toekomst betaal je 12 euro per maand voor het premium abonnement ? het goedkoopste betaalde abonnement van de Franse dienst. Voorheen was dat 10 euro. In de toekomst kost het gezinsabonnement zelfs 20 euro per maand in plaats van 17 euro.


Voor het eerst in jaren sprake van deflatie, maar veel goederen zijn toch duurder
2 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Het leven is deze maand gemiddeld iets minder duur dan een jaar geleden en dus is voor het eerst sinds 2016 sprake van deflatie. Maar dit komt volledig door een fors lagere energieprijs. Onder meer boodschappen en diensten zijn nu juist duurder dan in oktober 2022.


NU+ | Glasvezel is in de ene wijk duurder dan in de andere, hoe komt dat?
19 Oktober 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Steeds meer woningen in Nederland zijn voor internet, televisie en telefonie aangesloten op een glasvezelnetwerk. Maar er zijn regionale prijsverschillen voor glasvezelabonnementen. Wat je voor je abonnement betaalt, is afhankelijk van de glasvezelkabel die naar jouw huis is aangelegd.


KPN zet telefoonlijn uit, huishoudens tot 30 procent duurder uit voor internet
19 Oktober 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Heb je nu een DSL-internetabonnement van bijvoorbeeld Youfone of Odido en legt KPN glasvezel bij je aan? Dan ben je binnenkort waarschijnlijk een stuk duurder uit. De goedkopere internetabonnementen zijn niet verkrijgbaar op het glasvezelnetwerk van KPN.


Verzekering wordt steeds duurder voor jonge automobilisten
4 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De premie voor de autoverzekering is de afgelopen twee jaar veel harder gestegen bij jongeren tussen 18 en 24 jaar dan bij andere automobilisten. Jongeren waren al duurder uit, maar het prijsverschil tussen hen en 25-plussers loopt verder op.


NS wil kaartjes in de spits 2,50 euro duurder maken op drukke trajecten
27 September 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Wie in de spits reist, betaalt in de toekomst mogelijk 2,50 euro extra voor zijn treinrit. Met deze spitsheffing, die alleen moet gelden op drukke trajecten, wil de NS reizigers stimuleren om op andere momenten te reizen.


Autoverzekering kan flink duurder worden als je binnen eigen wijk verhuist
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Wie naar een woning een paar straten verderop verhuist, kan zomaar honderden euro's extra kwijt zijn aan een autoverzekering. Dat blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Geld.nl.


Range Rover Carmel Edition duurder dan ooit
22 Augustus 2023, 00:01 AutoBlog

De Range Rover Carmel Edition is duurder dan duur. Dat schijnt tegenwoordig te werken. Dus hoe maak je ‘m beter? Simpel: je maakt ‘m nog duurder! Het is duidelijk dat ook de rijkere mensen op deze aardkloot graag hoog willen zitten. Lekker makkelijk instappen, alles is lekker overzichtelijk en je torent net eventjes boven het […]

Dit artikel Range Rover Carmel Edition duurder dan ooit verscheen eerst op Autoblog.nl.
Android smartphones duurder door nieuwe chip Qualcomm
22 Augustus 2023, 00:00 Emerce
Android smartphones worden mogelijk flink duurder door de aankomende Snapdragon 8 Gen 3-chipset van Qualcomm. De prijs daarvan is zo hoog dat Android-smartphonefabrikanten naar alternatieve opties kijken.


Samsung Galaxy Z Fold5 - Lichter, platter en duurder
20 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
De Samsung Galaxy Z Fold5 heeft op papier bijna dezelfde specificaties als zijn voorganger, maar heeft meer verbeteringen die je pas opmerkt in de praktijk.


Energie werd flink goedkoper, maar boodschappen zijn fors duurder dan vorig jaar
9 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Prijzen voor energie zijn in een jaar tijd met meer dan 34 procent gedaald. Desondanks blijft de inflatie met 4,6 procent in juli best hoog. Belangrijkste oorzaak is dat boodschappen nog steeds fors duurder zijn dan vorig jaar.


Chocoladerepen dreigen nog duurder of kleiner te worden
1 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
Chocola dreigt nog duurder te worden. De cacaoprijs op de groothandelsmarkt is namelijk gestegen tot het hoogste niveau in meer dan tien jaar. Dit komt vooral omdat de productie in West-Afrika, een regio die goed is voor twee derde van de wereldwijde cacao-oogst, wordt getroffen door tegenslagen.


Tanken voor minder dan 2 euro wordt steeds moeilijker
26 Juli 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De prijs van benzine zit al enige tijd weer in de lift. Een accijnsverhoging en duurdere olie spelen hierbij een belangrijke rol. Daardoor is de adviesprijs voor een liter benzine inmiddels opgelopen tot 2,16 euro.


Lynk & Co 01 duurder: 18% erbij gekomen
25 Juli 2023, 00:02 AutoBlog

De Lynk & Co 01 is duurder geworden. Maar liefst 18% erbij!

Dit artikel Lynk & Co 01 duurder: 18% erbij gekomen verscheen eerst op Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn