NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Duurder

2News.be / Trefwoorden / Duurder

Euro 98 veel duurder dan 95: waarom is dat?
22 Maart, 00:01 AutoBlog

Waarom zijn Euro 98 (en andere premium benzines) zoveel duurder dan een litertje normale peut? De petrolhead ontkomt er niet aan: tanken! En aangezien de meeste petrolheads een benzineauto hebben, […]

Dit artikel Euro 98 veel duurder dan 95: waarom is dat? verscheen eerst op Autoblog.nl.
Verzekeringen bij Achmea worden duurder door stijgende kosten
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Achmea, de grootste verzekeraar van het land, verhoogt de prijzen van sommige verzekeringen. Dat doet het vanwege de hoge inflatie, meldt het bedrijf donderdag bij de presentatie van zijn jaarcijfers.


Verzekeringen bij Achmea worden duurder door stijgende kosten
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Achmea, de grootste verzekeraar van het land, verhoogt de prijzen van sommige verzekeringen. Dat doet het vanwege de hoge inflatie, meldt het bedrijf donderdag bij de presentatie van zijn jaarcijfers.


Inflatie loopt ook in Duitsland op door duurder eten en drinken
3 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
In Duitsland waren prijzen in februari 9,3 procent hoger dan een jaar geleden. Daarmee was de inflatie net iets hoger dan in januari, terwijl juist een daling werd verwacht. Ook in Frankrijk en Spanje steeg de inflatie in februari. Door de hogere inflatiepercentages wordt een renteverhoging van de Europese Centrale Bank (ECB) deze maand nog waarschijnlijker.


Parkeren is weer flink duurder geworden: in deze steden betaal je de hoofdprijs
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
Parkeren in de binnenstad is dit jaar weer flink duurder geworden. Amsterdam blijft de duurste stad met een gemiddelde parkeerprijs van zo'n 7,50 euro per uur. Die prijs kan in parkeergarages oplopen tot 10 euro per uur.


Inflatie zakt naar 7,6 procent, vooral kinderopvang en boodschappen duurder
12 Februari, 00:07 NU.NL - Economie
De prijzen in ons land zijn in de afgelopen maand met 7,6 procent gestegen. We betaalden vooral meer voor kinderopvang en voedingsmiddelen, blijkt donderdag uit cijfers van statistiekbureau CBS.


3 Februari, 00:12 Volkskrant
Maakt ban op Russische diesel een tankbeurt duurder?
3 Februari, 00:04 De Tijd
21:49 Met een ban op Russische diesel treedt zondag een nieuwe Europese sanctie in werking. Zal dat leiden tot tekorten of prijsstijgingen aan de pomp?


Gerucht: Samsung Galaxy S23-modellen zijn 100-150 euro duurder dan voorgangers
27 Januari, 00:00 Tweakers
De Samsung Galaxy S23-modellen zijn in de Benelux 100 tot 150 euro duurder dan hun voorgangers. Dat blijkt uit prijzen die WinFuture-journalist Roland Quandt heeft gedeeld. Het is onbekend waarom de prijzen hoger liggen.


Crematie tot 100 euro duurder door energiekosten, ook plakje cake kost meer
25 Januari, 00:21 NU.NL - Economie
Ook crematoria ontkwamen in 2022 niet aan hogere energiekosten. Een crematie is nu zo'n 60 tot 100 euro duurder door de gestegen prijzen van gas. Toch kiest nog steeds 83 procent van de klanten bij uitvaartverzorger DELA voor een crematie. Ook de prijzen voor koffie en cake stijgen.


Voedingsmiddelen, drank en tabak opnieuw duurder dan jaar geleden
8 Januari, 02:36 NU.NL - Economie
Voedingsmiddelen, drank en tabak zijn afgelopen maand opnieuw duurder geworden. De prijzen gingen met maar liefst 14 procent omhoog vergeleken met december 2021, blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS. In november was nog sprake van een stijging van 12,9 procent.


Champagne nu ruim 20 procent duurder dan een jaar eerder
31 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Champagne is in een jaar tijd 22 procent duurder geworden. Dat heeft het FD uitgezocht. Daarmee is de bubbelwijn die vooral met Nieuwjaar in trek is veel harder in prijs gestegen dan gewone wijn.


NIEUW OP 1 JANUARI - Dienstencheques worden een euro duurder in Brussel
30 December 2022, 00:05 Skynet Economie
Een dienstencheque kost vanaf 1 januari 10 in plaats van 9 euro in Brussel. Voor frequente gebruikers zal de prijs zelfs oplopen tot 12 euro.


Brood, vlees en zuivel in een jaar tijd veel duurder geworden
11 December 2022, 00:06 NU.NL - Economie
De inflatie is in november uitgekomen op 9,9 procent. Dat is nog steeds erg hoog, maar een stuk minder hoog dan de 14,3 procent van de maand ervoor. Waar dalende energieprijzen zorgden voor een dempend effect, dreven de gestegen prijzen van andere basisbehoeften als brood, vlees en zuivel de prijzen juist op.


Autoverzekeringen duurder in 2023, nog duurder ja
10 December 2022, 00:05 AutoBlog

De autoverzekeringen worden nog duurder in 2023 dan dat ze al zijn. Autoverzekeringen worden nog duurder binnenkort, zo meldt BNR. De prijzen daarvan zijn al aan het stijgen, maar zullen […]

Dit artikel Autoverzekeringen duurder in 2023, nog duurder ja verscheen eerst op Autoblog.nl.
Luxe chocoladeletter is schaars en zeker een euro duurder
5 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Wie op zoek is naar een specifieke chocoladeletter, kan nog wel eens bedrogen uitkomen. Een van de grootste chocolademakers ter wereld moest eerder dit jaar de productie stilleggen als gevolg van een salmonellabesmetting. Dat bedrijf zegt sinds ruim een maand weer op volle toeren te draaien. Onder andere door die onderbreking is wel minder chocolade op de markt gekomen.


Mobile Vikings maakt internetabonnementen twee euro duurder door inflatie
2 December 2022, 00:00 Tweakers
Een Userbase-forumgebruiker heeft een bericht gedeeld, waaruit blijkt dat het Unlimited Fast-internetabonnement bij Mobile Vikings vanaf vandaag twee euro duurder wordt. Het abonnement kost nu 40 euro per maand. Bestaande klanten krijgen een prijsgarantie tot eind volgend jaar.


Brandpolis fors duurder door prijsstijging bouwmaterialen
1 December 2022, 00:02 De Tijd
20:44 Duurdere bouwmaterialen doen de premie van uw brandverzekering volgend jaar met ruim 10 procent stijgen. De verzekeraar AG voert nog een prijsverhoging door boven op die indexering.


Nieuwe virtualrealitybril voor PlayStation 5 wordt duurder dan spelcomputer zelf
7 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
De nieuwe virtualrealitybril voor de PlayStation 5 verschijnt op 22 februari 2023 en gaat 599 euro kosten, meldt Sony. Daarmee is de headset duurder dan de gameconsole zelf, die verkrijgbaar is vanaf 450 euro.


Tickets voor Rock Werchter worden dit jaar weer duurder
26 Oktober 2022, 00:02 HLN.BE
Wie wil genieten van de gitaren op Rock Werchter moet zijn portefeuille nog iets verder opentrekken dit jaar. De tickets van het populaire festival worden dit jaar opnieuw duurder. Twee jaar geleden betaalde je nog 243 euro, dit jaar komt het bedrag gevaarlijk dicht in de buurt van de 300 euro.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn