NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Duikt


Energie-update: Gasverbruik duikt nog verder onder jaargemiddelde
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
Deze winter geeft NU.nl je regelmatig een overzicht van de ontwikkeling van de gasprijs, het gasverbruik en de vulling van de gasopslagen in Nederland. Dit zijn de cijfers van de afgelopen week in drie grafieken.


Gasprijs duikt voor het eerst in meer dan een jaar onder de 50 euro
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
De gasprijs staat op het laagste punt in ruim een jaar. Voor een megawattuur gas betaalden handelaren vrijdagochtend korte tijd minder dan 50 euro - een daling van zo'n 5 procent ten opzichte van donderdag aan het einde van de dag. Het was voor het eerst sinds december 2021 dat de prijs zo laag stond.


Gasprijs duikt onder de 70 euro door aanhoudend zacht winterweer
6 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
De gasprijs is verder gedaald door het zachte winterweer. Handelaren betalen medio deze week voor een megawattuur rond de 67 euro. Het is sinds begin vorig jaar niet meer gebeurd dat gas zo 'goedkoop' was.


?Nucleaire deal met Iran is dood?: informeel gesprek van Joe Biden duikt online op
21 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het nucleaire akkoord met Iran, beter gekend onder het acroniem JCPOA, ?is dood?. Dat beweert althans de Amerikaanse president Joe Biden in een video die dinsdag op Twitter circuleerde en waarvan het Witte Huis de authenticiteit niet betwist.
Bijna onherkenbare bisschop Roger Vangheluwe (86) duikt voor het eerst in elf jaar weer op
14 December 2022, 00:07 Gazet v. Antwerpen

Roger Vangheluwe (85), de voormalige bisschop van Brugge, is opnieuw in het openbaar gezien. Dat schrijft De Morgen op basis van beelden die op 14 juli 2022 in de Sint-Pietersabdij in het Franse Solesmes werden gemaakt. Vangheluwe was die dag aanwezig tijdens de wijding van de nieuwe abt van de abdij en kwam even in beeld tijdens de livestream van die viering op YouTube.
Lommel duikt top zes in na knappe 2-3 overwinning bij Beveren
28 November 2022, 00:02 Skynet Sport
Lommel SK is zondagavond op de vijftiende speeldag van de Challenger Pro League de top zes ingedoken na een knappe 2-3 overwinning op het veld van SK Beveren.


Benzineprijs duikt onder de 2 euro, laagste niveau in ruim een jaar
21 November 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De prijs voor een liter benzine is de afgelopen weken rap gedaald en staat vrijdag op 1,997 euro, blijkt uit cijfers van consumentencollectief UnitedConsumers. Het is de laagste prijs in ruim een jaar. In juni stond diezelfde benzineprijs nog op het hoogste punt ooit.


Gasprijs duikt onder de 100 euro, laagste punt in ruim vier maanden
25 Oktober 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De Europese gasprijs daalde maandagochtend zo'n 12 procent en kwam uit op het laagste punt in vier maanden. Handelaren betaalden korte tijd zelfs iets minder dan 100 euro voor een megawattuur, de laagste prijs sinds juni.


Oude liefde van Simonne duikt terug op in ?Thuis?, en zijn gevoelens zijn nog niet veranderd
22 September 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

?Dag Simonne. Da?s lang geleden?. Lang is relatief. Trouwe kijkers van ?Thuis? herkenden woensdagavond meteen de stem van Dirk (Ron Cornet), de man met wie Simonne (Marleen Merckx) begin dit jaar een vakantieliefde beleefde. Dat zorgde bijna voor het einde van haar relatie met Frank, maar het oerkoppel van de soap kwam toch weer samen. Zorgt de terugkeer van Dirk voor twijfels bij Simonne?
Sofina duikt in het rood in eerste jaarhelft
11 September 2022, 00:07 Skynet Economie
De holding Sofina, die participaties heeft in bedrijven als Vinted, Groupe Petit Forestier, Byju's en Cognita, heeft in de eerste zes maanden van dit jaar een nettoverlies geleden van 1,33 miljard euro. Dat heeft Sofina dinsdag nabeurs aangekondigd. In dezelfde periode vorig jaar war er nog een nettowinst van 1,6 miljard euro.


Benzineprijs duikt voor het eerst sinds februari onder de 2,20 euro
15 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Economie
De gemiddelde prijs van een liter benzine is donderdag gedaald naar 2,198 euro per liter, blijkt uit gegevens van UnitedConsumers, dat de landelijke adviesprijzen van de grote oliemaatschappijen bijhoudt. De benzineprijs lag sinds februari niet onder de 2,20 euro.


Fransman duikt naar diepte van 120 meter en verbreekt eigen wereldrecord freediven
11 Augustus 2022, 00:05 NOS nieuws

De Franse freediver Arnaud Jerald (26) heeft het wereldrecord freediven verbroken. Hij dook naar een diepte van 120 meter en bleef 3 minuten en 34 seconden onder water. Daarmee verbrak hij zijn eigen wereldrecord van 119 meter, dat hij vorige week vestigde.

Jerald doet mee aan de Vertical Blue, een jaarlijks terugkerende competitie op de Bahamas waar de beste freedivers van de wereld het tegen elkaar opnemen. De Fransman vestigde het wereldrecord in de categorie constant weight bi-fins (CWTB). Hierbij duiken freedivers met twee zwemvliezen langs een verticale lijn omlaag, om na een keerpunt op eigen kracht weer omhoog te zwemmen.

Het is al het zevende wereldrecord op naam van Jerald. Toch voelt dit nieuwe wereldrecord erg speciaal, reageerde hij na zijn duik. "120 is een mythisch getal. Niemand kan geloven dat het mogelijk was om dit te halen."

Bekijk hieronder de duik van Jerald.
Benzineprijs duikt voor het eerst in ruim twee maanden onder de 2,30 euro
25 Juli 2022, 00:04 NU.NL - Economie
De gemiddelde adviesprijs voor een liter benzine is vrijdag gedaald naar 2,297 euro per liter, blijkt uit gegevens van consumentencollectief UnitedConsumers. Daarmee is in een paar weken tijd zo'n 20 cent per liter van de gemiddelde prijs af gegaan.


Bitcoin duikt onder de 20.000 dollar
19 Juni 2022, 00:10 Skynet Economie
De bitcoin heeft verder aan waarde verloren en is zaterdag rond 09.00 uur onder de 20.000 dollar gezakt. Dat is voor het eerst in anderhalf jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de waarde van de belangrijkste digitale munt flink gedaald, maar de afgelopen week was sprake van een crash.


IJsbeer duikt op in zuiden van Canada
1 Mei 2022, 00:05 Skynet
In het dorp Madeleine-Centre, in het zuiden van Canada, is zaterdag een ijsbeer gezien. De politie heeft de bewoners gewaarschuwd over het erg ongewone bezoek.


Nieuwe audio van ruzie tussen Johnny Depp en Amber Heard duikt op: ?Als ik niet wegga, wordt het een bloedbad?
26 April 2022, 00:02 HLN.BE
Johnny Depp heeft vandaag opnieuw getuigd in zijn zaak tegen ex Amber Heard. Tijdens het proces werden verschillende audio-opnames afgespeeld, waarop woordenwisselingen tussen de twee acteurs te horen zijn. Daarin zegt Depp dat het ?strikt noodzakelijk? is om bij Heard weg te wandelen, omdat de situatie anders zou uitdraaien op geweld.


Kruidvat duikt het vaakst op in straatbeeld, banken steeds minder
21 Januari 2022, 00:03 NU.NL - Economie
De Kruidvat-keten telt met 974 vestigingen van zijn drogisterijen de meeste winkels van alle formules in Nederland. Het bedrijf wordt op de voet gevolgd door de filialen van Albert Heijn (949). Jumbo volgt op gepaste afstand met 662 zaken. Dat blijkt uit de jaarlijkse Top 100 Winkelformules in Nederland op basis van het aantal verkooppunten, samengesteld door Locatus.


Belgen in het buitenland - Strasbourg van Matz Sels duikt top vier in na zege bij Clermont
20 Januari 2022, 00:04 Skynet
Strasbourg heeft woensdag een inhaalwedstrijd van de negentiende speeldag in de Franse Ligue 1 met 0-2 gewonnen bij Clermont. Het team van doelman Matz Sels duikt zo de top vier in.


'Geen vaccinatie nodig' duikt op als lokkertje in Amerikaanse vacatures
18 November 2021, 00:05 NU.NL - Economie
Ook in de Verenigde Staten is sprake van een krappe arbeidsmarkt waarbij werkgevers van alles van stal halen om werknemers aan te trekken. Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN is schermen met 'geen vaccinatie nodig' een nieuw wapen in de strijd.


Nieuws: Townstar: Renault Kangoo duikt nu ook op bij Nissan
5 Oktober 2021, 00:01 Auto55
De nieuwe Renault Kangoo krijgt er weer een gedaante bij. De bestelwagen en personenwagenversie vond z?n weg niet alleen naar het gamma van het Franse merk. Net als de vorige generatie staat hij als Citan ook bij Mercedes in de catalogus. En nu duikt hij ook op bij alliantiepartner Nissan. Daar zal hij als Townstar de NV200 en e-NV200 vervangen. Dat is een flinke aanpassing, want di...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn