NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dreigt

2News.be / Trefwoorden / Dreigt

Verplichte vaccinatie voor zorgpersoneel: vakbond dreigt met harde acties
21 November, 00:02 De Tijd
15:35 De Franstalige overheidsvakbond CSC Services publics dreigt met harde acties in de Brusselse en Waalse ziekenhuizen na het akkoord binnen de regering over een verplichte vaccinatie voor het zorgperson...


Spanning EU en Belarus in migrantencrisis loopt op: Loekasjenko dreigt gaskraan dicht te draaien
14 November, 00:06 Volkskrant
De Belarussische president Aleksandr Loekasjenko dreigt de gaskraan richting Europa dicht te draaien als de Europese Unie zijn land volgende week extra sancties oplegt vanwege de migrantencrisis.


Meer dan 5.000 gezinnen nog altijd zonder verwarming na overstromingen van juli: ?Winter dreigt catastrofe te worden?
12 November, 00:00 HLN.BE
De eerste koude dagen komen hard aan in de Vesdervallei. Meer dan 5.000 gezinnen zitten daar nog altijd zonder verwarming na de overstromingen in juli. En de ramen moeten elke dag open om te verluchten want de huizen zijn nog altijd niet droog. ?Als het gas niet opnieuw wordt aangesloten of het elektriciteitsnet het niet houdt, dreigt de winter hier een catastrofe te worden?, klinkt het.


LIVE. Mogelijk coronaprik voor zes jaar en ouder vanaf januari - Gedeeltelijke lockdown dreigt in Nederland
12 November, 00:00 HLN.BE
Gezondheidsminister Vandenbroucke hoopt vanaf januari kinderen van 6 tot 11 jaar te vaccineren, mits de Europese medicijnwaakhond EMA toestemming geeft. Ook is er een politiek akkoord om iedereen op termijn een herhalingsprik te geven. Eind november wordt na advies van experts beslist hoe dat zal gebeuren. Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke gaf al wel uitleg aan onze redactie waarom er een derde prik komt en hoe dit ongeveer in zijn werk zal gaan. Lees al het nieuws over het coronavirus in deze liveblog.


Staking dreigt bij lokale politiezones
10 November, 00:07 Skynet Economie
Er dreigt tussen 1 december en 31 januari een staking bij de lokale politiezones in ons land. De politievakbonden hebben vandaag een stakingsaanzegging ingediend, onder meer uit onvrede met het uitblijven van een beloofde loonsverhoging.


Staat dreigt NAM met rechtszaak om extra betaling versterking Groningen
27 Oktober, 00:02 NU.NL - Economie
De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) betaalt slechts een deel van haar kosten van de versterkingsoperatie in Groningen. Dat leidt tot irritatie bij het Rijk, dat overweegt om de NAM voor de rechter te slepen, meldt het demissionaire kabinet dinsdag in een brief aan de Tweede Kamer.


Kort geding over coronapas bij NK schaken gaat door, devaluatie dreigt
13 Oktober, 00:04 NU.NL - Sport
Zes topschakers willen bij de rechter afdwingen dat een coronatoegangsbewijs niet nodig is bij het NK, dat vrijdag begint in het gemeentehuis van Hoogeveen. De Nederlandse schaakbond denkt niet dat er nog een andere locatie kan worden gevonden voor het toernooi.


Chinees geboortecijfer dramatisch laag. Bevolking dreigt binnen halve eeuw te halveren
2 Oktober, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het Chinese bevolkingsaantal zou op 45 jaar tijd kunnen halveren. Toch als het geboortecijfer de huidige trend blijft volgen. China doet er daarom alles aan om het aantal kinderen per vrouw opnieuw op te krikken.
Burgemeester Moeskroen dreigt met sluiting grootste asielcentrum van het land na reeks incidenten
16 September, 00:01 HLN.BE
Burgemeester van Moeskroen Brigitte Aubert (cdH) heeft ermee gedreigd ?Le Refuge?, het grootste opvangcentrum voor asielzoekers van het land, te sluiten na een reeks incidenten met bewoners de afgelopen dagen. Het gaat volgens Franstalige media om een geweldsincident met een mes, enkele vechtpartijen en overmatig alcohol- en zelfs drugsgebruik.


Uitsluiting dreigt voor miljoenen mensen voor wie digitale coronapas te moeilijk is
15 September, 00:09 NU.NL - Tech
Het regelen van een coronapas is nog te moeilijk voor mensen die niet goed met een computer, printer of smartphone overweg kunnen. Dat zeggen zorgkenniscentrum Pharos en ouderenbond ANBO in gesprek met NU.nl. Daardoor dreigen miljoenen mensen niet goed mee te kunnen doen in de maatschappij waarin de coronapas per 25 september een belangrijke rol speelt.


Alliander: stroomnet dreigt vast te lopen door windparken en zonnepanelen
5 September, 00:01 Tweakers
Het Nederlandse elektriciteitsnetwerk dreigt overbelast te raken doordat er op sommige momenten te veel stroom is, waarschuwt Alliander. Dit komt onder meer doordat er de afgelopen jaren veel windparken en zonnepanelen zijn geplaatst en door de energievraag van datacenters.


Vzw ?Boven de wolken? die sterrenkinderen fotografeert, dreigt te verdwijnen: ?Het leek raar, maar nu hebben we honderden prachtige foto?s van onze dochter?
2 September, 00:02 HLN.BE
De voorbije vijf jaar troostte vzw ?Boven de wolken? de ouders van 3.300 overleden pasgeborenen door hun pril geluk en verdriet te fotograferen. Nu dreigt daar een einde aan te komen, want de vzw zit in zware geldnood. Anne-Sofie en Roel zijn twee Vlamingen die er alles aan willen doen om de organisatie te redden. Hun doodgeboren dochter Marilou lag zonder het te beseffen aan de basis van ?Boven de wolken?. ?Ik weet niet hoe we ons vandaag zouden voelen zonder die foto?s.?


Christijan Albers dreigt Bugatti aan te klagen
31 Augustus, 00:02 AutoBlog

Het luxemerk zou afspraken tegenover de Nederlander niet nakomen. Daarom dreigt Christijan Albers nu Bugatti aan te klagen. Altijd vervelend als je achter je geld moet aangaan. Of dat nu een niet geleverde magnetron van een paar tientjes uit een webshop is, of een Bugatti van enkele miljoenen euro’s. Christijan Albers lijkt op een juridische […]

The post Christijan Albers dreigt Bugatti aan te klagen appeared first on Autoblog.nl.
Unmute Us dreigt met grotere acties als demissionair kabinet niet reageert
25 Augustus, 00:05 NU.NL - Muziek
Als de demissionaire ministers Hugo de Jonge en Ferd Grapperhaus en demissionair minister-president Mark Rutte niet reageren op een open brief van Unmute Us, dan dreigt het collectief uit de entertainmentindustrie met grotere acties. Unmute Us bracht afgelopen weekend tienduizenden mensen op de been om te protesteren tegen de coronamaatregelen binnen de amusementssector.


Griekspoor dreigt US Open te missen door problemen met visum voor VS
18 Augustus, 00:04 NU.NL - Sport
Tallon Griekspoor dreigt de US Open te moeten missen, zegt hij dinsdag tegen de NOS. De Nederlander is rechtstreeks voor het hoofdschema geplaatst, maar heeft geen visum voor de Verenigde Staten en kan vooralsnog niet naar New York vliegen.


Dreigt met heropening hoger onderwijs een ?Dansen-met-Janssen-fiasco?? ?Dit is veel gecontroleerder?
14 Augustus, 00:06 Volkskrant
Vanaf aankomend collegejaar kunnen mbo?s, hogescholen en universiteiten haast weer als vanouds met hun studenten aan de slag. Een goed besluit, vindt kinderarts-epidemioloog Patricia Bruijning. ?Op samenlevingsniveau zijn de risico?s aanvaardbaar.?


Speciale eenheden overmeesteren gewapende man die met geweld dreigt
14 Augustus, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Speciale eenheden van de federale politie hebben vrijdag na urenlang onderhandelen een 37-jarige man overmeesterd en opgepakt in de Wilgenlaan in Burcht (Zwijndrecht). De man dreigde zichzelf iets aan te doen en schrok er naar eigen zeggen niet voor terug om ook geweld tegen anderen te gebruiken.
Benzineprijs dreigt nog hoger te worden door economisch herstel
14 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Benzine dreigt de komende tijd nog sterker in prijs te stijgen. Daarvoor waarschuwt het International Energy Agency (IEA) dinsdag in zijn maandelijkse rapport. De vraag naar olie neemt snel toe door het economisch herstel, maar veel olieproducerende landen wachten met het oppompen van grotere hoeveelheden. De krapte op de wereldwijde oliemarkten zou het economisch herstel daardoor uiteindelijk kunnen schaden.


Neymar dreigt voor vijfde jaar op rij verstek te geven voor eerste match na zijn verjaardag: ?Hij zit met een maag-darmontsteking?
6 Februari, 13:39 Gazet v. Antwerpen

Neymar heeft zaterdag vanwege een maag-darmontsteking niet kunnen meetrainen bij Paris Saint-Germain. Dat zegt de Franse kampioen. Daardoor is hun Braziliaanse sterspeler, die vrijdag zijn 29e verjaardag vierde, onzeker voor de topper van zondag in en tegen Marseille.
Superprestige veldrijden - Laurens Sweeck boekt "meest emotionele overwinning"
6 Februari, 18:29 Skynet
Laurens Sweeck (Pauwels Sauzen - Bingoal) heeft zaterdag net als vorig seizoen de Superprestigecross in Middelkerke op zijn naam gebracht, goed voor zijn derde overwinning van het seizoen. Een emotionele zege, nadat eerder deze week zijn schoonvader overleed. "Ik heb er geen woorden voor", regeerde de 27-jarige Vlaams-Brabander.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn