NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dood


Psychiater Dirk De Wachter: ?Ik voel de dood achter mij sluipen, bij momenten zet ze mijn haren recht'
28 November, 00:01 De Tijd
02:00 Dirk De Wachter, de psychiater die Vlaanderen het lijden leerde te aanvaarden, heeft zelf een kaakslag gekregen. Hij heeft kanker. De pijnlijke operatie is al even achter de rug, de maandenlange chemo...


Dochter van Malcolm X dood aangetroffen in woning in New York
24 November, 00:03 Skynet
Een dochter van Malcolm X, de bekende militant die opkwam voor de zaak van de zwarten en in 1965 werd doodgeschoten, is dood aangetroffen in haar woning in New York. Volgens de eerste elementen is de 56-jarige Malikah Shabazz een natuurlijke dood gestorven, aldus de politie van New York.


Nieuw onderzoek naar dood van Marco Pantani
24 November, 00:02 Skynet
Nadat er mogelijk nieuw bewijsmateriaal is opgedoken, heeft het parket van het Italiaanse Rimini een nieuw onderzoek geopend naar het overlijden van Marco Pantani, zo bevestigde Fiorenzo Alessi, de advocaat van de nabestaanden, maandag aan nieuwsagentschap Ansa.


Verdachte van dood Bulgaarse vrouw in Den Haag zelf ook overleden
21 November, 00:05 NOS nieuws

De man die van betrokkenheid wordt verdacht bij de dood van een 31-jarige Bulgaarse vrouw in Den Haag, is dood aangetroffen in Bulgarije. Dat meldt de Haagse politie. Volgens Omroep West werd de 33-jarige man gisteravond door Bulgaarse agenten gevonden in een woning in de hoofdstad Sofia.

De Bulgaarse vrouw was eerder deze week als vermist opgegeven. Ze werd donderdagavond dood aangetroffen in een woning aan de Emmastaat. De politie zei toen dat ze waarschijnlijk om het leven is gekomen door een misdrijf. Het Team Grootschalige Opschaling doet onderzoek naar de zaak.

Onderzoek in Sofia

De politie nam donderdagavond ook contact op met de Bulgaarse autoriteiten. Het vermoeden bestond dat een verdachte naar Bulgarije was gegaan. De Bulgaarse politie deed onderzoek in een woning in Sofia en trof daar het lichaam van de 33-jarige verdachte aan. Tegelijk zeggen de Bulgaarse autoriteiten dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek naar zijn betrokkenheid is nog in volle gang.
Man dood aangetroffen in Ramsel, politie start onderzoek naar verdacht overlijden: ?Hij is letterlijk voor zijn deur gestorven?
12 November, 00:00 HLN.BE
De politie en hulpdiensten moesten bij valavond uitrukken voor een verdacht overlijden op de Westmeerbeeksesteenweg te Ramsel. Een voorbijganger merkte rond 16 uur langs de kant van de weg een lichaam op en belde meteen de hulpdiensten.


Twee mannen vast na grote drugsvondst, mogelijk verband met dood Bunschoters
6 November, 00:04 NOS nieuws

De politie heeft een man (40) uit Amersfoort en een inwoner van Bunschoten (30) opgepakt op verdenking van het overtreden van de Opiumwet en de Wet op de geneesmiddelen. Rechercheurs kwamen hen op het spoor in het onderzoek naar de dood van twee Bunschoters, afgelopen zondag.

In dat onderzoek stuitte de politie op verschillende plekken op "grote hoeveelheden verdovende middelen en geneesmiddelen", aldus het persbericht. Het gaat daarbij om "heel veel stoffen" die uitgebreid onderzocht moeten worden. Vervolgens konden de twee mannen worden aangehouden.

De politie kan nog geen verband leggen met de dood van de twee Bunschoters. Het Nederlands Forensisch Instituut is nog bezig met het onderzoek naar hun doodsoorzaak. Zolang dat niet is afgerond kunnen er geen conclusies worden getrokken, zegt een woordvoerder van de politie.

Gevaarlijke stof

William Berendse (27) en Lub Bos (36) overleden zondagavond nadat ze onwel waren geworden. De politie stelt een niet-natuurlijke dood vast en stelde een onderzoek in. Naast verklaringen van betrokkenen en getuigen moet het onderzoek van het NFI meer duidelijkheid geven.

Inwoners van Bunschoten reageerden geschokt en bedroefd op het onverwachte overlijden van de twee. Tegelijk deden in de gemeente ook verhalen de ronde over een gevaarlijke stof die in omloop zou zijn, meldt RTV Utrecht. Die stof zou inmiddels meerdere slachtoffers hebben gemaakt. Het Trimbos Instituut in Utrecht, dat ook toezicht houdt op vervuilde drugs, heeft tot nu toe geen alarmerende berichten uit Bunschoten ontvangen.

Persfotograaf aangevallen

Bij het afscheid van een van de overledenen werd gisteren in het dorp een persfotograaf van de Gooi- en Eemlander aangevallen door een 58-jarige uitvaartverzorger. De aanvaller is aangehouden en inmiddels weer in vrijheid gesteld, maar hij wordt nog wel verdacht van diefstal van de camera en mogelijk ook mishandeling, zegt een politiewoordvoerder.
Wie is er verantwoordelijk en wordt mogelijk vervolgd voor dood op filmset?
27 Oktober, 00:07 NU.NL - Film
Na de dood van een cameravrouw op de set van de film Rust rijst de vraag wie hier verantwoordelijk voor gehouden kan worden. En is het mogelijk om iemand te vervolgen voor een dergelijk ongeval?


Vader van cameravrouw houdt Alec Baldwin niet verantwoordelijk voor haar dood
27 Oktober, 00:07 NU.NL - Film
Anatoly Androsovych, de vader van cameravrouw Halyna Hutchins die overleed nadat Alec Baldwin op een filmset een pistool had afgevuurd, neemt hem het ongeluk niet kwalijk. Hij zegt dat haar dood niet de schuld is van de acteur, die niet wist dat het wapen geladen was.


Tweejarig jongetje schiet mama dood tijdens videovergadering in VS
14 Oktober, 00:00 HLN.BE
Een tweejarige heeft in de VS zijn mama doodgeschoten terwijl die deelnam aan een videovergadering via internet. Het drama vond plaats op 11 augustus in Florida. De vader van het kind is dinsdag gearresteerd omdat hij zijn wapen niet buiten het bereik van het kind opgeborgen had.


Sarah Jessica Parker noemt dood collega en vriend Willie Garson ondraaglijk
29 September, 00:08 NU.NL - Film
Sarah Jessica Parker heeft voor het eerst gereageerd op het overlijden van haar goede vriend en collega Willie Garson. De actrice noemt zijn dood "ondraaglijk".


Motorrijder op slag dood na klap tegen verlichtingspaal
18 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Op de Mosselbank in Vrasene is vrijdagavond een motorrijder om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam vanuit de richting van Beveren en ging uit de bocht. Hij reed frontaal in op een verlichtingspaal. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat.
Negentien mijnwerkers dood teruggevonden in Chinese kolenmijn
14 September, 00:05 Skynet Buitenland
Negentien Chinese mijnwerkers die vast kwamen te zitten toen een kolenmijn instortte, zijn vandaag na uitgebreide zoekacties dood aangetroffen. Dat melden staatsmedia.


The Wire-acteur Michael K. Williams (54) dood aangetroffen in appartement
8 September, 00:07 NU.NL - Film
Michael K. Williams (54) is maandag dood aangetroffen in zijn appartement in Brooklyn, meldt New York Post. De acteur is vooral bekend van zijn rol als Omar Little in de tv-serie The Wire.


Amerikaanse politie schoot afgelopen jaar recordaantal mensen dood
31 Juli, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse politie heeft vorig jaar 1.021 mensen doodgeschoten. Volgens de Amerikaanse krant The Washington Post is dat het hoogste aantal sinds het dagblad zes jaar geleden begon met het registreren van dergelijke incidenten. Sinds 2015 stierven ruim 6.400 personen door politiekogels, bijna drie per dag.
Vrouw (47) dood aangetroffen in woning: overlijden wordt als verdacht gezien
22 Juli, 00:03 HLN.BE
Het parket onderzoekt een verdacht overlijden van een 47-jarige vrouw in de Rumbeeksesteenweg in Roeselare. Het was haar partner die woensdagmorgen de hulpdiensten verwittigde. Het parket stelde een onderzoeksrechter en een wetsdokter aan om de oorzaak van het overlijden te onderzoeken.


Cybersecuritycoryfee John McAfee (75) overleden
26 Juni, 00:07 Techzine
John McAfee is op 75-jarige leeftijd overleden. De cybersecuritypionier, die in de jaren tachtig het bekende cybersecuritybedrijf McAfee oprichtte, is dood aangetroffen in een Spaanse gevangenis. John McAfee zou zichzelf hebben opgehangen, meent zijn advocaat Javier Villalba. De Catalaanse justitie bevestigt de dood. Volgens de advocaat bracht de periode in de gevangenis McAfee tot wanhoop. […]


Softwarepionier McAfee dood aangetroffen in Spaanse cel
24 Juni, 10:42 Skynet Buitenland
De Brits-Amerikaanse softwarepionier John McAfee is dood aangetroffen in zijn cel in Barcelona. Dat meldt de Spaanse krant El Mundo woensdagavond. Nog maar enkele uren geleden hadden Spaanse rechters beslist dat hij mag worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.


De tragische dood van hun zoon Pepijn (14): hoe jongeren kunnen verwelken tijdens de lockdown
6 Februari, 08:55 Volkskrant
In het afgelopen jaar zagen Gaston Remmers en Titia Bloemhof hun levenslustige puberzoon Pepijn verwelken. Hij ging op zoek naar spanning ? met dodelijke afloop. Zijn verhaal laat zien hoe kwetsbaar jongeren zijn in deze crisis, zeggen zijn ouders. Daar moet de politiek meer rekening mee houden.


Ann-Marie Morel, 10 jaar na dood van zus Marie-Rose: ?Felheid camoufleerde kleine hartje?
6 Februari, 04:40 Gazet v. Antwerpen

?Het wordt elk jaar donkerder in deze periode, ik heb het er elk jaar lastiger mee?, zegt longarts Ann-Marie Morel (51), thuis in Breendonk. Maandag 8 februari gedenken zij en haar ouders hun Roosje, die tien jaar geleden overleed. ?Het is net alsof het gisteren was. De dag voor haar dood heeft Marie-Rose nog chemo gehad, gewoon omdat ze dat wou, want ze wou niet opgeven. Tot het allerlaatste moment heeft ze gevochten. Hoe zij haar ziekte heeft gedragen, daar spreken mensen mij nog altijd op aan. En dat doet deugd, want mijn zus is duidelijk niet vergeten.?
Prominente Libanese activist dood teruggevonden in zuiden van Libanon
4 Februari, 12:46 Skynet
De Libanese sjiitische activist Lukman Sleim, een uitgesproken criticus van de pro-Iraanse beweging Hezbollah, is dood teruggevonden in het zuiden van Libanon, dat grotendeels onder de controle van Hezbollah staat, zo is van verwanten en uit politiebronnen vernomen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn