NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dood


17 Mei, 00:07 Volkskrant
17 Mei, 00:07 Volkskrant
3 Mei, 00:04 Volkskrant
Foo Fighters brengen in juni eerste album sinds dood drummer Taylor Hawkins uit
23 April, 00:05 NU.NL - Muziek
De Foo Fighters hebben voor het eerst sinds het overlijden van drummer Taylor Hawkins een nieuw nummer uitgebracht. Tegelijkertijd met de release van Rescued maakte de band bekend dat op 2 juni een nieuw album uitkomt: But Here We Are.


NU+ | Avicii vijf jaar dood: dankzij hem zeggen dj's vaker nee
23 April, 00:05 NU.NL - Muziek
Het is vandaag vijf jaar geleden dat Avicii overleed, maar vergeten is hij zeker niet. Op Spotify behoort de producer nog altijd tot de honderd meest beluisterde artiesten van het moment, en ook zijn strijd met de druk van het dj-bestaan is nog steeds voelbaar in de dancewereld.


Protesten Iran - Man ter dood veroordeeld wegens geweld bij manifestaties
8 April, 00:04 Skynet Buitenland
Het Iraanse gerecht heeft vrijdag een man ter dood veroordeeld wegens het geweld dat was uitgebroken bij de manifestaties tegen het regime. De man werd schuldig bevonden aan de dood van verschillende mensen, zo blijkt uit een mededeling van de Iraanse autoriteiten.


?Waarom heeft nonkel Benny dat ongeval met vluchtmisdrijf verzonnen??: familie rouwt om dood driejarige Milou in Brasschaat
3 April, 00:05 HLN.BE
Nonkel Benny H. (37) en zijn vriendin Lieve E. (43) zijn gearresteerd nadat zij de ouders van de driejarige Milou zaterdagavond hadden wijsgemaakt dat hun dochtertje op het zebrapad in Maria-ter-Heide was aangereden. De chauffeur had zogezegd vluchtmisdrijf gepleegd. ?Wij snappen niet dat Benny zo?n grove leugen kon vertellen. Wij willen hem nooit meer zien?, zeggen de ouders en grootouders van Milou. Een getuige op het marktplein zag in welke toestand Milou uit het huis van nonkel Benny kwam.


89-jarige vrouw dood aangetroffen in Leefdaal
3 April, 00:05 HLN.BE
Aan de Tervuursesteenweg in Leefdaal is zondagmiddag een lichaam aangetroffen. Het gaat om een dame op hogere leeftijd. De zone werd afgezet met politielint en het parket is samen met de wetsarts ter plaatse voor vaststellingen. Voorlopig is nog onduidelijk wat er precies gebeurde.


Drie jaar na dood van George Floyd keurt Minneapolis plan voor politiehervorming goed
1 April, 00:16 Skynet
Bijna drie jaar na de dood van George Floyd heeft de Amerikaanse stad Minneapolis vrijdag bekendgemaakt dat er een plan is goedgekeurd om de politie te hervormen. De zwarte man stierf in mei 2020 toen hij de knie van een andere agent tegen zijn nek gedrukt kreeg.


Beethovens haren onthullen dat alcohol niet enige oorzaak van zijn dood was
29 Maart, 00:39 NU.NL - Muziek
Dat Ludwig van Beethoven wel van een drankje hield is algemeen bekend. Toch was alcohol niet de enige oorzaak dat de componist overleed aan leverfalen. De muziekgenie had ook een aangeboren aanleg voor leverziekte, onthullen zijn beroemde haarlokken nu.


Rode Duivels - Tedesco ziet werkpunt in nochtans historische zege: "Hadden wedstrijd dood moeten maken"
29 Maart, 00:10 Skynet
Met een dertig minuten durende masterclass verrasten de Rode Duivels dinsdagavond in het RheinEnergie-stadion in Keulen vriend en vijand in de eerste helft van de oefeninterland tegen Duitsland. Het zorgde er voor dat er na 9 minuten reeds een 0-2 voorsprong op het scorebord stond. Uiteindelijk zorgden de Belgen met 2-3 winst voor een perfect rapport, na de eerdere 0-3 zege in Zweden.


Ferrari blij met EU beslissing: benzinemotor niet dood
29 Maart, 00:04 AutoBlog

Een Ferrari met verbrandingsmotor blijft ook na 2036 bestaan, als het aan de huidige CEO ligt. Het leek over en uit voor de verbrandingsmotor. Na 2035 zou het afgelopen zijn […]

Dit artikel Ferrari blij met EU beslissing: benzinemotor niet dood verscheen eerst op Autoblog.nl.
Rapport vernietigend voor politie van Louisville in nasleep dood Breonna Taylor
9 Maart, 00:08 Skynet Buitenland
De politie van Louisville in de Amerikaanse staat Kentucky maakt herhaaldelijk gebruik van excessief geweld en andere illegale, discriminerende en zelfs racistische praktijken. Dat is de vernietigende conclusie van een federaal onderzoek naar de politiedienst die beschuldigd wordt van de dood van Breonna Taylor in 2020.


Foo Fighters kondigen na festivals ook eerste concerten sinds dood drummer aan
3 Maart, 00:05 NU.NL - Muziek
De Foo Fighters hebben de eerste concerten sinds de dood van drummer Taylor Hawkins aangekondigd. Ze spelen in mei en juni drie keer in de Verenigde Staten, maakt de Amerikaanse band dinsdag bekend.


Vermiste baby in Engeland dood aangetroffen
2 Maart, 00:02 Skynet
In het Verenigd Koninkrijk is een vermiste baby naar wie al weken werd gezocht, woensdag dood teruggevonden. Het twee maanden oude kindje werd in een bosachtig gebied nabij de Zuid-Engelse stad Brighton aangetroffen, meldt de Britse politie.


Opsporingsbericht voor Fatma Bayram, moeder van jongetje (5) dat dood werd gevonden in Maas
25 Februari, 00:03 HLN.BE
De politie heeft vrijdag op vraag van het parket van Luik een opsporingsbericht verspreid voor de 38-jarige Fatma Bayram. Ze verdween donderdag met haar vijfjarige zoon, wiens lichaam vrijdagochtend uit de Maas werd gehaald in Lieze, een deelgemeente van Wezet.


Drie rappers na wekenlange vermissing dood teruggevonden in kelder Detroit
6 Februari, 01:08 NU.NL - Muziek
Drie Amerikaanse rappers die twee weken vermist waren, zijn dood teruggevonden in een kelder in Detroit. Ze zijn volgens de politie vermoord, maar door wie is nog niet duidelijk.


Zesde politieagent ontslagen na dood van Afro-Amerikaan Tyre Nichols
6 Februari, 00:54 Skynet Buitenland
Een zesde politieagent die betrokken was bij de fatale arrestatie van de Afro-Amerikaanse Tyre Nichols is ontslagen. Dat meldt de politie van Memphis, Tennessee. Vijf agenten, allemaal Afro-Amerikanen, werden eerder al ontslagen en in verdenking gesteld van doodslag en zware mishandeling.


Man doodt vrouw en twee kinderen in Pelt - Verdachte dood aangetroffen
6 Februari, 00:44 Skynet
In een appartement aan de Houtmolenstraat in Pelt heeft een man zondagavond zijn vrouw en haar twee kinderen gedood, waarna hij op de vlucht is geslagen. De lokale politie van de zone HANO (Hamont-Achel-Neerpelt-Overpelt) ging ter plaatse voor de eerste vaststellingen. Intussen is de verdachte van het familiedrama dood aangetroffen. Dat heeft het parket van Limburg zondagavond gemeld.


Man doodt vrouw en twee kinderen in Pelt - Verdachte dood aangetroffen
6 Februari, 00:44 Skynet
In een appartement aan de Houtmolenstraat in Pelt heeft een man zondagavond zijn vrouw en haar twee kinderen gedood, waarna hij op de vlucht is geslagen. De lokale politie van de zone HANO (Hamont-Achel-Neerpelt-Overpelt) ging ter plaatse voor de eerste vaststellingen. Intussen is de verdachte van het familiedrama dood aangetroffen. Dat heeft het parket van Limburg zondagavond gemeld.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn