NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dollar

2News.be / Trefwoorden / Dollar

Rubrik bereidt zich voor op beursgang van 750 miljoen dollar
Woensdag, 00:06 Techzine
Rubrik zou bezig zijn met een beursgang van 750 miljoen dollar (696 miljoen euro). De startup voor gegevensbeschermingssoftware heeft banken ingeschakeld om de massale beursgang voor te bereiden, zeggen bronnen. Deze week meldde Reuters dat Rubrik, de Amerikaanse startup op het gebied van cyberbeveiliging, een groep banken heeft ingehuurd om zich voor te bereiden op […]


Nvidia bereikt beurswaarde van biljoen dollar door stijgende vraag naar AI-gpu's
1 Juni, 00:01 Tweakers
Nvidia is meer dan een biljoen dollar waard. De aandelenkoers van het bedrijf steeg door die mijlpaalgrens nadat Nvidia vorige week een positieve omzetvoorspelling deed. De verkoopcijfers vielen ruim vijftig procent hoger dan verwacht, met name door de behoefte aan gpu's voor AI.


Kapotgeslagen gitaar van Kurt Cobain geveild voor bijna 600.000 dollar
28 Mei, 00:08 NU.NL - Muziek
Tijdens een veiling in New York heeft een kapotgeslagen gitaar van Kurt Cobain tien keer zoveel opgebracht dan verwacht. De gitaar is verkocht voor bijna 600.000 dollar (omgerekend zo'n 554.000 euro).


AWS investeert 13 miljard dollar in India
20 Mei, 00:00 Emerce
Amazon Web Services (AWS) wil 13 miljard dollar investeren in India om de cloudinfrastructuur uit te breiden. Dat kan 100.000 voltijdse banen opleveren.


VS looft 10 miljoen dollar uit voor tip over medeontwikkelaar Lockbit-ransomware
18 Mei, 00:00 Tweakers
De Amerikaanse overheid looft 10 miljoen dollar uit voor een 'gouden tip' over een Russische hacker die ervan verdacht wordt een 'sleutelrol' gespeeld te hebben in de 'ontwikkeling en inzet' van de Lockbit-, Hive- en Babuk-ransomwarefamilies.


Harry Potter-spel Hogwarts Legacy levert ruim 1 miljard dollar op
14 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
Hogwarts Legacy is de bestverkopende game die Warner Bros. Games ooit heeft uitgebracht. Sinds 10 februari is het Harry Potter-spel al meer dan vijftien miljoen keer verkocht. De spelontwikkelaar meldt dat de game al meer dan 1 miljard dollar (ruim 905 miljoen euro) heeft opgeleverd.


Zuid-Afrikaanse munt bereikt dieptepunt tegenover dollar
13 Mei, 00:06 Skynet Economie
De waarde van de Zuid-Afrikaanse rand is gezakt naar het laagste niveau ooit tegenover de dollar en de rentes op staatspapier stijgen. Beleggers maken zich zorgen dat een diplomatieke rel tussen de VS en Zuid-Afrika de handel in het gedrang brengt.


?OpenAI betaalt menselijke mankracht maar 15 dollar per uur?
10 Mei, 00:04 Techzine
De AI-revolutie wordt alom geroemd om de schijnbaar eindeloze mogelijkheden van automatisering. De waarheid is dat menselijke input nog steeds hard nodig is om deze lerende systemen te sturen. Uit een artikel van NBC News blijkt dat OpenAI, de startup achter de populaire AI-chatbot ChatGPT, zwaar leunt op menselijke werknemers. Ingehuurde mankracht voert de cruciale […]


Klokkenluider krijgt in VS recordbeloning van 279 miljoen dollar
6 Mei, 00:02 Skynet Buitenland
Een klokkenluider heeft in de Verenigde Staten een beloning gekregen van 279 miljoen dollar (253 miljoen euro) voor zijn hulp bij een onderzoek dat leidde tot drie verschillende schikkingen of boetes. Dat heeft de Amerikaanse beurswaakhond (SEC) vrijdag aangekondigd.


VS wil 11 miljard dollar investeren in nationaal r&d-centrum voor chips
27 April, 00:01 Tweakers
De regering van Joe Biden werkt aan een netwerk van geavanceerde r&d-faciliteiten voor halfgeleiders. De Verenigde Staten willen in totaal 11 miljard dollar investeren in dit r&d-ecosysteem voor chips, om de Amerikaanse 'economische en nationale veiligheid' te versterken.


Organisatie Coachella krijgt boete van 117.000 dollar voor uitgelopen concerten
23 April, 00:05 NU.NL - Muziek
Het Amerikaanse muziekfestival Coachella is afgelopen weekend te lang doorgegaan en daarom heeft de organisatie een boete van 117.000 dollar (106.600 euro) gekregen.


Iconische gitaar van Eddie van Halen geveild voor 3,9 miljoen dollar
23 April, 00:05 NU.NL - Muziek
De iconische Frankenstrat-gitaar van de overleden gitarist Eddie van Halen is vrijdag geveild voor 3,9 miljoen dollar (ruim 3,5 miljoen euro).


'TSMC wil tot 15 miljard dollar steun van overheid VS voor twee fabs in Arizona'
20 April, 00:00 Tweakers
TSMC zou vijftien miljard dollar aan subsidie en belastingkortingen willen van de Amerikaanse overheid voor de geplande bouw van twee fabrieken in de staat Arizona. De overheid zou voor deze steun echter een aantal voorwaarden hebben die voor TSMC 'onacceptabel' zijn.


Eurokoers stijgt voor het eerst in een jaar boven de 1,10 dollar
16 April, 00:03 NU.NL - Economie
De euro was donderdagochtend voor het eerst sinds april vorig jaar meer dan 1,10 dollar waard. De koers van de Amerikaanse munt daalde door relatief gunstige inflatiecijfers in de VS.


FTX haalt minstens 7,3 miljard dollar terug
15 April, 00:00 Emerce
De failliete cryptobeurs FTX heeft meer dan 7,3 miljard dollar aan contanten en liquide crypto-activa teruggevorderd, 800 miljoen meer dan in januari, zo verklaarde de advocaat van het bedrijf woensdag tijdens een hoorzitting van de Amerikaanse faillissementsrechtbank in Delaware.


Ether boven de psychologische grens van 2100 dollar
15 April, 00:00 Emerce
Ethereum lijkt te profiteren van het herstel van de cryptomarkt. De koers is met ongeveer 10 procent gestegen. De Ether token wordt nu verhandeld boven de psychologische grens van 2100 dollar.


Ransomware-bende wil 4 miljoen dollar van MSI voor gegevensdiefstal
12 April, 00:07 Techzine
Taiwanese hardwaregigant wordt afgeperst door een bende die beweert hun broncode te hebben gestolen. Een nieuw gevormde ransomware bende eist een gigantische betaling van MSI na beweerd te hebben een bonanza aan gegevens te hebben gestolen, meldt BleepingComputer. De bende die zichzelf “Money Message” noemt is nieuw op het toneel, maar maakt nu al een […]


Sean Combs betaalt Sting elke dag 5.000 dollar vanwege I'll Be Missing You
9 April, 00:08 NU.NL - Muziek
Sean Combs, beter bekend als P. Diddy, betaalt Sting elke dag duizenden dollars. De rapper vergat in 1997 om toestemming te vragen voor het nummer I'll Be Missing You, dat is gebaseerd op de hit Every Breath You Take van The Police.


VS investeert 50 miljoen dollar in binnenlandse productie van pcb's
30 Maart, 00:24 Tweakers
De Amerikaanse president Joe Biden trekt op basis van de Defence Production Act 50 miljoen dollar uit om te investeren in de binnenlandse en Canadese productiecapaciteit voor pcb's. Volgens Biden is dit belangrijk voor de nationale verdediging.


Elon Musk zegt dat Twitter nog maar 20 miljard dollar waard is
29 Maart, 00:53 NU.NL - Tech
Elon Musk zegt dat Twitter nu ongeveer 20 miljard dollar (zo'n 18,55 miljard euro) waard is. In oktober betaalde de zakenman nog 44 miljard dollar voor het sociale netwerk.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn