NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dollar

2News.be / Trefwoorden / Dollar

?Apple stelt virtualrealityheadset mogelijk al in januari voor en kan tot 2.500 dollar kosten?
Dinsdag, 00:01 HLN.BE
De geruchten rond de headset die Apple aan het ontwikkelen is, gaan al een hele tijd de ronde. Met die ?slimme bril? zou de techgigant virtual reality (VR) als augmented reality (AR) kunnen aanbieden. Volgens de gerenommeerde analist Ming-Chi Kuo zou het toestel er in januari moeten komen en kan het prijskaartje oplopen tot 2.500 dollar of omgerekend 2.450 euro.


Familie van Gabby Petito eist schadevergoeding van 50 miljoen dollar: ?Agenten hebben gefaald om haar te beschermen?
Dinsdag, 00:01 HLN.BE
De familie van de vermoorde Gabby Petito (22) heeft maandag aangekondigd dat ze een schadeclaim indient tegen de politie van Moab en lokale overheidinstanties in de Amerikaanse staat Utah. Volgens de nabestaanden hadden agenten de dood van het meisje kunnen voorkomen door daadkrachtiger op te treden bij een eerdere interventie. De familie eist een schadevergoeding van 50 miljoen dollar (49 miljoen euro).


Amazon koopt iRobot
Zondag, 00:04 Emerce
Amazon neemt iRobot over 1,7 miljard dollar. Het thuisroboticabedrijf, vooral bekend van zijn robotstofzuigers, werd in 1990 opgericht medewerkers van het MIT Artificial Intelligence Lab in Boston.


Hoofdprijs in loterij VS niet gevallen, jackpot nu 1 miljard dollar
28 Juli, 00:04 NOS nieuws

De hoofdprijs van de Mega Millions-loterij in de Verenigde Staten staat sinds woensdag (Nederlandse tijd) op 1,02 miljard dollar, omgerekend zo'n 1,01 miljard euro. Het is een van de hoogste prijzen die ooit door een Amerikaanse loterij in het vooruitzicht zijn gesteld.

De jackpot is zo groot geworden omdat er sinds de trekking van 15 april geen winnaar van de hoofdprijs was, ook al is er twee keer per week een trekking en zijn er sinds 15 april 29 trekkingen geweest.

Vorig jaar viel een prijs van 1,05 miljard dollar op loten van vier spelers in Michigan. De grootste Mega Millions-prijs was 1,537 miljard dollar. Die werd in 2018 gewonnen in South Carolina. Het hoogste gewonnen bedrag in een Amerikaanse loterij viel in 2016 in de Power Ball: 1,586 miljard dollar. Dat is nog altijd het recordbedrag voor een loterij in de VS.

Niet iedereen maakt kans op prijs

Niet alle spelers maken kans op het bedrag in de Mega Millions. Alleen mensen die ervoor kiezen om hun geld in termijnen te laten uitbetalen over een periode van 29 jaar komen in aanmerking. De mensen die deze optie niet hebben, kunnen ongeveer 602 miljoen dollar winnen bij de komende loterij. De kans op de hoofdprijs is hoe dan ook zeer klein: 1 op 302,5 miljoen.

Om mee te doen, moeten vijf nummers worden gekozen tussen de 1 en 70 en een Mega Ball-nummer tussen de 1 en 25. Mensen kunnen de nummers ook willekeurig laten kiezen. Als alle zes de nummers overeenkomen, win je de jackpot. Loten kosten 2 dollar. De volgende trekking in de Mega Millions-loterij is vrijdag.
NASA betaalt SpaceX 255 miljoen dollar voor lancering ruimtetelescoop
25 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft SpaceX uitgekozen om de nieuwe Nancy Grace Roman-ruimtetelescoop te lanceren. Het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk krijgt daar 255 miljoen dollar (250 miljoen euro) voor.


14 Juli, 00:08 Volkskrant
Euro en dollar dansen dicht om elkaar heen en zijn bijna evenveel waard
11 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
De euro staat momenteel bijna gelijk met de dollar: 1 euro is op dit moment zo'n 1,02 dollar waard. Hoe minder de euro waard is, hoe duurder import wordt en hoe meer de prijzen in de supermarkt dus oplopen.


Google schikt voor 90 miljoen dollar in Amerikaanse machtsmisbruikzaak
4 Juli, 00:11 NU.NL - Tech
Google wil 90 miljoen dollar (omgerekend 86 miljoen euro) betalen aan een grote groep Amerikaanse appontwikkelaars die de techgigant hebben beschuldigd van machtsmisbruik, schrijft Reuters vrijdag.


Nieuwe Top Gun haalt meer dan 1 miljard dollar op
4 Juli, 00:09 NU.NL - Film
De film Top Gun: Maverick heeft tot nu toe wereldwijd 1 miljard dollar opgeleverd (ruim 940 miljoen euro). Het is de eerste Tom Cruise-film en de vijftigste Hollywoodfilm die de miljardengrens is gepasseerd.


Hackers stelen 100 miljoen dollar aan cryptomunten van Harmony
27 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Hackers hebben donderdag voor ongeveer 100 miljoen dollar (zo'n 95 miljoen euro) aan cryptomunten gestolen van cryptobedrijf Harmony, meldt persbureau Bloomberg.


Destiny 2-maker klaagt YouTuber aan voor 7,6 miljoen dollar
27 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Gameontwikkelaar Bungie heeft YouTuber Lord Nazo aangeklaagd voor 7,6 miljoen dollar (zo'n 7,2 miljoen euro). Uit naam van CSC Global, een organisatie die muziekrechten van de Bungie-game Destiny 2 beschermt, stuurde hij bijna honderd neppe auteursrechtenclaims naar YouTubers, schrijft The Game Post vrijdag.


G7-landen willen 600 miljard dollar werven voor ontwikkelingslanden
27 Juni, 00:02 NU.NL - Economie
De leden van de G7 streven ernaar om in vijf jaar tijd 600 miljard dollar (570 miljard euro) aan particuliere en openbare fondsen te werven voor de financiering van infrastructuur in ontwikkelingslanden, meldt het Witte Huis. De VS neemt 200 miljard dollar daarvan voor de rekening, de Europese Unie 300 miljard.


Bitcoin duikt onder de 20.000 dollar
De bitcoin heeft verder aan waarde verloren en is zaterdag rond 09.00 uur onder de 20.000 dollar gezakt. Dat is voor het eerst in anderhalf jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de waarde van de belangrijkste digitale munt flink gedaald, maar de afgelopen week was sprake van een crash.


Rolex van 'The Grade Escape' geveild voor 189.000 dollar in New York
12 Juni, 00:09 Skynet Economie
Het Rolex uurwerk dat een Britse krijgsgevangene droeg tijdens de echte 'Great Escape' uit het nazi-concentratiekamp Stalag Luft III is donderdag in New York voor 189.000 dollar (178.000 euro) geveild.


Zeldzame Stradivarius geveild voor 15,3 miljoen dollar
12 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
Een zeldzame Stradivarius is donderdag in New York geveild voor 15,34 miljoen dollar. Dat bericht de gespecialiseerde firma Tarisio. Het record voor een gelijkaardig instrument ligt op 15,9 miljoen dollar.


Nieuwe ?Top Gun? nadert in Verenigde Staten 300 miljoen dollar opbrengst: grootste hit Tom Cruise ooit
7 Juni, 00:02 HLN.BE
De film ?Top Gun: Maverick? heeft na twee weekenden in de Verenigde Staten bijna 300 miljoen dollar opgeleverd. Dat melden Amerikaanse vakbladen. Het is daarmee officieel commercieel gezien de meest succesvolle film van Cruise in de Verenigde Staten ooit.


Twitter betaalt VS 150 miljoen dollar om privacyzaak te schikken
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Het socialemediaplatform Twitter heeft ingestemd om 150 miljoen dollar (ongeveer 140 miljoen euro) te betalen om een privacyrechtszaak te schikken. Dat melden Amerikaanse autoriteiten woensdag. Twitter voorkomt zo dat het wordt aangeklaagd omdat het bedrijf contactgegevens van gebruikers aan adverteerders verstrekte.


Hackers namen Twitter-account van Beeple over en stalen 438.000 dollar
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Het Twitter-account van Beeple, de kunstenaar die onlangs een NFT-kunstwerk voor 69 miljoen dollar (64,3 miljoen euro) verkocht, is vorige weekend door hackers overgenomen. Ze plaatsten een link naar een oplichtingsite om volgers geld afhandig te maken. De hackers stalen op die manier zo'n 438.000 dollar, schrijft Business Insider.


Elon Musk verhoogt directe inbreng in overname van Twitter naar 33,5 miljard dollar
29 Mei, 00:07 Skynet Economie
De Amerikaanse miljardair Elon Musk heeft zijn directe inbreng en die van zijn investeerders in de overname van Twitter verhoogd naar 33,5 miljard dollar (31,3 miljard euro). Zo daalt het bedrag dat de miljardair leent van banken. Dat blijkt uit een document dat woensdag bij de Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) is ingediend.


Cellist Yo-Yo Ma krijgt muziekonderscheiding en 1 miljoen dollar
23 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse cellist Yo-Yo Ma krijgt dit jaar de Birgit Nilsson-prijs, een van de hoogste onderscheidingen voor klassieke muziek. Aan de prijs is een bedrag van 1 miljoen dollar (949.000 euro) verbonden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn