NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Doen


NU+ | Wat je moet doen als je slachtoffer van een groot datalek bent
Vandaag, 00:06 NU.NL - Economie
Via een marktonderzoeksbureau zijn de gegevens van klanten van de NS, VodafoneZiggo, De Vrienden van Amstel LIVE en zorgverzekeraar CZ gelekt. Honderdduizenden Nederlanders zijn daarvan de dupe. Misschien ligt ook jouw informatie op straat. Wat kun je dan het beste doen?


Wat doen Vlaamse comedians als er jonge kinderen in de zaal zitten? Alex Agnew: ?Ik waarschuw ouders met een grappige noot?
26 Maart, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vanaf welke leeftijd kan je een kind meenemen naar een comedy show? Moeten organisatoren jonge kinderen aan de ingang weren of ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders? En wat doet dat met een comedian? Na het incident waarbij Theo Maassen een driejarige uit zijn show zette, spreken organisatoren en comedians zich uit. ?Een kind van tien is veel erger dan een kind van drie.?
Nieuwe ChatGPT kan ?zien? en je belastingen invullen: wat is GPT-4 en wat kan je ermee doen?
17 Maart, 00:03 HLN.BE
ChatGPT heeft furrore gemaakt de afgelopen maanden maar de makers van de wereldberoemde chatbot hebben niet stilgezeten. Ze lanceerden een nieuwe versie van de achterliggende 'motor?, GPT-4, die nog meer kan, zoals afbeeldingen ?zien? en je belastingen invullen.


Nokere Koerse - Milan Menten als derde mee op het podium: "Aan Merlier was vandaag niets te doen"
16 Maart, 00:00 Skynet Sport
In de GP Le Samyn imponeerde Milan Menten door in de sprint de Fransman Hugo Hofstetter en Edward Theuns achter zich te houden. Op Nokereberg moest de Limburger woensdag genoegen nemen met de laatste podiumplaats. Dit na Belgisch kampioen Tim Merlier en Edward Theuns.


Google-dochter Wing toont bezorgdrones die meerdere bezorgingen per vlucht doen
10 Maart, 00:55 Tweakers
Alphabet heeft een inkijkje gegeven in de vorderingen van zijn Wing-subdivisie. Wings drones gaan in beperkte tests niet steeds terug naar een centraal punt, maar doen meerdere pick-ups bij bedrijven en bezorgingen klanten, waar dat nodig is.


10 Maart, 00:45 Volkskrant
DigiD-problemen na 2 dagen voorbij: iedereen kan weer belastingaangifte doen
9 Maart, 02:10 NU.NL - Tech
De problemen met het DigiD-inlogsysteem zijn verholpen. Daardoor kan iedereen nu belastingaangifte doen of inloggen bij bijvoorbeeld de zorgverzekeraar.


DNB-president Knot: 'ECB moet er alles aan doen om inflatie te verlagen'
9 Maart, 01:03 NU.NL - Economie
De Europese Centrale Bank moet aan de slag om de inflatie weer naar 2 procent te brengen. Dat zegt Klaas Knot, de president van De Nederlandsche Bank (DNB). Volgens hem moet de ECB de rente niet alleen in maart, maar nog vaker verhogen om de inflatie te beteugelen.


Biden wil Amerikaans begrotingstekort met 3.000 miljard dollar doen dalen op 10 jaar tijd
9 Maart, 00:08 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een begroting klaar die het tekort met bijna 3.000 miljard dollar (ruim 2.800 miljard euro) moet laten dalen op tien jaar tijd. Dat heeft zijn woordvoerster Karine Jean-Pierre woensdag aangekondigd.


Mannen die aan yoga doen, houden het tot 3 keer langer uit in bed, zegt onderzoek

Goed nieuws voor mannen die last hebben van premature ejaculatie, oftewel ongecontroleerd vroegtijdig klaarkomen. Een studie, die gepubliceerd werd in ?Trends in urology & men?s health?, beweert dat mannen die aan yoga doen de tijd van hun vrijpartij kunnen verdriedubbelen. ?t Is te zeggen: proefpersonen gingen van een vrijpartij van 26 seconden naar anderhalve minuut. Dus toch geen wondermiddel als je weet dat de gemiddelde tijd tot ejaculatie 6 minuten is.
Belastingdienst vraagt half miljoen mensen extra om aangifte te doen
3 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De Belastingdienst heeft in de afgelopen weken 8,8 miljoen Nederlanders, onder wie 1,8 miljoen ondernemers, gevraagd om in maart of april belastingaangifte te doen. Dit zijn er een half miljoen meer dan in de afgelopen twee jaar, toen 8,3 miljoen Nederlanders een (digitale) aangiftebrief ontvingen.


Is het verplicht om belastingaangifte te doen? Jullie vragen beantwoord
3 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Wat gebeurt er als je je inkomen verkeerd doorgeeft? En wat zijn aftrekbare kosten? Medewerkers van de Belastingdienst beantwoordden donderdag jullie vragen over de belastingaangifte. Lees de antwoorden in dit artikel.


Onderzoekers TU Delft doen ontdekking waardoor levensduur accu's verdubbelt
25 Februari, 00:01 NU.NL - Tech
Onderzoekers van de TU Delft hebben een ontdekking gedaan waardoor accu's tot twee keer zo lang mee kunnen gaan. Daardoor krijgen bijvoorbeeld smartphones of elektrische auto's een langere levensduur en dat levert milieuwinst op.


Steeds meer supermarkten doen plastic zakjes in de ban
24 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
De gratis plastic zakjes bij de groente- en fruitafdeling verdwijnen uit vijf grote Nederlandse supermarkten. Koploper Albert Heijn deed vorig jaar als eerste de plastic zakjes in de ban. ALDI, Jumbo, Lidl en PLUS volgen in de loop van dit jaar.


NU+ | Grey's Anatomy moet het doen zonder Meredith, blijven de fans kijken?
20 Februari, 03:40 NU.NL - Film
Grey's Anatomy gaat vanaf volgende week door zonder titelpersonage: na bijna twintig jaar vertrekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Meredith Grey) uit de bekende ziekenhuisserie. Grey's heeft de afgelopen jaren al flink wat castleden zien verdwijnen en daarmee kijkcijfers moeten inleveren. De vraag is of het resterende publiek blijft hangen nu Meredith Grey (voorgoed?) afscheid neemt.


Real Madrid, met Courtois weer tussen de palen, doet wat het moet doen op bezoek bij Osasuna
19 Februari, 01:26 HLN.BE
Real Madrid heeft de horde Osasuna succesvol genomen. De Koninklijke, met Thibaut Courtois weer tussen de palen, moest wel lang wachten op de verlossende treffer van Federico Valverde. In de stand nadert Real voorlopig tot op vijf punten van Barcelona.


Al meteen 100 ?klanten? voor Tanja Dexters op OnlyFans, maar wat gaat ze daar eigenlijk doen?
15 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Tv-aanbiedingen en reclame-opdrachten blijven uit. En dus ?verkoopt? Tanja Dexters zich vanaf nu op haar eigen kanaal. Op OnlyFans, tussen de pornosterren. Wie betaalt, mag binnenkijken. Mogen de fans dat letterlijk nemen?
INTERVIEW. Wat gaat Dries Van Langenhove nu doen? ?Het grootste deel van mijn parlementaire wedde heb ik in mijn mediakanaal gestopt?
6 Februari, 01:16 HLN.BE
Politiek bommetje gisteren in de Wetstraat: Dries Van Langenhove (29) trekt zich terug als Kamerlid voor Vlaams Belang. Hoe legt hij zelf zijn exit uit, in hoeverre blijft er een link met Vlaams Belang en wat met de rechtszaak? ?Van Grieken heeft mij tot de dag zelf gevraagd om te blijven?, zegt hij aan HLN.


Wat kun je doen aan het geluid van warmtepompen?
6 Februari, 01:03 NU.NL - Economie
De verkoop van warmtepompen neemt een hoge vlucht. Maar hoe zit het met het geluid dat die dingen produceren en kan je daar iets aan doen?


Pensioenhervorming Frankrijk - Franse premier bereid om toegevingen te doen rond pensioenhervorming
6 Februari, 00:54 Skynet Economie
De Franse premier Elisabeth Borne heeft zaterdagavond aangekondigd dat mensen die tussen hun 20 en 21 jaar zijn beginnen te werken op pensioen zullen kunnen gaan op 63 jaar, en niet op 64 jaar. Ze reageert zo op een eis van de republikeinse parlementsleden rond de omstreden pensioenhervorming, die leidde tot enorme manifestatie in Frankrijk.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn