NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Doden


Minstens vijf doden door aardbeving in Iran
Bij de aardbeving met een magnitude van 6 in het zuiden van Iran zijn al zeker vijf mensen om het leven gekomen. Dat meldt het staatspersagentschap Irna. Negentien andere mensen raakten gewond.


12 doden en meer dan 250 gewonden na gaslek in Jordaanse havenstad Akaba
28 Juni, 00:02 HLN.BE
Zeker twaalf doden en ruim 260 gewonden, melden Jordaanse autoriteiten over een ramp in de Zuid-Jordaanse havenstad Akaba, waar giftig chloorgas kon ontsnappen. Op sociale media waren beelden te zien van een gelige damp boven het water.


Al 23 doden geteld na poging van migranten om Spaanse exclave binnen te dringen
26 Juni, 00:07 Skynet
Al 23 Afrikaanse migranten zijn bezweken aan verwondingen die ze hadden opgelopen bij de bestorming van de grenshekken in de Spaanse exclave Melilla in Marokko. Vrijdag probeerden zowat 2.000 vluchtelingen Melilla binnen te raken. Dat melden de lokale Marokkaanse autoriteiten zaterdagavond in een nieuwe balans.


Vijfentwintig doden door moessonregens in Bangladesh
19 Juni, 00:10 Skynet Buitenland
Bij moessonregens in Bangladesh zijn zeker 25 mensen om het leven gekomen. Meer dan 4 miljoen mensen zitten geblokkeerd ten gevolge van overstromingen. Dat heeft de politie zaterdag laten weten.


Twee doden bij aanslag op bus in Rwanda
19 Juni, 00:06 Skynet
Twee mensen zijn gedood en zes gewond geraakt toen gewapende mannen, vermoedelijk van een rebellengroep, het vuur openden op een bus in het zuiden van Rwanda. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.


Minstens vier doden bij bomaanslag in Afghaanse hoofdstad
12 Juni, 00:07 Skynet Buitenland
Bij een bomaanslag op een minibus in de Afghaanse hoofdstad Kaboel zijn zeker vier mensen om het leven gekomen. Dat is bij de politie vernomen.


Twee doden in huis Den Bosch blijken moeder en dochter
9 Juni, 00:06 NOS nieuws

De twee doden die vorige week donderdag zijn gevonden in een huis in Den Bosch blijken een 64-jarige vrouw en haar 35-jarige dochter te zijn. Er is volgens de politie "geen enkele aanwijzing dat er andere mensen betrokken zijn geweest" bij hun dood.

De identiteit van de vrouwen moet officieel nog worden vastgesteld, maar volgens de politie "duiden alle sporen erop dat het om de bewoners gaat", meldt Omroep Brabant.

Het vermoeden dat de aangetroffen lichamen van de bewoners waren, was er al snel, maar de omstandigheden waaronder zij werden gevonden maakt identificatie lastig. De vrouwen lagen er al langere tijd.

Lang niet gezien

Eerder wilde de politie een misdrijf niet uitsluiten. Wat er precies gebeurd is in de woning blijft nog onduidelijk.

Een buurtbewoner alarmeerde vorige week donderdag de politie, omdat de bewoners van het huis al langere tijd niet meer waren gezien. Toen agenten poolshoogte gingen nemen, troffen ze de vrouwen levenloos aan.
Irak: vijf doden bij drone-aanvallen op Koerdische rebellen
22 Mei, 00:07 Skynet Buitenland
Minstens vijf mensen, onder wie twee burgers, zijn vandaag door drone-aanvallen gedood in Noord-Irak. De aanvallen waren gericht op Turks-Koerdische rebellen en zouden het werk zijn van Turkije, zo zeiden twee plaatselijke functionarissen.


Vijf doden bij crash van sportvliegtuig in Franse Alpen
22 Mei, 00:06 Skynet Buitenland
Bij de crash van een sportvliegtuig in de Franse Alpen zijn zaterdag vijf mensen om het leven gekomen. Dat melden Franse media.


Twee doden en veertigtal gewonden na tornado in Michigan
22 Mei, 00:05 Skynet
In het noorden van de Amerikaanse staat Michigan zijn volgens diverse media bij de doortocht van een tornado minstens twee mensen omgekomen en zo'n 44 anderen gewond geraakt.


Minstens 27 doden bij brand in New Delhi
15 Mei, 00:07 Skynet Buitenland
Bij een brand in New Delhi in India zijn 27 mensen om het leven gekomen. Dat melden de veiligheidsdiensten.


Twee doden bij brand in Russische munitiefabriek
3 Mei, 00:01 HLN.BE
Zeker twee mensen zijn om het leven gekomen bij een brand in een munitiefabriek in de Russische stad Perm. Dat melden de Russische autoriteiten maandag.


Tientallen doden na explosie in illegale olieraffinaderij in Nigeria
24 April, 00:05 Skynet
Bij een explosie in een clandestiene olieraffinaderij in het zuiden van Nigeria zijn mogelijk tientallen doden gevallen. Dat meldt de politie zaterdag. Plaatselijke media spreken van ruim 100 doden.


21 April, 00:07 Volkskrant
Zes doden en twintig gewonden bij gasontploffing in appartementsgebouw in regio rond Moskou
12 April, 00:22 HLN.BE
Zes mensen zijn omgekomen bij een gasontploffing in een appartementsgebouw in de regio rond Moskou. Er raakten ook 20 mensen gewond, zo maakten de lokale autoriteiten maandag bekend. Onder de dodelijke slachtoffers zijn ook enkele kinderen.


Doden en gewonden na oproer in gevangenis in Ecuador
4 April, 00:05 Skynet
Bij oproer in een gevangenis in het zuiden van Ecuador zijn zondag minstens twaalf mensen om het leven gekomen. Dat meldt een woordvoerder van de president.


Acht doden en 26 gewonden bij aanval op trein in Nigeria
30 Maart, 00:00 HLN.BE
Gewapende mannen hebben maandagavond in Nigeria een trein met 362 passagiers aangevallen. Daarbij vielen zeker 8 doden en 26 gewonden. Dat melden de Nigeriaanse autoriteiten.


Autobestuurder rijdt in op tentenkamp in Oregon: 4 doden
28 Maart, 00:07 Skynet Buitenland
In Salem, in de Amerikaanse staat Oregon, is een autobestuurder zondagmorgen om 2 uur plaatselijke tijd ingereden op een tentenkamp voor daklozen. Daarbij vielen vier doden, zo heeft de plaatselijke politie laten weten.


Gewapende ?bandieten? doden 34 mensen in Nigeria
23 Maart, 00:03 HLN.BE
Minstens 34 mensen, van wie twee soldaten, zijn zondag gedood door gewapende mannen tijdens verschillende aanvallen in het noordwesten van Nigeria. Dat zeggen de lokale autoriteiten.


Balans van overstromingen in Braziliaanse Petropolis loopt op tot 78 doden
17 Februari, 00:25 Skynet
De balans van de overstromingen en aardverschuivingen door stortregens in het Braziliaanse Petropolis, de stad nabij Rio de Janeiro, is opgelopen tot 78 dodelijke slachtoffers. Dat zei de gouverneur van deelstaat Rio de Janeiro, Claudio Castro.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn