NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Documenten

2News.be / Trefwoorden / Documenten

Vertrouwelijke PlayStation-info verschijnt in slecht geredigeerde documenten
30 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Er is vertrouwelijke PlayStation-informatie van Sony verschenen in rechtbankdocumenten. De documenten in kwestie waren geredigeerd met een zwarte stift en vervolgens opnieuw gescand. De tekst onder de zwarte stift is nog deels leesbaar.


Trump op 37 punten aangeklaagd in zaak van geheime documenten uit Witte Huis
10 Juni 2023, 00:03 Skynet Buitenland
De aanklacht tegen Donald Trump in de zaak van de archieven die hij uit Witte Huis meenam, telt 37 punten, waaronder "het achterhouden van informatie over de nationale veiligheid" en "belemmering van de rechtsgang", zo blijkt uit de akte van beschuldiging die vrijdag bekendgemaakt is.


Klagend Facebook moet alle documenten geven die Brussel opvraagt
28 Mei 2023, 00:11 NU.NL - Tech
Facebook moet inzage geven in alle documenten die de Europese Commissie opvraagt. Dat heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie bepaald na klachten van Facebook-moederbedrijf Meta. Brussel onderzoekt of het sociale netwerk zich schuldig maakt aan oneerlijke concurrentie.


Amerikaanse militair die verdacht wordt van lekken geheime documenten blijft in de cel
20 Mei 2023, 00:03 Skynet
De jonge Amerikaanse militair die in verdenking werd gesteld voor het lekken van geheime geclassificeerde militaire documenten moet tot zijn proces vrijdag in de cel blijven. Hij is volgens de procureurs mogelijk gevaarlijk.


Laat je oude boeken, atlassen en documenten naar waarde schatten (en vergeet vooral je Bijbels niet)
26 Maart 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Misschien heb je wel papieren schatten op zolder of in de boekenkast? De bekende Nederlandse taxateur Arie Molendijk is gespecialiseerd in oude boeken, atlassen en oude documenten, en kan die ook naar waarde schatten. Op 16 maart vierde de expert zijn 3000e taxatiedag in de Centrale Bibliotheek van Rotterdam en komt nu donderdag naar Antwerpen.
Toch geheime documenten gevonden in opslagplaats gelinkt aan Trump
8 December 2022, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Hoewel mensen uit de entourage van voormalig president Trump eerder op de dag nog verklaarden dat er tijdens een zoektocht eind vorige maand geen geheime documenten gevonden waren, zijn er in een opslagplaats in West Palm Beach toen toch twee geheime overheidsdocumenten aangetroffen in een verzegelde doos. Dat melden de Washington Post en de New York Times.
Rechter vraagt onafhankelijke arbiter om inbeslaggenomen documenten van Trump in te kijken
6 September 2022, 00:02 HLN.BE
In de Verenigde Staten heeft rechter Aileen Cannon maandag een verzoek van het juridisch team van Donald Trump ingewilligd om een onafhankelijke arbiter aan te stellen die de documenten zal inkijken die de FBI p 8 augustus in beslag heeft genomen tijdens de inval in Trumps resort Mar-a-Lago in Florida.


11 Augustus 2022, 00:07 Volkskrant
Trump probeerde mogelijk documenten door toiletten Witte Huis te spoelen
11 Februari 2022, 00:10 Skynet Buitenland
Tijdens het presidentschap van Donald Trump werd het personeel van het Witte Huis regelmatig geconfronteerd met toiletten die verstopt raakten door propjes beschreven papier. Ze vermoeden dat Trump probeerde om verscheurde documenten door te spoelen, zo staat in het binnenkort te verschijnen boek Confidence Man van journaliste Maggie Haberman.


Mark Zuckerberg: 'Gelekte documenten geven onjuiste weergave van Facebook'
27 Oktober 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Facebook-directeur Mark Zuckerberg heeft maandagavond tijdens de bekendmaking van Facebooks kwartaalcijfers stilgestaan bij de recente negatieve berichtgeving over het bedrijf. De nieuwsberichten zijn gebaseerd op duizenden interne Facebook-documenten die door een klokkenluider naar buiten zijn gebracht.


Gelekte documenten tonen hoe landen proberen het IPCC-klimaatrapport bij te sturen
23 Oktober 2021, 00:08 Volkskrant
Bij het opstellen van de invloedrijke IPCC-klimaatrapporten mogen overheden commentaar leveren. Gelekte commentaren in handen van BBC en het aan Greenpeace gelieerde Unearthed suggereren dat eigenbelang daarbij een flinke rol speelt.


Capitool bestormd - Trump naar rechter tegen overdracht van documenten aan parlementaire commissie
19 Oktober 2021, 00:02 Skynet
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump is naar de rechter gestapt om de overdracht van documenten tegen te houden aan de parlementaire commissie die de bestorming van het Capitool op 6 januari onderzoekt. Dat melden Amerikaanse media.


Lifehack: Zo scan je documenten en oude foto's met je smartphone
13 Oktober 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Een scanner in huis kan heel handig zijn, maar het kost wel wat geld en neemt aardig wat plek in beslag. Lang niet iedereen heeft zo'n apparaat staan, maar met deze tips is dat ook niet nodig: je telefoon kan prima dienstdoen als scanner.


Biden wil geheime FBI documenten over aanslagen 11 september publiceren
4 September 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse president Joe Biden wil geheime documenten over de aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten openbaren. De documenten zijn afkomstig van het onderzoek door de politiedienst FBI.
Trump gelast openbaarmaking documenten Rusland-onderzoek
20 Januari 2021, 00:48 HLN.BE
Als een van de laatste daden in zijn enige ambtstermijn als president van de Verenigde Staten heeft Donald Trump gelast dat een aantal documenten uit het onderzoek naar de banden tussen de Trump-campagne en Rusland, openbaar moeten worden gemaakt.


Hackers bewerkten gestolen documenten van EMA voor publicatie
15 Januari 2021, 12:55 NU.NL - Tech
De hackers die vorige maand gegevens stalen bij een cyberaanval op het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), bewerkten de documenten voordat ze deze online zetten. Het gaat om veranderingen die het vertrouwen in coronavaccins kunnen ondermijnen, meldt de toezichthouder vrijdag op zijn website.


Hackers zetten gestolen EMA-documenten over coronavaccin online
13 Januari 2021, 10:31 Tweakers
Het Europees geneesmiddelenbureau EMA meldt dat in december gestolen documentatie over coronamedicatie en -vaccins online verschenen is. Het bureau meldde 9 december gehackt te zijn. Het is nog niet bekend wie er achter de hack zit.


Interne Facebook-documenten tonen beleid omtrent haatzaaien
27 Mei 2018, 07:30 Tweakers
Uitgelekte interne documenten van Facebook tonen aan hoe het team van moderators met haatzaaien om moet gaan. Zo geven de documenten onder andere handvatten voor het definiëren van ongewenst gedrag zoals racisme.


Belgische namen op documenten IS-rechtbank
15 Mei 2018, 16:00 De Tijd
17:31 Tussen meer dan vijfduizendend in Syrië gevonden papieren van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) zitten ook officiële IS-rechtbankdocumenten waarin namen voorkomen van Belgische en Nederlandse IS...


Onderzoek financiering IS door Lafarge: Franse adviescommissie wil documenten vrijgeven
7 Mei 2018, 18:54 De Tijd
20:49 In Frankrijk is door een adviescommissie het licht op groen gezet om een aantal documenten rond de activiteiten van cementgroep Lafarge in Syrië, vrij te geven. De zaak is ook belangrijk voor de Belgi...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn