NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dijk


Afscheidsconcerten De Dijk in Ziggo Dome direct uitverkocht, derde toegevoegd
6 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
De twee afscheidsconcerten van De Dijk op 1 en 2 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn uitverkocht. De band heeft een extra concert op 3 oktober toegevoegd. De band maakte deze week bekend na 41 jaar te stoppen.


De Dijk stopt ermee: wat doe je dan als tributeband?
6 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
Frontman Huub van de Lubbe kondigde woensdagochtend aan dat De Dijk er eind 2022 mee ophoudt. Een van de grootste bands uit de Nederlandse popgeschiedenis heeft natuurlijk ook heel wat tributeacts die zijn nummers coveren. Gaan zij er wel mee door?


Leadzanger Huub van der Lubbe kondigt na 41 jaar afscheid De Dijk aan
6 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
De Dijk stopt ermee na 41 jaar. Huub van der Lubbe vindt het na de tournee die tot eind december duurt wel mooi geweest, vertelt de 69-jarige leadzanger van de Amsterdamse band woensdag in de Volkskrant.


Oranje traint zonder vertrokken Van Dijk voor Nations League-duel met Wales
6 Juni, 00:08 NU.NL - Sport
Het Nederlands elftal is zondag zonder Virgil van Dijk begonnen aan de tweede training richting het uitduel met Wales in de Nations League. De aanvoerder heeft zaterdag het trainingskamp van Oranje verlaten en viert na een lang seizoen vakantie.


Van Dijk geschokt door nieuws over ziekte Van Gaal: 'We zijn er voor hem'
5 April, 00:06 NU.NL - Sport
Virgil van Dijk schrok toen hij zondag hoorde dat Louis van Gaal al geruime tijd aan een agressieve vorm van prostaatkanker lijdt. De aanvoerder van Oranje stuurde de bondscoach direct een berichtje om hem te steunen.


Van Dijk benadrukt dat hij achter systeem Van Gaal staat: 'Ik vind het leuk'
29 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Virgil van Dijk heeft maandag benadrukt dat hij achter het 3-4-1-2-systeem van bondscoach Louis van Gaal staat. De aanvoerder van het Nederlands elftal vindt dat zijn eerdere uitspraken verkeerd zijn opgevat.


Van Dijk trots op 'verdiende' WK-plaatsing Oranje: 'We hebben het geflikt'
18 November 2021, 00:08 NU.NL - Sport
Virgil van Dijk was dinsdag trots op de plaatsing van Oranje voor het WK van volgend jaar in Qatar. Nederland rekende in een lege Kuip met 2-0 af met Noorwegen.


Van Dijk voelt zich sterker worden: 'Ik wil iets moois neerzetten met Oranje'
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Sport
Virgil van Dijk voelt dat hij na zijn zware kruisbandblessure richting zijn oude topniveau groeit. De captain van Oranje is vrij in zijn hoofd en werkt met vertrouwen toe naar de laatste kwalificatiewedstrijden voor het WK, waarna hij eindelijk wil excelleren op een groot toernooi.


Van Dijk tevreden na 6-0 tegen Gibraltar: 'Je kan het nooit goed doen'
13 Oktober 2021, 00:05 NU.NL - Sport
Virgil van Dijk was in zijn nopjes met de probleemloze overwinning van het Nederlands elftal op Gibraltar. Mede door zijn eerste interlandgoal in ruim twee jaar tijd was Oranje maandagavond in De Kuip met 6-0 te sterk voor de voetbaldwerg, waarmee een nieuwe stap naar het WK van 2022 in Qatar werd gezet.


Huub van der Lubbe: 'De Dijk is misschien niet zo hecht als Golden Earring'
29 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Huub van der Lubbe weet niet of De Dijk, die dit jaar het veertigjarig bestaan viert, er net als Golden Earring mee zou stoppen als een bandlid ziek is. De zanger zegt zaterdag in het AD dat de band "misschien niet zo hecht als Golden Earring" is.


De Dijk ontvangt Amsterdamse onderscheiding Andreaspenning
29 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam heeft de leden van de band De Dijk onderscheiden met de Andreaspenning. Ze kregen de Amsterdamse onderscheiding vanwege hun invloed op de Nederlandse popmuziek en hun bijdrage aan het imago van Amsterdam als culturele hoofdstad, meldt de gemeente.


Aanvoerder Van Dijk 'kan alleen maar positief praten' na spektakelstuk in ArenA
8 September 2021, 00:04 NU.NL - Sport
Aanvoerder Virgil van Dijk was dinsdag na afloop van de spectaculaire zege van Oranje op Turkije (6-1) lovend over het spel van zijn ploeg. Het Nederlands elftal veroverde dankzij de zege de koppositie in groep G van de WK-kwalificatiereeks.


Van Gaal benoemt Van Dijk als aanvoerder, Wijnaldum en Blind reservecaptains
1 September 2021, 00:06 NU.NL - Sport
Bondscoach Louis van Gaal heeft dinsdag bevestigd dat Virgil van Dijk aanvoerder van Oranje blijft. De verdediger van Liverpool kan woensdag in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen zijn rentree maken voor het Nederlands elftal.


Dochter Wendy van Dijk maakt acteerdebuut in film van Britt Dekker
11 Augustus 2021, 00:05 NU.NL - Film
Lizzy Galjaard, de elfjarige dochter van Wendy van Dijk en Erland Galjaard, heeft een rol in Silverstar. Britt Dekker bedacht de paardenfilm en zorgde dat er een rolletje voor haar werd geschreven.


Verhoogde dijk is klaar: Rupelmonde is nu beschermd tegen overstromingen
26 Januari 2021, 13:18 Gazet v. Antwerpen

De dijk die Rupelmonde moet beschermen tegen overstromingen van de Schelde is met succes verhoogd. Ook de sluizen van de historische getijdenmolen werd hersteld, zodat die opnieuw kan malen op het ritme van de getijden.
Hoogstraatse jeugdverenigingen kunnen in 2022 verhuizen naar Den Dijk
19 Januari 2021, 03:18 Gazet v. Antwerpen

In het park Den Dijk in Hoogstraten staan vanaf deze zomer bouwwerken gepland. Voor de jeugdbewegingen KSA, KLJ en Plussers worden er nieuwe lokalen en twee polyvalente ruimtes gebouwd. De gebouwen vormen een buffer tussen de speelpleinen en de achterliggende woonzone.
En weer is een verrader van Anne Frank ontmaskerd: was het dan toch Ans van Dijk?
24 Mei 2018, 08:54 Volkskrant
Een buurman van het Achterhuis was erbij toen Ans van Dijk, een Joodse vrouw die met de nazi?s collaboreerde, het fatale telefoontje pleegde. Zijn zoon schreef er een boek over. Is Van Dijk daarmee nu de belangrijkste verdachte?


Nieuwe broodjeszaak op Dageraadplaats: ?Als ik mensen op het terras bedien, waan ik me op de dijk?
17 Mei 2018, 14:12 Gazet v. Antwerpen

Op de Antwerpse Dageraadplaats is zonet Aline open gegaan, een ontbijt- en lunchzaak van Wouter Van Steenwinkel die er recht tegenover ook zijn gastronomisch restaurant Ardent uitbaat. ?Ik wilde iets anders dan wat gewone broodjeszaken aanbieden. Met vroege ontbijten, pannenkoeken en taartjes mikte ik in de roos. Mensen zeggen dat ze erop zaten te wachten.?
Reistip: meer te beleven op de dijk
4 Mei 2018, 13:30 Volkskrant
Of het klopt is vers twee, maar de Chinese Muur en de Afsluitdijk zouden de enige menselijke bouwwerken zijn die je met het blote oog kunt zien vanuit de ruimte. Geen wonder dat zoveel Chinezen de dijk bezoeken die de Zuiderzee wist te temmen. Toch valt er op de 32 kilometer lange strook tussen IJsselmeer en Waddenzee eigenlijk weinig te beleven. Bij de uitzichttoren van Willem Dudok, op de plek w


Redesign Snapchat brengt geen zoden aan de dijk
2 Mei 2018, 06:54 De Tijd
08:27 Zelfs na een totale hertekening van de app slaagt Snapchat er niet in om fors te groeien.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn