NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Dhabi


4H Abu Dhabi: Het weekend in beeld gebracht door Shameem Fahath
18 Februari, 00:03 Autosport
Foto's: 4H Abu Dhabi: Het weekend in beeld gebracht door Shameem Fahath


6H Abu Dhabi: Pole voor de Haas RT Audi
21 Januari, 00:00 Autosport
Haas RT heeft zijn tweede pole in de 24H Series beet, de Audi R8 LMS GT3 EVO II van Stanislav Minsky, Thomas Kiefer, Torsten Kratz en Mathieu Detry klokte in Abu Dhabi de snelste tijd met een ronde in 1:54.008. Het was uiteindelijk Detry die de Audi op het einde van de kwalificatie bovenaan de tabellen zette door de Car Collection Motorsport Porsche 992 GT3 R van Dustin Blattner, Loek Hartog en Dennis Marschal met 0.072 seconde te snel af te zijn.

Lees meer: 6H Abu Dhabi: Pole voor de Haas RT Audi


6H Abu Dhabi: Vier Belgen op de deelnemerslijst
8 Januari, 00:01 Autosport
De eerste namen voor de Hankook 6H Abu Dhabi zijn bekendgemaakt. Ondertussen is het aantal wagens nog gezakt naar 42, al blijft dat nog altijd een mooi veld voor de opener van het jaar van Creventic. Wel prijken er tot nog toe maar vier Belgen op de startlijst, terwijl vier wagens met een Belgische link aan de start komen.

Lees meer: 6H Abu Dhabi: Vier Belgen op de deelnemerslijst


GP Abu Dhabi: Verstappen voor laatste race 2023 op pole
29 November 2023, 00:03 Autosport
Wereldkampioen Max Verstappen heeft zijn Red Bull-bolide op pole positie geplaatst voor de Grote Prijs van Abu Dhabi, de laatste wedstrijd van het jaar. Charles Leclerc (Ferrari) zette de tweede snelste tijd neer, terwijl Oscar Piastri (McLaren) als derde snelste afklopte. De wedstrijd start morgen om 14 uur Belgische tijd.

Lees meer: GP Abu Dhabi: Verstappen voor laatste race 2023 op pole


Formule 1-stewards krijgen in Abu Dhabi hulp van AI bij controle op tracklimits
24 November 2023, 00:08 NU.NL - Sport
De Formule 1 experimenteert dit weekend in Abu Dhabi met kunstmatige intelligentie (AI) om de tracklimits van coureurs te controleren. De organisatie hoopt dat de hulp tot snellere beslissingen leidt.


6H Abu Dhabi: 50 wagens op de voorlopige deelnemerslijst
22 November 2023, 00:01 Autosport
Terwijl de Hankook 24H Dubai ondertussen al een goedgevulde deelnemerslijst heeft, kan ook de Hankook 6H Abu Dhabi niet klagen betreffende het aantal deelnemers. Op die voorlopige deelnemerslijst staan er namelijk 50 bolides verdeeld over vijf klassen, een record. De manche is tevens ook de finale van de Hankook 24H Middle East Trophy.

Lees meer: 6H Abu Dhabi: 50 wagens op de voorlopige deelnemerslijst


4H Abu Dhabi: Cool Racing eindelijk bovenaan - top vijf voor Tom Van Rompuy
20 Februari 2023, 01:25 Autosport
Bij Cool Racing besloot teambaas en piloot Nicolas Lapierre een stap opzij te zetten voor de 4 Hours of Abu Dhabi om Malthe Jakobsen meer rijtijd te gunnen. Een schot in de roos zo bleek, want de Deen won samen met Alexandre Coigny de derde wedstrijd van de Asian Le Mans Series met bravoure. Aan de meet had het Zwitserse team een halve minuut voorsprong op beide United Autosport wagens. Tom Van Rompuy en Valentino Catalano eindigden uiteindelijk als vijfde in de klasse in de DKR Engineering Duqueine, al heeft het duo daar hard voor moeten vechten.

Lees meer: 4H Abu Dhabi: Cool Racing eindelijk bovenaan - top vijf voor Tom Van Rompuy


World Tour 3X3 - Team Antwerp stoot door naar kwartfinales in Abu Dhabi
11 December 2022, 00:04 Skynet Sport
Team Antwerp heeft zich zaterdag gekwalificeerd voor de kwartfinales van de World Tour-finale in het 3x3 basketbal in Abu Dhabi, in de Verenigde Arabische Emiraten. De Antwerpenaren eindigden bovenaan in poule C.


Abu Dhabi: Triple voor Ferrari in de naseizoen-test
26 November 2022, 00:03 Autosport
Dinsdag vond op het circuit van Abu Dhabi een testdag voor de formule 1 teams plaats, een prima gelegenheid voor de teams om hun nieuwe rijders al eens in de wagen te zetten. Op het einde van de dag vonden we drie Ferrari rijders bovenaan de tabellen terug. Carlos Sainz klokte de snelste ronde in 1:25.245 en ging teamgenoten Charles Leclerc en Robert Schwartzman vooraf.

Lees meer: Abu Dhabi: Triple voor Ferrari in de naseizoen-test


Verstappen sluit seizoen in stijl af met onbedreigde zege in Abu Dhabi
21 November 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Max Verstappen heeft zondag onbedreigd de Grand Prix van Abu Dhabi gewonnen. De Nederlandse wereldkampioen sloot zo het Formule 1-seizoen in stijl af met zijn vijftiende zege van het jaar.


NU+ | Wat wil jij weten over de Grand Prix van Abu Dhabi?
21 November 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Wat wil jij weten over de gebeurtenissen in de race in Abu Dhabi of de Formule 1 in het algemeen? Stel dan een vraag via onderstaande knop en dan beantwoorden wij de beste en meestgestelde vragen in een nieuw artikel.


Abu Dhabi: De terugkeer van Juan Manuel Correa in de formule 2
19 November 2022, 00:02 Autosport
Voor de finale van het FIA Formula 2 kampioenschap te Abu Dhabi keert Juan Manuel Correa terug naar het kampioenschap waar hij voor het laatst in actie kwam tijdens de tragische race op Spa-Francorchamps in 2019. Correa komt er uit voor Van Amersfoort Racing en wordt dus volgend weekend de teamgenoot van Amaury Cordeel.

Lees meer: Abu Dhabi: De terugkeer van Juan Manuel Correa in de formule 2


Abu Dhabi: Amaury Cordeel achtste in de kwalificatie
19 November 2022, 00:02 Autosport
Amaury Cordeel (Van Amersfoort Racing) heeft het uitstekend gedaan tijdens de kwalificatie voor de finale van de formule 2 in Abu Dhabi. Onze landgenoot reed de achtste tijd met een ronde in 1:36.578. Naast een plaats op de vierde rij bij de hoofdrace levert hem dat ook de derde startplaats op in de sprintrace. Beide DAM?s rijders Ayumu Iwasa en Roy Nissany waren de snelsten in de kwalificatie.

Lees meer: Abu Dhabi: Amaury Cordeel achtste in de kwalificatie


Abu Dhabi: Zane Maloney stapt in bij Trident
12 November 2022, 00:08 Autosport
Bij de finale van het FIA Formule 2 kampioenschap maakt Zane Maloney zijn debuut in de formule 2. Maloney vervangt bij Trident Calan Williams, die verkiest om het seizoen 2023 voor te bereiden in plaats van in Abu dhabi te rijden.

Lees meer: Abu Dhabi: Zane Maloney stapt in bij Trident


Kevin en Jan Magnussen samen aan de start van de Gulf 12 Hours of Abu Dhabi
23 Oktober 2022, 00:04 Autosport
Kevin Magnussen komt uit in de formule 1 voor Haas F1 terwijl zijn vander Jan een zeer succesvom endurance piloot is die onder meer uitkwam voor Corvette Racing. Midden december gaan zij wel samen de Gulf 12 Hours of Abu Dhabi rijden met een Ferrari 488 GT3 van MDK Motorsports.

Lees meer: Kevin en Jan Magnussen samen aan de start van de Gulf 12 Hours of Abu Dhabi


Duitsland verzekert zich van symbolische eerste lading gas uit Abu Dhabi
26 September 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Het staatsoliebedrijf van Abu Dhabi (ADNOC) gaat Duitsland nog dit jaar voorzien van vloeibaar gemaakt aardgas, ook wel bekend als lng. Dat is het resultaat van een deal die is gesloten met het Duitse energieconcern RWE. Daarmee heeft de reis van bondskanselier Olaf Scholz naar het Midden-Oosten zondag een concreet succes opgeleverd.


4H Abu Dhabi: United Autosports domineert
20 Februari 2022, 00:02 Autosport
Vorig weekend moest United Autosports nog de wedstrijden missen omdat Josh Pierson pas deze week 16 werd en dat de minimum leeftijd is om deel te nemen,. Misschien wel spijtig voor het team, want de Amerikaan domineerde samen met Paul di Resta de eerste race van dit weekend. Aan de meet had het duo een ronde voorsprong op de Nielsen Racing Oreca van Rodrigo Sales, Matt Bell en Ben Hanley. Met de tweede plaats is hiermee wel de titel en het automatisch ticket voor de 24 uren van Le Mans al binnen voor Nielsen Racing nog voor de laatste race morgen.

Lees meer: 4H Abu Dhabi: United Autosports domineert


Jef Machiels maakt zich op voor slotweekend van UAE Formule 4 kampioenschap in Abu Dhabi
16 Februari 2022, 00:05 Autosport
Het waren een aantal drukke weken voor onze landgenoot Jef Machiels. De Limburger maakte drie weken geleden zijn debuut in de autosport tijdens de derde ronde van het Formule 4 kampioenschap in de Verenigde Arabische Emiraten. Twee wedstrijdweekends verder en met het slotweekend in het vizier maakt hij voor Autosport.be alvast een tussenbalans op.

Lees meer: Jef Machiels maakt zich op voor slotweekend van UAE Formule 4 kampioenschap in Abu Dhabi


6H Abu Dhabi: Winst voor de Baron Motorsport Ferrari
27 Januari 2022, 00:04 Autosport
Baron Motorsport behaalde de overwinning in de Hankook 6H ABU DHABI 2022, een race, waarin er in de slotfase nog twee positiewisselingen in de strijd om de podiumplaatsen waren.

Lees meer: 6H Abu Dhabi: Winst voor de Baron Motorsport Ferrari


15 deelnemers voor 10e Gulf 12H Abu Dhabi
5 Januari 2022, 00:02 Autosport
Nadat in 2019 de negende editie van de Gulf 12 Hours kon rekenen op een goed gevuld startveld met uiteindelijk de Audi van o.a. Dries Vanthoor als winnaar, stond de dubbele race over 6U voor een lastige tiende editie. De race verhuisde voor het eerst in de geschiedenis naar Bahrein, met als doel om in 2021 terug te keren naar Abu Dhabi voor een feestelijke 10e editie. De coronapandemie houdt de wereld nog steeds sterk in zijn greep en de jubileumeditie verhuisde van eind 2021 naar begin 2022. Helaas leidden de gevolgen van het virus volgens de organisatoren tot tal van afzeggingen, waardoor men voor editie 11 (de tiende op het Yas Marina circuit) maar een 15-koppige startlijst kan voorleggen.

Lees meer: 15 deelnemers voor 10e Gulf 12H Abu Dhabi





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn