NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Deze


?Je kunt behoorlijk impulsief en bazig zijn?: jouw horoscoop voor deze week
8 Februari, 08:04 HLN.BE
Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.


Sneeuw en kou zorgen voor gevaarlijke situaties op de weg: op deze plaatsen kwamen automobilisten in de problemen
7 Februari, 17:08 HLN.BE
Vlaanderen werd vanochtend wakker onder een sneeuwtapijt van twee tot zes centimeter. In combinatie met aanhoudende vriestemperaturen, heeft dat op veel plaatsen gezorgd voor spekgladde wegen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om niet-noodzakelijke uitstappen uit te stellen en ook het KMI heeft code geel afgekondigd voor het hele land. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen raakten wagens aan het slippen.


REACTIES. Antwerp: ?Deze overwinning doet extra deugd?
7 Februari, 15:19 Gazet v. Antwerpen

Ritchie De Laet mag zijn Antwerp opnieuw de Ploeg van ?t Stad noemen voor de komende maanden. ?Of deze overwinning extra deugd doet? Natuurlijk. Ik ben enorm blij?, vertelde het Antwerp-icoon achteraf.
Tom Waes ontdekt verborgen ruimte in station Brussel-Centraal: ?De koning kan deze plek elk moment opnieuw opeisen?
7 Februari, 14:21 HLN.BE
Tom Waes (52) trekt zondagavond op verkenning door onze hoofdstad in ?Reizen Waes: Vlaanderen?. In de catacomben van het station Brussel-Centraal doet hij alvast een opvallende ontdekking. Hij stoot er namelijk op een geheime ruimte die niet gekend is bij het grote publiek.


Welke van deze belachelijke driedeurs occasions kies jij?
6 Februari, 13:20 AutoBlog

De driedeurs auto is aan het uitsterven en deze drie occasions laten zien dat de carrosserievorm rare versies heeft gehad. Vorige week konden we jullie berichten dat Mercedes een model onder de A-Klasse gaat schuiven. De naar verluidt ‘A City’ geheten hatchback wordt een A-Klasse, maar dan driedeurs. Driedeurs Dat is vreemd op twee manieren. […]

The post Welke van deze belachelijke driedeurs occasions kies jij? appeared first on Autoblog.nl.
Eerste AstraZeneca-vaccins komen aan in EU
6 Februari, 12:50 Skynet
Nadat heel wat chaos was over de levering van de vaccins, zijn de eerste dosissen van het Brits-Zweedse bedrijf AstraZeneca aangekomen in de Europese Unie. In ons land zullen in februari 443.000 dosissen van het AstraZeneca-vaccin kunnen worden toegediend.


Acteurs van Netflix-docu ?Cheer? opgepakt om seksueel misbruik: ?Deze zaak is een nachtmerrie?
6 Februari, 08:08 HLN.BE
De Amerikaanse politie heeft twee acteurs gearresteerd die meespeelden in de Netflix-docuserie ?Cheer?. Volgens verscheidene media worden Robert Joseph Scianna Jr. (25) en Mitchell Ryan (23) verdacht van online seksueel misbruik. Hun slachtoffers zouden minderjarig zijn geweest.


Vlaamse prof wil proefdieren redden: computer moet plaats innemen van deze muisjes
6 Februari, 04:35 HLN.BE
Nemen computers binnen enkele jaren de 'lijdende' plek van veel proefdieren in? Binnenkort start een internationaal team onder leiding van de Vlaamse toxicoloog Mathieu Vinken (VUB) met de ontwikkeling van zo'n 'proefcomputer'. "Daarmee kunnen op de lange termijn behoorlijk wat proefdieren gespaard worden", hoopt professor Vinken.


De kijkers van ?Big Brother? hebben beslist: Mike is de derde nieuwkomer deze week
5 Februari, 22:56 HLN.BE
Ook vandaag had ?Big Brother? nog een verrassing in petto voor de bewoners. Nadat ze gisteren mochten kennis maken met nieuwkomers Jerrel en Matt, deed vandaag met Matt een derde kandidaat z?n intrede. Die werd door de kijkers gekozen.


?Qua omvang is deze pandemie te vergelijken met de pest van de 14de eeuw, het virus blijft hier?
5 Februari, 18:03 HLN.BE
Ook viroloog Jaap Goudsmit, hoogleraar epidemiologie en infectieziekten aan de gerenommeerde Harvard-universiteit, bleek totaal verrast door de omvang van de huidige coronapandemie. Qua omvang is die volgens hem niet te vergelijken met de Spaanse griep van na de Eerste Wereldoorlog, maar met de pest van de veertiende eeuw. Dat zei de Nederlander in ?Nieuwe Feiten? op Radio 1, naar aanleiding van zijn nieuwe boek ?Vrij van Corona.?


Deze verkeersboetes gaan omhoog en deze omlaag
5 Februari, 13:29 AutoBlog

Verwacht weer een prijzencircus met de verkeersboetes. Verkeersboetes gaan omhoog en sommigen omlaag. Het kabinet is demissionair, maar dat betekent niet alle plannen uit het destijds gemaakte regeerakkoord op de plank komen te liggen. In het regeerakkoord van 2017 is onder andere opgenomen dat er een nieuw verkeersboetesysteem moest komen. De samenvatting was dat grote […]

The post Deze verkeersboetes gaan omhoog en deze omlaag appeared first on Autoblog.nl.
Willie Wartaal brengt eind deze maand een nieuw album uit
5 Februari, 09:57 NU.NL - Muziek
Willie Wartaal brengt op 26 februari zijn nieuwe plaat Nieuwe Kunst uit. Het album bevat elf nummers, waarvan een deel is opgenomen gedurende de eerste lockdown.


Kon je kind niet leren zwemmen door corona? Deze waterpoloploeg heeft de oplossing
5 Februari, 05:32 Gazet v. Antwerpen

De coronapandemie houdt onze samenleving nog altijd in een wurggreep. Ook heel wat jonge kinderen kunnen nu vaak geen broodnodige zwemlessen volgen. Daar wil de Wase Waterpolo uit Sint-Niklaas iets aan doen.
Oppositie legt Verlinden vuur aan de schenen over ontbreken pandemiewet: ?Dit zijn geen gegeven volmachten, deze zijn genomen?
4 Februari, 19:00 HLN.BE
De verzamelde oppositie heeft minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) donderdagmiddag het vuur aan de schenen gelegd over het ontbreken van een pandemiewet. "Dit zijn geen gegeven volmachten, deze zijn genomen?, zei N-VA-fractieleider Peter De Roover.


Deze wondermooie hotels openen dit jaar de deuren
4 Februari, 15:00 HLN.BE
Corona of niet, de hotelsector is niet bij de pakken blijven zitten. Dit jaar openen een aantal spectaculaire, gloednieuwe accommodaties de deuren. Wij presenteren de tien mooiste zodat u alvast kan wegdromen bij zo veel luxe.


Chrissy Teigen herdenkt zoontje dat deze week geboren zou worden
4 Februari, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Chrissy Teigen heeft het moeilijk deze week. Haar zoontje Jack, die ze in november verloor na een miskraam, zou deze week geboren worden. Op Twitter deelt het voormalige model hierover een emotionele boodschap: ?Ik voel echt schopjes in mijn buik.?
REACTIES. Vrancken: ?Deze kwalificatie kon mooier?
3 Februari, 17:54 Gazet v. Antwerpen

?Tevreden over de kwalificatie, maar het kon mooier?, vatte coach Wouter Vrancken de namiddag in Mechelen samen. ?We wonnen zonder echt top te zijn. Na de eerste goal zag ik toch te veel gemakzucht en te weinig tempo in ons spel. Daarmee wil ik trouwens niets afdoen van de sterke prestatie van RWDM. Ze bewezen opnieuw dat 1A en 1B niet zo ver van elkaar liggen? Maar dat wisten wij natuurlijk al langer dan vandaag. Uiteindelijk telt in dit soort wedstrijd alleen de kwalificatie.?
Deze gepantserde Hennessey Raptor moet enorm zuipen
3 Februari, 16:49 AutoBlog

Deze gepantserde Hennessey Raptor moet wel een van de meest dorstige auto’s ter wereld zijn. Het brandstofverbruik van auto’s is soms een onderbelicht kindje. Ja, alles gaat op basis van CO2 tegenwoordig (denk aan de BPM, milielabels et cetera). Echter, we weten allemaal dat die cijfers nog niet eens het halve verhaal vertellen. Een auto […]

The post Deze gepantserde Hennessey Raptor moet enorm zuipen appeared first on Autoblog.nl.
Deze fabrieksnieuwe Porsche kun jij winnen!
3 Februari, 16:49 AutoBlog

Jullie hebben regelmatig kunnen zien hoe Rick van Stipt Polish Point auto’s weer als nieuw kan maken. Maar wat als je nou zelf zo’n auto zou hebben? Rick geeft je die kans, want hij geeft een fabrieksnieuwe Porsche weg! Check de video om te zien wat je moet doen om kans te maken.

The post Deze fabrieksnieuwe Porsche kun jij winnen! appeared first on Autoblog.nl.
Simen Juklerod verlaat Antwerp deze zomer en tekent tot 2025 bij Genk
3 Februari, 14:36 Gazet v. Antwerpen

KRC Genk heeft Simen Juklerod woensdag officieel voorgesteld als zomeraanwinst. De Noorse linkerflankverdediger ziet zijn contract bij Antwerp eind juni aflopen en stapt dus gratis over naar de Limburgse club, waar hij een vierjarig contract heeft getekend.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn