NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Depp


Johnny Depp onverschillig over imago in filmindustrie na misbruikzaak
21 Mei, 00:10 NU.NL - Film
Johnny Depp heeft er geen behoefte aan om zijn naam te zuiveren in de filmindustrie. De acteur, die nog maar weinig rollen kreeg aangeboden nadat hij door zijn ex Amber Heard werd beschuldigd van misbruik, zegt niet veel meer aan Hollywood te denken.


Johnny Depp strikt Al Pacino voor eerste film die hij regisseert sinds 1997
14 Mei, 00:08 NU.NL - Film
Johnny Depp gaat voor het eerst sinds 1997 weer een film regisseren. Depp maakte woensdag bekend dat onder anderen Al Pacino, Riccardo Scamarcio en Pierre Niney meespelen in de biopic over de Italiaanse kunstenaar Amedeo Modigliani, meldt entertainmentwebsite Deadline.


Docu over rechtszaak tussen Depp en Heard vanaf 20 september op discovery+
19 September 2022, 00:06 NU.NL - Film
De tweedelige documentaire over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is vanaf dinsdag 20 september te zien op discovery+. In Johnny vs Amber: The US Trial komt zowel het verhaal van Depp als dat van Heard aan bod.


Johnny Depp maakt film over Modigliani, eerste regieklus sinds 25 jaar
22 Augustus 2022, 00:10 NU.NL - Film
Johnny Depp kruipt 25 jaar na zijn debuut weer in de regiestoel. De acteur gaat een film regisseren over de Italiaanse kunstenaar Amedeo Modigliani (1884 - 1920), vertelt hij aan entertainmentblad The Hollywood Reporter.


Johnny Depp treft schikking met vermeend slachtoffer mishandeling
18 Juli 2022, 00:08 NU.NL - Film
Johnny Depp en een medewerker op de set van City of Lies zijn tot een schikking gekomen in een mishandelingszaak, meldt The Hollywood Reporter. Greg Brooks beschuldigde de acteur van misdragingen tijdens opnames van de dramafilm uit 2018.


Johnny Depp en Jeff Beck onthullen naam en releasedatum van album
13 Juni 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
Het nieuwe album dat Johnny Depp en Jeff Beck gezamenlijk hebben gemaakt, heet 18 en zal op 15 juli uitkomen. Dat hebben de acteur en gitarist donderdag bekendgemaakt. Ook brachten ze de eerste single van het album uit.


Johnny Depp brengt volgende maand een album uit met gitarist Jeff Beck
6 Juni 2022, 00:09 NU.NL - Muziek
Johnny Depp brengt in juli een album uit met gitarist Jeff Beck. De acteur trad in de afgelopen week al enkele keren op met de muzikant. Beck maakte het nieuws volgens Deadline donderdagavond bekend tijdens een show in het Verenigd Koninkrijk.


Luisteren naar de getuigenis van Amber Heard tijdens proces? ?Vernederend, belachelijk, pijnlijk en brutaal?, zegt Johnny Depp
26 Mei 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de getuigenis van Kate Moss over haar ex Johnny Depp heeft die laatste woensdag zelf nog eens plaatsgenomen op de getuigenbank tijdens het proces tegen Amber Heard, op vraag van haar advocaten. Depp maakte er geen geheim van dat hij ontgoocheld is in zijn ex-vrouw.
Depp liep volgens zijn agent rol in zesde Pirates-film mis na opiniestuk Heard
9 Mei 2022, 00:09 NU.NL - Film
Volgens de agent van Johnny Depp greep de acteur naast de hoofdrol in het zesde deel van Pirates of the Caribbean nadat er een opiniestuk van zijn ex-vrouw Amber Heard was verschenen. De acteur zou een gage van 22,5 miljoen dollar (ruim 21 miljoen euro) ontvangen voor zijn vertolking van Jack Sparrow, schrijft The New York Times maandag.


LIVE. Amber Heard voor het eerst zelf aan het woord tijdens proces tegen ex Johnny Depp

Voor het eerst in het proces tussen voormalige geliefden Johnny Depp en Amber Heard neemt de 36-jarige actrice plaats in de getuigenbank. Na drie weken zwart te zijn gemaakt door Depp en zijn advocaten mag nu zij haar versie van de feiten vertellen. Volg haar getuigenis hier live.
Nieuwe audio van ruzie tussen Johnny Depp en Amber Heard duikt op: ?Als ik niet wegga, wordt het een bloedbad?
26 April 2022, 00:02 HLN.BE
Johnny Depp heeft vandaag opnieuw getuigd in zijn zaak tegen ex Amber Heard. Tijdens het proces werden verschillende audio-opnames afgespeeld, waarop woordenwisselingen tussen de twee acteurs te horen zijn. Daarin zegt Depp dat het ?strikt noodzakelijk? is om bij Heard weg te wandelen, omdat de situatie anders zou uitdraaien op geweld.


Vingertopje dat Johnny Depp verloor door kok gevonden in keuken
19 April 2022, 00:01 HLN.BE
Het vingertopje dat Johnny Depp (58) in maart 2015 verloor bij een ruzie met ex-vrouw Amber Heard (35), is in de keuken van de woning gevonden door zijn kok. Dat zegt de dokter van Depp in de rechtbank in Virginia, in de zaak die de acteur tegen Heard heeft aangespannen wegens smaad. Depp spande de zaak aan vanwege een artikel dat zij in 2018 schreef over huiselijk geweld.


Discovery maakt docu over juridische strijd tussen Johnny Depp en Amber Heard
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
Discovery werkt aan een tweedelige documentaire over de juridische strijd tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard, schrijft The Hollywood Reporter.


Johnny Depp spreekt zich opnieuw uit over rechtszaak: ?Ik ben een slachtoffer van cancel culture?
23 September 2021, 00:01 HLN.BE
Johnny Depp (58) heeft zich opnieuw uitgesproken over de gevolgen van zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun. Hij klaagde hen aan omdat hij ?een vrouwenmepper? werd genoemd, maar verloor de zaak. Sindsdien kan hij nog maar moeilijk werk vinden in Hollywood. ?Ik ben een slachtoffer van cancel culture?, zo zegt hij.


Directeur filmfestival verdedigt prijs Johnny Depp: 'Hij is nooit veroordeeld'
18 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Film
De directeur van het filmfestival van San Sebastian heeft vrijdag in een verklaring zijn steun betuigd aan Johnny Depp. De acteur krijgt tijdens het festival in september een oeuvreprijs uitgereikt, maar die beslissing stuitte op weerstand van de organisatie van Spaanse vrouwelijke filmmakers.


Johnny Depp zegt dat Hollywood hem boycot sinds strijd met Amber Heard
18 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Film
Johnny Depp merkt dat er in Hollywood afstand van hem wordt genomen na zijn geruchtmakende scheiding van Amber Heard en de rechtszaak die daarop volgde. Dat zegt hij in een interview met The Sunday Times.


Johnny Depp krijgt oeuvreprijs van filmfestival van San Sebastian
11 Augustus 2021, 00:05 NU.NL - Film
Johnny Depp ontvangt de Donostia Award van de organisatie van het internationale filmfestival van San Sebastian. De Amerikaanse acteur, die in opspraak raakte door een mishandelingszaak, wordt voor zijn gehele oeuvre beloond.


Johnny Depp volgende maand weer voor de rechter
2 Februari 2021, 20:12 HLN.BE
Johnny Depp (57) heeft volgende maand weer een afspraak met de rechter. Ergens tussen 15 en 31 maart vindt er een hoorzitting plaats van het Britse hooggerechtshof over het heropenen van de rechtszaak die de acteur had aangespannen tegen The Sun om het gebruik van de term 'vrouwenmishandelaar', melden Britse media.


Dochter Depp krijgt bizarre filmrol aangeboden
28 Mei 2018, 08:54 Skynet
Een Frans productiehuis heeft plannen om het leven van zangeres Vanessa Paradis te verfilmen. Een logische keuze voor de hoofdrol is dan ook dochter Lily Depp. Enig minpuntje: ze zou dan seksscènes moeten spelen met vader Johnny Depp.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn