NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Delta


Infographic: DELTA de snelst bereikbare helpdesk
28 December 2023, 00:04 Emerce
Als je een vraag hebt over je internetabonnement en je naar de klantenservice van je provider belt, wil je graag snel geholpen worden. Sinds 2018 doet ProviderCheck.nl, een onafhankelijke online vergelijker van internetabonnementen, jaarlijks een veldonderzoek naar de bereikbaarheid van de internetproviders in Nederland. Vorig jaar was Online.nl de winnaar van het onderzoek, maar bij welke provider word je dit jaar het snelste geholpen?


Delta verhoogt per 1 januari 2024 prijzen voor glasvezelpakketten
21 November 2023, 00:00 Tweakers
De Nederlandse provider Delta verhoogt per 1 januari 2024 zijn prijzen voor internet, tv en bellen via glasvezel. De snelheid van het goedkoopste Flexpakket wordt verhoogd van 150Mbit/s naar 250Mbit/s. De overige up- en downloadsnelheden blijven ongewijzigd.


Delta Fiber heeft 1,5 miljoen glasvezelaansluitingen
24 September 2023, 00:02 Tweakers
Delta Fiber heeft inmiddels 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven aangesloten op zijn glasvezelnetwerk. De provider meldt donderdag dat het om 18 procent van de Nederlandse adressen gaat.


Delta verhoogt per 1 juli prijzen voor internet, tv en vaste telefonie via coax
18 Mei 2023, 00:01 Tweakers
De Nederlandse provider Delta gaat per 1 juli zijn prijzen verhogen voor internet, tv en vaste telefonie via coax. Het pakket met een internetsnelheid van 75Mbit/s komt daarbij te vervallen. Het bedrijf rept niet over prijswijzigingen voor zijn glasvezelaanbod.


Delta Fiber en T-Mobile gaan diensten leveren via elkaars netwerken
11 Mei 2023, 00:00 Tweakers
Delta Fiber en T-Mobile hebben een overeenkomst afgesloten om diensten via elkaars netwerken te leveren. T-Mobile gaat internet leveren over het glasvezelnetwerk van Delta. Delta gaat op zijn beurt zijn 5G en onbeperkte data aanbieden via het mobiele netwerk van T-Mobile.


DELTA lanceert nieuw internetabonnement met een down- en uploadsnelheid van 2 Gbps
8 April 2023, 00:00 Emerce
DELTA Fiber heeft de ombouw van zijn netwerk naar de nieuwste glasvezeltechnologie afgerond. De provider lanceert een nieuw internetabonnement van 2 Gbps (2000 Mbps) dat beschikbaar komt voor 1,2 miljoen adressen door heel Nederland.


Quantum Delta NL-subsidie voor Arghavan Safavi-Naini
5 Januari 2023, 00:02 Emerce
Arghavan Safavi-Naini heeft een Quantum Delta NL-susbsidie gekregen voor haar project 'Trapped ions make excellent quantum bits'. Het project kreeg een van de zestien toegekende subsidies binnen het Nationale Groeifonds-programma Quantum Technology.


Datadiefstal bij Delta Mobiel en Caiway treft vermoedelijk tienduizenden klanten
8 December 2022, 00:48 Tweakers
Er zijn mogelijk gegevens van tienduizenden klanten gestolen bij Delta Mobiel en Caiway. De klantgegevens zijn uit de bestelomgeving ontvreemd, melden de providers. Wie achter de diefstal zit en hoe de gegevens precies zijn gestolen, is niet bekend.


Rechter oordeelt dat Delta glasvezel moet aanleggen hoewel het duur is
25 November 2022, 00:00 Tweakers
Delta Fiber moet alsnog glasvezel aanleggen bij mensen in het buitengebied in Westland en Midden-Delfland. Die mensen hadden een rechtszaak aangespannen, omdat Delta was teruggekomen op de belofte om glasvezel aan te leggen omdat het te duur zou zijn.


Glasvezel in heel Nederland - De plannen van KPN, T-Mobile en Delta
26 Januari 2022, 00:01 Tweakers
KPN, T-Mobile en Delta maakten vorig jaar bekend hoe ze glasvezel in Nederland willen aanleggen. We vergelijken de plannen.


Delta of toch omikron? Zo verschillen de symptomen
15 Januari 2022, 00:01 HLN.BE
Wie besmet raakt met de deltavariant van het coronavirus heeft andere symptomen dan wie besmet is met de omikronvariant. Dat blijkt nog maar eens uit een rapport van de Britse UK Health Security Agency (UKHSA) dat vandaag gepubliceerd werd. Wie omikron oploopt, klaagt vaker over een pijnlijke keel dan wie delta opliep en minder over het verlies van geur en smaak.


Mogelijk nieuwe coronavariant gevonden op Cyprus: combinatie van delta en omikron
10 Januari 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Op Cyprus is mogelijk een nieuwe coronavariant vastgesteld. Het zou gaan om een combinatie van de delta- en de omikronvariant. Het Pasteurinstituut in Frankrijk zal de variant nu verder onderzoeken.
Lancia Delta keert terug in rallysport!!
24 November 2021, 00:01 AutoBlog

Misschien wel de meest iconische rallyauto voor de straat keert terug in de rallysport. Auto’s worden elektrisch. Dat is een vast gegeven. of het met een batterij of waterstoftank geregeld gaat worden, die moto wordt elektrisch. Daar kunnen we alles van van vinden, maar zoals de Polestar 5 bewijst gaat het vooral om de auto […]

The post Lancia Delta keert terug in rallysport!! appeared first on Autoblog.nl.
Nieuwe aandeelhouder voor DELTA Fiber
5 Oktober 2021, 00:02 Emerce
DELTA Fiber krijgt er een nieuwe aandeelhouder bij: de Amerikaanse investeringsmaatschappij Stonepeak. EQT herinvesteert in DELTA Fiber via een consortium met Stonepeak.


?Angst voor Delta-variant leidt tot nieuwe phishing-aanvallen?
28 Augustus 2021, 00:07 Techzine
De angst voor de opmars van de Delta-variant van het Covid-19-virus leidt tot meer phishing-aanvallen en andere e-mailgebaseerde malware. Dit stellen onderzoekers van Proofpoint. Uit het onderzoek van de securityspecialisten lijkt dat sinds juni het aantal Covid-19 gerelateerde malware-aanvallen toeneemt. De onderzoekers relateren de toename van het aantal aanvallen aan de toenemende angst voor de […]


Delta introduceert prijsmodellen voor zijn glasvezelstrategie
7 Augustus 2021, 00:07 Techzine
Telecom- en internetaanbieder Delta heeft nu de prijsmodellen aangekondigd die horen bij zijn onlangs aangekondigde glasvezelstrategie voor het verglazen van 2 miljoen huishoudens tegen 2025. 1 Gbps wordt hiervoor de norm. Delta wil een serieuze concurrent gaan vormen voor het glasvezelnetwerk van KPN en het kabelnetwerk van VodafoneZiggo. Onlangs kondigde de telecom- en internetaanbieder hiervoor […]


MSI kondigt Delta 15-laptop met Wi-Fi 6E, 240Hz-scherm en Radeon RX 6700M aan
11 Juli 2021, 00:00 Tweakers
MSI heeft drie nieuwe gamelaptops met AMD-hardware aangekondigd. Het gaat om zogenoemde AMD Advantage Editions van de Alpha 15 en 17 en de Delta 15. Dergelijke laptops moeten voldoen aan minimumeisen die door AMD zijn vastgelegd.


DELTA Fiber neemt glasvezel- en coaxnetwerk van Rekam in Midden-Holland over
1 Februari 2021, 10:23 Tweakers
DELTA Fiber neemt de glasvezel- en coaxverbindingen over die Rekam heeft in de regio Midden-Holland. In totaal gaat het om ruim 50.000 aansluitingen. Voor bestaande klanten verandert er niets. DELTA Fiber wil meer glasvezel aanleggen in de regio.


Delta Air Lines denkt dat luchtvaart door vaccin herstelt, rekent op winst
25 Januari 2021, 20:02 NU.NL - Economie
De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines wil deze zomer weer 400 van de 1.700 aan de grond gehouden piloten in de lucht hebben. Het bedrijf heeft er vertrouwen in dat de luchtvaart zich weer snel zal herstellen als vaccins breed beschikbaar zijn, meldt persbureau Bloomberg maandag op basis van een memo.


Delta Integrale reïncarnatie komt regelrecht uit een droom
26 Mei 2018, 08:08 AutoBlog
Opschieten met bouwen! Het is eigenlijk van de zotten dat we Eugenio Amos hier nog niet hebben besproken. De Italiaan, een fanatiek racecoureur en welvarend verzamelaar van puike automobielen, heeft naast zijn alledaagse activiteiten sindskort een nieuw project waarop hij zijn focus richt. De beste man zet Trump’s favoriete slagzin naar zijn hand, door de […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn