NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Delphine

2News.be / Trefwoorden / Delphine

Rani Rosius en Delphine Nkansa willen elkaar naar toptijd stuwen op 60 m op het EK atletiek indoor
3 Maart, 00:01 Skynet Belgie
Met Rani Rosius en Delphine Nkansa verschijnen morgen/vrijdag twee Belgische loopsters aan de start van de 60 meter op het EK indooratletiek in Istanboel. Het duo hoopt in de Turkse metropool op een mooi resultaat.


Rani Rosius haalt het in persoonlijk record van favoriete Delphine Nkansa op 60 meter
20 Februari, 02:42 Skynet Belgie
Rani Rosius heeft in Gent de Belgische indoortitel veroverd op de 60 meter. Ze haalde het in een persoonlijk record van 7.20 voor topfavoriete Delphine Nkansa.


Rani Rosius haalt het in persoonlijk record van favoriete Delphine Nkansa op 60 meter
20 Februari, 02:42 Skynet Belgie
Rani Rosius heeft in Gent de Belgische indoortitel veroverd op de 60 meter. Ze haalde het in een persoonlijk record van 7.20 voor topfavoriete Delphine Nkansa.


Spa: Een nieuwe ?Art Car? van de hand van Prinses Delphine
10 September 2022, 00:05 Autosport
Nog maar drie keer slapen voor de wagens van de prestigieuze DTM het Circuit Spa-Francorchamps betreden en dat voor de zesde manche van de DTM-competitie 2022. Voor de jonge Belg Esteban Muth wordt het een intens weekend, vooral omdat zijn wagen, de #10 Walkenhorst Motorsport BMW M4, net als vorig jaar net voor de eerste vrije training in de 'Art Car'-modus wordt voorgesteld. Eens te meer is het de Prinses Delphine van Saksen-Coburg die haar onvoorwaardelijke steun aan deze operatie heeft gegeven...

Lees meer: Spa: Een nieuwe ?Art Car? van de hand van Prinses Delphine


IN BEELD. Prinses Delphine woont de halve finale van ?Dancing With the Stars? bij
6 Februari 2022, 00:02 HLN.BE
Vanavond is het de voorlaatste keer dat de deelnemers van ?Dancing With the Stars? hun aangeleerde moves live mogen demonstreren. De top vier brengt deze week elk twee dansen, waarbij ze voor de gelegenheid - naast hun vaste danspartner - ook een keertje gekoppeld zijn aan een van de juryleden. Jonatan krijgt Joanna naast hem, Nora danst met Joffrey, Nina demonstreert haar moves met Wim en Lotte mag met Jan de dansvloer betreden.


Zolder: De Art Car van de hand van Delphine van Saksen-Coburg.
9 Augustus 2021, 00:02 Autosport
Esteban Muth is de enige Belg aan de start van de derde manche van de DTM 2021, een meeting die dit weekend op Circuit Zolder plaatsvindt. Ter gelegenheid van de wedstrijden op Belgische bodem zal de Lamborghini Huracan van T3 Motorsport in een volledig nieuw kleedje steken. Het is de Belgische artieste Delphine van Saksen-Coburg die de aankleding van de wagen ontworpen heeft. In deze Art Car wil de 19-jarige Vlaams-Brabander Estenban Muth opnieuw punten scoren in het hoogstaande DTM-kampioenschap.

Lees meer: Zolder: De Art Car van de hand van Delphine van Saksen-Coburg.


Delphine Lecompte over column Bart De Pauw: ?Hij liet weten dat het een hart onder de riem was?
31 Januari 2021, 16:48 HLN.BE
In een column in HUMO nam dichteres Delphine Lecompte (43) het onlangs op voor televisiemaker Bart De Pauw (52), die door negen vrouwen wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Dat leverde haar veel kritiek op, maar ook een reactie van De Pauw zelf, vertelt ze in ?De Zevende Dag?.


Delphine Lecompte nadat ze Bart De Pauw verdedigde: ?Men geniet van zijn ondergang?
19 Januari 2021, 08:42 HLN.BE
Sinds Delphine Lecompte het in enkele opiniestukken opnam voor Bart De Pauw, die door meerdere vrouwen wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, heeft de dichteres het internet over zich heen gekregen. ?Maar ik weet niet of ik zijn gedrag echt agressief vind?, verduidelijkt ze nu.


Koning Albert kreeg een nieuwe aortaklep en bekomt van twee operaties in kasteel Belvédère

Koning Albert is alweer thuis nadat hij twee chirurgische ingrepen heeft ondergaan. ?Beide operaties verliepen zonder complicaties?, meldt het Paleis woensdagnamiddag. ?Koning Albert is vandaag, samen met koningin Paola, teruggekeerd naar het Kasteel Belvédère, waar hij verder herstelt.?
Hof van beroep doet midden juni eerste uitspraak over DNA-test Delphine Boël
26 April 2018, 16:12 Skynet
De 43ste kamer van het hof van beroep van Brussel doet midden juni een eerste uitspraak over de DNA-test in de zaak Delphine Boël. Dat heeft de advocaat van koning Albert II, Meester Alain Berenboom, gezegd.


Delphine Boël trekt opnieuw naar de rechtbank om DNA-test te eisen van koning Albert II
24 April 2018, 06:54 Gazet v. Antwerpen

Delphine Boël gaat opnieuw een DNA-test afdwingen van koning Albert II. Donderdag buigt het Hof van Beroep in Brussel zich immers over haar verzoek. Daarmee wil de vrouw bewijzen dat ze de buitenechtelijke dochter is van onze voormalige koning. Dat schrijft Le Soir.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn