NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Delhaize

2News.be / Trefwoorden / Delhaize

Delhaize - Buurtsuper.be wil kandidaat-franchisenemers begeleiden
Vandaag, 00:03 Skynet Economie
Buurtsuper.be, de Unizo-organisatie van supermarkten en speciaalzaken, wil kandidaat-overnemers van een Delhaize-winkel begeleiden bij zo'n overname. De organisatie heeft daartoe een expertenteam aangesteld om voor advies en begeleiding te zorgen tijdens onderhandelingen met de centrale, zo meldt Buurtsuper.be vrijdag in een persbericht. Delhaize heeft aangekondigd de 128 winkels in eigen beheer te verzelfstandigen, hetgeen geleid heeft tot protest van werknemers en gesloten winkels.


Delhaize - Meer eigen winkels van Delhaize gesloten op zaterdag dan tijdens de week
Zaterdag zijn 73 eigen winkels van Delhaize gesloten vanwege een staking van het personeel. Dat zijn er meer dan tijdens de week, meldt woordvoerder Roel Dekelver zaterdag. 55 winkels in eigen beheer zijn wel open. Er worden zaterdag geen depots geblokkeerd.


Actievoerders blokkeren e-commerce-depot Delhaize
19 Maart, 00:03 De Tijd
09:01 Het depot van Delhome, een bedrijf dat de e-commerceleveringen voor Delhaize uitvoert, is zaterdagochtend geblokkeerd in Drogenbos. Dat melden de christelijke en socialistische vakbonden.


Delhaize - Overleg bij Delhaize al snel afgelopen
15 Maart, 00:07 Skynet Economie
Het overleg tussen de directie en de vakbonden bij Delhaize is dinsdagochtend al snel afgelopen. De directie bleef bij haar standpunt en houdt vast aan het plan om de 128 supermarkten in eigen beheer te verzelfstandigen. Dat hekelden de vakbondsvertegenwoordigers bij het verlaten van de Delhaize-gebouwen in Zellik (Asse), zowat een kwartier na de voorziene start van de vergadering.


Delhaize - 280 banen op tocht bij centrale diensten, vakbonden blijven acties personeel ondersteunen
15 Maart, 00:06 Skynet Economie
De vakbonden bij supermarktketen Delhaize blijven de acties van het personeel ondersteunen. Dat hebben de bonden volgens vakbondsman Frank Convents (ACV Puls) dinsdagavond in gemeenschappelijk front beslist, nadat eerder op de dag overleg met de directie snel afgelopen was. Bij de centrale diensten staan volgens de bonden 280 banen op de tocht.


Meer dan honderd Delhaize-winkels blijven zaterdag dicht
12 Maart, 00:01 De Tijd
11:49 De acties tegen de verzelfstandiging van de Delhaize-winkels gaan ook dit weekend voort. 113 van de 128 eigen Delhaize-vestigingen houden de deuren dicht.


Delhaize - Waalse regering vraagt garanties over werkgelegenheid
11 Maart, 00:45 Skynet Economie
De Waalse regering heeft vrijdag de vakbonden en de directie van warenhuisketen Delhaize ontvangen. De regering heeft het bedrijf om garanties gevraagd over het behoud van de werkgelegenheid en verworven rechten, staat in een mededeling van minister-president Elio Di Rupo (PS).


Delhaize - Delhaize maakt thuislevering tijdelijk gratis
9 Maart, 00:34 Skynet Economie
Delhaize maakt zijn thuisleveringen tijdelijk gratis nu tientallen winkels met een afhaalpunt gesloten zijn door een staking. Dat meldt de supermarktketen. Normaal kost thuislevering tussen 5,95 en 12,95 euro per bestelling.


Delhaize - Waals minister Borsus wil samen met federaal niveau taskforce oprichten
9 Maart, 00:21 Skynet Economie
Waals minister van Economie Willy Borsus (MR) zal binnenkort contact hebben met de directie van Delhaize om de situatie van de warenhuisketen en zijn winkels te analyseren. Dat heeft hij woensdag gezegd in het Waals Parlement in Namen. Borsus pleitte ook voor de oprichting van een platform, in samenwerking met het federale niveau, waar de toekomst van de retailsector tegen het licht kan worden gehouden.


Staking in versdepot Delhaize
2 Maart, 00:04 Skynet Economie
In het distributiecentrum voor verse producten van Delhaize in Asse is een staking uitgebroken. Dat meldt De Tijd en de warenhuisketen bevestigt het nieuws.


Werk hervat in versdepot Delhaize
2 Maart, 00:02 Skynet
De staking in het distributiecentrum voor verse producten van Delhaize in Asse is afgelopen. "De avondploeg heeft het werk hervat", zegt Roel Dekelver, de woordvoerder van de warenhuisketen, woensdagavond. Het sociaal overleg wordt volgende week voortgezet.


Delhaize wil logistiek e-centrum bouwen in Vorst
14 Januari, 00:03 Emerce
Delhaize heeft plannen om in het Belgische Vorst een nieuw distributiecenter te vestigen voor onlinebestellingen. Er zullen bestellingen verdeeld worden voor thuisbezorging. Ophalen is ook mogelijk.


Delhaize opent in Mechelen zijn nieuwste supermarkt: ?Hypermodern, maar we keren ook een beetje terug naar vroeger?
8 December 2022, 00:10 Gazet v. Antwerpen

Klanten zijn vanaf donderdagochtend welkom in de nieuwe Delhaize in Mechelen, een van de modernste van het land. De supermarktketen investeerde 13 miljoen euro in het duurzame gebouw op palen, waar beleving en een vlotte doorstroming centraal staan. ?We keren met ons hypermodern concept ook een beetje terug naar vroeger?, verklapt winkelmanager Ken Verheyen.
Vakbonden dreigen met staking bij Delhaize
13 September 2022, 00:00 HLN.BE
Bij de supermarktgroep Delhaize hebben de socialistische en de liberale vakbonden maandagavond een stakingsaanzegging ingediend na mislukt sociaal overleg. Dat meldt De Tijd.


Delhaize roept kalkoenfilet terug wegens aanwezigheid salmonella
31 Juli 2022, 00:06 Skynet
Delhaize roept, in overleg met het Federaal voedselagentschap FAVV, opgebonden kalkoenfilet terug wegens de aanwezigheid van salmonella. Dat maakte de supermarktketen zaterdag bekend.


Delhaize roept kreeftensoep terug
1 Januari 2022, 00:03 HLN.BE
Supermarktketen Delhaize roept een lot kreeft-garnaalbisque van het huismerk terug. De houdbaarheidsdatum op de verpakking is fout.


Milieuorganisaties dienen bij toezichthouder AFM klacht tegen Ahold Delhaize in
18 November 2021, 00:05 NU.NL - Economie
ClientEarth en Plastic Soup Foundation dienen donderdag bij toezichthouder AFM een klacht in tegen Ahold Delhaize, het moederbedrijf van onder meer Albert Heijn en Etos. Volgens de milieuorganisaties is het bedrijf in zijn jaarverslag niet transparant genoeg over het gebruik van plastic en druist dat in tegen een Europese richtlijn.


Delhaize en Rode Kruis gaan met campagne op zoek naar 40.000 bloeddonoren
3 Februari 2021, 14:13 Skynet
Supermarktketen Delhaize en het Rode Kruis hopen in de maand februari 40.000 mensen bloed of plasma te laten doneren. Dat doen ze met een grootschalige campagne met zogenaamde - het is nu eenmaal bijna Valentijn - 'donor dates'. Dat meldt Delhaize in een persbericht.


14 Januari 2021, 08:19 De Tijd
Ahold Delhaize begint digitaal lab onder vlag Peapod
23 Mei 2018, 10:18 Emerce
Ahold Delhaize richt een Amerikaans digitaal lab op onder de noemer Peapod Digital Labs, naar de gelijknamige online bezorger.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn