NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Deel


12H Mugello: Red Ant Racing sluit eerste deel af met een 1-2
24 Maart, 00:00 Autosport
De eerste helft van de Hankook 12H Mugello zit er op en Red Ant Racing kan met een goed gevoel de tweede helft van de race tegemoet zien. Na de eerste 6,5 uur wedstrijd hebben zij immers de eerste twee plaatsen in de 992-klasse in handen. Ayrton Redant, Yannick Redant en Kobe de Breucker leiden in de klasse met drie ronden voorsprong op de zusterwagen van Peter Guelinckx, Brent Verheyen en Michiel Haverans. Voor de algemene winst woedt er op dit moment een duel tussen de Porsche's van Team GP-Elite en Herbert Motorsport.

Lees meer: 12H Mugello: Red Ant Racing sluit eerste deel af met een 1-2


Groot deel van West-Afrika heeft slecht internet door beschadigde onderzeekabels
16 Maart, 00:01 Tweakers
Een groot deel van de westkust van Afrika is getroffen door een internetstoring die is veroorzaakt door schade aan een onderzeese zeekabel. Zeker drie kabels zijn stuk, waardoor acht landen met miljoenen inwoners amper internet hebben.


Amerikaanse justitie onderzoekt incident met deel van romp Boeing 737 MAX
12 Maart, 00:04 NU.NL - Economie
Het Amerikaanse ministerie van Justitie is een onderzoek begonnen naar het incident met een Boeing 737 MAX van Alaska Airlines, die tijdens een vlucht een deel van de romp verloor. Justitie heeft contact opgenomen met passagiers en bemanningsleden.


Remco Evenepoel blikt, ondanks gemiste ritzege, met veel vertrouwen vooruit: ?Collectief overklasten we de concurrentie in dat zware eerste deel?
6 Maart, 00:05 HLN.BE
Vierde. Het was niet waar Remco Evenepoel en co. van hadden gedroomd in de ploegentijdrit. Maar hun hemel klaarde snel terug op. Letterlijk, na die vervloekte hagelbui. Figuurlijk, na de vlaag van ontgoocheling. ?Deze Parijs-Nice is verre van gedaan. We zijn klaar voor het vervolg.?


Daihatsu voldoet aan de veiligheidseisen en hervat deel van productie
13 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
De Japanse autofabrikant Daihatsu heeft maandag een deel van zijn binnenlandse productie hervat. Het Japanse ministerie van Transport bevestigt dat het bedrijf nu wel aan de veiligheidsvoorschriften voldoet. De Daihatsu-fabrieken zijn een maand dicht geweest vanwege een veiligheidsschandaal.


Cohesity koopt deel Veritas voor bijna 3 miljard
9 Februari, 00:09 Techzine
Cohesity heeft overeenstemming bereikt om de data protection-activiteiten van Veritas over te nemen. Het gecombineerde bedrijf zal een waardering krijgen van 7 miljard dollar, ongeveer 6,5 miljard euro. CEO Sanjay Poonen heeft Reuters laten weten: “Je hebt de snelste groei aan onze kant en de beste winstgevendheid aan hun kant, gecombineerd om een winstgevende groeimachine […]


Hue-fabrikant Signify schrapt duizend banen, waarvan deel in Nederland
27 Januari, 00:01 Tweakers
Signify gaat duizend banen schrappen. Een deel daarvan zijn banen in Nederland. Het bedrijf zegt tijdens de presentatie van zijn jaarcijfers dat het moet bezuinigen en dat het 200 miljoen euro per jaar wil besparen.


Tom Cruise gaat derde Top Gun-film maken na succes tweede deel
16 Januari, 00:10 NU.NL - Film
Tom Cruise is bezig met een derde Top Gun-film. Het vorige deel kwam in de zomer van 2022 uit en was een enorm succes.


Belgisch Solar Team neemt deel aan meest extreme Solar Challenge ter wereld
14 Januari, 00:02 Autosport
De studenten van het Innoptus Solar Team, die in oktober 2023 wereldkampioen werden, bereiden zich voor op de SASOL Solar Challenge in Zuid-Afrika. Deze wedstrijd, die gezien wordt als de meest extreme ter wereld, gaat binnen acht maanden van start. De ingenieursstudenten van de KU Leuven zullen meer dan 4000 kilometer afleggen gedurende acht dagen van Johannesburg naar Kaapstad. Hiervoor optimaliseren ze hun kampioenenwagen, de Infinite, verder.

Lees meer: Belgisch Solar Team neemt deel aan meest extreme Solar Challenge ter wereld


Chemiebedrijf Chemours heeft deel van productie stilgelegd wegens vervuiling
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Het chemiebedrijf Chemours heeft de productie deels stilgelegd vanwege het weglekken van de stof TFA, bevestigt een woordvoerder na berichtgeving van FD. In mei werd de schadelijke pfas ontdekt in het water rond de fabriek in Dordrecht. Chemours denkt een technische oplossing te hebben.


Voorstelling Soudal Quick-Step - Remco Evenepoel maakt het eerste deel van zijn programma voor 2024 bekend
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Remco Evenepoel heeft dinsdag tijdens de mediadag van Soudal Quick-Step in het Spaanse Calpe zijn programma voor de eerste helft van 2024 uit de doeken gedaan. De wereldkampioen tijdrijden gaat de Tour de France ontdekken en mikt ook op een tweede deelname aan de Olympische Spelen.


Wateroverlast - Deel Kinepolis in Leuven tijdlang ontruimd wegens wateroverlast op dak
3 Januari, 00:02 Skynet Belgie
In Leuven is een van de zalen van de Kinepolis-bioscoop op de Bondgenotenlaan een tijdlang ontruimd geweest omwille van de aanhoudende regen. De Bondgenotenlaan werd ook een tijdlang afgesloten voor het verkeer. Omstreeks 18 uur waren zowel de Bondgenotenlaan als de bioscoop weer vrijgegeven. Dat meldt de Leuvense politie.


Voorlopig geen nieuwe stroomaansluiting voor deel Haagse grootverbruikers
22 December 2023, 00:04 NU.NL - Economie
In delen van Den Haag krijgen bedrijven die veel stroom verbruiken de komende tien jaar waarschijnlijk geen nieuwe aansluiting op het stroomnet. Volgens netbeheerder Stedin heeft het elektriciteitsstation de maximale capaciteit bereikt voor grootschalig stroomverbruik. Ook in Overijssel en Groningen zijn steeds meer problemen.


Ben Broeders neemt begin februari deel aan Mondo Classic
24 November 2023, 00:01 Skynet Sport
Ben Broeders neemt op 6 februari deel aan de derde editie van de Mondo Classic, een galawedstrijd polsstokhoogspringen in het Zweedse Uppsala, de thuisbasis van wereldrecordhouder Armand Duplantis.


Klein deel Nederlanders betaalt straks onnodig meer dan prijsplafond energie
9 November 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Ongeveer 6 procent van de huishoudens heeft een energiecontract met prijzen die boven het prijsplafond liggen. Dat terwijl vrijwel elke energieleverancier prijzen aanbiedt die onder het plafond vallen. Als het plafond wegvalt, zijn deze mensen in 2024 duurder uit.


Podcast | Tata's ijzeren greep (deel 2): 'Omgeving ademde letterlijk Hoogovens'
9 November 2023, 00:02 NU.NL - Economie
We gaan vijftig jaar terug in de tijd en horen hoe de hele omgeving toen Hoogovens ademde - letterlijk en figuurlijk. In vrijwel elk gezin in de IJmond lijkt wel iemand voor het bedrijf te werken. Het jaarlijkse hoogtepunt is de trotse onthulling van het kerstpakket.


Podcast | Tata's ijzeren greep (deel 1): 'Werd uitgelachen door rechercheur'
2 November 2023, 00:02 NU.NL - Economie
In deze eerste aflevering van Tata's ijzeren greep geven omwonenden van Tata Steel een rondleiding langs de staalfabriek. Ze leggen in de duinen uit wat we allemaal zien en wat zij daarvan merken. En met een magneet ondervinden we zelf wat voor vervuiling er vanaf het terrein naar de omgeving waait.


Poetin: ?Eerste deel Russische ISS-opvolger in 2027 de ruimte in?
27 Oktober 2023, 00:00 HLN.BE
Rusland wil in 2027 het eerste deel van de Russische vervanger voor het Internationale Ruimtestation (ISS) in een baan rond de aarde brengen. Volgens de Russische president Vladimir Poetin is het de bedoeling dat het nieuwe station in de lucht is voor het land zich terugtrekt uit het ISS.


Vloeistoflek in Russische deel ISS, geen gevaar
10 Oktober 2023, 00:05 Skynet
In het Russische segment van het internationale ruimtestation ISS heeft zich een koelvloeistoflek voorgedaan. Er is echter geen gevaar voor de bemanning of het ruimtelaboratorium. Dat heeft de Russische ruimtevaartorganisatie Roscosmos maandag gemeld.


Nissan neemt deel aan evolvAD
3 Oktober 2023, 00:00 Autozine
In het Verenigd Koninkrijk is evolvAD van start gegaan: een nieuw onderzoeksproject op het gebied van autonoom rijden (AD) waarbij Nissan betrokken is. De Britse overheid financiert het project en Nissan levert een bijdrage met meerdere LEAFs met AD-technologie.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn