NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Deel


Ben Broeders neemt begin februari deel aan Mondo Classic
24 November, 00:01 Skynet Sport
Ben Broeders neemt op 6 februari deel aan de derde editie van de Mondo Classic, een galawedstrijd polsstokhoogspringen in het Zweedse Uppsala, de thuisbasis van wereldrecordhouder Armand Duplantis.


Klein deel Nederlanders betaalt straks onnodig meer dan prijsplafond energie
9 November, 00:02 NU.NL - Economie
Ongeveer 6 procent van de huishoudens heeft een energiecontract met prijzen die boven het prijsplafond liggen. Dat terwijl vrijwel elke energieleverancier prijzen aanbiedt die onder het plafond vallen. Als het plafond wegvalt, zijn deze mensen in 2024 duurder uit.


Podcast | Tata's ijzeren greep (deel 2): 'Omgeving ademde letterlijk Hoogovens'
9 November, 00:02 NU.NL - Economie
We gaan vijftig jaar terug in de tijd en horen hoe de hele omgeving toen Hoogovens ademde - letterlijk en figuurlijk. In vrijwel elk gezin in de IJmond lijkt wel iemand voor het bedrijf te werken. Het jaarlijkse hoogtepunt is de trotse onthulling van het kerstpakket.


Podcast | Tata's ijzeren greep (deel 1): 'Werd uitgelachen door rechercheur'
2 November, 00:02 NU.NL - Economie
In deze eerste aflevering van Tata's ijzeren greep geven omwonenden van Tata Steel een rondleiding langs de staalfabriek. Ze leggen in de duinen uit wat we allemaal zien en wat zij daarvan merken. En met een magneet ondervinden we zelf wat voor vervuiling er vanaf het terrein naar de omgeving waait.


Poetin: ?Eerste deel Russische ISS-opvolger in 2027 de ruimte in?
27 Oktober, 00:00 HLN.BE
Rusland wil in 2027 het eerste deel van de Russische vervanger voor het Internationale Ruimtestation (ISS) in een baan rond de aarde brengen. Volgens de Russische president Vladimir Poetin is het de bedoeling dat het nieuwe station in de lucht is voor het land zich terugtrekt uit het ISS.


Vloeistoflek in Russische deel ISS, geen gevaar
10 Oktober, 00:05 Skynet
In het Russische segment van het internationale ruimtestation ISS heeft zich een koelvloeistoflek voorgedaan. Er is echter geen gevaar voor de bemanning of het ruimtelaboratorium. Dat heeft de Russische ruimtevaartorganisatie Roscosmos maandag gemeld.


Nissan neemt deel aan evolvAD
3 Oktober, 00:00 Autozine
In het Verenigd Koninkrijk is evolvAD van start gegaan: een nieuw onderzoeksproject op het gebied van autonoom rijden (AD) waarbij Nissan betrokken is. De Britse overheid financiert het project en Nissan levert een bijdrage met meerdere LEAFs met AD-technologie.


Oproep | Wat doe jij om voedselverspilling tegen te gaan? Deel je tips
13 September, 00:05 NU.NL - Economie
De horeca verspilt 9,2 procent minder voedsel dan in 2019, het jaar voor de coronapandemie. Wij zijn benieuwd wat jij doet om voedselverspilling tegen te gaan. Deel je tips hier.


26 Augustus, 00:06 Volkskrant
Madonna haalt Amerikaans deel van tournee in na Europese concerten
16 Augustus, 00:06 NU.NL - Muziek
Madonna heeft nieuwe data voor het Amerikaanse deel van haar tournee bekendgemaakt. De 64-jarige zangers moest haar concerten eerder uitstellen vanwege haar gezondheid. De tour begint nu in Europa en eindigt in de Verenigde Staten.


Fox-IT-eigenaar NCC Group ontslaat opnieuw deel van personeel
13 Augustus, 00:01 Tweakers
Het Britse securitybedrijf NCC Group, waar de Nederlandse beveiliger Fox-IT onderdeel van is, snijdt opnieuw in zijn personeelsbestand. Zo'n zeven procent van het personeel wordt ontslagen, bevestigt het bedrijf aan TechCrunch. Het is niet duidelijk wat dat met de Nederlandse tak doet.


Amerikaanse rechter schrapt deel aanklachten in grote zaak tegen Google
9 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Een grote Amerikaanse mededingingsrechtszaak tegen Google wordt dunner dan aanklagers voor ogen hadden. Een rechter heeft verschillende beschuldigingen geschrapt, omdat niet voldoende aangetoond is dat de zoekresultaten van Google schade toebrengen aan rivalen.


Autoblog Formule 1 zomerrapport 2023 Deel I
8 Augustus, 00:02 AutoBlog

We hebben voor je, deel I van het Autoblog F1 zomerrapport 2023! Op dit moment zitten we in het zomerreces. Dat betekent dat we de balans kunnen gaan opmaken voor het Autoblog zomerrapport! We beginnen met deel 1, waarbij we de nummers 20 to en met 11 doornemen. Autoblog F1 zomerrapport 2023 deel 1 Hierbij […]

Dit artikel Autoblog Formule 1 zomerrapport 2023 Deel I verscheen eerst op Autoblog.nl.
Kamer zet licht op groen voor uitvoering van een deel van het sociaal akkoord
25 Juli, 00:07 Skynet Economie
De plenaire vergadering van de Kamer heeft donderdag het licht op groen gezet voor de uitvoering van een deel van het sociaal akkoord dat vakbonden en werkgevers afgelopen voorjaar overeenkwamen. Het gaat onder meer over vrijwillige overuren en innovatiepremies.


Gerucht: Google wil deel productie Pixel-smartphones verplaatsen naar India
22 Juni, 00:01 Tweakers
Google zou een deel van de productie van zijn Pixel-smartphones naar India willen verplaatsen. Bedrijven in China en Vietnam zetten nu de Pixel-smartphones in elkaar, maar met verplaatsing naar India wil Google de risico's spreiden.


Groot deel van Reddit op zwart door massale protesten van fora
18 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Op het grote discussieplatform Reddit gaan groepen met tientallen miljoenen leden maandag en dinsdag op zwart. Deze subreddits protesteren tegen nieuw beleid van het platform dat appontwikkelaars met torenhoge kosten opzadelt.


Lil Wayne is het grootste deel van zijn eigen hits vergeten
18 Juni, 00:11 NU.NL - Muziek
Lil Wayne weet door geheugenverlies een groot deel van zijn eigen hits niet meer, zegt de rapper in gesprek met Rolling Stone. "Je zou me over een liedje kunnen vragen en dan weet ik waarschijnlijk niet eens waar we het over hebben."


EU eist mogelijk dat Google deel van zijn advertentie-tech verkoopt
14 Juni, 00:05 Techzine
Moederbedrijf van Google Alphabet zal mogelijk een deel van zijn advertentie-technologie moeten afstaan door toedoen van de EU. Het zou grote gevolgen kunnen hebben voor de tech-industrie. Een bron met directe kennis van de zaak onthulde deze informatie maandag aan Reuters en wierp licht op de mogelijke maatregelen om de machtige positie van de techgigant […]


Deel van snelweg ingestort in Amerikaanse Philadelphia
12 Juni, 00:01 HLN.BE
In de Amerikaanse stad Philadelphia, in de staat Pennsylvania, is zondag een gedeelte van de drukke snelweg I-95 ingestort na een brand. Volgens de plaatselijke autoriteiten vielen er geen slachtoffers.


Dertig jaar na eerste Hocus Pocus-film is deel drie in de maak
11 Juni, 00:12 NU.NL - Film
Dertig jaar na het eerste deel is Disney+ nu bezig met een nieuwe Hocus Pocus-film. Het derde deel van de succesvolle filmreeks is in de maak, meldt The New York Times.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn