NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Deel


Musk maakt deel van Twitter-algoritme openbaar: 'Moet aanbevelingen verbeteren'
23 Maart, 00:10 NU.NL - Tech
Twitter gaat het algoritme waarmee het zijn gebruikers tweets aanbeveelt openbaar maken. De code die daarvoor wordt gebruikt, wordt op 31 maart "open source", twitterde eigenaar Elon Musk vrijdag.


Kledingmerk Scotch & Soda vraagt faillissement aan voor Nederlands deel
23 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Het Nederlandse kledingmerk Scotch & Soda heeft een faillissement aangevraagd voor de activiteiten in ons land. De curator gaat op zoek naar een nieuwe eigenaar. Voorlopig blijven de 32 Nederlandse winkels nog gewoon open.


Opelt neemt deel aan Project STADT-up
9 Maart, 00:02 Autozine
Opel is namens Stellantis betrokken bij het project STADT:up, een afkorting voor Solutions and Technologies for Automated Driving in Town: an urban-mobility project. Het doel van STADT:up is om op technologisch vlak grote stappen te zetten om tegen eind 2025 geautomatiseerd rijden in stedelijke gebieden mogelijk te maken.


Sara Van de Vel straalt bij wederoptreden in Omloop van het Hageland na hartproblemen: ?Blij dat ik weer deel uitmaak van het peloton?
27 Februari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Aan de aankomststreep van de Omloop van het Hageland in Tielt-Winge werd Sara Van de Vel zondag als zevenenvijftigste afgevlagd. Geen opzienbarend resultaat op zich, maar voor de uit Lint afkomstige renster is het een mijlpaal. Ze maakte namelijk haar wederoptreden nadat ze een half jaar had gesukkeld met haar gezondheid. ?Dit is voor mij heel hoopgevend?, aldus Van de Vel.
21 Februari, 00:47 Volkskrant
INTERVIEW. Wat gaat Dries Van Langenhove nu doen? ?Het grootste deel van mijn parlementaire wedde heb ik in mijn mediakanaal gestopt?
6 Februari, 01:16 HLN.BE
Politiek bommetje gisteren in de Wetstraat: Dries Van Langenhove (29) trekt zich terug als Kamerlid voor Vlaams Belang. Hoe legt hij zelf zijn exit uit, in hoeverre blijft er een link met Vlaams Belang en wat met de rechtszaak? ?Van Grieken heeft mij tot de dag zelf gevraagd om te blijven?, zegt hij aan HLN.


Eneco verlaagt vanaf maart energietarieven voor deel van klanten
31 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Energieleverancier Eneco verlaagt vanaf maart de energietarieven voor een deel van de klanten. Voor het verbruik boven het prijsplafond betalen consumenten maandelijks ruim 40 procent minder dan zij nu doen.


Voetbalclub Sint-Lenaarts overweegt spelers deel loon te laten inleveren wegens hoge kosten: ?Vermijden dat we over de kop gaan?
8 Januari, 00:09 Gazet v. Antwerpen

Sint-Lenaarts overweegt om spelers een deel van hun loon te laten inleveren. De redenen dat de voetbalclub deze stap wil nemen, zijn de hoge energiekosten en inflatie. Dat leidt tot grote tekorten in de clubkas. Al hoopt de club dat het niet zover moet komen.
Video: Nederlandse dashcamcompilatie deel 3
30 December 2022, 00:03 AutoBlog

YouTuber Dutch Dashcam heeft een nieuwe compilatie gemaakt. Altijd weer vermakelijk!

Dit artikel Video: Nederlandse dashcamcompilatie deel 3 verscheen eerst op Autoblog.nl.
2023: de start van het GTP/Hypercar tijdperk - deel 1
29 December 2022, 00:02 Autosport
Het nieuwe jaar staat voor de deur en 2023 lijkt nu al een jaar om naar uit te kijken te worden, meer bepaald voor de liefhebbers van IMSA en het FIA WEC. Immers de nieuwe generatie wagens komt er aan en de GTP- en Hypercars kennen nu al een groot succes. Aan Amerikaanse zijde nam men dit jaar afscheid van de DPi's, wat uiteindelijk de voorloper was voor de toekomst: LMDh. Een wagen met een specifiek chassis die het zal opnemen tegen de constructeurs die opteerden om zelf een wagen te bouwen. In IMSA GTP zal er nog geen Hypercar te bespeuren vallen, maar in de FIA WEC Hypercar-klasse zullen de LMDh's daarentegen goed vertegenwoordigd zijn. Een overzicht in verschillende delen van wie er allemaal van de partij zal zijn in beide kampioenschappen.

Lees meer: 2023: de start van het GTP/Hypercar tijdperk - deel 1


Apple verplaatst deel productie MacBooks naar Vietnam
24 December 2022, 00:03 Emerce
Apple verplaatst een deel van de productie van MacBooks naar Vietnam, een duidelijke aanwijzing dat het bedrijf zich minder afhankelijk wil maken van China.


Gokwebsites mogen deel van verlies niet meer terugbetalen aan spelers
5 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft alle legale aanbieders van online kansspelen opgeroepen te stoppen met het terugbetalen van verliezen. Volgens de toezichthouder leiden de zogenoemde cashbackbonussen tot risicovoller gokgedrag en verlagen ze de drempel om te gokken.


TCR Europe manche op Spa-Francorchamps maakt deel uit van TCR World Tour
3 December 2022, 00:02 Autosport
De organisatie van de WSC Group en die van TCR Europe zijn overeengekomen dat de eerste drie manches van de TCR Europe-serie , die alle op een formule 1 circuit plaatsvinden, in aanmerking komen voor de TCR World Tour. Bij die drie manches zit ook deze die op het circuit Spa-Francorchamps wordt verreden.

Lees meer: TCR Europe manche op Spa-Francorchamps maakt deel uit van TCR World Tour


Oranje Wind Power II gaat eerste deel windpark Hollandse Kust West bouwen
11 November 2022, 00:00 Tweakers
Oranje Wind Power II, een dochteronderneming van RWE AG, mag het eerste deel van het Hollandse Kust West-windpark bouwen en exploiteren. Het is de bedoeling dat de bouw van het windpark in 2023 van start gaat en vanaf 2026 in gebruik wordt genomen.


Spanningen Noord-Korea - Amerikaanse bommenwerper neemt deel aan gezamenlijke oefeningen in Zuid-Korea
6 November 2022, 00:06 Skynet Buitenland
Aan de gezamenlijke militaire oefeningen van Zuid-Korea en de Verenigde Staten zal zaterdag ook een Amerikaanse B-1B-bommenwerper deelnemen. Dat heeft een verantwoordelijke van het Zuid-Koreaanse ministerie van Defensie gezegd. Verdere details werden niet bekendgemaakt.


?Verstappen kan deel salaris aan Red Bull geven?
6 November 2022, 00:02 AutoBlog

De kaak suggereert dat Max Verstappen een deel van zijn salaris aan Red Bull terug kan geven. Nog meer Red Bull Racing op je beeldscherm? Jawel, want uiteraard is de […]

Dit artikel “Verstappen kan deel salaris aan Red Bull geven” verscheen eerst op Autoblog.nl.
Motorsport Games: zaterdag in beeld gebracht
30 Oktober 2022, 00:02 Autosport
Foto's: Motorsport Games: zaterdag in beeld gebracht


Deel werknemers betonbedrijf Coeck technisch werkloos na verminderde productie
28 Oktober 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De economie koelt af, en dat voelt ook betonbedrijf Coeck in Niel. Een aantal mensen is er momenteel technisch werkloos, omdat de productie gedeeltelijk is teruggeschroefd. Het bedrijf houdt er rekening mee dat er de komende maanden een economische terugval kan zijn. ?We zijn een seizoensgebonden bedrijf, wat we nu produceren is grotendeels voor volgend jaar?, zegt zaakvoerder Thomas Coeck, die niet met overproductie wil blijven zitten.
Rabobank verhoogt rente voor een deel van zijn spaarders
18 Oktober 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Rabobank verhoogt de rente voor wie bij de bank een spaarrekening met een variabele rente heeft. Het tarief gaat met ingang van 1 december naar 0,25 procent.


Deel van Twitter Blue-abonnees krijgt binnen een maand 'edit tweet'-knop
2 September 2022, 00:00 Tweakers
Twitter is een edit-knop aan het testen. De functie moet later deze maand beschikbaar komen voor sommige gebruikers met een betaald Twitter Blue-abonnement. Ter bescherming van andere gebruikers zullen edits beperkt mogelijk zijn en wordt de edit-geschiedenis openbaar.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn