NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Deel


Roland Garros - Twee Belgen nemen deel aan kwalificaties
16 Mei, 00:02 Skynet Sport
Met Zizou Bergs (ATP 199) en Ysaline Bonaventure (WTA 171) nemen vanaf maandag twee Belgen deel aan de kwalificaties voor Roland Garros.


Stoom je B2B-bedrijf klaar voor e-commerce (deel 1)
28 Maart, 00:02 Emerce
80% van de B2B-shoppers switch van leverancier of overweegt dat. De gouden een-op-een-relatie is blijkbaar niet meer heilig in B2B-land.


25 Maart, 00:06 Volkskrant
Groot deel windmolens werd stilgezet vanwege storm Eunice
22 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Storm Eunice die onder andere Nederland vrijdag teisterde heeft niet gezorgd voor een record aan energieopbrengst uit windturbines. Uit veiligheidsoverwegingen werd 80 tot 90 procent van het windvermogen afgeschakeld. Dat betekende concreet dat windmolens tijdens de storm urenlang niet draaiden.


Stad verwijdert deel van plafond premetrostation Opera door stormweer
18 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen laat een deel van het dak van het premetrostation Opera op het Operaplein wegnemen. Door de hevige wind vertoont het dak sinds enkele weken scheuren. Met het voorspelde stormweer wil de stad dan ook geen risico?s nemen.
Regisseur John Krasinski kondigt derde deel van A Quiet Place aan
17 Februari, 01:38 NU.NL - Film
Regisseur John Krasinski gaat een derde deel in de horrorfilmreeks A Quiet Place maken. Krasinski, die ook schrijver en producent van de films is en een rol speelde in het eerste deel, kondigde dinsdag aan dat deel drie in 2025 moet verschijnen.


Groen licht voor zesde deel horrorreeks Scream, opnames dit jaar van start
5 Februari, 00:06 NU.NL - Film
Er komt een nieuw vervolg van de horrorfilmreeks Scream, maakt The Hollywood Reporter donderdag bekend. Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, het regieduo dat sinds het recentste deel is betrokken bij de film, gaan het vervolg regisseren.


Deel van oude SpaceX-raket stort begin maart neer op de maan
29 Januari, 00:12 NU.NL - Tech
Een deel van een afgedankte Falcon 9-booster die al zeven jaar door de ruimte zweeft, ligt op koers om 4 maart neer te storten op de maan. Dat meldt onder anderen Bill Gray van Project Pluto, een softwareprogramma om objecten in de buurt van de aarde mee te volgen.


Bijna drie kwart van werkgevers moet (deel) loonsteun terugbetalen
29 Januari, 00:06 NU.NL - Economie
70 procent van de werkgevers die in de eerste ronde van 2020 loonsteun (NOW) konden aanvragen, moet (een deel van) het voorschot dat ze hebben gekregen terugstorten. In de meeste gevallen komt dat doordat de omzet toch hoger is uitgevallen dan waar ze bij de aanvraag van uitgingen. Dat schrijft minister Karien van Gennip in een brief aan de Tweede Kamer.


Staking in groot deel van Frankrijk om arbeidsvoorwaarden
28 Januari, 00:06 Skynet Economie
In een groot deel van Frankrijk vindt donderdag een staking plaats. Werknemers leggen het werk neer in de hoop op een hoger salaris en betere arbeidsvoorwaarden. Vooral het onderwijs kan veel gevolgen ondervinden van de actie.


Belgische voetbalvrouwen nemen in februari deel aan Pinatar Cup
21 Januari, 00:01 Skynet Sport
De Belgian Red Flames nemen volgende maand voor het eerst deel aan de Pinatar Cup, een achtlandentoernooi in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Ze spelen er tussen 16 en 22 februari drie wedstrijden.


Maya Weug maakt opnieuw deel uit van de Ferrari Driver Academy
12 Januari, 00:02 Autosport
Ferrari heeft dinsdag de namen van de rijders bekend gemaakt die in 2022 deel uitmaken van de Ferrari Driver Academy. Onder de negen gegadigden bevinden zich ook twee dames, de Nederland-Belgische Maya Weug en de nieuwe winnares van ?Girls on Track?, Laura Camps Torras. Weug zal opnieuw uitkomen in het Italiaanse formule 4 kampioenschap.

Lees meer: Maya Weug maakt opnieuw deel uit van de Ferrari Driver Academy


Noorse uitgever kan slechts deel van kranten drukken na cyberaanval
31 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
De Noorse uitgever Amedia heeft deze week te maken met een cyberaanval, waardoor niet alle 78 lokale kranten gedrukt kunnen worden. Dat meldt de uitgever op zijn website. Het gaat om een ransomwareaanval, waarbij computersystemen zijn gegijzeld en criminelen om losgeld vragen.


China neemt eerste deel van grootste kolencentrale in aanbouw in gebruik
31 December 2021, 00:02 NU.NL - Economie
In China is eerder op dinsdag het eerste deel van de Shanghaimiao-kolencentrale in gebruik genomen. De elektriciteitscentrale is met een gepland vermogen van 4 GW de grootste in aanbouw zijnde kolencentrale van het land.


IKEA komt met prijsverhogingen voor deel van assortiment
31 December 2021, 00:01 NU.NL - Economie
IKEA gaat zoals verwacht de prijzen van een deel van het assortiment verhogen. Ook in Nederland gaan ze omhoog. Het gaat wereldwijd om een gemiddelde prijsstijging van 9 procent, bevestigt een woordvoerder donderdag na berichtgeving van The Guardian.


De toekomst van LMDh/Hypercar opgelijst: deel 1
29 December 2021, 00:03 Autosport
2022 is niet veraf meer, maar we zijn ook op iets meer dan een jaar voor een nieuwe era in de endurance van start gaat. Dan zullen de Hypercars en de nieuwe LMDh's, of DPI 2.0 als men de Amerikaanse benaming wil volgen, de topklasse vormen in zowel het FIA WEC als het IMSA WeatherTech Sportscar Championship. Terwijl de eerste Hypercars al hun intrede gemaakt hebben in het WEC, staan er nog veel topmerken te trappelen om mee te dingen naar de overwinning in de 24 Heures du Mans. Autosport.be vond dat het hoog tijd was om een stand van zaken te geven, in alfabetische volgorde.

Lees meer: De toekomst van LMDh/Hypercar opgelijst: deel 1


Stripperfilm Magic Mike met Channing Tatum krijgt een derde deel
2 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
Hoofdrolspeler Channing Tatum, regisseur Steven Soderbergh en schrijver Reid Carolin werken opnieuw samen voor het derde deel van de Magic Mike-films, dat de titel Magic Mike's Last Dance krijgt.


El Kaouakibi dient nieuw ziektebriefje in tot eind februari (maar verliest nu wel deel van loon)
26 November 2021, 00:02 HLN.BE
Voormalig Open Vld-parlementslid Sihame El Kaouakibi heeft een nieuw ziektebriefje ingediend tot eind februari. Dat wil zeggen dat ze 60 procent loon verliest.


ACM vraagt Europese Commissie of KPN deel zakelijk netwerk nog open moet stellen
22 November 2021, 00:01 Tweakers
De Autoriteit Consument & Markt heeft het voorgenomen besluit om de regulering van een deel van KPN's zakelijk kopernetwerk in te trekken voorgelegd aan de Europese Commissie. Mocht de EC het met de ACM eens zijn, dan hoeft KPN dit deel van het netwerk niet meer open te stellen.


Lifehack: Zo deel je makkelijk je wifiwachtwoord met gasten
18 November 2021, 00:11 NU.NL - Tech
Als je vrienden over de vloer hebt, is het wel zo gastvrij om je wifiwachtwoord met ze te delen. Met deze tips lukt dat in een handomdraai.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn