NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Darts


European Darts Grand Prix - Dimitri Van den Bergh verliest thriller van Krzysztof Ratajski
28 Mei, 00:00 Skynet Sport
Dimitri Van den Bergh is er zaterdag net niet in geslaagd zich te plaatsen voor de derde ronde in de European Darts Grand Prix (PDC/European Tour 9/201.000 euro), die plaatsvindt in het Duitse Sindelfingen.


Czech Darts Open - Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts bereiken achtste finales
14 Mei, 00:00 Skynet Sport
Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh hebben zich geplaatst voor de achtste finales van de Czech Darts Open (European Tour 8/201.000 euro), die plaatsvindt in de Tsjechische hoofdstad Praag.


KIJK. Michael van Gerwen schrijft Belgian Darts Open op zijn naam na zinderende finale tegen Luke Humphries
8 Mei, 00:01 HLN.BE
Op de Belgian Darts Open in Wieze heeft Michael van Gerwen in een spectaculaire finale afgerekend met Luke Humphries: 6-8. De Belgen kwamen amper in het toernooi voor. De niet-professionele darter Andy Baetens hield stand tot de derde ronde.


Belgian Darts Open - Michael Smith is te sterk voor Dimitri Van den Bergh
7 Mei, 00:00 Skynet Sport
Dimitri Van den Bergh is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de derde ronde van de Belgian Darts Open (European Tour 7/198.000 euro). De Antwerpenaar moest in Wieze met 6-2 het onderspit delven voor de Engelse nummer een van de wereld Michael Smith.


Belgian Darts Open - Dimitri Van den Bergh en Andy Baetens plaatsen zich voor de tweede ronde
6 Mei, 00:01 Skynet
Met Andy Baetens en Dimitri Van den Bergh hebben zich twee landgenoten weten te plaatsen voor de tweede ronde van de Belgian Darts Open (European Tour 7/200.000 euro), die van start is gegaan in Wieze.


Ryan Searle in tweede ronde van het Dutch Darts Championship te sterk voor Dimitri Van den Bergh
30 April, 00:00 Skynet Sport
Dimitri Van den Bergh (PDC-10) is er zaterdag in Leeuwarden niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de achtste finales van het Dutch Darts Championship (European Tour 6/199.000 euro). In de tweede ronde bleek de Engelsman Ryan Searle (PDC-13) een maatje te groot. Het werd 6-1.


European Tour darts - Dimitri Van den Bergh zet Raymond van Barneveld met 6-3 opzij in Dutch Darts Championship
29 April, 00:02 Skynet
Dimitri Van den Bergh (PDC-10) heeft zich vrijdag in Leeuwarden met een 6-3 zege tegen thuisspeler Raymond van Barneveld (PDC-31) voor de tweede ronde van het Dutch Darts Championship (199.000 euro) geplaatst.


Sterke Dimitri Van den Bergh gaat op European Darts Open vlot voorbij James Wade
26 Maart, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Dimitri Van den Bergh heeft zich zaterdag geplaatst voor de derde ronde van de European Darts Open in het Duitse Leverkusen (European Tour 2/198.500).
Premier League Darts - Premier League Darts: Uitslagen en standen Premier League Darts
Uitslagen en standen donderdag speeldag 5 Premier League Darts (1 miljoen pond), die plaatsvond in het Engelse Exeter:


Dimitri Van den Bergh op vierde nacht in de Premier League Darts meteen uitgeschakeld door Gerwyn Price
24 Februari, 00:02 Skynet Sport
Dimitri Van den Bergh (PDC-11) heeft zich donderdag in het Ierse Dublin op de vierde nacht in de Premier League niet voor een halve finale kunnen plaatsen. In de eerste ronde moest de 28-jarige Antwerpenaar met 6-4 zijn meerdere erkennen in de Welshman Gerwyn Price (PDC-4). Die was met een gemiddelde van 104,39 punten per drie darts meer dan een maatje te groot voor Van den Bergh, die uitkwam op 98,12. Ook bij het uitwerpen deed "The Iceman" met een checkout gemiddelde van 50 procent betere dan de 44,4 procent van "The Dreammaker".


Dimitri Van den Bergh met achtste finale beste Belg op het Darts Players Championship 4
20 Februari, 02:40 Skynet Sport
Na de overwinning van Kim Huybrechts op het Players Championship 3 hebben de Belgische darters op het Players Championship 4, dat plaatsvond in het Engelse Barnsley, zondag niet voor een tweede overwinning gezorgd.


Noppert ontbreekt in Premier League Darts, Van Gerwen enige Nederlander
31 Januari, 00:03 NU.NL - Sport
Danny Noppert mag dit jaar niet meedoen aan de Premier League Darts. De Fries, de nummer acht van de Order of Merit, heeft geen uitnodiging gekregen van de PDC. Michael van Gerwen is de enige Nederlander in het achtkoppige deelnemersveld.


Dimitri Van den Bergh schrijft geschiedenis en is nog niets eens op z?n top: waarom een Belgische wereldtitel darts geen utopie is
2 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Als er een podium en camera?s bij zijn, dan is Dimitri van den Bergh in zijn element. Dat bewees ?The DreamMaker? op nieuwjaarsdag voor de zoveelste keer door zich met bravoure te plaatsen voor de halve finales van het WK darts. En dan te weten dat hij zijn allerbeste niveau (nog) niet eens haalt.
31 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Dimitri Van den Bergh is meer dan een maatje te sterk voor Kim Huybrechts
31 December 2022, 00:01 Skynet Sport
Dimitri Van den Bergh heeft zich vandaag weten te plaatsen voor de kwartfinales op het PDC WK darts (PDC-2.820.000). In de achtste finale versloeg 'Dancing Dimi' in een Belgisch onderonsje Kim Huybrechts met 4-0 cijfers.


Noppert wint eenvoudig en gaat als vijfde Nederlander verder op WK darts
25 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Danny Noppert is vrijdag goed begonnen aan het WK darts in Londen. De Fries was in de tweede ronde een maatje te groot voor de Canadees David Cameron: 3-1. Danny van Trijp ging met 3-0 onderuit tegen Jonny Clayton, waardoor nog vijf Nederlanders kans maken op de wereldtitel.


25 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Kleermaker en debutant Hendriks uitgeschakeld in tweede ronde WK darts
25 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Martijn Kleermaker is er vrijdag niet in geslaagd de derde ronde van het WK darts in Londen te bereiken. De Harderwijker verloor met 3-0 in sets van de Engelsman Chris Dobey. Eerder op de dag kon Jimmy Hendriks niet verrassen tegen de Noord-Ier Brendan Dolan: 1-3.


'Nonchalante' Noppert was blij dat zwakke tegenstander set pakte op WK darts
25 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Danny Noppert was er niet rouwig om dat zijn Canadese tegenstander David Cameron vrijdag een set tegen hem pakte op het WK darts in Londen. Voor de Nederlander, die de partij in de tweede ronde met 3-1 in sets won, ging het allemaal te makkelijk.


Drie op drie voor Belgen op WK darts: Mike De Decker start indrukwekkend en verslaat Jeff Smith
19 December 2022, 00:01 HLN.BE
Drie op drie voor de Belgen op het WK darts. Ook Mike De Decker (PDC 57) staat in de volgende ronde. Hij versloeg Jeff Smith, het nummer 63 van de wereld, met 3-1. De ervaren Mensur Suljovic is de volgende horde van De Decker.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn