NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dagen


In Japan vermiste Oegandese gewichtheffer na dagen weer terecht
21 Juli, 00:04 NU.NL - Sport
De Oegandese gewichtheffer Julius Ssekitoleko is weer terecht. De twintigjarige Afrikaan verdween eind vorige week uit een hotel in Izumisano en werd dagenlang vermist.


Hongerstakende sans-papiers - Dertigtal actievoerders naar ziekenhuis afgelopen dagen
21 Juli, 00:01 Skynet Belgie
De voorbije dagen zijn een dertigtal hongerstakende sans-papiers overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. De meeste van hen hebben intussen hun medeactievoerders in de Begijnhofkerk, de VUB en de ULB opnieuw vervoegd en zetten hun actie voort. Dat melden Dokters van de Wereld en woordvoerders van de hongerstakers dinsdag.


In drie dagen tijd al meer dan 5.000 mensen opgepakt in Cuba
15 Juli, 00:00 HLN.BE
Drie dagen na het begin van de protesten tegen de regering op Cuba zijn volgens onafhankelijke journalisten intussen meer dan 5.000 mensen opgepakt. Onder hen zouden ook ruim 120 activisten en journalisten zijn, zo berichtte nieuwssite 14ymedio woensdag.


Coronavirus - Vaccinatielocatie in Amsterdam twee dagen dicht vanwege festivals
6 Juli, 00:06 Skynet
Nederlanders die op 31 juli en 1 augustus een prikafspraak hebben staan in de NDSM-loods in Amsterdam-Noord, moeten een nieuwe afspraak maken. Op die data worden op het terrein namelijk twee festivals gehouden: Pleinvrees en De Zon.


Na drie dagen in Xinjiang besefte ik weer eens: avonturen zijn niet alleen spannend
3 Juli, 00:07 Volkskrant
Toen ik jonger was, leek het me fantastisch om een avontuurlijk leven te leiden, vol opwinding en uitdagingen. Het liefst was ik ontdekkingsreiziger geworden, maar bij gebrek aan onontgonnen gebied op de wereldkaart werd het journalist. Nu ik wat langer in de journalistiek zit, besef ik steeds meer: avonturen kunnen ook nare kanten hebben. Je kunt maar beter hopen dat die je zo veel mogelijk bespaard blijven.


Twee dagen minder rust voor Portugal, maar bondscoach ziet ook voordelen tegen Duivels: ?We zijn hoge temperaturen meer gewend?
24 Juni, 11:43 HLN.BE
Na een waanzinnige voetbalavond weten ook de Portugezen wat hen te wachten staat in de volgende ronde van het EK. Een tripje naar de bakoven van Sevilla, tegen onze Rode Duivels. Een zware loting voor beide landen, al ziet de Portugese bondscoach mogelijkheden: ?De hitte in Sevilla kan een bondgenoot zijn.?


Schaatspret in Antwerpen? Nog niet voor de komende dagen
7 Februari, 20:36 Gazet v. Antwerpen

Indoor schaatspistes blijven tot naderhand gesloten door corona. Maar het idyllische sneeuwtapijt waarmee we zondagmorgen zijn ontwaakt, doet dromen van een winterse glijpartij op dichtgevroren plassen en vijvers. Toch lijkt die kans behoorlijk klein.
Schaatssite Ekkel.com klaar voor koude dagen: 'Aantal servers is opgeschaald'
6 Februari, 11:16 NU.NL - Tech
Op de website Ekkel.com kunnen schaatsliefhebbers al sinds de winter van 2008/2009 terecht om te kijken of en waar ze in Nederland kunnen schaatsen. We spreken Erik Ekkel (58), de oprichter en beheerder van de website die klaar is voor komende week als het flink gaat vriezen.


Zes vrouwen die door Koers zkt. Vrouw vol voor hun wielerdroom gaan: ?Dankzij het fietsen vul ik mijn dagen?
6 Februari, 06:32 HLN.BE
Koers zkt. Vrouw gaat in ons land op zoek naar nieuw vrouwelijke wielertalent. De respons op de talentenjacht is enorm. Zes vrouwen die via het project vol voor de droom gaan, vertellen over hun liefde voor de fiets. Van een succesvolle onderneming van La Cannibale tot een scherpere tijd dan ex-wereldkampioene Annemiek van Vleuten. ?Ik dacht altijd dat ik al te oud was om nog met wielrennen te beginnen.?


Belg werkt 11 dagen minder door lockdowns
5 Februari, 03:09 HLN.BE
Tot twee keer toe werden honderdduizenden Belgen geparkeerd in tijdelijke werkloosheid. Gevolg: het afgelopen jaar zijn er gevoelig minder dagen gewerkt - gemiddeld 11 dagen per persoon om precies te zijn.


Na de recordprijzen voor stroom op mistige dagen: voelen we dat ook in onze portemonnee?
4 Februari, 09:48 HLN.BE
Begin december leidde de combinatie van windstilte, mist en een eerste koudeprik tot sterke prijsstijgingen op de groothandelsmarkt. Maar had die piek een impact op de stroomprijzen die u vandaag betaalt? Mijnenergie.be ging de cijfers na.


2 Februari, 16:13 De Tijd
Topjob: bij dit snoepbedrijf mag je hele dagen door snoep en chocolade proeven, tegen betaling
2 Februari, 15:18 HLN.BE
Smullen van snoep en chocolade en er nog voor betaald worden ook. Die droom kan voor sommigen werkelijkheid worden: een Canadees bedrijf wil mensen betalen om hun snoep te proeven en te beoordelen. Het levert zelfs een aardige cent op.


De familie Coelus schilderde elk plafond in een andere tint: ?Ook op grijze dagen hebben de kleuren onbewust een positieve invloed op ons humeur?
2 Februari, 13:12 HLN.BE
Niet alleen het weer heeft een invloed op ons humeur, ook de kleur van ons interieur. Misschien is het daarom dat de familie Coelus goedlachs en opgewekt is? Hun huis is dan ook een mix vol vrolijke tinten die niet op de muren, maar op de plafonds zijn aangebracht. Origineel en met een verrassend effect. Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en legt uit hoe je zelf het best je plafond schildert.


AA Gent-aanwinst Tissoudali beleefde hectische dagen: ?Op een bepaald moment heb ik mijn telefoon uitgezet?
1 Februari, 18:06 HLN.BE
De kogel is door de kerk: Tarik Tissoudali (27) kreeg tal van aanbiedingen, maar hij heeft tot medio 2023 getekend voor AA Gent. De Nederlander met Marokkaanse roots ziet voor zichzelf een groeimarge bij de Buffalo?s.


Dit zijn de eerste beelden van ?Leef!?: James Cooke volgt zes levensgenieters tijdens hun laatste dagen
1 Februari, 17:24 HLN.BE
James Cooke (36) laat zich binnenkort van een andere kant zien in de nieuwe docureeks ?Leef!?. Daarin volgt hij zes getuigen tijdens de laatste maanden van hun leven. En dat het een emotionele rollercoaster wordt, is al uit de eerste trailer van het programma af te leiden.


Gladon maakt twee dagen na vertrek bij Willem II overstap naar FC Emmen
1 Februari, 10:02 NU.NL - Sport
FC Emmen heeft zich op de slotdag van de transfermarkt versterkt met de transfervrije Paul Gladon. De 28-jarige spits tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de hekkensluiter in de Eredivisie.


Koudste nacht in twee jaar, na 730 dagen weer vorst in Vlissingen
31 Januari, 08:44 NOS nieuws

Vannacht was de koudste nacht in ruim twee jaar tijd. In De Bilt werd met -5,2 graden de laagste temperatuur van de winter gemeten. Vorig jaar was de laagste waarde -4,3 graden, meldt Weerplaza.

Ook in het noorden, noordoosten en oosten van het land vriest het matig. Op het vliegveld van Groningen Eelde is het met -8,5 graden het koudst.

In Vlissingen heeft het voor het eerst in bijna twee jaar weer gevroren. Afgelopen nacht daalde de temperatuur daar naar -1,1 graden en daarmee heeft het er voor het eerst sinds 1 februari 2019 weer gevroren.

In de Zeeuwse plaats was er 729 dagen geen vorst, een recordlange reeks van aaneengesloten dagen zonder vorst voor die plaats.
Veel angst, veel politie en drie arrestaties in Turnhout: ?Ook komende dagen blijven we waakzaam?
30 Januari, 20:30 HLN.BE
Turnhout leek zaterdag urenlang een belegerde stad. Tientallen politieagenten controleerden iedereen die zich iets of wat verdacht gedroeg. Verscheidene handelaars hadden hun winkel dichtgetimmerd uit angst voor rellen. De sfeer was even gespannen. Jongeren pikten het niet dat ze gecontroleerd werden. Drie personen werden bestuurlijk aangehouden, 24 anderen kregen het bevel de stadskern te verlaten.


Brussel wil export coronavaccins binnen enkele dagen kunnen verbieden
28 Januari, 21:44 Volkskrant
De Europese Commissie wil de export van vaccins kunnen verbieden als de producenten ervan de beloofde leveranties aan EU-landen niet nakomen. De maatregel zou binnen enkele dagen van kracht moeten zijn.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn