NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dag


Graansilo's in haven Beiroet ingestort dag op dag twee jaar na explosie
7 Augustus, 00:09 Skynet Economie
In de Libanese hoofdstad Beiroet zijn graansilo's verder ingestort. De silo's staan in de haven waar op 4 augustus 2020 een grote explosie plaatsvond. Er waren, voor de herdenking van de explosie exact twee jaar geleden, tientallen families van slachtoffers bijeengekomen. Op zondag stortten de silo's al gedeeltelijk in, nadat daar brand was uitgebroken.


101-jarige Maria is het feestvarken in Milsenhof: ?Elke dag een lepel honing en een glas rode wijn?
28 Juli, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In het woonzorgcentrum Milsenhof in de Mechelse binnenstad is woensdagnamiddag een feestje gebouwd. Bewoner Maria Vandenbussche is 101 jaar geworden. Burgemeester Alexander Vandersmissen (Vld-Groen-m+) kwam Maria in de bloemen zetten.
?Gemiddelde IT?er verspilt dag per week aan matige bedrijfssoftware?
21 Juli, 00:07 Techzine
Negen op de tien IT-professionals zijn gefrustreerd over de software van hun bedrijf. In een rondvraag van Freshworks gaf 89 procent aan dat zij bijna een dag per week kwijt zijn aan ongewenste of te ingewikkelde software. Freshworks vroeg 900 IT-professionals naar hun ervaring met bedrijfssoftware. De professionals werken voor IT-bedrijven in Europese landen, waaronder […]


Groenen test dag na eerste EK-duel Oranje positief op corona en moet in isolatie
11 Juli, 00:05 NU.NL - Sport
De Oranjevrouwen kunnen voorlopig geen beroep doen op Jackie Groenen. De middenvelder is een dag na de eerste EK-wedstrijd tegen Zweden positief getest op het coronavirus, zo heeft de KNVB zondag bekendgemaakt.


Verstappen berust in tweede plek op 'moeilijke dag' in Oostenrijk
Max Verstappen heeft vrede met de tweede plek in de Grand Prix van Oostenrijk. De Nederlander, die zondag van pole begon, had minder snelheid dan de Ferrari's en zag concurrent Charles Leclerc als eerste over de streep komen.


KLM schrapt tot eind augustus elke dag tien tot twintig extra vluchten
11 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
KLM schrapt tot en met 28 augustus dagelijks tussen de tien en twintig extra retourvluchten binnen Europa. Ook wordt de verkoop van nog niet bezette stoelen fors beperkt. Dat maakt de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekend.


Wimbledon - Uitslagen 14e dag
11 Juli, 00:00 Skynet Sport
De uitslagen van de wedstrijden op de veertiende en laatste dag van Wimbledon, het derde Grand Slam van het seizoen, zondag in Londen.


Handelaars tevreden over eerste dag van de zomersolden
3 Juli, 00:10 Skynet Economie
Uit een rondvraag vanavond van handelsfederatie Comeos bij haar leden blijkt dat de zomersolden goed gestart zijn. Vele handelszaken kennen een korting toe van 30 tot 50 procent, met zelfs al uitschieters tot 70 procent. Ook het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) spreekt van een hoopgevende eerste soldendag.


Schiphol beperkt in zomer aantal passagiers per dag, duizenden reizigers de dupe
20 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
Schiphol zal de komende twee maanden een maximum aantal vertrekkende reizigers per dag verwerken: van 67.500 op de drukste dagen in juli tot 72.500 in augustus. Dat heeft de luchthaven donderdag bekendgemaakt.


KLM schrapt in pinksterweekend tot 50 vluchten per dag wegens drukte
De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM annuleert dit verlengde pinksterweekend tot vijftig vluchten per dag. Het bedrijf verwacht opnieuw grote drukte op de luchthaven van Schiphol en zegt zich genoodzaakt te voelen de stap te zetten "om bij te dragen aan een beheersbare situatie op de luchthaven" en in de eigen organisatie.


Regering maakt komaf met ziektebriefje voor 1 dag in grotere bedrijven
5 Juni, 00:08 Skynet Economie
In bedrijven met meer dan 50 werknemers maakt de federale regering het mogelijk dat een werknemer drie keer per jaar een dag wegens ziekte afwezig kan zijn zonder daarvoor een ziektebriefje te moeten halen. Binnen een jaar volgt een evaluatie van de maatregel en bekijkt de regering of hij ook kan gelden voor bedrijven vanaf 20 personeelsleden. Dat maakten de bevoegde ministers Frank Vandenbroucke (Vooruit) en Pierre-Yves Dermagne (PS) bekend na afloop van de ministerraad.


In beeld | Liverpool dag na nederlaag in CL-finale gehuldigd in stadscentrum
30 Mei, 00:04 NU.NL - Sport
De selectie van Liverpool is zondagmiddag daags na de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid (0-1) gehuldigd in het centrum van de Engelse stad. De winnaar van de FA Cup en de League Cup vierde een "speciaal seizoen" met de fans.


Schiphol: Tot en met de zomer wordt het elke dag druk
30 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Ook vandaag en morgen en eigenlijk alle dagen tot en met de zomer wordt het druk op luchthaven Schiphol. Dat zegt een woordvoerder een dag voor Hemelvaart, dat voor velen een lang weekend inluidt. Reizigers moeten rekening houden met lange wachttijden.


Wil je werken op een verplichte vrije dag? Dan heb je meestal pech
30 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Veel werknemers moeten de dag na Hemelvaart verplicht een dag vrij nemen, omdat het bedrijf die dag gesloten blijft. Maar wat als je wel naar kantoor wilt? "Dan heb je in veel gevallen pech, zeker als het is vastgelegd in de arbeidsvoorwaarden", zegt arbeidsrechtadvocaat Pascal Besselink van juridisch dienstverlener DAS.


19 Mei, 00:07 Volkskrant
Kelderman baalt stevig na slechte Giro-dag: 'Lag al voor slotklim op apegapen'
16 Mei, 00:07 NU.NL - Sport
Wilco Kelderman beleefde zondag een zeer vervelende dag in de Giro d'Italia. De 31-jarige renner raakte al voor de zware slotklim op achterstand door materiaalpech en verloor uiteindelijk bijna elf minuten. Zijn kansen op een goed klassement zijn daardoor na negen dagen verkeken.


Dag 2 op het proces van de Britse voetbalvrouwen: Rebekah Vardy barst in tranen uit en de telefoon op de bodem van de Noordzee
12 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Op dag twee van de ?War of the WAGs?, het fel gemediatiseerde proces tussen de Britse voetbalvrouwen Rebekah Vardy en Coleen Rooney, heeft Vardy opnieuw plaats genomen in de getuigenbank. Ze bekende een ?eenmalige fout? en barstte in tranen uit toen ze geconfronteerd werd met de internettrollen die ermee gedreigd hadden haar tweejarig dochtertje te verkrachten. En dan was er ook nog het verhaal van de telefoon op de bodem van de Noordzee.
Belastingdienst bereikbaar voor hulp op laatste dag om aangifte te doen
2 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Mensen die nog belastingaangifte moeten doen, kunnen dat zaterdag voor het laatst doen. De aangifte inkomstenbelasting moet voor zondag 1 mei binnen zijn. Omdat de laatste dag een weekenddag is, zijn de BelastingTelefoon en de online vraagdienst van de Belastingdienst zaterdag extra open.


Ex-president Trump hangt dwangsom van 10.000 dollar per dag boven het hoofd
26 April, 00:02 HLN.BE
Een rechter in New York heeft maandag de Amerikaanse oud-president Donald Trump in een burgerrechtelijke zaak rond zijn groep een dwangsom van 10.000 dollar (9.330 euro) per dag opgelegd als hij blijft weigeren de rechtbank boekhoudkundige en fiscale documenten voor te leggen.


Eline Verstraelen staat 39e na 2e dag in de Euro Laser U21, Cannelle Opstaele volgt als 52e
18 April, 00:00 Skynet Sport
Eline Verstraelen bezet na zondag de 39e plaats op het Europees kampioenschap zeilen bij de min 21-jarigen in de ILCA 6 (ex-Laser), na twee wedstrijddagen en vier afgewerkte regatta's in het Franse Hourtin.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn