NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Dag


?Ik begon elke dag met de mindset: nieuwe problemen, wat gezellig dat jullie er weer zijn?
Maandag, 00:08 Volkskrant
In zijn twee decennia als ambtenaar, Kamerlid en minister liet Wouter Koolmees vingerafdrukken achter op veel belangrijke politieke dossiers. Toch is de immer optimistische D66?er ?een beetje sip? geworden over de stand van de Nederlandse politiek.


Nieuwe internethit Wordle: elke dag een woord raden in Lingo-stijl
7 Januari, 00:09 NU.NL - Tech
Op Twitter komen de laatste tijd vaak berichten met een reeks gekleurde blokjes voorbij. Op die manier delen mensen hun score van Wordle. Het spelletje blijkt een hit: elke dag probeer je binnen zes beurten een woord te raden. De dag erna is er weer een nieuw woord om te raden.


Ancelotti looft ?briljante? Hazard na invalbeurt, maar is hard na nederlaag van Real Madrid: ?Dag te lang op vakantie gebleven?
3 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Door het ontbreken van concurrent Vinicius door corona had iedereen Eden Hazard zondag in de ploeg verwacht voor Real Madrid, maar niets was minder waar. Trainer Carlo Ancelotti koos tegen Getafe zowaar voor Rodrygo en Asensio als wingers rond spits Karim Benzema. Een nieuwe degradatie voor de kapitein van de Rode Duivels, die halfweg mocht invallen voor Marco Asensio maar een 1-0-achterstand niet meer kon ombuigen. Ancelotti was dan ook duidelijk na afloop.
Techbeurs CES stopt een dag eerder dan gepland na reeks afzeggingen
1 Januari, 00:01 HLN.BE
De Consumer Electronics Show (CES) die op 5 januari in Las Vegas begint, duurt een dag korter dan eerder gepland. De grootste techbeurs van de wereld kampt door corona met een grote reeks afzeggingen. De organisatie heeft nu van het vierdaagse evenement een driedaagse happening gemaakt, zo werd op oudjaarsdag besloten.


Klokkenluider Frances Haugen: ?Facebook subsidieert elke dag haat en verdeeldheid?
26 December 2021, 00:02 De Tijd
17:36 Door tienduizenden interne documenten naar buiten te brengen toonde Frances Haugen aan dat Facebook zijn nettowinst boven het welzijn van zijn miljarden gebruikers plaatst. De storm die ze zo veroorza...


Jo Vally moet kerstconcert dag vervroegen
24 December 2021, 00:00 HLN.BE
Pech voor Jo Vally. De zanger geeft normaal komende zondag zijn jaarlijkse kerstconcert, maar door de verscherpte coronamaatregelen kan dat niet langer doorgaan. Toch blijven zijn fans niet in de kou staan. ?The show must go on, en vindt in dit geval een dag vroeger plaats?, aldus Jo.


Thuiswerker kan voortaan 2 euro per dag krijgen voor koffie en verwarming
23 December 2021, 00:04 NU.NL - Economie
Werkgevers kunnen hun werknemers vanaf 1 januari een onbelaste thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag geven. Ook de Eerste Kamer heeft daar nu mee ingestemd. Het bedrag van 2 euro is gebaseerd op een berekening van het Nibud, dat becijferde wat de gemiddelde extra kosten zijn voor de werknemer die thuiswerkt.


Opnieuw minder coronagevallen op een dag tijd in Nederland
15 December 2021, 00:04 Skynet Buitenland
In Nederland gaat de daling van het aantal nieuwe coronagevallen onverdroten door. Tussen gisterochtend en deze morgen zijn 12.852 positieve tests geregistreerd. Dat is het laagste aantal sinds 14 november, precies een maand geleden.


.Actie - December Prijzen Parade 2021 - Dag 6 & 7
13 December 2021, 00:01 Tweakers
Voor het zevende jaar op rij organiseert Tweakers de December Prijzen Parade! Laten we er met zijn allen een geweldige feestweek van maken die volop in het teken staat van het weggeven en ontvangen van cadeaus. Tweakers doet dit in samenwerking met zijn partners. Zie jij onderstaande weggeefactie helemaal zitten en wil je als trouw community-lid kans maken? Meld je dan aan via de poll onder het artikel!


Zscaler telt recordaantal van 200 miljard transacties per dag
28 November 2021, 00:07 Techzine
Zscaler noteert een nieuw record dagelijkse transacties via zijn Zero Trust Exchange-platform. Onlangs werden maar liefst 207 miljard dagelijkse transacties geregistreerd. Volgens het bedrijf waren er op sommige momenten ongeveer 7,2 miljoen transacties per seconde. Het Zscaler Zero Trust Exchage-platform dwong in totaal 7,1 miljard security policies af op basis van de indentiteits-, context-, content- […]


Apps van de week: Lootjes trekken en de dag starten met Spotify
20 Oktober 2021, 00:10 NU.NL - Tech
Met een nieuwe functie op Spotify start je de dag met nieuws, muziek en podcasts. Ook kunnen er weer lootjes worden getrokken. Dit zijn de apps van de week.


Adele breekt record op Spotify van meest gestreamde nieuwe release in een dag
20 Oktober 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
De comebacksingle Easy On Me van Adele is vrijdag 19,7 miljoen keer beluisterd op Spotify. Het nummer heeft daarmee verschillende dagrecords verpulverd, komt naar voren uit cijfers van de streamingdienst.


Ruimtevlucht William Shatner dag uitgesteld
12 Oktober 2021, 00:05 Skynet Buitenland
Star Trek-legende William Shatner zou morgen op 90-jarige leeftijd de ruimte ingaan, maar zijn vlucht is een dag uitgesteld. Ruimtevaartbedrijf Blue Origin van Amazon-oprichter Jeff Bezos maakte die beslissing omdat er voor morgen veel wind wordt voorspeld in het westen van Texas, waar de raket gelanceerd wordt.


Assisen West-Vlaanderen - "Die bus staat er elke dag"
12 Oktober 2021, 00:04 Skynet
Op het assisenproces tegen Davy Kesteman (32) hebben meerdere getuigen verteld hoe de beschuldigde een verwarde indruk maakte. Volgens een buurtbewoner zag hij Sharon Gruwez (22) zelfs liggen toen hij vroeg wie het slachtoffer was. De getuige merkte ook op dat de bus waarmee Kesteman in botsing kwam, steeds op die plaats geparkeerd stond.


Deze vier vrouwen bakken taart voor jarige kinderen in armoede: ?Iedereen verdient het om volop van die dag te genieten?
9 Oktober 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Liefdadigheidsorganisatie Kruibeke Helpt heeft een nieuw project opgestart. Een Taart Voor Elk Kind bezorgt een verjaardagstaart aan minderbedeelde kinderen met hulp van vrijwilligers die willen meebakken. ?Je bent maar een keer per jaar jarig.?
Nederlandse provincie Groningen getroffen door drie aardbevingen op een dag
5 Oktober 2021, 00:02 Skynet
In Nederland heeft de provincie Groningen maandag te maken gekregen met drie aardbevingen. Maandagavond werd de derde en voorlopig laatste gemeten, met een kracht van 2,2 in de buurt van Zeerijp, meldt het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI). Aanvankelijk werd 2,3 als kracht gemeld.


Eerste dag verplichte coronatoegangsbewijzen bij bioscopen verloopt rustig
29 September 2021, 00:08 NU.NL - Film
De eerste dag dat een coronatoegangsbewijs voor bioscoopbezoekers verplicht is, verloopt rustig. Dat laat de bioscoopkoepel NVBF desgevraagd weten aan persbureau ANP. Vanaf zaterdag moet iedereen vanaf dertien jaar een coronatoegangsbewijs bij zich hebben om toegang te krijgen tot een horecazaak, sportevenement of een kunst- en cultuurinstelling.


VDAB-werknemers leggen halve dag werk neer
28 September 2021, 00:05 Skynet Economie
Maandag leggen de medewerkers van de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB in de voormiddag het werk neer. De staking, die uitgaat van een gemeenschappelijk vakbondsfront van ACOD, ACV Openbare Diensten en VSOA, is een signaal aan de directie en de Vlaamse regering, omdat het personeel van de VDAB ongerust is over de plannen om de organisatie te moderniseren.


Chinese videoapp laat kinderen maximaal veertig minuten per dag kijken
22 September 2021, 00:08 NU.NL - Tech
ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, brengt een videoapp uit voor kinderen, schrijft Bloomberg maandag. De app komt uit voor de Chinese markt en kan tot maximaal veertig minuten per dag worden gebruikt.


Ruim 45.000 bezoekers voor Dag van de Landbouw
21 September 2021, 00:05 Skynet Economie
De 39ste "Dag van de Landbouw" heeft zondag tussen 45.000 en 50.000 bezoekers naar land- en tuinbouwbedrijven in Vlaanderen gelokt. Dat blijkt uit een eerste schatting van organisator Boerenbond.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn