NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Covid


Corona-app kleurt rood na derde prik: hoe vraag je dan Covid Safe Ticket aan?
30 September, 00:02 HLN.BE
Mensen die een derde coronavaccin hebben gekregen, zien plots een rood scherm in hun CovidSafeBE-app. Daardoor denken dat ze geen Covid Safe Ticket meer kunnen aanvragen, meldt VRT NWS. Digitaal Vlaanderen bevestigt het probleem, maar legt uit hoe het makkelijk te omzeilen is.


Advies Raad van State over ontwerp uitbreiding Covid Safe Ticket aan Brussels Parlement overgemaakt
25 September, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het advies van de Raad van State over de voorontwerpen van ordonnantie over de uitbreiding van het Covid Safe Ticket in het Brusselse Gewest is overgemaakt aan het Brussels Parlement. Zo is vrijdagavond vernomen.
Coronavirus - COVID-19 heeft al meer Amerikanen gedood dan Spaanse griep
21 September, 00:02 Skynet
COVID-19 heeft nu al meer Amerikanen gedood dan de Spaanse griep in 1918-19. Dat blijkt maandag uit gegevens van de Johns Hopkins-universiteit, een vooraanstaande autoriteit op dit gebied.


Coronavirus - Federale overheid en deelstaten komen uitbreiding gebruik Covid Safe Ticket overeen
8 September, 00:02 Skynet Belgie
De federale overheid en de deelstaten hebben dinsdagavond een samenwerkingsakkoord goedgekeurd dat een breder gebruik van het Covid Safe Ticket mogelijk moet maken. Dat bevestigen verschillende bronnen aan Belga.


Nederland: Kubica vervangt met covid besmette Raikkonen
6 September, 00:05 Autosport
Alfa Romeo heeft zonet bekend gemaakt dat Kimi Raikkonen vanochtend positief getest heeft op COVID-19. Het team heeft dan ook laten weten dat reserverijder Robert Kubica de plaats van Raikkonen zal innemen. "Kimi Raikkonen vertoont geen symptomen en voelt zich goed. Hij is onmiddellijk in isolatie gegaan in zijn hotel. Het team wenst Kimi een spoedig herstel", luidt de verklaring van Alfa Romeo.

Lees meer: Nederland: Kubica vervangt met covid besmette Raikkonen


Nieuwe studie bewijst doeltreffendheid van chirurgische mondmaskers tegen verspreiding Covid-19: ?Nagel aan doodskist van tegenargumenten?
2 September, 00:01 HLN.BE
De auteurs van een grootschalige studie naar het gebruik van chirurgische mondmaskers tegen de verspreiding van Covid-19 zeggen onomstotelijk bewijs te hebben dat die aanpak effectief is. Ze volgden meer dan 340.000 mensen verspreid over 600 gemeenschappen op het platteland van Bangladesh om de doeltreffendheid van mondmaskers te onderzoeken.


Studie: Schotse leerkrachten liepen geen hoger risico op hospitalisatie door Covid-19
2 September, 00:00 HLN.BE
Leerkrachten in Schotland liepen in het schooljaar 2020-2021 geen hoger risico om met Covid-19 in het ziekenhuis te belanden of zwaar ziek te worden door het coronavirus dan andere gelijkaardige werknemers. Dit blijkt uit een studie van de universiteit van Glasgow die in het vakblad BMJ (The British Medical Journal) is verschenen.


Lewis Hamilton: ik worstel nog met Covid-19
3 Augustus, 00:04 AutoBlog

De Britse recordcoureur kwam niet topfit over. Logisch, want Lewis Hamilton had last van Covid-19 klachten. Wellicht is het jullie al opgevallen, gisteren tijdens de GP van Hongarije 2021. Het podium was even anders dan anders. Bovenaan stond Esteban Ocon, Sebastian Vettel op nummer 2 en Lewis makte de top 3 compleet. Maar deze ellendige […]

The post Lewis Hamilton: ik worstel nog met Covid-19 appeared first on Autoblog.nl.
Conner Rousseau: ?Covid Safe Ticket voor grote en kleine evenementen de oplossing?
31 Juli, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau pleit voor het gebruik van het Covid Safe Ticket voor alle evenementen, groot en klein. Dat zei hij vrijdag in ?De Wereld Vandaag? op Radio 1.
Federale regering keurt samenwerkingsakkoord goed voor Covid Safe Ticket dat vanaf half augustus zal worden ingezet voor grote evenementen
15 Juli, 00:01 HLN.BE
De federale ministerraad heeft vandaag het licht op groen gezet voor het samenwerkingsakkoord met de deelstaten dat nodig is om het Covid Safe Ticket in te voeren. Dat moet toelaten dat festivals en andere grote evenementen vanaf de tweede helft van augustus veilig kunnen verlopen.


Tussen 2 en 10 juli geen COVID-overlijdens in Vlaanderen
14 Juli, 00:03 Skynet Belgie
Tussen 2 en 10 juli waren er in Vlaanderen geen COVID-overlijdens te betreuren. Dat blijkt uit cijfers op het dashboard van Sciensano. Op 7 juli stierf er in het hele land niemand aan de gevolgen van een coronabesmetting.


Nederlands ziekenhuis is oorzaak van invloed op hersenen van Covid-19 op het spoor
24 Juni, 11:44 HLN.BE
Het coronavirus SARS-CoV-2 kan hersencellen infecteren. De overdracht van het virus tussen de cellen stopt echter snel, waardoor de schade beperkt blijft. Niettemin leidt de infectie tot een ontstekingsreactie die mogelijk bijdraagt aan de neurologische en psychische klachten waarmee veel mensen kampen die Covid-19 hebben (gehad). Dat meldt het Rotterdamse ziekenhuis Erasmus MCna een onderzoek.


Baby van vijf maanden overleden aan COVID-19 in Frans-Guyana
24 Juni, 10:42 Skynet Buitenland
In het Franse overzeese gebiedsdeel Frans-Guyana is een baby van vijf maanden aan COVID-19 overleden, zo heeft de krant Le Parisien vandaag gemeld.


Internationaal WHO-onderzoek naar oorsprong Covid-19 bijna afgerond: ?belangrijke aanwijzingen? gevonden op Huanan-versmarkt in Wuhan
7 Februari, 15:47 HLN.BE
Het onderzoek dat het internationale team van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in China voert naar de herkomst van het coronavirus, is op zijn einde aan het lopen. Een van de experten, Peter Daszak, meldt dat er ?belangrijke aanwijzingen? gevonden zijn voor de rol die de Huanan-versmarkt in Wuhan heeft gespeeld bij het uitbreken van de corona-epidemie. Dat schrijft Bloomberg.com.


Internationaal WHO-onderzoek naar oorsprong Covid-19 bijna afgerond: ?belangrijke aanwijzingen? gevonden op Huanan-versmarkt in Wuhan
7 Februari, 15:47 HLN.BE
Het onderzoek dat het internationale team van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in China voert naar de herkomst van het coronavirus, is op zijn einde aan het lopen. Een van de experten, Peter Daszak, meldt dat er ?belangrijke aanwijzingen? gevonden zijn voor de rol die de Huanan-versmarkt in Wuhan heeft gespeeld bij het uitbreken van de corona-epidemie. Dat schrijft Bloomberg.com.


"Bevrijd me": de tweet van Kevin Durant tijdens de match die hij door het Covid-protocol moest verlaten
6 Februari, 13:27 Skynet Sport
Wat een vreemde avond gisteren voor Kevin Durant, de sterspeler van de Nets. Hij mocht de partij vanwege het Covid-protocol niet starten. Durant verscheen in het eerste kwart dan toch tussen de lijnen, maar moest zijn ploegmaats in het derde kwart terug verlaten wegens het protocol omtrent het coronavirus.


China heeft nu officieel twee vaccins tegen Covid-19
6 Februari, 11:55 HLN.BE
De Chinese gezondheidsautoriteiten hebben een tweede Chinees vaccin tegen COVID-19 goedgekeurd. Het middel van Sinovac Biotech is een variant van een in december goedgekeurd vaccin van Sinopharm.


China heeft nu officieel twee vaccins tegen Covid-19
6 Februari, 11:55 HLN.BE
De Chinese gezondheidsautoriteiten hebben een tweede Chinees vaccin tegen COVID-19 goedgekeurd. Het middel van Sinovac Biotech is een variant van een in december goedgekeurd vaccin van Sinopharm.


Covid-19 dringt binnen bij Lommel SK: T2 Van der Veen ook op de bank tegen Seraing
5 Februari, 08:47 Skynet
Ondanks de hele strikte Covidprotocollen die Lommel SK al maanden implementeert, is het virus toch opnieuw binnen gedrongen bij de club.


Sterfte door enkele andere ziekten dan covid-19 in 2020 iets lager
5 Februari, 07:47 Volkskrant
De extra sterfte in Nederland in 2020 komt volledig door covid-19, terwijl de sterfte door hart- en vaatziekten en enkele andere aandoeningen iets lager uitviel dan verwacht. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek over doodsoorzaken tot en met de maand oktober in vergelijking met 2019.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn