NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Coucke

2News.be / Trefwoorden / Coucke

Marc Coucke moet Amerikaanse farmareus Perrigo ruim kwart miljard euro betalen

Marc Coucke en het financieel consortium rond het investeringsfonds Waterland moeten Perrigo, de koper van zijn Omega Pharma, een schadevergoeding betalen van 266 miljoen euro. Dat heeft het Belgisch arbitragecentrum in Brussel beslist, meldt De Tijd.
Sterke Coucke en scorende Druijf tanken vertrouwen bij zuinig KV Mechelen
4 Februari, 04:14 Gazet v. Antwerpen

Klus geklaard, op naar de volgende ronde. Ferdy Druijf - vanop de strafschopstip - en Maryan Shved loodsten een matig KV Mechelen in de striemende regen voorbij een moedig RWDM. ?Het was niet mooi, maar we hebben ons gekwalificeerd. Dat is het enige wat telt?, toonde Wouter Vrancken zich van zijn meest pragmatische kant.
Nederlandse skihallenuitbater van Coucke praat met banken over vrijstellingen door crisis
28 Januari, 08:06 HLN.BE
De Nederlandse uitbater van skihallen SnowWorld, in handen van zakenman Marc Coucke, wordt hard geraakt door de coronacrisis. Door de uitzonderlijke omstandigheden voert de onderneming gesprekken met banken over vrijstellingen van overeenkomsten.


Coucke: ?Dit wordt mijn orgelpunt'
24 Mei 2018, 05:36 De Tijd
07:25 ?De club heeft een fenomenale traditie met bijbehorende prijzenkast. Het probleem is dat de trofeeën in een salon staan waar niemand ze ziet.? Marc Coucke wil Anderlecht weer groot maken door een tota...


Marc Coucke zoekt nieuwe naam voor Vanden Stockstadion

Marc Coucke stelt vandaag zijn beleidsplan voor bij Anderlecht. Een ding is zeker: de nieuwe baas wil meer commerciële inkomsten genereren. Daarbij ligt ook het plan op tafel om een sponsor te ­laten betalen om zijn naam te verlenen aan het stadion. De kans is reëel dat paars-wit straks na 35 jaar dus niet meer in het ?Constant Vanden Stockstadion? speelt.
Marc Coucke informeert bij ex-club: trekt ook Milic van Oostende naar Anderlecht?
15 Mei 2018, 12:24 Gazet v. Antwerpen

De voorbije week werden vooral aanvallers aan Anderlecht gelinkt, nu is ook het defensieve compartiment aan de beurt. Op 31 januari was paars-wit erg geïnteresseerd in verdediger Antonio Milic van KV Oostende. Er was toen bijna een akkoord maar de deal sprong in laatste instantie af wegens belangenvermenging. Marc Coucke had KVO nog niet verkocht. Nu informeerde de voorzitter dan toch bij zijn ex-club over een mogelijke transfer.
Amerikaanse onderwijzers nemen Perrigo en Coucke in het vizier
8 Mei 2018, 23:06 De Tijd
01:05 De rechtszaken tegen Perrigo en co. stapelen zich op. Ook het invloedrijke pensioenfonds van de Amerikaanse onderwijzers daagt de farmagroep en enkele (ex-)managers, onder wie Marc Coucke, voor de rec...


?Had Marc Coucke kunnen kiezen,hij was nu voorzitter van Club?
5 Mei 2018, 14:42 Gazet v. Antwerpen

Marc Coucke komt morgen voor het eerst als voorzitter van aartsrivaal Anderlecht naar Jan Breydel. Het zal raar doen voor velen. Zeker voor hen die al die dolle blauw-zwarte nachten in café In de Reisduif meemaakten. Met Marc Coucke als gangmaker.
Het grote nieuws van Coucke: elf toptalenten weerstaan lokroep uit buitenland en tekenen contract op Anderlecht
4 Mei 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Anderlecht kondigde mysterieus op Twitter aan dat Marc Coucke vandaag met ?goed nieuws voor alle paars-witte fans? zou uitpakken. Dat lokte uiteraard veel volk naar Anderlecht, waar de (glunderende) voorzitter de verzamelde pers te woord stond samen met manager Luc Devroe en jeugdcoördinator Jean kindermans. ?Ik heb jullie geroepen om belangrijk nieuws voor de toekomst van RSCA mee te delen?, aldus Coucke. ?De afgelopen weken en dagen ondertekenden elf jeugdinternationals hun contract bij Paars-Wit, ondanks de lokroep uit het buitenland.?
Van Holsbeeck eist 1,8 miljoen ontslagvergoeding van Anderlecht

Herman Van Holsbeeck (63) trekt zelf in de aanval tegen Marc Coucke. De ontslagen Anderlechtmanager diende officieel een klacht in bij de juridische dienst CEPANI ? het Belgisch centrum voor conflictbemiddeling ? om zijn volledige ontslagvergoeding op te eisen. Zonder compromis claimt Van Holsbeeck dat hij recht heeft op zo?n 1,8 miljoen euro.
Marc Coucke kondigt ?goed nieuws voor alle paars-witte fans? aan
3 Mei 2018, 19:30 Gazet v. Antwerpen

Morgen, vrijdag 4 mei, komt voorzitter Marc Coucke om 11 uur stipt met ?goed nieuws voor alle paars-witte fans?, dat meldt Anderlecht op zijn Twitter-account. Meer info staat er niet bij, dus het gespeculeer kan beginnen...
Anderlecht-voorzitter Marc Coucke plots opvallend mild voor Van Holsbeeck en praat over troebele relatie met Bayat
30 April 2018, 21:54 Gazet v. Antwerpen

Marc Coucke maakte vanavond zijn opwachting in het Waalse praatprogramma La Tribune. Daar sprak de Anderlecht-voorzitter over de troebele relatie met makelaar Mogi Bayat en de transfer van Leander Dendoncker en ging hij voor het eerst in op de ophefmakende tweet na de match tegen Genk. ?Ik had het met Van Holsbeeck liever anders zien gebeuren.?
Charmeoffensief van Coucke bij Anderlecht met? een hamburgerkraam
25 April 2018, 04:30 Gazet v. Antwerpen

De beloften van Anderlecht kroonden zich gisterenavond tot kampioen zonder te spelen aangezien dichtste achtervolger Club Brugge punten liet liggen tegen KRC Genk. Vanavond spelen de mannen van coach Emilio Ferrera een (overbodige) kampioenswedstrijd tegen Lokeren. Marc Coucke was alvast present op het oefencomplex in Neerpede en pakte op Twitter uit met een charmeoffensief.
Marc Coucke wil scoren met voetbalclub Durbuy
24 April 2018, 01:30 Gazet v. Antwerpen

Haalt Marc Coucke straks Chinese topclubs naar Durbuy? De miljardair investeerde niet alleen in Anderlecht of Pairi Daiza, maar ook in het kleinste stadje van België, waar hij een hotel en avonturenpark bezit. Nu wil Coucke dat de voetbalaccommodatie van Durbuy een flinke upgrade krijgt, om er lucratieve stages voor buitenlandse clubs te organiseren.
Coucke deelt flinke sneer uit
22 April 2018, 12:36 Skynet
Marc Coucke, de voorzitter van Anderlecht, had geen moeite om Racing Genk een verdiende winnaar te noemen. De schuld voor de nieuwe nederlaag van zijn club (2-1) legt hij bij het vorige bestuur van paars-wit.


Bedrijf van Coucke gaat Belgische honden chippen
18 April 2018, 12:54 De Tijd
14:29 Het diergeneesmiddelenbedrijf Animalcare, waarin Marc Coucke en zijn kompaan Chris Cardon de leiding hebben, heeft in het VK al miljoenen honden gechipped en bereidt nu de lancering in België voor.


Coucke wil nieuw stadion bouwen voor Anderlecht
17 April 2018, 09:54 Gazet v. Antwerpen

Marc Coucke wil een gloednieuw stadion bouwen voor Anderlecht. Een van de toplocaties die hij voor ogen heeft, is vijftien hectare grond in Neerpede, vlak aan de Brusselse ring en naast het huidige oefencomplex van paars-wit. Dat zegt de nieuwe voorzitter in het VRT-programma ?Pano?, dat morgen (21.25u) wordt uitgezonden. Anderlecht viste zelf al uit dat daar een voetbaltempel voor 30.000 toeschouwers kan worden opgetrokken.
Coucke overweegt nieuw Anderlechtstadion in Neerpede
17 April 2018, 09:18 De Tijd
10:43 Anderlecht-voorzitter Marc Coucke blaast de stadionplannen van zijn club nieuw leven in. In het VRT-reportageprogramma 'Pano' schuift hij de piste van Neerpede naar voren, al noemt hij een renovatie v...


Marc Coucke al zeker 15 miljoen armer
14 April 2018, 01:24 Gazet v. Antwerpen

Marc Coucke kan niet meer zomaar aan zijn geld. Een gevolg van de overnameperikelen van Omega Pharma door het Amerikaanse Perrigo. Coucke wilde vorig jaar 50 miljoen weghalen uit zijn holding Alychlo, maar daar staken de Amerikanen een stokje voor. Het kost hem sowieso 15 miljoen.
Marc Coucke haalt nu ook clubarts KV Oostende naar medische staf van Anderlecht
9 April 2018, 15:48 Gazet v. Antwerpen

Sportarts Chris Goossens gaat met onmiddellijke ingang aan de slag bij RSC Anderlecht. Dat meldt de club op zijn website.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn