NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Coronavirus

2News.be / Trefwoorden / Coronavirus

Coronavirus - Antwerpse vaccinaties gebeuren weldra in Antwerp Expo en Kinepolis
Gisteren, 00:02 Skynet
In Antwerpen blijft het vaccinatiedorp op Spoor Oost nog open tot midden november voor het eerste deel van de derde vaccinatieronde tegen het coronavirus bij 65-plussers uit Antwerpen, Borsbeek, Wommelgem, Stabroek of Schoten. Nadien zullen de vaccinaties doorgaan in Antwerp Expo en Kinepolis Antwerpen. Er komen ook lokale vaccinatiedagen op andere plaatsen.


Coronavirus - Letse regering plant nieuwe lockdown
Gisteren, 00:02 Skynet
De regering van Letland wil een nieuwe lockdown opleggen in het land, nu het aantal coronabesmettingen weer sterk stijgt. Tussen 21 oktober en 15 november zal het openbare leven weer beperkt worden, meldt premier Krisjanis Karins maandag na een urenlange vergadering van de coronacrisiscel. De regering moet de nieuwe lockdownmaatregelen nog formeel goedkeuren.


Coronavirus - Sint-Petersburg verstrengt coronamaatregelen
Gisteren, 00:02 Skynet
Sint-Petersburg, de op een na grootste stad in Rusland, verstrengt vanaf 1 november opnieuw de coronamaatregelen om de verspreiding van het virus in te perken.


Virologen Peter Piot en Heidi Larson: ?Het coronavirus blijft nog lang bij ons?
Zaterdag, 00:02 De Tijd
01:00 ?De deltavariant van het coronavirus laat zich niet stoppen. Je kan hem hoogstens met vaccinaties in bedwang houden?, zeggen de wereldvermaarde virologen Peter Piot en Heidi Larson, die afgelopen zome...


Coronavirus - Duizenden mensen op straat in Rome tegen verplichte coronapas op werkvloer
12 Oktober, 00:06 Skynet Economie
Enkele duizenden mensen hebben zaterdag in het centrum van Rome geprotesteerd tegen de beslissing van de regering om vanaf 15 oktober het gebruik van de coronapas uit te breiden en ook te verplichten op het werk.


Coronavirus - Gemaskerd bal in discotheken op Mallorca: nachtclubs mogen heropenen
28 September, 00:05 Skynet Buitenland
De nachtclubs en discotheken op Mallorca en de andere eilanden van de Balearen mogen vanaf 8 oktober hun dansvloer weer openstellen voor het publiek. Dat heeft de regionale minister van Toerisme, Iago Negueruela, maandag meegedeeld. Het is voor het eerst sinds het uitbreken van de coronapandemie, anderhalf jaar geleden, dat de overheid daar toestemming voor verleent.


Coronavirus - COVID-19 heeft al meer Amerikanen gedood dan Spaanse griep
21 September, 00:02 Skynet
COVID-19 heeft nu al meer Amerikanen gedood dan de Spaanse griep in 1918-19. Dat blijkt maandag uit gegevens van de Johns Hopkins-universiteit, een vooraanstaande autoriteit op dit gebied.


Coronavirus - Britse overheid wil af van contract voor coronavaccin Valneva
14 September, 00:06 Skynet Economie
De Britse overheid wil af van haar contract voor coronavaccins van het Frans-Oostenrijkse farmabedrijf Valneva. Dat heeft het bedrijf zelf bekendgemaakt. De Britten vinden dat het bedrijf verplichtingen niet nakomt, wat Valneva ontkent.


Coronavirus - "Coronapas gebruiken in overgangsperiode"
14 September, 00:06 Skynet Economie
Voor de socialistische vakbond BBTK kan tijdens "een overgangsperiode" gewerkt worden met een coronapas voor bezoekers van ziekenhuizen en woonzorgcentra. Dat zegt federaal secretaris Jan-Piet Bauwens.


Coronavirus - Twee bewoners van verzorgingshuis in Boechout sterven na corona-infectie
14 September, 00:05 Skynet
In verzorgingshuis Capenberg in Boechout zijn 46 bewoners en personeelsleden besmet geraakt met het coronavirus. De meeste van hen vertoonden maar milde symptomen. Twee bewoners van 95 en 96 jaar overleefden de infectie niet. Dat meldt de regionale tv-zender ATV.


Coronavirus - Ook Britse kinderen vanaf 12 jaar krijgen coronavaccin aangeboden
14 September, 00:04 Skynet
Ook Britse kinderen van 12 tot en met 15 jaar worden uitgenodigd voor een coronavaccin. De regering in Londen neemt een unanieme aanbeveling over van medische adviseurs die stellen dat zo'n vaccinatie verstoring van het onderwijs kan helpen voorkomen.


Coronavirus - Meer zwijgende werknemers door coronacrisis
14 September, 00:04 Skynet
COVID-19 heeft zijn sporen nagelaten in het sociaal weefsel tussen werknemers en werkgevers. Dat besluiten onderzoekers van de Antwerp Management School (AMS), die onderzoek deden naar de fenomenen van werknemersstilte en werknemersparticipatie tijdens de coronacrisis. In samenwerking met het sociaal secretariaat SD Worx en de jobwebsite Jobat werden 1.600 werknemers bevraagd.


Coronavirus - Federale overheid en deelstaten komen uitbreiding gebruik Covid Safe Ticket overeen
8 September, 00:02 Skynet Belgie
De federale overheid en de deelstaten hebben dinsdagavond een samenwerkingsakkoord goedgekeurd dat een breder gebruik van het Covid Safe Ticket mogelijk moet maken. Dat bevestigen verschillende bronnen aan Belga.


Coronavirus - Heel wat coronamaatregelen vallen weg
7 September, 00:08 Skynet Economie
Niet alleen start vandaag/woensdag het nieuwe schooljaar, 1 september is dit jaar ook de datum waarop heel wat coronamaatregelen wegvallen. Zo is het afgelopen met de beperkingen thuis en vallen ook de meeste regels in de horeca weg.


Coronavirus - "Tijdelijke werkloosheid corona tot eind 2022 nodig in luchtvaart"
7 September, 00:07 Skynet Economie
Het systeem van tijdelijke werkloosheid wegens het coronavirus moet voor de luchtvaartsector ook na 30 september blijven bestaan, tot eind 2022. Daarvoor pleit de kersverse topman van het Waalse luchtvaartbedrijf Sonaca, Yves Delatte, zaterdag.


Neil Young roept op tot concertverbod vanwege coronavirus
1 September, 00:07 NU.NL - Muziek
Neil Young roept via zijn website op om concerten voorlopig te verbieden. Volgens de Canadese singer-songwriter zijn dit 'superspreaders' van het coronavirus, meldt NME.


Coronavirus - Eerste vaccinatiedag in Brusselse winkels klokt af op 123 vaccinaties
31 Augustus, 00:03 Skynet
Op het einde van de eerste vaccinatiedag in een aantal Brusselse winkels hebben in totaal 123 personen een coronavaccin van Johnson & Johnson gekregen. Dat meldt Inge Neven, hoofd van de Brusselse gezondheidsinspectie, maandagavond.


Coronavirus - Truiense gemeenteraad verdeeld: "Niet meer moreel gezag om aan te blijven"
31 Augustus, 00:03 Skynet
De gemeenteraad van Sint-Truiden heeft maandagavond het onderzoek van Audit Vlaanderen naar de Truiense burgemeester Veerle Heeren (CD&V) besproken. Coalitiepartners N-VA en Open Vld zeggen het rapport van gouverneur Lantmeeters en de beslissing van Vlaams minister Somers af te wachten. Voor Vooruit heeft Heeren "niet meer het moreel gezag om aan te blijven". De oppositiepartij verliet de gemeenteraad na het agendapunt.


UB40-medeoprichter en -saxofonist Brian Travers op 62-jarige leeftijd overleden
25 Augustus, 00:05 NU.NL - Muziek
Medeoprichter en saxofonist van de band UB40 Brian Travers is zondag op 62-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat meldt UB40 maandag op Twitter.


Een mislukt experiment? Duizenden supporters raakten besmet met coronavirus tijdens EK-finale in Londen
21 Augustus, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Duizenden mensen zijn besmet geraakt met het coronavirus tijdens de finale van het EK in Londen, zo blijkt uit cijfers die Public Health England vrijdag heeft vrijgegeven.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn