NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Corona

2News.be / Trefwoorden / Corona

Video | PEC flink getroffen door corona: wanneer wordt een duel uitgesteld?
Vrijdag, 00:06 NU.NL - Sport
PEC Zwolle wordt geteisterd door corona en heeft de KNVB gevraagd om de competitiewedstrijd tegen Willem II uit te stellen. Maar wanneer wordt een professionele voetbalwedstrijd in Nederland eigenlijk uitgesteld vanwege besmettingen?


WZC De Berk organiseert collectieve screening na massale corona-uitbraak
10 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In woonzorgcentrum De Berk breidt de corona-uitbraak verder uit. Omdat nu ook twee bewoners van leefgroep Koraal een positieve zelftest aflegden en twee medewerkers besmet blijken te zijn, organiseert het Meerhoutse woonzorgcentrum maandag een collectieve screening van alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers.
Burn-out ligt op de loer voor dj's in een wereld zonder corona
7 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
Door het overlijden van Avicii en de burn-out van meerdere dj's werd duidelijk: er moet meer aandacht komen voor het bizarre werkleven van dj's. Door corona moesten ze gedwongen pas op de plaats maken. Maar als de grenzen weer opengaan, liggen ook de gevaren weer op de loer, waarschuwt Laidback Luke.


Vitesse verlaat trainingskamp in Portugal vanwege corona, ook NEC naar huis
7 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
Vitesse heeft besloten om het trainingskamp in Portugal per direct te verlaten. Meerdere selectieleden zijn donderdag positief getest op het coronavirus. NEC heeft het trainingskamp in Spanje uit voorzorg afgebroken.


Chinese stad Zhengzhou test 12 miljoen inwoners op corona
6 Januari, 00:08 Skynet Buitenland
De 12 miljoen inwoners van de Chinese stad Zhengzhou moeten allemaal een coronatest doen. De stad is in gedeeltelijke lockdown nadat de afgelopen dagen elf besmettingen waren vastgesteld. Meerdere wijken zijn dinsdag afgesloten.


Wat gaat het worden in 2022: meer of minder corona? En wat moet je met al die voorspellingen?
3 Januari, 00:05 Volkskrant
Voorspellingen zijn van alle tijden, en berusten vaker op geluk dan wijsheid. Maar virologen die verkeerd gokken, krijgen harde verwijten. Tegelijkertijd lijken Nederlanders zich collectief aan te passen aan Het Virus in de wereld.


Nieuwjaarstoespraak Poetin in teken van corona
1 Januari, 00:07 HLN.BE
De Russische president Vladimir Poetin heeft in een nieuwjaarstoespraak de vele duizenden coronadoden in zijn land herdacht. Hij bracht ook hulde aan de Russen in de gezondheidszorg, die "de zieken redden en verzorgen".


Aantal bezoekers van het Concertgebouw blijft stevig dalen door corona
31 December 2021, 00:03 NU.NL - Muziek
Het Concertgebouw in Amsterdam heeft als gevolg van de sluitingen en beperkingen in het afgelopen jaar slechts 160.000 bezoekers over de vloer gehad. In 2019, toen er nog geen coronapandemie was, kwamen er nog 750.000 bezoekers en vorig jaar 220.000.


Ook afgelopen jaar stonden we veel minder in de file dan voor corona
31 December 2021, 00:02 NU.NL - Economie
Het aantal files op de Nederlandse wegen was dit jaar, net als in 2020, fors kleiner dan in de jaren voor de coronapandemie. De filezwaarte daalde met 57 procent ten opzichte van 2019, meldt de ANWB woensdag.


Oprichter van Nederlandse corona-actiegroep overleden aan corona
30 December 2021, 00:04 Skynet Buitenland
De oprichter en voorzitter van de Nederlandse actiegroep Herstel-NL, die kritisch was over het nut van coronamaatregelen en vaccins, is overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Robin Fransman stierf dinsdag op 53-jarige leeftijd, bevestigen bronnen uit zijn omgeving na berichtgeving van de krant Het Parool.


Nieuws: Vlaming neemt vaker de auto dan voor corona
30 December 2021, 00:00 Auto55
De Vlaming neemt vaker de auto voor een professionele verplaatsing dan voor het uitbreken van de Coronacrisis. Dat is de conclusie van de jongste mobiliteitsbarometer van automobilistenvereniging VAB.Meer mensen kiezen voor auto door coronacrisisVan de mensen die zich regelmatig bedienden van het openbaar vervoer voor een woon-werk-verplaatsing, is sinds het uitbreken van de COVID-1...

Lees meer


Ooit zal ook corona geschiedenis zijn. Wat zullen toekomstige historici schrijven over de pandemie?
26 December 2021, 00:06 Volkskrant
Ooit zal ook corona geschiedenis zijn. Toekomstige historici zullen zich wellicht vooral verbazen over de maatschappelijke neveneffecten van de pandemie.


Zeevarenden zijn door corona al tijden niet van boord geweest ? de havenpastoor biedt troost
26 December 2021, 00:06 Volkskrant
Mensen op de grote vaart zijn door corona al tijden niet of nauwelijks van boord geweest. Laat staan thuis. Ook Kerst vieren ze zonder familie. Pastoor Dennis Woodward zorgt in de Rotterdamse haven voor bemanningsleden van heinde en verre. ?Mijn nummer staat op de sticker in de tas, je kunt me altijd appen als je hulp nodig hebt.?


Burnley-Watford op het laatste moment afgelast vanwege corona-uitbraak
16 December 2021, 00:00 Skynet Sport
De Premier League-wedstrijd tussen Burnley en Watford is op het laatste moment afgelast vanwege een corona-uitbraak bij Watford. De wedstrijd stond voor deze avond gepland. De aftrap zou om 20u30 zijn.


Paul Depla pleit voor ingrijpende langetermijn-strategie: ?Corona kan niet worden weg gemanaged?
12 December 2021, 00:06 Volkskrant
Paul Depla ziet dat steeds meer mensen in hun schulp kruipen, moedeloos geworden van de moeilijk te bestrijden coronapandemie. Het is hoog tijd, vindt de burgemeester van Breda, om burgers perspectief te bieden op de lange termijn, bijvoorbeeld door andere schoolvakanties en voetbalcompetities in de zomer.


Vitesse-concurrent 'Spurs' wil uitstel wegens corona-uitbraak, Rennes protesteert
9 December 2021, 00:03 NU.NL - Sport
De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennais in de Conference League gaat donderdag volgens de Engelsen niet door wegens de vele coronagevallen in de ploeg. Stade Rennais reageerde woensdagavond verbolgen op dat bericht. Tottenham strijdt met Vitesse om een plek in de knock-outfase.


Ondanks corona leefden in 2020 minder huishoudens onder armoedegrens
9 December 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Het percentage huishoudens dat onder de lage-inkomensgrens leeft, is ondanks de coronacrisis en de economische terugval verder gedaald. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag. Het armoederisico van werkenden is voor het zevende jaar op rij afgenomen.


Conference League - UEFA schrapt duel Tottenham na vele gevallen van corona
9 December 2021, 00:00 Skynet Sport
De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennes in de Conference League gaat donderdag niet door. Tottenham heeft te maken met een uitbraak van het coronavirus. Acht spelers en vijf stafleden zijn getroffen.


Er is steeds meer honger in de wereld, en dat komt niet alleen door corona
5 December 2021, 00:06 Volkskrant
120 hulporganisaties schreven deze week een brandbrief aan wereldleiders. Steeds meer mensen lijden honger. De coronapandemie veroorzaakte veel armoede, maar al voordat het virus toesloeg nam het aantal hongerigen toe. Hoe komt dat, nadat het jarenlang de goede kant opging?


Voetbalcommentatoren Peter Vandenbempt en Wesley Sonck testen positief op corona
5 December 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Wesley Sonck (43) en Peter Vandenbempt (54) hebben positief getest op het coronavirus, zo raakte zaterdag bekend. Beide commentatoren verzorgden zondag het commentaar voor Eleven Sports bij de wedstrijd Racing Genk - Club Brugge.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn