NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Corona

2News.be / Trefwoorden / Corona

Honderden bezoekers positief getest op corona na Ploegendienst-festival
21 Juli, 00:06 NU.NL - Muziek
Volgens de GGD hebben 424 mensen laten weten dat ze positief op het coronavirus zijn getest nadat ze op 3 en 4 juli op het festival Ploegendienst in Breda waren geweest. De GGD benadrukt echter dat het niet duidelijk is waar zij de besmetting hebben opgelopen, schrijft de Gelderlander.


OS 2020 - Tennisster Bianca Andreescu uit angst voor corona niet naar Spelen
13 Juli, 00:05 Skynet
De Canadese tennisster Bianca Andreescu ziet af van deelname aan de Olympische Spelen. De nummer vijf van de wereld, in 2019 winnares van het US Open, wil vanwege het coronavirus het risico niet nemen naar Tokio af te reizen.


Bokser Tyson Fury test positief op corona: langverwachte kamp om wereldtitel tegen Deontay Wilder uitgesteld
10 Juli, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Britse bokser Tyson Fury heeft positief getest op het coronavirus. Hierdoor wordt zijn rematch tegen de Amerikaan Deontay Wilder, die oorspronkelijk gepland was voor 24 juli met als inzet de WBC gordel, uitgesteld.
Nederlands Film Festival verhuist vanwege corona naar grotere locatie
7 Juli, 00:06 NU.NL - Film
Het Nederlands Film Festival (NFF) vindt dit jaar grotendeels plaats in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht, maakte directeur Silvia van der Heiden maandag bekend tijdens een persdag in de bioscoop. Zo wordt het makkelijker om maatregelen te nemen, mocht dat nodig zijn in verband met het coronavirus. Normaal gesproken vinden de activiteiten plaats op diverse locaties in de stad.


Corona-regels goed opgevolgd
3 Juli, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De corona-regels worden in het dagelijks leven in Sint-Niklaas goed opgevolgd. En mocht een bezoeker het toch even uit het oog zijn verloren, de spandoeken maken snel duidelijk dat mondmaskers verplicht blijven op de donderdagse markt.
Ruim tweehonderd aanvragen van evenementen bij garantieloket voor corona
30 Juni, 00:05 NU.NL - Muziek
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft tot nu toe 205 aanvragen binnengekregen bij het garantieloket voor evenementen. Volgens een woordvoerder zijn de aanvragen in totaal goed voor een subsidie van 235,4 miljoen euro.


Jonge keukengeweldenaars als corona-snelschakelaars in boek: ?Uit een goede crisis kan je ook veel leren?
26 Juni, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Tegen de stroom in schreef Zoerselaar Tom Sleeuwaert (45) samen met zijn Nederlandse oud-collega Jan Anton Brouwer (55) het boek Kansen door corona over de positieve aspecten van de coronacrisis. Want ja, die zijn er ook. Zoals jonge keukengeweldenaars Thari De Pooter en Lawrence Elliott van De Kleinen Bistro uit Malle zelf getuigen in het boek. Zij kregen het eerste exemplaar.
Coronavirus - Studenten van hogeschool Odisee halen hogere cijfers tijdens corona
8 Februari, 06:11 Skynet
De punten van de studenten van de hogeschool Odisee lijden niet onder de coronapandemie en de code rood in het hoger onderwijs. In de afgelopen examenperiode scoorden ze globaal beter dan in diezelfde examenperiode vorig jaar, toen er nog geen sprake was van Covid-19. De studenten blijven volharden, want het aantal jongeren dat afhaakt, stijgt niet.


Sluiting Gemeenteschool Klim-op wegens corona
7 Februari, 07:16 Gazet v. Antwerpen

Zowel de kleuter- als de lagere school van Gemeenteschool Klim-op, gevestigd aan de Albertstraat in Herenthout, zullen vanaf maandag 8 februari volledig de deuren sluiten wegens een uitbraak van de Britse corona-variant.
Chinezen brengen eerbetoon aan eerste arts die waarschuwde voor corona
6 Februari, 16:11 Skynet
Duizenden Chinezen hebben op sociale media een eerbetoon gebracht aan Li Wenliang, een van de eerste artsen die publiekelijk alarm sloeg over de uitbraak van het coronavirus en een jaar geleden aan de gevolgen van het longvirus overleed. Li en een aantal van zijn collega's zetten in december 2019 berichten online over "een virus dat leek op SARS". De Chinese autoriteiten beschuldigden hen toen van het verspreiden van "geruchten".


Peter Sagan test positief op coronavirus

Wielrenner Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) heeft positief getest op het coronavirus. Dat maakte zijn ploeg Bora-Hansgrohe zaterdagochtend bekend.
Corona infecteert zelfs Super Bowl-extravaganza
6 Februari, 02:13 De Tijd
03:00 Een karig gevuld stadion, een bescheiden 'half time show' en zelfs geen Budweiser-reclames: de apotheose van het American Football-seizoen doet vooral voor een zoveelste coronaopstoot vrezen. En een c...


Football Talk. Denayer nog steeds out - Koulibaly heeft corona - Pelle trekt naar Parma
5 Februari, 19:25 HLN.BE
De Italiaanse eersteklasser Parma heeft de komst van Graziano Pelle aangekondigd. De 35-jarige aanvaller was transfervrij sinds zijn contract bij het Chinese Shandong Luneng, de club van Marouane Fellaini, begin dit jaar afliep. Hij ondertekende een contract tot het einde van het seizoen. Bij Parma wordt Pelle ploegmakker van twee andere Belgen, Maxime Busi en Daan Dierckx.


15.000 minder bezoekers door corona in Arboretum
5 Februari, 16:44 Gazet v. Antwerpen

Het Arboretum Kalmthout trok in 2020 zo?n 41.000 bezoekers, 15.000 minder dan in 2019. De reden: corona en de lockdown. De jaarlijkse plantendag, die zo?n 4.000 bezoekers lokt, viel in de periode dat de tuin dicht moest. Wie het park bezocht, kwam vooral uit eigen land. De kerstvakantie was een topper, nu al is beslist dat het arboretum dit jaar dan ook open zal blijven. De Nederlanders lieten het in 2020 afweten, onder meer door het negatieve reisadvies en het sluiten van de landsgrenzen.
Koningin Mathilde spreekt met jongeren over pesten en corona
5 Februari, 16:43 Gazet v. Antwerpen

Sint Maria Geel en Talentenschool Turnhout wonnen zilver in de Vlaamse ?Pesten, dat kan niet?-prijs. Koningin Mathilde roemde vrijdagmiddag in een digitaal gesprek met enkele leerlingen hun solidariteit.
KNSB krijgt vanwege corona geen toestemming voor wedstrijden op natuurijs
5 Februari, 14:47 NU.NL - Sport
De KNSB mag geen wedstrijden op natuurijs organiseren tijdens het winterweer dat vanaf komend weekend verwacht wordt. De schaatsbond had het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om toestemming gevraagd, maar krijgt die niet.


Enkele leerlingen testen positief op corona, hele basisschool sluit al zeker tot aan krokusvakantie
5 Februari, 13:18 Gazet v. Antwerpen

Basisschool De Wijsneus aan de Eupenlaan in Temse is sinds vrijdag dicht, nadat verschillende leerlingen positief hebben getest op corona. Omdat enkele leerkrachten uit voorzorg in quarantaine zitten, is het niet mogelijk om de school open te houden. Tot aan de krokusvakantie krijgen de leerlingen thuisonderwijs.
Wordt corona de doodsteek voor de Oscars en de Globes? ?Digitale shows zijn een ramp voor de kijkcijfers?
5 Februari, 09:30 HLN.BE
Geen rode loper, geen sprankelende jurken en geen ontmoetingen tussen wereldsterren die de tabloids weken later nog altijd zoet houden. Op 28 februari vinden de Golden Globes van 2021 volledig online plaats, en van de Oscars mogen we niet veel meer verwachten. Het awardseizoen wordt op alle vlakken overschaduwd door de coronacrisis, en dat voorspelt niet veel goeds voor het voortbestaan van de shows. ?Mensen willen een blik in het leven van de onbereikbare sterren; met prijzen alleen haal je geen kijkcijfers.?


Wordt corona de doodsteek voor de Oscars en de Globes? ?Digitale shows zijn een ramp voor de kijkcijfers?
5 Februari, 09:30 HLN.BE
Geen rode loper, geen sprankelende jurken en geen ontmoetingen tussen wereldsterren die de tabloids weken later nog altijd zoet houden. Op 28 februari vinden de Golden Globes van 2021 volledig online plaats, en van de Oscars mogen we niet veel meer verwachten. Het awardseizoen wordt op alle vlakken overschaduwd door de coronacrisis, en dat voorspelt niet veel goeds voor het voortbestaan van de shows. ?Mensen willen een blik in het leven van de onbereikbare sterren; met prijzen alleen haal je geen kijkcijfers.?


Groei meisjesvoetbal stagneert door corona, maar Tessa Wullaert helpt een handje
5 Februari, 05:33 HLN.BE
21.000 in 2011 en nu meer dan 41.000 vrouwen en meisjes zijn lid van de Belgische Voetbalbond. Dat betekent bijna een verdubbeling in 10 jaar. Door corona is er recent echter nog amper groei. Maar dat doet niks met de ambitie. De bond wil nog eens verdubbelen en naar 80.000 vrouwelijke leden in 2025. Gelukkig zorgt hier en daar een geslaagd voetbalkamp voor piepjong bloed. Wij gingen kijken met Tessa Wullaert in Zwevegem.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn