NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Contact

2News.be / Trefwoorden / Contact

Wiegman heeft geen contact gehad met Oranje: 'We weten wat we moeten doen'
1 December 2023, 00:03 NU.NL - Sport
De Engelse bondscoach Sarina Wiegman heeft in de aanloop naar de kraker tegen Nederland geen contact gehad met de Oranjespeelsters. De twee teams staan vrijdag tegenover elkaar in de Nations League.


NASA heeft na 'foutje' weer contact met 46 jaar oude ruimtesonde Voyager 2
9 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Economie
NASA heeft weer contact gekregen met de Voyager 2, de ruimtesonde die zich op 19,9 miljard kilometer van de aarde bevindt. Het contact met de in 1977 gelanceerde Voyager 2 was even verdwenen door een foutje van de vluchtleiding.


NASA verliest contact met ruimtesonde Voyager 2 door foutje met de antenne
2 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Door een verkeerde afstelling heeft NASA geen contact meer met zijn ruim 45 jaar oude Voyager 2. Vanwege een foutje wijst de antenne van de ruimtesonde niet langer naar de aarde en komen gegevens niet aan.


CEO JPMorgan zegt nooit contact te hebben gehad met Jeffrey Epstein
28 Mei 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Jamie Dimon, CEO en bestuursvoorzitter van bankconcern JPMorgan Chase, heeft onder ede verklaard dat hij nooit contact heeft gehad met zedendelinquent Jeffrey Epstein. De zaak was door de Amerikaanse Maagdeneilanden en slachtoffers van Epstein aangespannen tegen het bedrijf.


Al drie dagen geen contact met bemanning olietanker na piratenaanval in Golf van Guinee
29 Maart 2023, 00:14 Skynet Buitenland
De bemanning van een Deense olietanker die voer onder de Liberiaanse vlag, is al drie dagen onbereikbaar nadat het schip werd aangevallen door piraten in de Golf van Guinee. Dat heeft de rederij dinsdag bekendgemaakt.


Dj Martin Garrix bracht Krezip-drummer in contact met U2
9 Maart 2023, 01:30 NU.NL - Muziek
Martin Garrix heeft er mede voor gezorgd dat Krezip-drummer Bram van den Berg met U2 gaat spelen bij een concertreeks in Las Vegas. Gitarist The Edge vertelt aan Rolling Stone dat de Nederlandse dj de drummer aan de band heeft voorgesteld.


Nvidia Eye Contact houdt automatisch oogcontact in videoconferences
26 Januari 2023, 00:11 Techzine
Nvidia lanceert een betaversie van Eye Contact. De AI-functie houdt ogen automatisch in het midden van het beeld — zelfs wanneer je wegkijkt van de camera. De functie wordt meegeleverd met de Nvidia Broadcast-app. Sommige gebruikers laten weten dat het effect onnatuurlijk en griezelig overkomt. Eye Contact vervangt je ogen met gesimuleerde ogen die rechtstreeks […]


Bijna 57.000 kinderen en jongeren kwamen in 2021 in contact met jeugdhulp
3 November 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vorig jaar zijn 56.671 kinderen en jongeren in contact gekomen met jeugdhulp. Dat blijkt uit de jaarcijfers van het agentschap Opgroeien. Bijna alle cijfers zitten in stijgende lijn, gaande van pleegzorg (+ 5,2%) tot de Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg (+ 8,8%). Het aantal kinderen en jongeren in een leefgroep van een jeugdhulpvoorziening daalde wel licht, maar dat kan deels verklaard worden door de coronacrisis.
Maansatelliet van NASA maakt na bijna 24 uur radiostilte weer contact
11 Juli 2022, 00:09 NU.NL - Tech
De kleine maansatelliet CAPSTONE heeft weer contact met het grondstation van NASA. Het lukte de ruimtevaartorganisatie om de communicatie na een stilte van bijna 24 uur te herstellen.


R. Kelly mag na gevangenisstraf geen contact hebben met minderjarigen
4 Juli 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Hoewel de onlangs veroordeelde R. Kelly (55) ouder dan tachtig is wanneer hij de gevangenis weer verlaat, zijn er nu al restricties opgelegd waarmee de zanger te maken krijgt zodra hij vrij is. Hij moet therapie volgen en mag ook geen contact hebben met minderjarigen, meldt TMZ vrijdag.


Ezra Miller mag geen contact meer opnemen met twaalfjarig kind na incident
20 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Film
Ezra Miller heeft een contactverbod gekregen na een incident met een moeder en haar twaalfjarige kind. De Fantastic Beasts-acteur zou gedreigd hebben met een wapen en een "ongepaste interesse" hebben gehad in het kind, schrijft The Daily Beast.


Spiegel James Webb-telescoop loopt schade op na contact met micrometeoriet
13 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Tech
De James Webb-telescoop is eind mei geraakt door een micrometeoriet die groter was dan normaal, meldde ruimtevaartorganisatie NASA woensdag. Daardoor is schade ontstaan aan een van de achttien spiegels van de telescoop.


Agent werd onwel na vermoedelijk contact met zelfmoordpoeder
25 Maart 2022, 00:06 NOS nieuws

De agent die gisteren onwel werd in een huis in Arnhem is waarschijnlijk in contact gekomen met een zelfmoordpoeder. In het huis werd een dode gevonden, die zichzelf van het leven had beroofd.

Agenten waren met spoed naar de wijk Schuytgraaf gegaan, na een melding dat daar iets ernstigs gebeurd zou zijn. Toen de agenten in het huis een gekke geur roken, zijn ze direct weer naar buiten gegaan, waar een van hen zich niet goed voelde.

De agent is direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar viel niet meer onomstotelijk vast te stellen of de politieman ziek was geworden door contact met het middel, hoewel dat wel wordt aangenomen. Hij mocht gisteravond na behandeling weer naar huis en maakt het naar omstandigheden goed, zegt een woordvoerder van de politie bij Omroep Gelderland.

De politie deed gisteren uitgebreid onderzoek:

Politiebond ACP maakt zich zorgen over de veiligheid van agenten na het incident. "Het is gewoon levensgevaarlijk spul", zegt een woordvoeder. "Onze mensen zijn vaak als eerste ter plaatse en leveren vaak eerste hulp: ook mond-op-mondbeademing. Dan moet je er niet aan denken dat iemand met dat poeder aan de slag is geweest."
De Tweede Kamer verliest elk contact met Baudets parallelle universum
21 November 2021, 00:06 Volkskrant
Een parlement loopt vast als de deelnemers aan het debat niet meer in dezelfde werkelijkheid verkeren, zo toonden de vele aanvaringen van deze week aan. Forum voor Democratie heeft zich volledig teruggetrokken in zijn eigen spiegelpaleis. Dat maakt het besturen van het land er niet eenvoudiger op.


Automation Anywhere brengt RPA naar het contact center
23 Oktober 2021, 00:09 Techzine
Automation Anywhere komt met een oplossing om Robotic Process Automation naar het contact center te brengen. Met Automation Anywhere for Contact Centers kunnen callcenter-medewerkers sneller de benodigde informatie ophalen voor het afhandelen van klantengesprekken. Het met behulp van softwarerobots automatiseren van vaak repititieve handmatige werkzaamheden en workflows, neemt in populariteit toe. RPA maakt met de […]


Regels rond handspel veranderen: onbewust contact zelden nog strafschop of fout
15 Juli 2021, 00:01 HLN.BE
Op een infosessie in het Belgian Football Center in Tubeke heeft het Professional Refereeing Department woensdag de veranderingen in de spelregels toegelicht. De voornaamste wijziging is de regel rond handspel. Voor een bal die met de hand geraakt wordt, zal niet zo vaak meer een overtreding gefloten worden.


Taakstraf voor acteur Drake Bell na ongepast contact met minderjarige
14 Juli 2021, 00:09 NU.NL - Film
De Amerikaanse acteur Drake Bell is maandag door de rechter in Ohio veroordeeld tot tweehonderd uur taakstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar wegens het voeren van seksueel getinte gesprekken met een minderjarig meisje. Ook mag de 35-jarige acteur geen contact meer hebben met het slachtoffer.


Hardleerse pedofiel riskeert tien jaar cel voor verkrachting meisje (15) op camping: ?Hij gebruikte de naam van zijn zoontje om contact te leggen?
1 Februari 2021, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Een 36-jarige man uit Halle riskeert in de Brugse rechtbank tien jaar effectieve celstraf voor verkrachting van een vijftienjarig meisje op een camping in Wenduine. De man werd eerder al drie keer veroordeeld voor zedenfeiten met minderjarigen. ?Hij gebruikte de naam van zijn eigen zoontje om contact te leggen met het slachtoffer.?
Meer dan kwart eerste contact bij misbruikgevallen via sociale media
21 Januari 2021, 21:50 Volkskrant
Sociale media zoals Snapchat spelen een steeds grotere rol bij seksueel misbruik van jongeren tussen 11 en 15 jaar oud. Dat concludeert het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) na bestudering van 86 zedenzaken die in 2020 plaatsvonden.


Eerste contact bij zedenzaken wordt steeds vaker gelegd via sociale media
21 Januari 2021, 10:20 NU.NL - Tech
Sociale media spelen steeds vaker een rol in zedenzaken waarbij jongeren van tussen de elf en vijftien jaar oud betrokken zijn, blijkt donderdag uit onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in opdracht van de politie en het Openbaar Ministerie.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn