NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Conner

2News.be / Trefwoorden / Conner

Vijf vragen aan Carl Devos over Conner Rousseau: ?Als hij zo lang twijfelt, is het dan wel verstandig om lijstduwer te worden??
31 Januari, 00:02 HLN.BE
Conner Rousseau zal niet de lijst trekken in Oost-Vlaanderen, zo staat vast. Wordt hij dan wel lijstduwer? Zijn partij Vooruit houdt die plek alleszins voor hem vrij. Hij krijgt nu tot midden april om te beslissen. Maar waarom moet dat zolang? En als hij lijstduwer wordt: hoe groot is de kans dat hij verkozen raakt? Vijf snelle vragen aan politicoloog Carl Devos (UGent).


Conner Rousseau laat brief voorlezen op lijstvormingscongres. Komt de golden boy terug? Dit is wat we tot nu toe weten
31 Januari, 00:02 HLN.BE
Na een hele dag mediacircus heeft Conner Rousseau beslist om nog niet te beslissen. Lijsttrekker wordt hij niet, maar de plek van lijstduwer houden de socialisten speciaal voor hun goudhaantje open. Met alle risico?s van dien. Politiek journalist Fleur Mees maakt een analyse van wat we tot nu al weten.


PS eist ?concrete daden? van Conner Rousseau na ?walgelijke? uitspraken: ?Dit is onwaardig voor iemand die zich progressief noemt?
17 November 2023, 00:02 HLN.BE
PS-fractieleider Ahmed Laaouej noemt de uitspraken van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau ?walgelijk? en overduidelijk racistisch?. De zusterpartij eist ?concrete daden? na het uitlekken van nieuwe citaten. Covoorzitter Nadia Naji van Groen is teleurgesteld en ziet op persoonlijk vlak nog maar weinig raakvlakken met Rousseau. ?We zijn een bondgenoot kwijt.?


Net na herverkiezing neemt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau pauze: ?Op adem komen om dan sterker dan ooit campagne te voeren?
5 Juni 2023, 00:01 HLN.BE
Conner Rousseau (30) klonk zondag strijdvaardiger dan ooit nadat hij herverkozen werd als voorzitter van Vooruit met 95,63 procent van de stemmen. Maar de politicus heeft nu nood aan rust. Dat kondigt hij zelf aan op Instagram. ?Ik neem even gas terug?, aldus Rousseau.?Om dan sterker dan ooit campagne te voeren en te strijden voor jullie.?


Conner Rousseau zal plaatjes draaien in Hasseltse discotheek Versuz
1 November 2022, 00:02 Skynet Belgie
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zal op donderdag 10 november te zien en te horen zijn als dj in de Hasseltse discotheek Versuz. Dat blijkt uit promotiemateriaal voor een evenement dat die avond zal plaatsvinden in de Limburgse nachtclub.


Conner Rousseau laat tattoo zetten voor overleden vriend Wouter
7 Juni 2022, 00:01 HLN.BE
Twee weken geleden overleed Wouter Thyssen (31), de boezemvriend van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (29) en medestichter van het Walhalla-festival, onverwacht op vakantie in Portugal. Afgelopen zaterdag werd hij begraven, zo?n 800 mensen woonden de uitvaart bij. Vandaag zette Rousseau een tattoo als eerbetoon aan zijn vriend.


Conner Rousseau met spoed opgenomen in het ziekenhuis
14 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De woordvoerder van de partij laat weten dat het te maken heeft met een operatie die de politicus in december zou moeten ondergaan.
Conner Rousseau over TikTok-filmpje Van Grieken: "Leerkrachten 'de rekening presenteren' is puur haatzaaien, heel gevaarlijk?
2 September 2021, 00:01 HLN.BE
Wat Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken met zijn inmiddels berucht TikTok-filmpje over 1 september doet, is ?pure haatzaaierij?. Dat heeft Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in ?De Afspraak?(Canvas) gezegd. Van Grieken belooft ?alle linkse leerkrachten? in 2024 ?de rekening te presenteren.?


Instagrampost van Conner Rousseau over puber die ?instant klaarkomt? van hem zorgt voor ophef
21 Augustus 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft op zijn Instagram-pagina een boodschap gedeeld van een tiener die beweert dat hij of zij ?instant klaarkomt? als Rousseau in beeld verschijnt. Dat leidde tot verontwaardigde reacties.
Conner Rousseau: ?Covid Safe Ticket voor grote en kleine evenementen de oplossing?
31 Juli 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau pleit voor het gebruik van het Covid Safe Ticket voor alle evenementen, groot en klein. Dat zei hij vrijdag in ?De Wereld Vandaag? op Radio 1.
Conner Rousseau in nieuwjaarstoespraak: ?We?re back and we?re here to stay?
3 Februari 2021, 16:18 HLN.BE
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft in zijn nieuwjaarstoespraak een datum geplakt op de naamsverandering van de partij: op 21 maart wordt de sp.a officieel VOORUIT. Daarnaast herhaalde hij zijn oproep om een ?zomerfonds? in het leven te roepen, dat de eventsector financieel moet ondersteunen. ?Het is tijd om perspectief eindelijk om te zetten in concrete acties.?


Sp.a-voorzitter Conner Rousseau test positief op Covid-19: ?Nu zeven dagen in isolatie?
19 Januari 2021, 17:48 HLN.BE
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft positief getest op Covid-19. Dat maakt hij zelf bekend via Instagram. De nieuwjaarstoespraak van de sp.a-voorzitter die voor dit weekend gepland stond, kan daardoor niet doorgaan.


Minder dan 2% test positief in Antwerpen Centraal
17 Januari 2021, 17:42 Gazet v. Antwerpen

Het aantal reizigers dat zich laat testen in het station van Antwerpen neemt gestaag toe. Gemiddeld laten ondertussen tachtig tot negentig mensen per dag zich daar testen op het coronavirus: de afgelopen zeven dagen was 1,9% van hen positief.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn