NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Concept

2News.be / Trefwoorden / Concept

Mini toont Aceman concept
31 Juli, 00:03 Autozine
De MINI Concept Aceman geeft een beeld van de eerste volledig elektrische cross-over van MINI. Deze conceptauto is tevens de voorbode van een nieuwe generatie MINI modellen. Vormgeving maar ook technologische innovaties zijn daarin maatgevend: puur elektrische aandrijving, een minimalistische designtaal, een nieuw digitaal interieur en verantwoord materiaalgebruik zonder chroom en leer.


Skoda toont interieur VISION 7S Concept
17 Juli, 00:03 Autozine
Skoda presenteert een vooruitblik op een aankomende ontwerpstijl. De eerste interieurschets van de VISION 7S Concept Car laat een ruime auto met een geheel nieuwe, veelzijdige interieurarchitectuur zien, die plaats biedt aan maximaal zeven personen. In het minimalistische interieur zijn duurzame materialen toegepast. De nieuwe ontwerptaal is authentiek en maakt een intu?tieve besturing van digitale technologie?n en een hoge mate van functionaliteit mogelijk.


Nieuws: Productieversie Hyundai Ioniq 6 lijkt alleen van op de concept car
3 Juli, 00:00 Auto55
Hyundai heeft het tweede model in z?n geheel elektrische productlijn onthuld. De Ioniq 6 komt naast de Ioniq 5 in het aanbod. Ditmaal geen hatchback, maar een opvallend gelijnde sedan.Aerodynamisch koetswerk[module:photo,id:169305+181020]Na de onthulling van de Prophecy concept car - die als voorbode van dit model in maart 2020 werd onthuld - was de vergelijking met de Porsche Tayca...

Lees meer


Nieuws: Urbansphere is kolossaal groot elektrische busje van Audi
24 April, 00:01 Auto55
Audi had eerder al twee elektrische concept cars onder de noemer ?sphere?. Er was al de Skysphere (een roadster) en de Grandsphere (een grote sedan). Nu is de Urbansphere. Dat is zowaar een monovolume. Het model zou aanvankelijk debuteren op het Autosalon van Peking, maar dat werd omwille van een nieuwe covidopstoot afgelast. De locatie was nochtans niet toevallig: China is zowat he...

Lees meer


Nieuws: Dik, dikker: de Audi A6 E-Tron Concept
21 Maart, 00:00 Auto55
Audi heeft een elektrische concept car die straks helemaal past binnen de nieuwe richting die het merk wil uitgaan: elektrisch, duur en met veel nadruk op design dat er eigenlijk niet zoveel toe doet. In China werd al een sedan voorgesteld en nu komt er een break bij. De Audi A6 Avant E-Tron Concept. Die wordt natuurlijk gewoon doorontwikkeld voor serieproductie waardoor een andere...

Lees meer


Polestar toont O2 Concept
7 Maart, 00:03 Autozine
Polestar heeft het doek getrokken van een nieuwe concept car en een mogelijke vooruitblik op een roadster in het elektrische tijdperk. De Polestar O2 is het toonbeeld van de visie van Polestar op open rijden met alle voordelen van elektrische mobiliteit. De Polestar O2 is ontwikkeld om een levendige, lichte rijbeleving vol vertrouwen te bieden. Voorspelbaarheid en speelsheid staan aan de basis van een opwindend rijgedrag.


Nieuws: Op waterstof: Alpine A4810 concept car
7 Maart, 00:01 Auto55
Alpine werkt aan een concept car: de A4810. Tenminste, de studenten autodesign van het IED (Insituto Europeo di Design in Turijn) doen dat. De designstudie, die halverwege deze maand helemaal wordt onthuld is het thesisproject voor 28 laatstejaarsstudenten daar. De stijlstudie van het Franse sportwagenmerk hield natuurlijk wel een oogje in het zeil.Waterstof voor de toekomstDe Renau...

Lees meer


Renault kondigt nieuw concept aan
21 Februari, 00:02 Autozine
Renault toont een eerste beeld van een binnenkort te onthullen conceptcar. Dit unieke concept vertaalt de verbintenissen van Renault Group op het vlak van duurzame ontwikkeling en vertaalt ze naar het merk Renault, in dienst van een duurzame, veilige en inclusieve mobiliteit.


Alienware toont concept voor streamen van pc-games naar meerdere schermen
7 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Computerbedrijf Alienware heeft maandag een concept onthuld voor een streamingapparaat genaamd Concept Nyx. Met het apparaat kan de gebruiker makkelijker overschakelen naar andere schermen in het huishouden. Zo kun je een spel op de pc spelen en vervolgens naadloos overschakelen naar een tv.


Mercedes-Benz presenteert EQXX Concept
6 Januari, 00:02 Autozine
Mercedes-Benz presenteert de EQXX.Volgens interne digitale simulaties mag worden aangenomen dat deze technologiedrager in de praktijk op de openbare weg meer dan 1.000 km kan afleggen op ??n acculading. Naast het verhogen van de effici?ntie waren het beschermen van hulpbronnen en de best mogelijke milieuvriendelijkheid ook belangrijke ontwikkelingsdoelstellingen. Daarom kozen de Mercedes-Benz engineers voor een holistische aanpak, waarbij werd begonnen met verbetering van alle componenten van de elektrische aandrijflijn en het gebruik van lichte en duurzame materialen.


Alienware onthult Concept Nyx voor casten van pc-games naar elk scherm in huis
4 Januari, 00:00 Tweakers
Alienware heeft het conceptsysteem Nyx bedacht dat pc-games naar meerdere apparaten in een huishouden kan streamen. Het moet volgens Alienware mogelijk worden om een game te spelen op de laptop, en vervolgens direct verder te spelen op bijvoorbeeld de tv.


LG toont met OLED Shelf concept-tv met twee transparante oledpanelen
28 December 2021, 00:00 Tweakers
LG Display heeft meerdere nieuwe toepassingen getoond van zijn transparante 55"-oledpanelen. Zo toont het bedrijf een consumenten-tv met twee oledpanelen boven elkaar. Dit concept kan een niet-doorzichtig scherm naar beneden laten rollen, zodat de beelden beter te zien zijn.


Citroen toont My Ami Buggy Concept
22 December 2021, 00:02 Autozine
Citroen toont de My Ami Buggy Concept. Zijn grote wielen verraden het al: de My Ami Buggy Concept heeft een avontuurlijk karakter. Dat wordt aan de voor- en achterzijde nog eens benadrukt door de bull-bars, de wieldoppen en de grilles van de koplampen, alsook de bumpers en de frontpanelen, met in het midden de dubbele chevrons. Het silhouet krijgt een extra stoere uitstraling met nieuw ontworpen, extra brede spatborden en buisvormige dorpels. Op het dak benadrukken het bagagerek en het reservewiel het avontuurlijke karakter van deze concept car. Al deze decoratieve elementen zijn uitgevoerd in geipmpregneerd zwart.


Lexus onthult ROV Concept
8 December 2021, 00:03 Autozine
Lexus presenteert de ROV (Recreational Off-highway Vehicle) conceptcar. Met zijn unieke waterstofmotor maakt het studiemodel nagenoeg emissievrije mobiliteit mogelijk. Dat combineert hij met offroad-eigenschappen. Bij het ontwerpen van de ROV streefden de designers van Lexus naar looks die in elke natuurlijke omgeving passen. Tegelijkertijd stond de Lexus human centred filosofie centraal.


BMW toont Concept XM
8 December 2021, 00:03 Autozine
Op de Art Basel 2021 Miami Beach show toont BMW M GmbH voor het eerst een nieuwe conceptcar. De Concept XM geeft een voorproefje van het krachtigste BMW M serieproductiemodel tot nu toe, dat eind 2022 zal worden Tegelijkertijd plaatst de BMW Concept XM de kernwaarden van de M modellen in de zoeklichten. De rijbeleving wordt versterkt door elektrificatie: dit stelt de bestuurder niet alleen in staat om bijna geruisloos te rijden, maar ook om te genieten van de traditionele prestaties van een M model. De voorzijde van de BMW Concept XM hint alvast naar de nieuwe designrichting voor toekomstige BMW modellen in het luxesegment. Ook ver


NAVO start discussie over volgend "strategisch concept"
2 December 2021, 00:01 Skynet Belgie
De ministers van Buitenlandse Zaken van de dertig NAVO-landen hebben dinsdag en woensdag een eerste gesprek gehad over het toekomstige strategisch concept van de verdragsorganisatie. Dat concept moet de ambities van de alliantie voor de komende jaren bepalen.


Volvo presenteert Concept Recharge
24 November 2021, 00:01 Autozine
Volvo toont de Concept Recharge. Hiermee wil het merk tonen welke stappen het merk zet voor de ontwikkeling van elektrische autos en alles wat daarbij komt kijken. Daarbij hoort ook het reduceren van de algehele CO2-voetafdruk. Volvo wil vanaf 2030 alleen nog volledig elektrische autos verkopen en het doel is om in 2040 een volledig klimaatneutraal en circulair bedrijf te zijn.


Nieuws: Kia EV9 Concept debuteert op Autosalon Los Angeles
24 November 2021, 00:00 Auto55
Je zou denken dat er helemaal geen autosalons meer georganiseerd worden, maar dat is dus niet waar. Het Autosalon van Los Angeles gaat gewoon door en kan zelfs pronken met de nodige primeurs. Onder meer het Kia-Hyundai-concern kiest dat podium voor de introductie van enkele nieuwe concept cars: de Hyundai Seven en de Kia EV9 Concept. Beiden zijn het uit de kluiten gewassen elektrisc...

Lees meer


Nieuws: Hyundai Seven Concept
24 November 2021, 00:00 Auto55
Hyundai presenteert op het Autosalon van Los Angeles de Seven Concept. Dat is een uit de kluiten gewassen SUV die vanaf 2024 het elektrische gamma onder sublabel Ioniq zal vervoegen.Boven Hyundai Ioniq 5Net als de reeds gelanceerde Ioniq 5 heeft deze Seven (ditmaal met het cijfer uitgeschreven in letters) een tooi met opvallend scherpe lijnen. Hij neemt de fel gesmaakte matrixverlic...

Lees meer


Nieuws: Het bizarre verhaal van de Sony Vision-S Concept
21 September 2021, 00:00 Auto55
We schrijven januari 2020. Op de Consumer Electronics Show CES in Las Vegas, introduceert elektronicagigant Sony de Vision-S. Dat was niet zomaar een showcase voor autogerelateerde elektronica die het merk eventueel aan autofabrikanten wilde verkopen. Een loutere stijlstudie was het evenmin. Het bleek een volledig functioneel prototype te zijn. Overkill wanneer je je alleen in de ki...

Lees meer

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn