NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Comtoyou

2News.be / Trefwoorden / Comtoyou

Eerste tests met Aston Martin voor Comtoyou Racing in Valencia
14 Januari, 00:02 Autosport
Aan het eind van de pitstraat van het Circuit Ricardo Tormo in Valencia sprint het licht op groen, het signaal voor de start van een nieuwe testdag. Met een luide grom, en nog steeds in zijn zwart carbonkleedje getooid, verlaat de nieuwe Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo de pitbox van Comtoyou Racing. Een banaal moment voor elk raceteam, maar dit is anders?

Lees meer: Eerste tests met Aston Martin voor Comtoyou Racing in Valencia


Comtoyou als vertegenwoordiger van Aston Martin?
8 Januari, 00:02 Autosport
Aston Martin komt in 2024 mogelijk toch aan de start van het Duitse DTM-kampioenschap. Het Belgische Comtoyou-team van Jean-Michel Baert overweegt een deelname, naast het project in de GT World Challenge en de 24 Uur van Spa.

Lees meer: Comtoyou als vertegenwoordiger van Aston Martin?


Comtoyou Racing ruilt Audi in 2024 voor Aston Martin
2 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Nadat Audi Sport aangaf met ingang van 2024 geen steun meer te verlenen aan zijn customer teams, was het vraag bij welke constructeur GT-debutant Comtoyou Racing het volgende seizoen zou landen. Het antwoord kwam er deze namiddag op het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar de finale van de Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup wordt verreden. Het succesrijk team van Jean-Michel Baert gaat vanaf 2024 als AMR Comtoyou Racing voor vier seizoenen in zee met Aston Martin.

Lees meer: Comtoyou Racing ruilt Audi in 2024 voor Aston Martin


Paul Ricard: Kobe Pauwels domineert Race 2
24 Juli 2023, 00:01 Autosport
Na zijn derde plaats gisteren op Circuit Paul Ricard, zette Kobe Pauwels vandaag de puntjes op de i met een meesterlijke zege. Op de omgegooide startgrid pas als achtste van start gegaan, stormde onze landgenoot in geen tijd naar de leiding en breidde diens voorsprong op achtervolger en Comtoyou Racing-teamgenoot Nicola Baldan op de finishlijn uit tot dik vier seconden. Dankzij de derde plaats van puntenleider Tom Coronel monopoliseerden de troepen van Jean-Michel Baert andermaal het TCR Europe-podium.

Lees meer: Paul Ricard: Kobe Pauwels domineert Race 2


24H Spa Prologue test: Porsche boven in laatste sessie
26 Mei 2023, 00:00 Autosport
Op woensdagnamiddag werd de laatste sessie van de 4H Spa Prologue test afgewerkt en nadat Comtoyou Racing een Audi bovenaan de tabellen zette in de drie eerste sessies, was het nu de beurt aan Porsche. Beter zelfs het Duitse merk legde beslag op de drie eerste plaatsen. De snelste chrono was voor de Rutronik Racing Porsche 911 GT3 R #96 met een ronde in 2:16.875. Daarna volgden de Grove Racing Porsche #23 en de Herberth Motorsport Porsche #91.

Lees meer: 24H Spa Prologue test: Porsche boven in laatste sessie


Comtoyou Racing wint bij zijn debuut in GT-racerij
28 April 2023, 00:07 Autosport
Dat is wat men een meer dan geslaagd debuut mag noemen! Op de beroemde Autodromo Nazionale di Monza wist Comtoyou Racing zich bij zijn allereerste wedstrijd in de Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS meteen te onderscheiden. Met een zevende plaats algemeen legde de Audi R8 LMS GT3 Evo II #21 van Max Hofer, Nicolas Baert en Maxime Soulet na de race over drie uur meteen ook beslag op de overwinning in de Gold Cup. Beter nog, Comtoyou Racing wist ook een duidelijke zege in de Silver Cup te behalen, dankzij de #12 van Finlay Hutchison, Loris Hezemans en Sam Dejonghe.

Lees meer: Comtoyou Racing wint bij zijn debuut in GT-racerij


Comtoyou Racing debuteert volgend seizoen in Fanatec GT World Challenge Europe
5 November 2022, 00:03 Autosport
Naast de VW Fun Cup en series als FIA WTCR en TCR Europe, waarin Comtoyou Racing reeds naam en faam vergaarde, start het team van Jean-Michel Baert in 2023 nu ook in de GT-racerij. Een grote sportieve nieuwigheid voor het Belgische team dat de volledige Fanatec GT World Challenge Europe zal afwerken. Daartoe worden deze winter drie Audi?s R8 LMS GT3 Evo II in de ateliers van Frameries klaargestoomd.

Lees meer: Comtoyou Racing debuteert volgend seizoen in Fanatec GT World Challenge Europe


Een adembenemende nieuwe livery voor Herock by Comtoyou
13 Maart 2022, 00:02 Autosport
Een bijzonder kleurrijk peloton van meer dan veertig wagens maakt zich klaar voor de aftrap van het nieuwe seizoen van de VW Fun Cup powered by Hankook. Laurent Van Laere, Benjamin De Cock, Gaetan Lancksweerd en Enzo Ferrari dragen hun steentje bij door de #290 Herock by Comtoyou te voorzien van prachtige nieuwe kleuren. De ambitie: de toppers uit de Fun-categorie uitdagen.

Lees meer: Een adembenemende nieuwe livery voor Herock by Comtoyou


Adria: Comtoyou Racing: eendracht maakt macht
9 November 2021, 00:02 Autosport
Het moet eind deze maand in Sochi al goed fout lopen, wil Yann Ehrlacher er zijn WTCR-titel niet verlengen. De Elzasser heeft aan 24* punten genoeg om voor de tweede keer op rij tot kampioen gekroond te worden. De man zelf maakt nog amper fouten, de Lynk&Co 03 loopt als een trein en de samenwerking binnen het Cyan Racing-team verloopt optimaal. Een vaststelling die dit weekend ook geldt voor het Comtoyou Racing Audi Sport Team. Dat versierde in Adria met Vervisch, Magnus en Coronel drie podiumplaatsen en zag zowel Vervisch als het team in de onderscheiden rijders- en teamkampioenschappen naar de tweede plaats klimmen. Beide landgenoten benadrukten in de post race-interviews de goede verstandhouding binnen het Belgische team.

Lees meer: Adria: Comtoyou Racing: eendracht maakt macht


24H Zolder: Beelden van zondag
27 September 2021, 00:01 Autosport
Foto's: 24H Zolder: Beelden van zondag


Kurt Mollekens (Comtoyou Racing) ziet aanpassing rijhoogte weinig effect hebben voor Audi's
5 Mei 2018, 16:06 Autosport
Zoals verwacht hebben FIA en WSR Ltd. op basis van de eerste twee WTCR-meetings en andere reeds verreden TCR-wedstrijden wijzigingen aangebracht aan de Balance of Performance. Uitzondering gemaakt voor Hyundai en Honda, twee constructeurs die in Marrakech en/of op de Hungaroring boven het lot uitstaken en ook elders successen boekten, wordt de rijhoogte van alle andere modellen uitgerust met een sequentiële schakelbak met 10 mm verlaagd, dit met onmiddellijke ingang. Alle wagens uitgerust met een DSG-bak zien hun rijhoogte dan weer met 20mm gereduceerd. De wijziging geldt sowieso voor de eerstvolgende WTCR-race op de Nürburgring maar evenzeer voor de TCR Europe en andere TCR-series die dit weekend aan de bak komen. Correct inschatten wat de impact is van deze maatregel is voer voor specialisten, reden waarom we aanklopten bij Kurt Mollekens, sportief directeur bij het Belgische Comtoyou Racing dat tot dusver een moeilijke seizoenstart kende. Samengevat ziet Mollekens de BoP-aanpassing voor het Audi-team eerder als een druppel op een bloedhete...remschijf.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn