NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Cijfers

2News.be / Trefwoorden / Cijfers

Hockeysters winnen weer met ruime cijfers op EK en zijn zeker van halve finales
23 Augustus, 00:05 NU.NL - Sport
De Nederlandse hockeysters hebben dinsdag met gemak de halve finales van het EK bereikt. De ploeg van Paul van Ass was in de laatste poulewedstrijd met 5-0 te sterk voor de Italianen.


Opnieuw negatieve cijfers voor Belgische handel
15 Augustus, 00:06 Skynet Economie
In juni is de waarde van de Belgische in- en uitvoer opnieuw fors gedaald. Dat blijkt uit een eerste raming van de Nationale Bank.


Chipbedrijf Nvidia maakt koerssprong op Wall Street na cijfers
27 Mei, 00:04 Skynet Economie
Chipconcern Nvidia heeft donderdag een opvallende koerssprong gemaakt op de aandelenbeurzen in New York. Beleggers op Wall Street reageerden buitengewoon positief op de sterke kwartaalresultaten en vooruitzichten van Nvidia. De producent van elektrische voertuigen Nikola dook daarentegen juist hard omlaag na een dreigement van beursexploitant Nasdaq dat het bedrijf zijn beursnotering kan kwijtraken.


Cijfers reclame-abonnement Netflix vallen goed op Wall Street
20 Mei, 00:07 Skynet Economie
Netflix was donderdag een grote winnaar op Wall Street. Beleggers zetten de streamingdienst meer dan 9 procent hoger nadat bekend werd dat het goedkopere abonnement met reclame na een half jaar al zo'n 5 miljoen gebruikers heeft getrokken.


KLM in de rode cijfers ondanks vollere vliegtuigen
7 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
KLM vervoerde in de eerste drie maanden van dit jaar meer reizigers dan vorig jaar en wist ook zijn ticketprijzen op te voeren. Toch moest de vliegmaatschappij een operationeel verlies van 128 miljoen euro in de boeken zetten.


De Ronde in cijfers: snelste editie ooit, al ging het op de Kortekeer heel even aan amper 3,7 km/u
3 April, 00:04 HLN.BE
Een van de spectaculairste edities ooit, al valt er in cijfers wel nog meer over de voorbije Ronde van Vlaanderen te vertellen. Wist u dat Tadej Pogacar de Paterberg twee keer in exact dezelfde tijd opreed? Een tocht door de meest opvallende cijfers en statistiekjes.


Ondanks goede cijfers: topman Netflix zet stap opzij
20 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Netflix-oprichter Reed Hastings zet een stap opzij bij de streamingdienst. Dat kondigde hij gisteren aan bij de bekendmaking van de nochtans uitstekende kwartaalcijfers. De 62-jarige Hastings leidde het bedrijf meer dan twee decennia. Met hem aan het roer zorgde Netflix voor een revolutie in de tv- en filmwereld.
Is de toekomst elektrisch? - Cijfers, trends en een vooruitblik naar 2030/2035
3 Januari, 00:01 Tweakers
Elektrische auto's zijn nog steeds bezig aan een flinke opmars, maar er zijn ook uitdagingen. In dit artikel kijken we vooruit naar 2023, 2030 en 2035.


Vannacht einde van de vrieskou in Vlaanderen: volgende week temperaturen met dubbele cijfers
19 December 2022, 00:02 HLN.BE
Vanavond en vannacht is het nog plaatselijk uitkijken voor neerslag die kan aanvriezen . Maar daarna is er geen houden meer aan de zachte lucht en keert de herfst weer in al zijn glorie terug met temperaturen met dubbele cijfers, zo zegt onze weerman David Dehenauw.


8 December 2022, 00:38 Volkskrant
ABVV hekelt "nieuwe vertrouwensbreuk" na lekken van cijfers over loonkostenhandicap
25 September 2022, 00:12 Skynet Economie
Dat de voorspellingen van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB) over de Belgische loonkostenhandicap naar de pers zijn gelekt, is "een nieuwe vertrouwensbreuk binnen het sociaal overleg", zegt ABVV. Volgens de socialistische vakbond gaat het immers om een tussentijdse analyse met voorlopige gegevens.


Zorgelijke cijfers: hoge inflatie, armoede neemt toe en economische groei remt af
22 Augustus 2022, 00:05 NU.NL - Economie
De nieuwste cijfers van het Centraal Planbureau (CPB) over de economie geven een somber beeld. De koopkracht krijgt een enorme tik, de economische groei remt af en steeds meer mensen krijgen te maken met armoede.


Bergwijn geniet volop van hattrick voor Ajax: 'Het plezier is terug'
15 Augustus 2022, 00:07 NU.NL - Sport
Steven Bergwijn heeft zondag volop genoten van de hattrick die hij voor Ajax tegen FC Groningen maakte. De aanvaller zegt goed in zijn vel te zitten en denkt dat deze prestatie daar een gevolg van is.


11 Augustus 2022, 00:03 De Tijd
Tegenvallende cijfers voor Snapchat wegens minder adverteerders
25 Juli 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Snap, het moederbedrijf van Snapchat, heeft in het tweede kwartaal van dit jaar een veel groter verlies geleden dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het platform behaalde nog wel een 13 procent hogere omzet, maar dat viel kenners tegen.


Twitter-cijfers laten mogelijk impact van Elon Musk-soap zien
25 Juli 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Twitter heeft een onstuimig kwartaal achter de rug. Het bedrijf zou worden overgenomen door Elon Musk. En toen weer niet. Vrijdagmiddag presenteert Twitter de cijfers van de afgelopen drie maanden. Dan krijgen we waarschijnlijk ook meteen antwoord op de vraag hoe groot de impact is geweest van de moeizame en vooralsnog afgeketste deal tussen Musk en Twitter.


Lierse wint met dubbele cijfers, aanwinsten Rocha en Tarfi scoren meteen
23 Juni 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Lierse won met ruime cijfers zijn tweede oefenmatch van het seizoen op bezoek bij provincialer FC Putte: 0-11. Na de pauze maakten de nieuwkomers Leo Rocha en Mehdi Tarfi hun opwachting. Beide aanwinsten kwamen ook meteen tot scoren.
Wall Street stijgt fors na bemoedigende cijfers van winkelbedrijven
29 Mei 2022, 00:06 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag fors hoger gesloten. Beleggers reageerden op bemoedigende cijfers van de grote Amerikaanse winkelbedrijven Macy's, Dollar Tree en Dollar General. Vorige week was er nog sprake van zwaar tegenvallende resultaten bij de winkelketens Target en Walmart, wat de vrees aanwakkerde dat de hoge inflatie de koopkracht van consumenten zou aantasten.


Twitter-deal op pauze om cijfers spam/fake accounts
15 Mei 2022, 00:04 Emerce
Elon Musk zet de overnamedeal met Twitter op pauze vanwege twijfels over de hoeveelheid spam/fake accounts. Twitter zelf zegt dat dat minder dan vijf procent is, Musk lijkt dat te betwijfelen.


Vlaamse veebedrijven haalden rode cijfers in 2020, varkensteelt slechtst aan toe
1 Mei 2022, 00:09 Skynet Economie
2020 was geen boerenjaar voor de Vlaamse gespecialiseerde melkvee-, vleesvee-, varkens- en legpluimveebedrijven. Zij zagen hun winst diep onder nul zakken. De varkensteelt was er, met een verlies van gemiddeld meer dan 58.000 euro, het slechtst aan toe. Enkel de slachtpluimveesector tekende een positief netto bedrijfsresultaat op, al moeten die bedrijven het met heel wat minder winsten stellen. Dat blijkt uit cijfers van Statistiek Vlaanderen, op basis van gegevens van het Departement Landbouw en Visserij.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn