NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Chrome

2News.be / Trefwoorden / Chrome

Microsoft experimenteerde met nep-AI-antwoord bij zoekopdracht 'Chrome' in Bing
Donderdag, 00:00 Tweakers
Microsoft experimenteerde met een nep-AI-antwoord bij gebruik van de zoekopdracht 'chrome' in zoekmachine Bing in Edge. Dat nep-AI-antwoord bestond uit een groot blok boven in beeld met positieve berichten over Bing.


Google Chrome 114.0.5735.91
1 Juni, 00:01 Tweakers
Google heeft versie 114 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. In versie 114 treffen we onder meer een nieuwe leesmodus aan. Deze toont niet alleen een versie van de pagina die er als een boek uitziet, maar ook nog steeds de originele versie. Meer informatie over de veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht, naast de gebruikelijke bug- en securityfixes, kan bij How-to Geek worden gevonden. Google Chrome 114 Arrives With New Reading Mode


Google Chrome krijgt zijpaneel voor aanpassingen aan uiterlijk
25 Mei, 00:00 Tweakers
Google Chrome krijgt een zijpaneel waarin gebruikers aanpassingen kunnen doen aan het uiterlijk. Het resultaat is onmiddellijk te zien.


Google Chrome 113.0.5672.64
4 Mei, 00:00 Tweakers
Google heeft versie 113 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. In versie 113 zijn voornamelijk onder de motorkap veranderingen aangebracht. Google gaat namelijk later dit jaar Chrome een nieuw op Material You-gebaseerd uiterlijk geven en is druk bezig met de voorbereidingen daarvoor. Meer informatie over de veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht, naast de gebruikelijke bug- en securityfixes, kan bij How-to Geek worden gevonden. Google Chrome 113 Is Now Available


Google Chrome krijgt ander icoon in plaats van slotje voor https-websites
4 Mei, 00:00 Tweakers
Google geeft zijn browser Chrome een ander icoon in plaats van het slotje voor https-websites. Omdat https op websites nu de standaard is, is het slotje niet meer nodig volgens de zoekgigant. Een icoon voor website-instellingen ligt dan meer voor de hand, redeneert het bedrijf.


Google verhelpt opnieuw zeroday in Chrome, tweede keer in week tijd
20 April, 00:00 Tweakers
Google heeft voor de tweede keer in korte tijd een zeroday in Chrome verholpen. De kwetsbaarheid is een integeroverflow in de tekstrenderengine Skia waarmee het mogelijk was uit de sandbox te ontsnappen. Die exploit werd in het wild gebruikt, zegt Google.


Google Chrome 112.0.5615.50
6 April, 00:02 Tweakers
Google heeft versie 112 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. In versie 112 zijn voornamelijk onder de motorkap veranderingen aangebracht. Google gaat namelijk later dit jaar Chrome een nieuw op Material You-gebaseerd uiterlijk geven en is druk bezig met de voorbereidingen daarvoor. Meer informatie over de veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht, naast de gebruikelijke bug- en securityfixes, kan bij How-to Geek worden gevonden. Google Chrome 112 Is Now Available


Chrome krijgt leesmodus in zijbalk
30 Maart, 00:24 Tweakers
Browser Google Chrome krijgt een leesmodus in de zijbalk van de browser. Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Andere browsers hebben dat al jaren, maar dat werkt in vrijwel alle gevallen fullscreen.


Google Chrome voegt prestatiemodi toe om geheugen en accu te sparen
20 Februari, 00:53 Tweakers
Google rolt twee prestatiemodi uit naar de Google Chrome-browser. Hiermee wordt automatisch geheugen van inactieve tabbladen vrijgemaakt en wordt de accu van een laptop minder belast door achtergrondtaken en visuele effecten te beperken.


Google Chrome 110.0.5481.78
9 Februari, 00:00 Tweakers
Google heeft versie 110 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. In versie 110 , die niet meer op Windows 7 of 8.1 meer is te gebruiken, treffen we onder meer verbeteringen aan in de wachtwoordmanager, zijn er meer aanpasmogelijkheden voor Google Translate en is de Enhanced Safe Browsing-modus verbeterd. Meer informatie over de veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht, naast de gebruikelijke bug- en security fixes, kan bij How-to Geek worden gevonden. Password Manager Improvements


Google Chrome 109.0.5414.75
12 Januari, 00:00 Tweakers
Google heeft versie 109 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. In versie 109 treffen we onder meer een nieuwe modus aan die het batterijverbruik moet verbeteren en kunnen emoji's beter worden weergegeven. Meer informatie over de veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht, naast de gebruikelijke bug- en security fixes, kan bij How-to Geek worden gevonden. Secure Payment Confirmation on Android


Google Chrome 108.0.5359.72
2 December 2022, 00:00 Tweakers
Google heeft versie 108 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. In versie 108 zijn onder meer verbeteringen aangebracht in progressieve web applicaties, is er een set kleurrijke emoji's toegevoegd en is de functie om screenshots te maken nu standaard ingeschakeld. Meer informatie over de veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht, naast de gebruikelijke bug- en security fixes, kan bij Chrome Unboxed worden gevonden. Improvements to Progressive Web Apps


Infographic: Chrome browser met de meeste kwetsbaarheden
17 Oktober 2022, 00:02 Emerce
Nieuw onderzoek van AtlasVPN toont aan dat Google Chrome de meest door kwetsbaarheden geteisterde webbrowser is van 2022. Volgens het rapport heeft Chrome dit jaar 303 kwetsbaarheden gerepareerd.


Google ondersteunt wachtwoordloze passkeys op Android en Chrome
14 Oktober 2022, 00:06 Techzine
Passkeys worden vanaf nu ondersteund op Android en Chrome. In de komende tijd lanceert Google meerdere initiatieven om wachtwoorden te vervangen met wachtwoordloze inlogmethodes. Passkeys zijn een alternatief voor traditionele authenticatiewachtwoorden. In mei lieten Google, Apple en Microsoft weten dat de techgigant gezamenlijk overstappen op passkeys. Apple onthulde een passkey-functie voor Safari tijdens zijn Worldwide […]


RTX 3080 GeForce Now-abonnees krijgen upgrade naar 1440p en 120fps in Chrome
19 Augustus 2022, 00:00 Tweakers
Nvidia heeft zijn gamestreamingdienst voor de Chrome- en Edge-browser van een upgrade voorzien. Voorheen was de webversie van de dienst beperkt tot 1080p en 60fps, maar dat is nu verhoogd tot 1440p en 120fps. Dit geldt alleen voor het RTX 3080 GeForce Now-abonnement.


Google stelt uitfaseren thirdpartytrackingcookies in Chrome met half jaar uit
29 Juli 2022, 00:01 Tweakers
Google stelt het uitfaseren van thirdpartytrackingcookies in Chrome met een half jaar uit. De api's die dat doen worden op zijn vroegst pas in de tweede helft van 2024 de norm in Chrome. Google en adverteerders hebben meer tijd nodig om het initiatief uit te werken.


Google stelt Chrome OS Flex beschikbaar voor het brede publiek
15 Juli 2022, 00:00 Tweakers
Google stelt zijn gratis besturingssysteem Chrome OS Flex open voor het brede publiek. Het bedrijf garandeert dat het Chromium-besturingssysteem zonder problemen op 295 verschillende apparaten kan draaien. Chrome OS Flex was sinds begin dit jaar via early access te testen.


Google breidt functionaliteit Chrome-wachtwoordmanager uit naar alle platformen
1 Juli 2022, 00:00 Tweakers
Google heeft een resem verbeteringen doorgevoerd in de Chrome-wachtwoordmanager. Zo wordt het mogelijk om op alle platformen eigenhandig inloggegevens in te voeren, gesuggereerde wachtwoorden in te stellen en meldingen te zien van gehackte of zwakke wachtwoorden.


Chrome kan binnenkort notificatiemeldingen van websites automatisch blokkeren
10 Juni 2022, 00:00 Tweakers
Chrome krijgt binnenkort de mogelijkheid om meldingen te blokkeren van websites die notificaties willen tonen. De browser zal via machine learning bepalen of meldingen van bepaalde websites al dan niet gewenst zijn. De verwerking van de data gebeurt volgens Google op het apparaat zelf.


Google laat je binnenkort wachtwoordloos inloggen op Chrome en Android
9 Mei 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Google gaat mensen ergens in het komende jaar zonder wachtwoord laten inloggen op websites of apps, maakt het techbedrijf donderdag bekend. De functie moet het gebruik van zwakke wachtwoorden buitenspel zetten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn