NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Christine

2News.be / Trefwoorden / Christine

OPSPORINGSBERICHT. Christine Van Cauwenberge verdwenen
26 December 2022, 00:00 HLN.BE
Op 25 december 2022 omstreeks 15.55 uur werd de 79-jarige Christine Van Cauwenberge voor het laatste gezien aan het Sint-Pietersstation van Gent. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.


Christine McVie was meer dan zangeres voor Fleetwood Mac
5 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Wie aan Fleetwood Mac denkt, denkt aan Stevie Nicks. Maar zangeres Christine McVie was ook van groot belang voor de groep. Woensdag overleed ze op 79-jarige leeftijd. McVie was meer dan de zangeres van de band, ze was ook het brein achter een paar van hun grootste hits.


Na tragische jeugd met mishandeling en verkrachting zocht ze haar heil in het buitenland: prinses Marie-Christine wordt 70
5 Februari 2021, 10:31 HLN.BE
Prinses Marie-Christine, ook wel de verschoppelinge van Laken genoemd, blaast zaterdag 70 kaarsjes uit. De tante van koning Filip (60) kan terugblikken op een bont parcours: na een jeugd vol mishandeling en een verkrachting vluchtte ze ons land uit om een nieuw leven in de VS te beginnen. Ze deed vergeefs een gooi naar de Hollywood-droom, schopte schandaal en knipte de familiebanden door, tot haar gokverslaafde man haar fortuin erdoor joeg.


?Haar behulpzaamheid heeft Christine het leven gekost?
28 April 2018, 02:06 Gazet v. Antwerpen

Een routinecontrole op een autocar aan de grens tussen Frankrijk en Spanje heeft moordverdachten Ashley V.D.V. (33) uit Herentals en haar vriend Marc L.(43) uit Turnhout de das omgedaan. Ze zijn er door de Spaanse politie opgepakt. In ons land moeten ze zich verantwoorden voor de moord op Christine Lenaerts (45), de vermiste verpleegster van de gevangenis in Antwerpen. De vrouw werd donderdagavond vermoord teruggevonden vlak bij het Kempens Kanaal, op de grens van Olen en Herentals. Haar familie en de buren in Bouwel (Grobbendonk) reageren geschokt.
Politie op zoek naar vermiste Christine Lenaerts (45) uit Bouwel
26 April 2018, 14:42 Gazet v. Antwerpen

De politie verspreidt een opsporingsbericht voor Christine Lenaerts, een vrouw van 45 die sinds 22 april niet meer gezien werd. Die dag had ze haar vader afgezet in Antwerpen.
IMF waarschuwt Trump: ?Niemand gebaat bij handelsoorlog?

Niemand is gebaat bij een handelsoorlog. Daarvoor waarschuwt topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Ze reageert daarmee op de plannen van de Amerikaanse president Donald Trump om importheffingen op staal en aluminium in te voeren.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn